Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Konzol Screenshot
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
1dude
senior tag
válasz
Beretvás #8699 üzenetére
Én. De irhattam volna lvl200 bombardot is. Jó ha van (vannak), de nem kellenek. Umbral intensify jól jön a primed hiányában, a többi max akkor, ha befér. SP -ben szintezem a frameket, ha nem figyelsz, ugyan úgy egy lövés vagy 3 umbral moddal, 2 arcannel és adaptationnel is.
-
ChPessimist
tag
válasz
Beretvás #8684 üzenetére
...ezek szerint az összes node-ot meg kell csinálni mielőtt feloldom ezeket a modokat?
Akkor még lesz egy pár percem ezelőtt.Jelenleg még a Riven modókról sem tudok sokat, csak kaptam egyet valahonnan de olyan lehetetlen elvárásai vannak, hogy nem tudom "aktiválni".
Másikat pedig nem tudom hogyan lehet szerezni.
-
akva
tag
válasz
Beretvás #8635 üzenetére
Riven nélkül is elvan, de nekem előbb esett a riven, addig nem is hallottam a Kronen-ről. Ha most vetted, akkor még nem láttál belőle semmit.
Bár már forma nélkül is egy jó fegyver volt, az enyémben most négy van (a riven nélkül talán elég lenne három is).
Persze mindig van jobb, biztos van olyan zaw, ami egy arcane-el megtámogatva jobban szeletel. Egy Exodia Contagion-t már kifarmoltam, csak még zaw-om nincs.
A wuki build-em nem kiforrott, mert még csak pár hete kezdtem rendesen strength-re húzni:
- Narrow Minded
- Transient Fortitude
- Blind Rage
- Umbral Intensify + VItality
- (Constitution)
- (Augur Message)
- ((Primed) Sure Footed)
- (Rolling Guard)
- (Aura, ami jólesik)Így 192% a duration, és 285% a strength. Cserébe a kettes-hármas ability-k range értéke nagyon kevés, illetve az efficiency-től is érzékeny búcsút vehetsz.
Ehhez vagy kell egy arcane energize, vagy az energy miatt át kell szervezni az egészet (de legalább egy Hunter Adrenaline, hogy mikor szarban vagy, jó eséllyel el tudj sütni valamit a kettes-hármas közül).
De az umbral modok helyett is mehet más, csak akkor jobban kell figyelned, gyakrabban kell majd használnod a kettest, hármast, cserébe lehet hozzá energy-d (pl.: Primed Flow, Equlibrium, Streamline, Deathcube-ba Energy Generator, stb).
Vész és energiahiány esetén, pánikgombnak meg ott van a Rolling Guard, aztán pucolás, amíg nem lesz energy-d egy Cloud Walker-re.
Vagy csak simán hagyod megdögleni, végülis Wukong...
-
akva
tag
válasz
Beretvás #8628 üzenetére
Ha megnézed az Orthos, vagy a Kronen leggyakoribb modolásait, nem sok különbség van a kettő között.
A fenti fegyverek a tipikusnak mondható modolásokkal szerintem hatékonyabbak, mint az Iron Staff, és nem visznek energy-t, nem foglalnak ability helyet. Az Orthos Prime-ot kb. gombokért meg tudod venni valamelyik játékostól, a Kronen Prime valamivel drágább.
Egyébként az Iron Staff-al én kifejezetten sokat küzdöttem, mielőtt lemondtam volna róla.
Nem mondom, hogy rossz fegyver, csak nincs különösebb előnye, vagy nem tudok róla, hogy lenne.
Egy wukong, a négyes helyére pakolt damage buff-al + egy jobb melee-vel biztos többre megy, mint az Iron Staff-al. Főleg, hogy a wukit eleve strength-re és duration-re érdemes húzni, tehát egy Roar, vagy Eclipse jól fogja magát érezni a wukiban.
Egy damage buff ability, plusz az iker által kiosztott - akár dupla - damage szerintem nagyon jól áll egy ilyen offenzív frame-nek.
-
akva
tag
válasz
Beretvás #8619 üzenetére
Persze, ízlések és pofonok.
Simán rá lehet építeni a wukong passzívjára is, tulajdonképpen "jó", ha kínyírják, hiszen utána kapsz egy komoly buff-ot.
De én már csak úgy vagyok vele, ha Steel Path, meg van damage reduction ability-m, ami crowd control is egyben, meg vissza is osztja a bekapott damage 22x-esét (285% strength mellett), mindemellett invulnerable vagyok vész esetén, akkor használjam már.
Így aztán elég ritkán találkozom a passzívjával...
-
akva
tag
válasz
Beretvás #8610 üzenetére
Wukong-ot strength-re és duration-re érdemes húzni, próbáld ki így steel path-en a Defy-t. Elég jó cc, és jó esetben lesz 1500 armorod, plusz rendesen szétszórja a mobokat.
A négyesben nem vágom, mi a jó, szerintem semmit nem ad a sima melee-hez képest jelenleg. Általában azt cserélik rajta, nem a Defy-t.
Wisp meg nagyon bejön. :D Túl vagyok egy egyórás survival arbin, nem nagyon tudták megizzasztani, meg végre hasznom is volt a csapatban. :D Steel Path-en még dolgozni kell, de umbral modokkal, picit health-et is húzva, Arcane Grace-el elég ígéretes lehet. Kár, hogy a sokkoló ability-je itt már nem igazán fogja le a mobokat, tök jó defense kari lehetne pedig.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8582 üzenetére
Így van sosem bohóckodtam azzal, hogy én szedjem ki a Relic-eket. Volt másnál aztán jött. Egybként ha nem az jön akkor jön más eladod megveszed ami kell. Vagy marha sok időt akartok a játékba ölni vagy megtanuljátok, hogy hogy kell platot csinálni meg kereskedni és akkor mindent megvesztek.
Corrupted mods [link] : Kell hozzá klán, Rhino, 1 Reactor, talán 2 Forma meg jó sok STR.
Berakod a 4 Dragon kulcsot, elmész a pályára és általában Capture-re vagy Exterminate-re mentem, térképet megnyitod és megkeresed az ajtót. Kimész aztán örülsz. 2 perc alatt megcsinálható szerencsével és némelyik mod szerintem még mindig ilyen 20 plat. Az elején nehéz lesz és idegesítő aztán belejön az ember. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8565 üzenetére
Legjobb hely ahonnan infókat kaptam a klánon kívül:
- Warframe wiki természetesen, ha azt nem értettem, mert még zöldfülő voltam akkor
- Youtube videók
- Facebook csoport nagyon segítőkész (Warframe International Info Hub) -> Innen konkrétan mindig szinte azonnal kaptam választ, tanácsokat mit, hogy merre
- Illetve van úgye az, hogy játszik az ember és megtanuljaÉn az ilyen játékokban nem vagyok a sz*rozás híve, mert nem új játék, tőlem 100x többet játszók már tudják mi merre, miért én pazaroljam az időm mindennek a próbálgatásával is. Természetesen megtalálni azt, hogy mik az egyénnek tetsző Warframe-ek az játék alapján fog eldőlni.
TS/DC-hez kötni klánt meg hát na. Minek egy Warframe szintű játékban... -
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #8558 üzenetére
Nah, ezt nem értik sokan. Voltam ilyen TS buliban, megvárjuk a Jóskát, jah, pisilni ment, jön. Jajj, jött anyu... egy perc... meg ilyesmik. Folyamatosan.
Végül 20 perc pofázás után 5 perc játék...
Este meg amúgy sem szeretek magamban dumálni, meg néha vmi zenét is tolok mellé, survihoz kell azért. -
5150head
senior tag
válasz
Beretvás #8539 üzenetére
Ha még mindig nem kaptad meg: [warframe forum]
Itt megkeresed a megfelelő topicot, vagy nyitsz egy újat és megírod a bánatod. -
5150head
senior tag
-
Źşë'
addikt
válasz
Beretvás #8497 üzenetére
még annyi hogy az incursion küldik csak akkor láthatók ott fenn, amikor a starchartot átállítod steel path módba
szokták tolni azért ezeket (ha nincs aktív free slot squad akkor téged rak be hostnak, ez azért előfordul, de ami gyors küldi azokat szeretik jobban csinálni az emberek úgy vettem észre), viszont ha meg is veszed majd az adaptert akkor oda még kellei fog acolyte dobta (steel path) arcane, én most ezt is farmolom, deadheadet akarom kirakni, persze random dob mindenfélét, majdcsak kimaxolom
ez is azért hatalmas grind ha azt vesszük
-
Źşë'
addikt
válasz
Beretvás #8495 üzenetére
vagy steel path incursionokat csinálsz, amiből minden nap van 5 (fenn jobb oldalt kb a küldetéseknél, ahol a sortie szokott lenni található) vagy acolytokat vadászol steel path küldetésekben, megközelítőleg 5 percenként jön egy, vagy def vagy survi a megfelelő erre, ha egyedül vagy és megöl akkor bukod a cuccot mert despawnol, viszont ha csapatban vagy akkor ott csak akkor megye el ha a csapat minden tagja fekszik, ebből a szempontból jobb, viszont manapság mindenki rushol, 2 se-t dob amúgy, a küldetésért meg ha jól emlékszem 5 jár - meg az acolyte dobál most már arcanokat fegyverekbe, ezeket gondolom tudod az adapter után
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8492 üzenetére
Szerintem tök mind1, milyen alapszíne van neki, úgyis át fogod színezni majd. A smeeta az smeeta, kinézettől függetlenül.
A trade-kor ha kiteszi az ablakba, akkor tudsz jobbklikkelni rajta szerintem, ahogy a lich-eknél is, de lehet, hogy tévedek. (Bár logikus lenne, régen trade-eltem már ilyet, és akkor is csak egyszer vettem.) -
doktordevil
tag
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8472 üzenetére
Itt az ún. progenitor frame számít, hogy mivel vagy akkor, amikor a lich születik. Hogy magát a lich-et mivel gyakod le utána, az már nem. Nem tudom, hogy erre vonatkozott-e a kérdés.
De ha mindig Wukong-gal "csinálod" a lich-et a legelején, olyankor mindig csak impact ephemera-t kaphatsz a lich-től, a másik fajtákat sosem, és a fegyver is mindig impact-os lesz.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8470 üzenetére
Nem kellenek bele más mod-ok, azt "alapból" adja. Tehát ha nem teszel bele semmit, akkor az eredeti stat-hoz már ott hozzájön az 50% toxin (ami egész jó, mert 60% a maximum).
Emelni vagy megváltoztatni lehet, ha egy ugyanolyan fegyvert (csak esetleg más elemmel) összeolvasztasz vele (Valence fusion), de 60% fölé akkor sem lehet menni.Szerintem ez a százalék amúgy is túl van lihegve, tökmindegy, hogy 20%, 40% vagy 60%, inkább azért lényegesebb az elem, hogyha kombináljuk valamivel, akkor milyen hatása lesz.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8467 üzenetére
A 8-ból semminek a valószínűsége is még 0,17, ami annyira már nem sok, de azért még simán benne van a pakliban.
Erre amúgy mások is panaszkodtak már, de magamnak nincsenek rossz tapasztalataim vele. Eddig 3 ephemera 15 lich-ből, ami véletlen pontosan 20% (de persze a valószínűség nem így működik).
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Beretvás #8459 üzenetére
ha nem tudsz egyet se akkor ne próbálj rá mert nagyon kicsi az esély, de ha már 1 requiem megvan akkor érdemes rápróbálni hogy az van-e az első helyen, és kilogikázni a sorrendet mire meglesz a 3.
Ha mások is akarják ölni a csapatban akkor ha levered kétszer(?) de nem próbálsz rá eltűnik -
Źşë'
addikt
válasz
Beretvás #8457 üzenetére
ha választasz magadnak egy lich-et vagy sistert akkor sztem jobb rá koncentrálni, nem mellőzni, mert amíg olyan node-okra járkálsz ahol jelen van akkor veszi elfele tőled a dolgokat - én legalábbis azért húzom magamra mert le akarom gyakni, kvázi vadászom rájuk
meglett nekem is a legendás szint, de hülyén is hangzik
pár tenet fegyót felhúztam és máris bedobta, am nagyon gánya dolog megint ez a sok formázgatás, vagy egy olyan sejtésem hogy ennyi cuccal most jó ideig nem kell számítanunk contentre!
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás #8455 üzenetére
Igen, ha átállítod magad mellé, akkor nincs fegyó, de ha a lichnek van ephemera-ja akkor azt azért megkapod. Az átállított lich megjelenik és segít neked a harcban ha meghalsz.
Ha leszúrod mindig nő a Lich szintje egészen 5-ig, ez nem host függő. (ha volt is ilyen, bug volt)
Tudtommal nem lehet állítani, h Te legyél vagy ne legyél a host. (Ha lenne ESO-n meg Railjacken mindig Hostként játszanék...) -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8452 üzenetére
Mert nem haladsz a bolygókkal gondolom.
Ott van a sok alap frame + klán + Nightwave, companion-ok, fegyvert Mindig kell húzni. Nálam mindig bent volt egy alapfegyver amivel öltem mellé 2 másik amit húztam + companion amit húztam. MR13-14 nevetségesen gyors. Ha be akarod gyorsítani legyártasz mindent majd veszel booster-t hétvégére vagy 1 hétre és SO/ESO.
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás #8444 üzenetére
Nem tudom milyen appra gondolsz, de ami a legjobb szerintem az a warframe.market
Arra, hogy megkapod-e a kiírt áron egyáltalán nincs garancia, de erre van a repu rendszer, ha ilyen van meg tudod írni értékelésben.
Cuccok eladásakor szoktak olyat trükközni, hogy hirdeted a cuccot adott áron is amikor rádír ingame a vevő a market által generált alap szövegben átírja az árat. Mindig csekkolni kell, hogy tényleg azon az áron raktad ki mint amit ingame ír a vevő.
Vevőkén esetleg az lehet, hogy az eladó trade-kor nem megfelelő partot rak be, de ez a ritkább.
Sokat írtunk már a trade-ről, érdemes odafigyelni, de nem jellemző a scam.
Ha nem drága/ritka/új cucc kell érdemes az ali/klán chatre írni hátha kapsz valakitől.#8446Beretvás Tradechaten érdemes az árakat összenézni az oldallal. Tradechaten is sokat tradeltem már, de ált. csak 10-50 platos apróságokat amit gyorsan el akartam passzolni, de marketen meg nem akartam vele kínlódni. Figyeltem a WTB-ket aztán ha volt olyan partom és a vevő is jó áron kereste akkor rárepültem.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Beretvás #8444 üzenetére
Ha nem annyiért adnák akkor írhatsz negatív értékelést, ezt gondolom a legtöbben el akarják kerülni. Legfeljebb az szokott gond lenni hogy már eladta mire ráírsz és még nem jegyezte be az oldalon.
Ma este 8-kor végetér a Nightwave, ne felejtsétek elkölteni a maradék creditet mert elveszik.
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #8435 üzenetére
Orthos jó, sokat ne költs rá, mert van prime belőle...
Bezony, tolni kell felfelé, mert a fegyókhoz kell majd. De ha lesz credit és tudsz csapattal farmolni, akkor nem olyan vészes.
Pl. jómagam a mutagen sample-val szenvedtem sokat, solo, randomok, stb...
Majd "megtaláltam" a recruitot. Ott lesznek hozzád hasonlók, meg magasabb szintúek, akik unatkoznak, vagy csak jófejségből segítenek. És akkor összeáll a csapat: Speedva a kulcs, Nekros, Hidroid vagy Khora a loot booster, Te meg csendben szeded össze a motyókat.Párszor Nekros (jómagam ezzel, mert imádom), speedva + octavia kombóval is mentünk, kellemes. 2-3× 40-60 perc (tovább maradni szvsz nem érdemes, sok ancient jön, elkapnak, lassabban öl nekros már azokon a szinteken így kevesebb a loot/perc). Ezzel fedezed a heti igényt... Majd azt veszed észre pár hét múlva, h mindenből van sz@rásig, nincs miért farmolni...
Voltam Khora-val Gabii-n, igazán semmit nem kell csinálni, csak kibírni egy órát. Kezdőket vittem, roppantul boldogok voltak a halom cucc miatt. Se speedva, se nekros nem volt. Ejj, mi lett volna, ha van? Nem fértek volna el orbiteren a sok bizbasztól
Szerintem ez a játék a "csalásról" szól... van egy feladat, ezer megoldás, de van köztük akár több is, amire ha rájössz, akkor olyan, mintha cheat-tel játszanál... Nem akarok spoilerezni, de majd MR teszteknél meglátod, vagy riven nyitásnál.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Beretvás #8400 üzenetére
kell hozzá vmelyik gunblade stance mod hogy jó combok legyenek vele.
Tennocon.
szóval a nagy bejelentés, jön mobilra a Warframe. de nem valami kiherélt változat, hanem a teljes játék. és lesz cross play és cross save az összes platform között, de ez dátum nélkül.
aztán jött a quest bemutató, nézem hogy grineer gameplay.. ok shooter
corpus gameplay. hmmm alakul moákat irányítunk stb
teshin gameplay IDEVELEidén jön
-
s4hu|SyD^
addikt
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8364 üzenetére
Ha Titania-val megtanulsz repülni akkor az egyik legjobb frame.
Nekem Wukong, Titania, Wisp, Khora, Volt, Baruuk, Ivara, Limbo, Mirage, Mesa, Octavia, Saryn, Vauban a kedvenceim. Ezek mellett Xaku meg Protea is jók. Természetesen van még sok jó frame, de nem szeretem a játékstílusuk. Pl. nekem Nova meg Mag nem jöttek be. HiábaMag az egyik legjobb, de nem tetszik. -
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #8360 üzenetére
Vik-nek maximálisan igaza van. Ne kövesd el azt a hibát, amit én, h leragadtam sokáig excalibro-wukong vonalon. Mindent próbálj ki, maxolj ki. Ne add el, mert majd helminth megeszi. Ne költs rájuk sokat, majd MR 12-14 felé már tudod, h mire érdemes.
Minden feladatra van elfogadható, optimális és god level warframe, amit össze lehet rakni. Rhino pl. elfogadható az indexen, de később majd találsz jobbat, mint amivel engem is láttál.
Marro Ayatan vadászatra tök jó a wuki, de titaniával még könnyebb. Mezei ayatan/loot keresgélésre meg ott van Limbo vagy Equinox...
Ahogy a bossokra is majd kell gyártani spéci fegyót, warframe-t. Szal. nincs olyan, h legjobb.
Haladj a mapon, gyártsd le amit tudsz. Ami nem megy -mondtad, h solo vagy inkább- azt csapatban, vagy segítséget kérve a recruit csatornán már meg fogod oldani. Ami eleve solo, az nem túl nehéz, pár szívatós dolog van (ugrálós küldik, mint a bolond Cephalon megmentése, teshinnél az operátoros rész, némelyik MR teszt). Klán kell, ha nem találsz, akkor beajánlhatlak Alliance klánba. Néhol vannak elvárások is, érdemes kérdezni, h Te mit kell tegyél a tagságért. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8357 üzenetére
Hát nem mondanám, hogy könnyen játszható, sőt szerintem sima küldetéseken nincs is sok haszna. Jó frame de inkább a Pókra majd később lesz értelme. Én a helyedben mindenképp Wukong-ra mennék, ami könnyen megszerezhető klánból.
Igazából olyan kicsi MR-nél inkább csinálgassad a bolygókat, minden pöttyöt, mellette húzz minden fegyvert meg mindent, amit tudsz. KlánbólJa és a főküldetéseket csináljad, mert minden azon alapszik és sok minden megnyílik ha azok készen vannak, valamint roppant jó a történet.
MR12-13-on lesz igazából minden jó fegyver elérhető és addigra már tudni is fogod, hogy mi merre, kivéve az Open World részeket, ha nem ragadsz le ott hamarabb.
Jelenleg nem tudom, hogy a melee mennyire lett nerf-elve, de eddig minden Melee fegyver jobb volt minden lőfegyvernél. Orthos pl. az elején rettentően jó.
De megnyitod a Market-et, beállítod, hogy mutassa a fegyvereket ahol van Blueprint és megveszed, amit megtudsz és gyártod őket sorban és persze fel is húzod őket. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8347 üzenetére
Neo-ra meg Axi-ra kell menni, de ugye azokat össze is kell szedni. Axi-ra szerintem Deimos bounty a legjobb. Neo-ra meg passz talán Capture, de nem biztos. Capture amúgy jó Relic-eket is szedni, ha van menj oda Fissure-ozni. Egyébként ha szerencsés vagy valakinél lesz ritka Relic és ér vagy 60-100 platot a Prime Part BP. Én jártam úgy sokszor. Soha ne menj egyedül Relic-et nyitni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8345 üzenetére
Minden Prime részt el tudsz adni még a 2-3 platos cuccokat is megveszik. Bár az elején gyárts inkább. Először neked legyenek meg.
Egyébként nézd milyen Fissure van. Capture, Exterminate, Rescue, Sabotage ezek gyorsak. Defense meg Survival mehet több körig pl.
Corrupted mod farmolás még jó forrás én a legtöbbet abból csináltam + szerencsés Prime rész mástól.
Kupon vsak napi rewardból jön. Várd ki. Ha jön meg szerintem érdemes az 1000 platinumra rámenni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Beretvás #8339 üzenetére
Hogy érted? Nyersanyagokat nem vesznek ki. Relic-ek nem fognak esni amiben pl. a Rhino Prime Blueprint, Chassis, System meg Neuro vannak. Ha van olyan Relic-ed nem vesznek el pl. csak többet nem tudsz majd kiszedni amíg Vaulted. Ha Unvaulted lesz megint szedheted ki a Relic-eket.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8323 üzenetére
0-ás szinten érdemes beletenned, mert egyből dupláz a szinted szerint, tehát ha pl. MR 12. vagy éppen, akkor 24-ig rakhatsz bele, és majd amikor eléri a 13., 14. stb szinteket a frame, akkor kettesével fog nőni a kapacitás egészen 60-ig + az aura mod.
Ha 30-nál valamelyik mod helyet megformázod, akkor újra 0-ás szintű lesz. és lehet megint felhúzni 30-ig.
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás #8321 üzenetére
Nah megvan az első sister... hát maradjunk annyiban, hogy teljes agymenés
nehéznek éreztem. Jönnek a specterek, több kutya egyszerre, alig sebződik...
Pl 4-es szintűnél nem tudom, hogy normális-e hogy ennyi spectert idéz... és nincs is rajta az összes a képenitt már weakness-e se volt csak resi, meg immu...
Szerk: Bocs Beretvás nem neked akart menni a hsz.
-
5150head
senior tag
válasz
Beretvás #8318 üzenetére
Az a mod rankja. Ahogy pakolod az endot a modba úgy nőnek a statjai, de minél nagyobb "szintű" a mod annál több helyet is foglal. [link]
#8319Beretvás Mivel a Taxon és a "Pet" is companion így egyszerre csak egy lehet bent.
(Persze kivétel khora, mert neki van "exalted" kavatja)Amúgy nem lekoptatásból írtam a wikit. Ebben a játékbnan legalább annyi időt vesz el az utána olvasás meg tutorial nézés mint maga a tiszta játékidő.
Annyi tartalom van a játékban, hogy képtelenség észben tartani, és sokszor változnak is a dolgok, így még a veterán playerek is wikiznek. -
5150head
senior tag
válasz
Beretvás #8315 üzenetére
Nem tudom mit értesz az alatt, hogy "csillagos", de a játéknak szuperjó wikije van, minden infot megtalálsz amire szükséged lehet. [link]
Ahogy nézem, elég grindosra sikerült ez a frissítés
Mondjuk az Ambassadort, a 8%-os dropchance-vel, railjack survi C rotációban kicsit túlzásnak érzem már. kb 30-35 perc egy ilyen kör.
Holokeyek Ergo Glast fegyóihoz nekem nagyon nehezen estek Veil Proxima-n, pedig elvileg 37,5% a chance. Mind1 a heti "maxoshoz" meglett a 40
Kíváncsi vagyok, hogy az új lichek mennyire lesznek haladósak.Ami viszont nagyon dühít, hogy a Helminth XP-t benyelte a DE, semmi kompenzációt nem kaptunk.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Beretvás #8307 üzenetére
Nem tudom milyen platformon vagy, de ps-en mostanában kaptunk kB kétszer is platot. És igen, én is csak a slotokra költöttem belőle, semmit nem kereskedek, van egy csomó karakterem, és még mindig van 260 platom. Én hirtelen belepörgettem vagy 400 órát, mostanában már kevesebbet tolom, nekem nem volt sajna kB semmi cimbim aki ezzel tolná, így nehezebb volt, most már azért vannak jó cuccaim, farmolgattam itt, ott. Szeretem amúgy.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8309 üzenetére
A fegyvereket általában 30-ig lehet húzni (kivéve a Kuva, és a Tenet verziókat, meg a Paracesis-t 40-ig). Azért szokták "eladni", mert rengeteg van belőlük, a fegyver slot meg ugye platinába kerül, és nem fogsz olyat megtartani, ami annyira nem is jó, vagy egyszerűen csak nem tetszik... 5000-10000 credit-et kapsz értük, illetve ha egyszer felhúzod őket 30-ig, akkor 3000 mastery pontot. Ha kipucolod az inventory-ból, akkor felszabadul a fegyver slot.
Arra érdemes figyelni, hogy előtte megnézd, hátha pont kell egy másik fegyver legyártásához, amit éppen el akarsz adni, nehogy később még egyszer le kelljen gyártanod.
-
khalox
őstag
válasz
Beretvás #8307 üzenetére
Pedig a helyzet ez - 1 warframe slot 20p, de ha végigcsinálod a NightWave intermission-t, ott is van benne "ingyen" fegyver slot és warframe slot is. Nem csak a warframe slot kerül platinába, hanem minden slot. Itt azt kell megérteni, hogy aki ezzel játszik, az nem 2 hét alatt jutott el oda, ahova. Az egész rendszer úgy van felépítve, hogy a legtürelmetlenebbekről húzza le a legtöbbet.
Az eleje ezért nem egyszerű menet, ha nem akarsz pénzt költeni. De ha költesz, akkor legalább egy 75%-os kuponnal. Veszel 1000 platot, az egy darabig elég lesz, ha ésszel használod (tartogasd a slot-okra, a kozmetikát hagyd meg addigra, amikor már minden mindegy lesz, és 150-200 platina napi elszórása nem lesz akkora tétel).
Vagy relic-ezzél sokat, és amit kinyitsz, azt eladhatod. Ez is teljesen járható út, de itt az időddel "fizetsz". Egy-két hét után úgyis rájössz, hogy akarsz-e foglalkozni vele, vagy nem (általában hamar feladják). Segít az is, ha van egy jó közösség mögötted, mert a nagyon magas szintűek általában meg se rezzennek attól, hogy szórják bagóért a dolgokat, mert amit Te 2 órán keresztül farmolnál folyamatosan, abból nekik van öt darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mozilla Firefox
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- The First Berserker: Khazan
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest