Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8754 üzenetére
Csak pár órát volt időm játszani.
Az új void dasht szokni kell, de soooookkal lassabb mint a régi. A focuspontokat át se néztem még, csak gyorsan kimaxoltam őket. Annyit láttam, h sok buffos dolog van. Operátornak is van 2 abilityje focussulitól függően.
A quest semmi különös, végigvezet az új játékmódokon.
Az új játékmódok sztem jópofák, főleg h van benne bossharc, a bountyiknál meg van egy kitétel amit teljesíteni kell quest közben h meglegyen a bounty. (pl ölj meg enemyket operatorral, meg ilyenek)
Az új fegyóknál is vannak ilyen kitételek amivel lehet "upgradelni" az adott fegyót. (jobban nem tudom leírni, én is csak a pisztolyt néztem eddig)
Az új tilesetek sztem nagyon hangulatosak. Tetszik ez voidból visszatért, elhagyatott hajó téma. (Event Horizon-t is csípem, az a film kb ugyan ez)
A frakció repu olyan tokenes mint deiomoson, de tokeneket lehet találni a pályákon is ha a küldikből nem lenne elég.
Ahogy éreztem próbáltak az "endgame" felé menni elég magas szintű enemyk vannak, plusz eléggé grindos. Random kis szintűek simán elfailelik a küldiket míg te tokenre vadászol
Az exilus rework elég combos" Csak ennyit tudok elmondan Vietnámról"
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #8722 üzenetére
Azt hiszem, mindegy mivel fognak jönni dec. 15-én, az kevés lesz. A játékosbázis apad eléggé, egy ilyen tartalom meg legfeljebb két hétig tart, a játékmenetben meg csoda változás nem lesz úgysem, így kb. egy hónap, és minden visszatér a "régi kerékvágásba". Valahogy így vagyok most én is, hogy csak a daily login, és annyi. Nehezen tudom rávenni magam, hogy játsszak is.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #8719 üzenetére
Ez egy pár órás quest lesz, én nem reménykednék hónapokban
de a végén biztos lesz valami ami felforgatja az alap játékot mint anno a focus, a rivenek és umbra bevezetése a korábbi nagyobbak után.
Szeretnék felfedezni egy új csillagrendszert pár új bolygóval, de eddig úgy tűnik ők támadnak és nem mi megyünk utánuk -
ViZion
félisten
-
1dude
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8669 üzenetére
Lőszered lesz elég, de a gond még mindig a :
1. nem túl erős, és egy enyhe késleltetés miatt egy csapatba beleküldesz kb egy fél tárat mire elég lesz a sebzése (SP mapok)
2. sok reload lesz ennek köszönhetően
3. kevés a status %Régen sokat használtam, ma már csak pihen.
-
akva
tag
válasz
s4hu|SyD^ #8603 üzenetére
Könnyebb kifarmolni 50-90 platot, mint némelyik frame-et, 75%-os akcióval meg nem formát, vagy slot-ot érdemes venni szerintem. Skin-ek meg ráérnek még.
MR pont kezd nem érdekelni, inkább csak egy jó frame kell, vagy olyan, aminek legalább egy kiszedésre érdemes ability-je van.
#86041dude : igen, emiatt gondolkodom a Wisp-en, mert az kifejezetten tetszik, vagy legalábbis azt hiszem, tetszeni fog.
Wisp vagy Khora lesz szerintem.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8593 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz.
Amikor MR27-28 környékén voltam akkor értem utol a játékot és addigra csak a vaultos cuccok maradtak. Szóval akkor vettem kb 3-4 itemet (mert a vaultos szettekből addigra csak 1-1 darab hiányzott) de tény, hogy én szeretem kifarmolni a cuccokat. Van amit duplán is "sikerült" Helminth miatt... -
Kylesa
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #8579 üzenetére
Acceltrával nekem szerencsém volt, szinte azonnal kiesett, meg is lepődtem. Már csak modolni kell, meg felhúzni 30-ra.
Octavia viszont nem akarja, hogy összerakjam. Sebaj, ma este kész lesz Mirage, vele elleszek egy darabig.Amivel most még nagyon szívok, az a Titania Prime. Új játékos vagyok, és úgy terveztem, ő lesz az első prime frame-em. Csak a system BP hiányzik, Voidon szoktam Lith T7 relicet farmolni hozzá, de 30 runból csak egyszer kapok azt, és abból sem a system esik.
-
Beretvás
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #8579 üzenetére
Corrupted modokkal? Erről még susogláj picit ...
Amugy ha nagyon kell valami inkább megveszem én is.. jo a nidus prime az farmolva volt második nap 3 ora alatt megvolt. Semmi mást nem sikerült kifarmolni, mindenből hiányzanak részek. Most is kellene hónapok óta egy Nezha prime chassis. És nem adja be a relic. De nem vagyok hajlandó érte adni 25-40 platot, ennyin mozog folyamat.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8552 üzenetére
Az a lényeg, hogy van motiváció, mert akár bele is süppedhetnél a megszokottba, mint sokan mások. Egyetem óta (10 éve) én 4x költöztem +melóváltások, de vhogy mindig jobb lett az új, mint az aktuális előző. Ha úgy érzi az ember h változtatni kell, akkor csak bele kell vágni és ennyi.
A gyerkőcökkel meg csak foglalkozik az ember és az is kirántja kicsit a darálóból.
Sok sikert és kitartást kívánok neked. -
5150head
senior tag
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #8411 üzenetére
egyetértek, ez a folyamatos grind, ez ellen kellene egy nagy orvosság, pl személy szerint ki fogom farmolni megint az összes ephemerát... már elkezdtem, iszonyatosan rossz statisztikával: 23. sistert gyilkolom, de még csak 1 darab esett, és szó szerint agyfaszt kapok a játéktól... ez hol 20%?!
+szeretem megkeresni a rejtett "szekrényeket" is sabotage-eken, de onnan is úgy vettem észre h néha nem ad !semmit! vagy endo-t - ezeket tényleg sürgősen javítani kellene, nem is beszélve a host migrációról, akinek szarabb a netje annak miért nem lehet 1 max 2 (azaz összesen 2-3) fős játékot hostolni?! ha lenne rá opció akkor nem sülne a pofája senkinek sem akinek rosszabb a kapcsolata, ilyen alapvető dolgok hiányoznak -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #8358 üzenetére
Egyébként azt is hozzátenném, ha nem Volt-ot választottál kezdőnek akkor az is a klánból szedhető ki és nagyon jó Warframe. De őszintén az elején míg nem teszel beléjük Reactor-t meg 3-5 Forma-t addig majdnem mindegy mivel játszol, mind új meg más lesz. Később majd látod minek tetszik a koncepciója, kinézetre meg képességekre is és akkor majd időt szánsz rájuk és szépen felépíted őket, nézel Build-eket stb. Majd szépen rájössz mivel/mikkel is szeretsz játszani és akkor azokat használod attól függően, hogy milyen küldetést csinálsz, mert mind másra jó vagyis inkább effektívebb. Pl. egy gyors Warframe nagyon jó Capture-ra, hogy minél hamarabb meglegyen.
Ezért szeretem Wukong-ot. Gyors, nem hal meg könnyen, ott az iker extra sebzésért, Exalted fegyver. Wukong simán elég mindenhová kb., ami sima küldetés. -
Beretvás
veterán
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8306 üzenetére
Nekem van charge-os Lichem ha kell. Kohm 37%
Árban megegyezünk.Amúgy ordenáré szopás az ephemera farm is. A wiki szerint 20% az esélye hogy dobja... nah nekem ez eddig 10%-ra jött ki... persze nem 5-10 lich-t gyaktam már le.
Fel is adtam, ami igazán tetszett az már úgyis megvan.
Néztem a Sisterses ephemerakat is... hát egyik randább mint a másik.Abból tuti nem fogok farmolni, ha esik esik, ha nem nem...
-
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #8304 üzenetére
Ehmm, nos...
A galvanizált modoknak van értelme és működnek is (180 vitusba fájt, meg vagy 100k endo-ba az a három, amit felhúztam maxra, a fegyók sokkal erősebbek ezzel, pl. egy Gaze is olvaszt SP-n, és akkor még arcane-ok nincsenek).
A melee és a Glaive nerf után a Wolf Sledge maradt, amilyen volt, azt hiszem, az lesz akkor a legkirályabb fegyver (már akinek van...) A Blood Rush nerf azt gondolom nem oszt, nem szoroz.A Yareli quest, hát, jaj. Jópofa, de a francse' akar annyit csúszni mászni egy B+-os frame-ért.
A lich-eket egyelőre nem piszkálom, látom, égnek a bugreportos thread-ek a fórumon. Ráadásul ezzel továbbra sem fogom megkedvelni a railjack-et, egyáltalán nem tetszik ez a "leszámolás" dolog. A régi rendszer nekem szimpatikusabb.
Még játszogatok vele, és meglátjuk majd.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8279 üzenetére
Ahogy nézem a visszajelzéseket mindenhol, elég megosztó lett ez a kawaii frame.
MR pontnak jó lesz, meg az aquabladet (vagy mit) lehet majd fuseolni. Ha erős lesz, akkor ebben látok fantáziát mert aura szerű aoe.
Az "exalted" k-drive-ját meg inkább hagyjuk... egy infested mapon megnézem majd hogy veretik veleElég gyengusz lett ez a devstream, vagy csak a Tennocon előtt nem akarnak puffogtatni.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #8237 üzenetére
Az teljesen mindegy, itthon úgyis ráb@sszák az áfát meg a vámot... jön a levél h mehetsz tejelni a csomagodért.
Ráadásul most nyáron változik az egész rendszer ha jól tudom és az EU-n kívülről érkező cuccok alapból áfa és vám kötelesek lesznek. (igen, a filléres cuccok is)
Ha EU-n belüli raktárból jön a cucc, akkor nincs vám és/vagy áfa, de a profik biztos megmondják majd neki. -
khalox
őstag
válasz
s4hu|SyD^ #8199 üzenetére
Ezt néztem én is, ugyanolyan "fura", mint a játékbeli használtsági adatok.
Még mindig az Amprex az első fegyver rajta, pedig lassan már arra sem emlékszem, hogy néz ki, secondary-nak meg az Atomos. Ezeket kb. MR 14-ig használtam rendszeresen, utána már egyáltalán nem, MR24 felett. És az is ott van, hogy 25-29 volt a játék majdnem egynegyede, ami hihetőnek tűnik, így valami nem klappol összességében. (Talán a regisztrációs időarányban is nézi? Csoda tudja.) -
Golden9
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #8181 üzenetére
Az Alienware Arena is osztogatja. Warframe Foxglove Syandana & Booster Pack.
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #8047 üzenetére
Használok, golyófogónak jók. Def-en is, ha magasabb szint, akkor vannak helyek, ahova lerakom. Régen minden jobb volt, írtam is itt, h Wuki specterem nem töltött, kapott hát egy acceltrát...
De ezt talán javították. Viszont így is meglepően hatékonyak, csak meg kell mutatni nekik, h hol álljanak.LF help steel path-ra azért szoktak mozdulni, próbáld recruiton, de ha este nem alszok még, akkor megyek Veled.
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #8015 üzenetére
def-nél range-t adj neki, strength nem számít. Ha lepotyognak, akkor összehúzod, amíg kábultak és karddal lenyaszatolod őket. Ajánlott a nukorral (sokféle statusra buildelt, magas statchance-val) meglőni kicsit őket, utána kard, condition overloaddal, sok crit sebzéssel.
5150head: az 1% esélyedre azt mondtad, h sz@r???
Akkor nézd meg, h 200 próbálkozás után mennyi esélyed van a Cronus kardot kiszedni...
"The Cronus blueprint is now only a guaranteed drop the first time Tolstoj is completed; the percentage chance for it to drop continues to decrease on additional runs."
Kreska bevált, elég az a riven+modok és hamar felmegy a kombó. -
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #8010 üzenetére
Steel path 80% lazán megy Ash-el, defense Khora-val, itt csak a Lua def volt macera, de ha nem soloba mész, akkor síma liba. Itt is figyelni kell a napi küldiket, a macerásokat abban csináltam meg, mert lett rá csapat. Baruuk is nagyon jó steel path-ra, meg wuki. Nem mondom, h más nem, mert mostmár pl. Mag-al is neki mernék vágni, de sok helyre vittem Khorát is, nem csak def-re.
Tegnap ugye Baruuk hegesztés volt, kicsit erősítettem rajta, nem mintha igényelte volna. Próbáltam a shield gatingot is, beraktam a dragon key-t, ami ottfelejtődött... Nem para, a pillage így is brutál overshieldet adott...
Korábban volt szó a shieldről, nah, akkor az helyett ez a helminth képesség több, mint elég. Nem foglal el mod slotot, kevés energia igény, és ami fontos, h alacsony durationnal is működik.
Mrdevil: profil oldaladon megtalálod, h a klánodban milyen fejlesztésekkel hogy állnak. Attól, h kis klán, még meglehet minden fejlesztése... Jelen helyzetben sztem Fortunára és Little Duck-ra koncentrálj, ampokat szerezzél, mert az alap az botrányosan szar. Meg kitgunokat, utána már az átlag mapok nem jelentenek gondot.
-
nubreed
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #7958 üzenetére
Nekem a Valkyr jó nagy csalódás, csak MR húzáshoz kellett, alig vártam, hogy 30 legyen és megszabaduljak tőle. Brutál gyenge a pajzsa és hiába nyomom tele kimaxolt redirection -nel, nagyon kell vigyázni, hogy ne fogyjon el hirtelen. Hiába combos az Armor -ja, mintha semmit se érne mikor már leszedték a pajzsot.
A következő framem az Oberon lesz. Mára kész is lesz.
-
5150head
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #7950 üzenetére
Dehogy fontos az MR. Egy db jó frame-el meg egy db meleevel meg lehet csinálni minden alap dolgot a játékban
Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.
Csak leírtam, h az MR rank nem csak e-pénisz, továbbá ez a játék "értelme" hogy az ember kifarmolja a nyersiket meg a cuccokat a következő motyóhoz, buildhez. Az h közben MR szintet is lép (ha akar), grátisz.
Azt se szabad elfelejteni hogy idén 8 éves a játék. Amikor én kezdtem a max elérhető MR szint 28 volt. Ezt a sok motyót a 8 év alatt dobálták bele a játékba. Szóval aki csak hétvégente játszott pár órát az is ki tudott szedni mindent. Aki meg most kezdte annak meg van bőven merre nézelődni.
De ami tuti: biztos hogy lesz olyan fegyver amivel kb senki nem játszik és neked nagyon be fog jönni és csak azzal fogod nyomni, de ezt sose fogod megtudni, ha nem szeded és próbálod ki. Pl nekem kb fél éve ki se került a kezemből a Pennant - csináltam rá egy heavey buildet aminek stackelődik a speedje és megesz mindent. Nah jó kicsit hazudtam, mert játszottam az Arca Tritonnal egy slam buildet kb 2-3 hétigami szintén fun amúgy.
Overframe szerint ezek A tier pickek, de kb senkinél nem látom. Bezzeg a Kronent...A catchmoon annyira OP fegyver volt hogy kb mással nem is mentek az emberek. Aztán kapott egy ordas nagy nerfet és most csak használható lett. Kb mint Atterax Maiming strike kombó. Mindenhol csak csúszó+pörgő embereket láttál. Dögunalom
-
nubreed
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #7946 üzenetére
Értem, köszi. Szerintem én nem is fogok és akarok akár 30 -asz szintig elmenni. Már 7-8-9 -es szinten is vannak már egészen érdekes cuccok, ha ezeket megszerzem és kimaxolom (forma, orokin catalyst, jó modok, stb) és lehet írtani velük a magasszintű elleneket is, nekem már az is elég lesz. De olyan 14 -ig biztos húzom, utána majd meglátom. Azt nem is tudtam, hogy jönnek új fegyverek és warframe -ek. Ezek kb mikor várhatóak?
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #7883 üzenetére
lol... ha a nukor riven nem kell, akkor szólj, alacsony a diszpója, de sztem hasznos. Cserélek Veled másra.
Csak statusra menj+element. Kis lvl ellen elég, nagyobbaknál meg nem ezzel ölsz, csak adsz egy "kis" lökést a melee+condition overload-nak. Azaz +120% DMG status fajtánként. Ha ez ad egy slash+magnetic+viral+heat dmg-t, akkor az +480%, ami sokat dob mondjuk egy jó zaw-on, ami arcane-val pikk-pakk 12-es kombó+blood rush+weeping wounds...
Mrdevil: alajén lassan megy, olyan 8-9 körül -sok farmolással- beindul a dolog.
Még egy fontos dolog! Ha legyártottatok vmit, akkor mielőtt kukáznátok, meg kell nézni wikin, h abból nem lesz-e esetleg másik fegyó. A proboscis cernosért végig kell szopkodni egy halom mindent pl. De mások is vannak. Én kinyomtattam magamnak és nézegettem, jelölgettem, h mit ne adjak el.
Más: tegnap meglestem, van egy rakás octavia relicem, kiszedtem végre. Tenora nincs meg, nem is tudom, h hol dobja a reliceket. kb. 1200 MR pont még az MR 30-ig... Venka prime-hoz is csak 1 gauntlet hiányzik, meg egy kuva fegyó is mindjárt 40 lesz, szal. a napokban blessingel fogunk ünnepelni
-
Mrdevil
addikt
válasz
s4hu|SyD^ #7893 üzenetére
Hát oké, csak ez a gyártsatok minden dolog is olyan ugyebár, hogy nincs hely, mostanában a kapott 250 platbol slotokat veszegetek finoman, mert van pár kari, meg fegyo amit meg is tartana az ember próbára. Hogy adsz nekem cuccot, nem vagyunk egy platformon nem? Vagy az nem baj?
-
khalox
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
s4hu|SyD^ #7852 üzenetére
Ha van hajód, akkor voltak solo-ra is node-ok, amik lqazán megoldhatóak voltak.
A hajó beállító konzoltól balra, a másik konzolnál vedd meg a legjobb cuccokat, addig megteszi, amíg nem farmolod ki a jókat.
Most randomokkal is érdemes menni, kinyithatsz sok helyet, ami solo macera, vagy unalmas. -
ViZion
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest