Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Megszaporodtak a nem nyíló ajtó hibák a játékban, csak ma délután vagy negyedszer jön elő, pedig nem tegnapi probléma...
-
Golden9
veterán
200,000 Credits
3-Day Affinity Booster
3-Day Resource Booster
Lucra Syandana to customize your Warframe -
Dewri
aktív tag
Április 30-július 2 között újra elérhetővé válik a Volt és a Loki Prime a Prime Vault ajánlat keretében.
-
Dewri
aktív tag
Most vettem észre, hogy a warframe market mellett létezik riven market is. Talán annyiban jó, hogy nem kell a rivenes feladatokat megcsinálni egy-egy random rivenért, mert itt egyből látni mit veszel. Viszont csöppet drágák a modok.
Van értelme itt vásárolgatni (és ezzel együtt 24 órában relic küldetéseket nyomni, hogy jöjjön a platinum...) szerintetek?
-
Źşë'
addikt
elég időigényes a harc velük (lábát kell lőni a gépnek, igen kicsiket sebez rajta), meg nagyon suta az animációjuk... a vadászat bejön Plainsen, csak a rohadékok az összes helyet odarakták grineer camp mellé... és így soha nem tudsz nyugodtan vadászni mert 500m-ről (ez egy másik probléma h ilyen messziről is kiszúrnak) is elkezdenek lőni a kis tetvek... ráadásul mindig a fejed fölött jön elő egy hajó is, vagy pici vagy nagy... uh a vadászat az kicseszett bosszúság - eidolont még nem próbáltam
-
Reno7
senior tag
PoE remaster, ha valaki küzdött már az új robotokkal: remélem nem olyan knockback simulator mint az explloiter orb fight.
-
Golden9
veterán
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984 #5390 üzenetére
kibaszás lenne ha tényleg megcsinálnák prime drop-ként
-
Dewri
aktív tag
Érkezik az Equinox Prime!
-
Dewri
aktív tag
válasz
MichaelSD #5386 üzenetére
Erős skill, a radial blind macera, mert utána még le kell öldösni a vak ellenfeleket külön. Ami zavar a 4-es skillben, hogy sokan valami rikító színt adnak be neki és orrba-szájba nyomatják ész nélkül (már rég nincs ellenfél, de ő még nyomja...), így az egész monitoron mást se látni, csak az Excalibur energiahullámait. De ez ugye nem a skill hibája... Én a Javelint is szeretem, szorult helyzetben hirtelen jó tömegoszlatásra.
-
vaakuum
addikt
válasz
MichaelSD #5383 üzenetére
Szinte csak azt a skillt érdemes használni szerintem... mindent visz, mint a piros7-es.
Amíg van hozzá mana, gyakorlatilag nemigen lehet vele meghalni szemből jövő ellenfelektől.szerk: mondjuk én az egerem védelme szempontjából rányomtam egy makrót, ami klikkelget helyettem, mert azt semmilyen omron nem bírná ki, amit kapna. Tehát amíg le van nyomva, addig klikkelget, elengededem akkor meg abbahagyja.
-
Dewri
aktív tag
Na ja, ma is jött, dobott egy Fever Strike modot!!! Vicc... Ennyi erővel ne is tegyék be, mert elég kellemetlen ellenfél, és így semmi értelme küszködni vele, ilyen nulla modokat akármilyen kis ellenfél is ad, ami szembejön.
Most meg kifagyott a játék, nem tudja az accountot upgradelni, így nem adta oda a jutalmat a relic mission végén. Ilyen mondjuk még nem volt. Viszont jó pont, hogy a játék újraindítása után jött a levél, hogy megkaptam az elmaradt jutalmat. Legalább figyelnek.
-
Dewri
aktív tag
Jött most a relic mission alatt a Wolf ellenfél. 10 percig ütöttük 4-en... A végén adott egy Molten Impact modot. Köszi. Ez kb az a szint volt, mint anno, mikor az első sortie-ra egy szobrot adott... A jutalmazási rendszer továbbra is remekül működik, arányban van a feladat nehézsége és a befektetett munka a jutalommal amit a végén ad érte...
-
ForestFox
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy Excalibur 4. skillje után nem vált vissza a rendes fegyverére, sőt, semmilyen fegyvert nem vesz elő? Nem is gurul, nem vesz fel semmit, csak futni képes. Kissé dühítő, mert ilyenkor csak menekülök a pályán az enemyk elől, a csapattársak meg engem szídnak... -
anubys1984
aktív tag
válasz
vaakuum #5373 üzenetére
Az lehet, de pont hogy nem érdekel, hogy mit tud. Ha elsőre nem tetszik egy fegyver, nem leszek hajlandó többször formázni, csak hogy kiderüljön, használható-e. Jó, ha 10-15 fegyver van, amit használok, a többi csak a mastery miatt kellett. Ennek ellenére megtartom őket, hátha egyszer még jó szolgálatot fognak tenni. Mint pl, hogy kiderül, hogy aztán egy másik fegyverhez kell alapanyagnak.
-
válasz
anubys1984 #5372 üzenetére
Plague star event mikor volt 2 óra alatt összeszedtem vagy 20-30at.
-
vaakuum
addikt
válasz
anubys1984 #5372 üzenetére
Bármelyik fegyverbe kell minimum 3 (szerintem nekem vannak 5-ször formázott fegyóim is), ha ki akarod próbálni, hogy tényleg mit is tud...
Ha meg szintezel is, és csak ezért húzod a fegyókat, akkor is akad néhány, ami simán megtetszhet közben, és meg akarod tartani valami használható állapotban...
Amíg én játszottam, addig a prime fegyókat mindig megtartottam, és azért kikupáltam nagyjából még akkor is, ha nem használtam. A sima változatokkal persze nem foglaltam a fegyóslotot, azok eladásra kerültek, amint megvolt a lvl30. Kivétel néhány, amihez nem akart összejönni a prime. -
anubys1984
aktív tag
válasz
wjbhbdux #5371 üzenetére
OMFG!
Hány órád van benne, hogy van 150 fomad?
Igazából elkölteni sem tudnám. Csak pár fegyver van, amit rendszeresen használok...Megpróbálkoztam végül a második heti survivalokkal, de esélytelen volt. A harmadik heti elite-ek kicsit könnyebbek, inkább csak idegesítőek lesznek, mint teljesíthetetlenek.
-
wjbhbdux
veterán
Dupla XP hétvége (boosterrel 4x), rég vártam erre, megpróbálok 150 formát kiszórni
+ Operation és Baro is hozott új fegyót
-
Dewri
aktív tag
válasz
wjbhbdux #5369 üzenetére
És akkor arányosan többet fogyasztanak majd a skillek? Mert nem mindegy, hogy 5-6ezer pontból dolgozik a skillekkel, míg mindenki más néhány száz energiapontból, amikhez még külön modot is el kell használni (itt meg a flow helyére mehet más)...
Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy állja majd a sarat. Szerintetek életképes lesz? .Z. írta, hogy slash vagy méreg megöli, márpedig méreg elég sokszor jön szembe...
-
-
-
Dewri
aktív tag
Neo relic küldetés, 4 player. A végén mind a 4 jutalom ugyanaz: forma. Random, persze, persze..
-
Dewri
aktív tag
Az érkező új Warfrémet láttátok? 6500+ shield?? Inaros az életerőkirály, mondjuk hogy a Valkyr az armor és most jön egy shieldbajnok. Amolyan női bodybuilder külsővel...
-
Reno7
senior tag
Kuva Fortress - Taveuni küldivel megcsinálható a kettő egyszerre, nem vészes, saryn+limbo és kb. ennyi. Én a vadászosat nem tudom, még egy dögöt se lőttem.
-
Źşë'
addikt
válasz
anubys1984 #5355 üzenetére
ráadásul úgy hogy ne aktiválj life support kapszulát
-
törölt tag
válasz
anubys1984 #5355 üzenetére
Igen, ez van nekem is. Ezzel a lendülettel ki is hagyom mind a kettőt. Semmi kedvem 1-1 órát nonstop seggelni mellette.
-
anubys1984
aktív tag
Heti küldetések mindenkinél azonosak? Most szerintem vannak elég durvák. 2 db egy órás survival is van.
-
törölt tag
válasz
anubys1984 #5351 üzenetére
Engem az a 40000 kuva jobban motivál, elég sokat kell azért játszani.
-
törölt tag
válasz
anubys1984 #5349 üzenetére
Fogják még finomhangolni, elvileg az összes küldetés 60% -át kell teljesíteni a 30as rang eléréséhez. Rendszeresnek rendszeres lesz.
Új modok
-
törölt tag
válasz
anubys1984 #5347 üzenetére
300k standing kell hozzá, az heti 30k. Ha marad, ahogy van most, elég a 3 elit mission ami 15k standing és 5 normal heti mission ami megint 15k lesz. Nem lehetetlen dolog, de ez is ilyen "kötelező" dologgá fog válni, amit én annyira nem szeretek a játékokban.
-
anubys1984
aktív tag
10 hét kicsit kevésnek tűnik nekem elsőre a 30-as rang eléréséhez...
-
wjbhbdux
veterán
Nightwave update- gyakorlatilag egy teljesen ingyenes battle pass
az eddigi random Alertek jutalmai kerültek ide megvehető formában (Orokin Catalyst és Reactor is) + a 3 hónap alatt feloldhatók új skinek, Umbra forma és pár apróság. kb 10 hétig tart egy rész.
-
válasz
BlackMAgic #5343 üzenetére
játsz tovább.
-
BlackMAgic
újonc
Hogyan bírom visszakapni a cucaiamt?Egy ideje már nem játszotam,lejatszotam a tutorialt meg az elsö küldit is és semi.Mit csináljak?
-
Dewri
aktív tag
Jól sikerült a ma délutáni hotfix is. Első küldetés még lement, másodiknál már hajózás közben "session unavailable". Aztán a következő próbánál már "network not responding". Előtte egész délelőtt toltam, semmi baja nem volt...
Egy kérdés: hogy lehet közvetlenül a Dojoba meghívni embereket? Trading-nél jól jönne. Nekem csak úgy sikerül, hogy meghívom, csatlakozik és utána beviszem külön a Dojoba. De sokszor van úgy, mikor engem meghívnak, hogy egyből a Dojoba kerülök, nem utazunk oda külön, tehát valahogy meg lehet oldani. Viszont a Dojoban én nem látok olyan opciót, amivel nem klántagot be tudok oda hívni...
-
-
Źşë'
addikt
válasz
bobalazs #5332 üzenetére
ha bond farm kell akkor táposabb fegyverrel és frammel irány a profit taker utolsó fázisa, amiben ugye le kell győzni magát a profit taker orb-ot - nem lesz egyszerű feladat de a végén rengeteg ilyen olyan bondokat dob még extrákkal egyetemben - és 125k kreditet ad - ezt megsépkelni még egy duplázóval és tényleg profit taker lesz az ember
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Adamsapple #5334 üzenetére
Úgy látom hogy az egyéb fizetési lehetőségek között a Boku lehet olyen mobilfizetős [link]
-
Adamsapple
csendes tag
Régen volt olyan opció, hogy sms-ben lehetett platot venni. Nem játszok már egy ideje. Van még ilyen lehetőség?
-
válasz
wjbhbdux #5331 üzenetére
nekem 100ra van a ping állitva, és ezek a vizuális bugok 70ms mellett történtek kontrétan. a modolás meg a hajómon.
ma nem volt 1000es pinges team szerencsére. ez a vénusz pálya is egy okádék, ad 50 endo-t a legelső mission.
Még egy kezdőnek is semmi az 50 endo. relicet, training bondot bezzeg nem adott vagy 5 runból. ezért 1es szintü még mindig a repu-m mert kerülöm ezt a hülye Vénuszt. -
Bugos már a kliens egy foshalmaz, mod upgrade menünél jobb gombra nem reagál, vénusz pályákon fele alkalom hogy ki van fagyva a mission progress, a skillek vizuálisan meg sem jelennek...
-
-
-
-
wjbhbdux
veterán
hasznos program: Relic jutalom választásnál kiírja a képen lévők Ducat és warframe.marketes Platinum értékét.
borderless vagy windowed mód kell hozzá.
-
Dewri
aktív tag
válasz
bobalazs #5317 üzenetére
És hogyan lehet Eidolont vadászni? Bementem direkt Plans of Eidolons mapra, egész éjjel ott bóklásztam, semmi nem jött. Találtam és begyűjtöttem 3 droidot, meg olyan kis repülő Eidolon-izéket is gyilkoltam, kaptam tőlük a sentient core-okat, de a nagy dög nem jött. Solo és team módban is bementem, de ugyanaz. Vagy csak valami külön speciális körülmények esetén jön elő?
-
törölt tag
Fortuna akkor laggol nálam, mikor bent vagyok az épületben, meg mikor felmegyek a felvonóval és betölt. Utána rendben van, kivéve ha pocsék a host kapcsolata vagy hülyül a szerver.
Eidolonra nyugodtan bemehetsz randomokkal, még mote amppal is, az nem nehéz. Általában van ott legalább 1 valaki, akinek van jó Amp és tudja is mit csinál, az lesolozza. Tridolon az már más tészta, oda már illik hasznos framet vinni és jó Ampet is. De oda is be lehet menni matchmakinggel.
Komoly szinten arcanet farmolni szvsz most már csak akkor éri meg, ha van egy állandó csapat és a megfelelő rivenek is megvannak a fegyverekehez, az erős Ampokról nem is beszélve. Jó csapat lenyom 5-6 tridolon kört is egy éjszakai ciklus alatt.
-
-
Dewri
aktív tag
Tegnapelőtt bementem Fortunára, még nem néztem meg, kíváncsi voltam. Nektek is szokott szaggatni az egész vagy ez csak kivételes volt? Konkrétan az ellenfelek úgy mozogtak, mintha 5 fps lett volna. Én normálisan mentem, a lövések se késtek, csak az enemy mozgása volt iszonyat darabos. Elég zavaró volt. Meg az is fura, hogy megyek a légdeszkán és kilométereken át semmi ellenfél. Ennyire üres ez a világ?
Más. Eidolon vadászatokat nem csináltok esetleg? Még sose mentem be, de jó lenne beszerezni már az Arcane-okat is, azokat meg ha jól tudom, az Eidolonok adják. Gyakorlat híján nem szívesen mennék be random csapatokba, de ha esetleg beférnék negyediknek tanulóként pár körre az itteni fórumos (és ugye magyarul beszélő...) veteránokhoz, az jó lenne. TS/Discord van, időm is akad ha épp nem dolgozok...
Van mindenféle frémem és fegyverem, amiket a különféle videósok javasolgatnak Eidolonra (Volt, Trinity, Chroma, Rubico, Lanka, stb), már csak pár ember kellene, hogy ne random külföldiekkel szerencsétlenkedjek, hanem ízes magyarul lehessen anyázni...
-
törölt tag
válasz
Mizol29 #5311 üzenetére
A frameket első sorban túlélésre (vitality mod). Később, ha jobban kiismered őket, moddolhatóak a képességeiknek megfelelően.
A fegyvereket pedig damage + multishot + gas element (heat+toxin mod).A modokat érdemes felfejleszteni, legalább 80% -ig (4/5-8/10 stb, később kimaxolni előbb 5/5re, majd a 8/10-eket 10/10 -re). A kezdő fegyverekbe nem érdemes krumplit ölni, ajánlások egyes mastery szintekre.
Kezdőként a fő küldetés szál és az összes helyszín megnyitása az elsődleges feladat.
-
válasz
Mizol29 #5311 üzenetére
Kezdőként azon legyél hogy az összes pontot végigjátszd a térképen. Majd belejössz. Minél több fegyvert szerezz meg, figyeld az alerteket, krumplira, paradicsomra.
https://deathsnacks.com/wf/
https://warframe.market/Ez és ez segítségedre lesz.
Többi meg itt lesz, itt aztán tényleg minden megvan.
https://warframe.fandom.com/wiki/WARFRAME_Wiki -
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Én nem rég kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem. Első az lenne, hogy addig amíg nincs orokin catalyst-om addig, hogy érdemes modolni egy fegyvert/frame-et? Értem ez alatt, hogy belerakok pár kártyát viszont nem fejlesztem fel őket ez szerintem nem annyira hatásos. Inkább rakjak bele 2-3 kártyát viszont azokat fejlesszem fel? Nincs sok választási lehetőségem fegyverek terén. Blueprint sincs még nagyon. Viszont addig amíg nincs krumplim jó lenne még is csak valami elfogadható szintre hozni a fegyverem. Az Orokin Catalyst bp tegnap lett meg viszont egy alapanyag még kell hozzá, ami egy control modul, ami meg ha jól láttam csak europa-ban van. Csak oda meg még át kell valahogy jutnom. A másik meg, hogy miket érdemes csinálni egy kezdőnek? Gondolom a fő küldiket megcsinálni az alap nem? Előre is köszi a segítséget
-
Golden9
veterán
Jól látom, hogy a Barotól most megvehető Zephyr Immortal skin máshonnan nem szerezhető be?
-
azok meg megszokták, hogy minden apróságért újra kell indítani a komplett gépet.
Operátor módba szoktam kiugrani ha beragadok a tereptárgyba, néha bejön.
Defensenél akkor szokott lenni amit emlitesz ha tul gyorsan ölik le a mobokat.
Ez a töltéses dolog meg valóban probléma, peer to peer alapon müködik a rendszer és általában az hosztol pont akinek a legszarabb a netje, vagy a gépje.. be van ugyan állitva hogy 100 ms. alatt ne rakjon csoportba és mégis megkapom az 1000-1500 ms. lagos csapatot..Ami szerintem megbocsáthatatlan, hogy optimize download cache -t feldobja minden inditásnál a launcher, ami egy töredezettségmentesités, és ssd-n van a játék.
-
Dewri
aktív tag
De hogy ennyi idő után és ilyen nagyszabású fejlesztések mellett továbbra se képesek megoldani a betöltési problémákat, ez vicc... Megint mennék be relic küldetésre, kiválasztja a csapatot, aztán visszadob bolygó nézetbe, csapat sehol. Újra próbálom vagy 2x, elindul végre a hajó, tölt, háromnegyednél megáll és annyi. Ki kell lépni az egész játékból... Emellett defense küldetésnél nem esett annyi fissure, amennyi kellett volna, az első 5 hullámban 6 lett mindenkinek, a második 5 hullámban is az utolsó körre jött össze nagynehezen a szükséges 10...
Ezek pedig nem tegnapi gondok már! Fortuna, prime vaultok, új 'frémek', stb, de továbbra is időről időre befagy a töltés, vagy beragadok egy tereptárgyba pályákon (szerencsére az unstuck parancs szokott működni)... A minap csináltam meg a Harrow questet, ami kinyitja az Apostasy prologue küldetést, amihez a személyes szobában lehet hozzáférni a hajón. Nekem nem jelent meg az a kis gömb, ami indítja a küldetést, minden megnézett videóban ott volt. Újra kellett indítani a játékot és utána bejött a gömb.
Szerintem a Microsoft-tól átcsábított fejlesztőik vannak, azok meg megszokták, hogy minden apróságért újra kell indítani a komplett gépet... Bosszantóak az ilyen dolgok...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest