Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz s4hu|SyD^ #8010 üzenetére

    Steel path 80% lazán megy Ash-el, defense Khora-val, itt csak a Lua def volt macera, de ha nem soloba mész, akkor síma liba. Itt is figyelni kell a napi küldiket, a macerásokat abban csináltam meg, mert lett rá csapat. Baruuk is nagyon jó steel path-ra, meg wuki. Nem mondom, h más nem, mert mostmár pl. Mag-al is neki mernék vágni, de sok helyre vittem Khorát is, nem csak def-re.

    Tegnap ugye Baruuk hegesztés volt, kicsit erősítettem rajta, nem mintha igényelte volna. Próbáltam a shield gatingot is, beraktam a dragon key-t, ami ottfelejtődött... Nem para, a pillage így is brutál overshieldet adott... :DDD

    Korábban volt szó a shieldről, nah, akkor az helyett ez a helminth képesség több, mint elég. Nem foglal el mod slotot, kevés energia igény, és ami fontos, h alacsony durationnal is működik.

    Mrdevil: profil oldaladon megtalálod, h a klánodban milyen fejlesztésekkel hogy állnak. Attól, h kis klán, még meglehet minden fejlesztése... Jelen helyzetben sztem Fortunára és Little Duck-ra koncentrálj, ampokat szerezzél, mert az alap az botrányosan szar. Meg kitgunokat, utána már az átlag mapok nem jelentenek gondot.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák