Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
válasz kabelmania27 #47598 üzenetére
Semmi nem lett változtatva az utóbbi években. Egy hete van ez a bibisség. Semmi hardveres változás.
firefox alatt nem tudtam ide írni átmegyek kromra meg megy.
koax egyből falból kijön be modemba. csillapító meg azt se tudom mi fán terem.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz kabelmania27 #47596 üzenetére
NEm tudok ide bemásolni semmit mert leáll az oldal.
Adó száma Csatornaazonosító Zárolási állapot Frekvencia Moduláció Jelváltási sebesség Csatornatípus Teljesítmény
1 6 Zárolva 26600000 64QAM 5120000 ATDMA 51.0
2 1 Zárolva 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 51.0
3 2 Zárolva 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 51.0
4 3 Zárolva 46600000 64QAM 5120000 ATDMA 51.0[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz kabelmania27 #47594 üzenetére
Technikolor tc7200
-
RBJ
addikt
-
RBJ
addikt
Tiszteletem. Teljes anomália van.
Dolog ott kezdődött, hogy pár kedven oldalam nem lett elérhető, sőt mint eme fórumon még két mondatott se tudtam hozzászólni mert időtúllépés miatt off. Az oldalak is időtúllépésben szenvedtek.
Ezek után kezdődött az, hogy a telefonomon wifi kapcsolat esetén volt anomália. Pl viber szöveges üzenetek ezerrel ki be, képek fogadhatóak de én már képet nem tudtam küldeni. Mintha nagyobb állományú adatok kifelé nem bírtak volna kimenni. Következő anomália google play em wifi kapcsolat alatt nem működik, mobilnet esetén nincs gond.
Mivel modem vagy kapcsolat kimenő gyanús volt csináltam egy speedtestet amely alapján a letöltési sebességem padló de kifelé semmi nem megyen.
Szerintem modem gond lesz.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
4Grider
nagyúr
válasz student #47587 üzenetére
Pedig a tv-előfizetőknél (analóg is) ott vannak.
Segítség a hangoláshoz (ne zavarjon, hogy nincs médiakártyád). -
student
őstag
válasz Intruder2k5 #47567 üzenetére
nekem ez a csomag van, de én nem találom a digitális csatornákat
csak a néhány dvb-t csatit lát ha arra állítom
pedig tudja dvb-c ez samu ue32f4000 -
MenoS
újonc
Üdv,
Több helyen is olvastam, hogy ha nem vagyok megelégedve a UPC által szolgáltatott modem/router-el (Technicolor TC7200), akkor bridge üzemmódba állítással rácsatlakoztathatom a saját routerem. A kérdésem az lenne, hogy ez az üzemmód jár bármiféle sebesség csökkenéssel vagy teljesítmény romlással, vagy pedig szimplán modemként működik tovább a Technicolor és a saját routerem teljesítménye a döntő? Ezt a routert csatlakoztatnám hozzá: [link]
A választ előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mrhitoshi #47581 üzenetére
Veszel egy F toldót és egy ilyen összekötőt, most felesleges osztás helyére beteszed az F toldót, a felszabaduló osztót bekötöd a hármas helyére, a modemet bekötöd az osztóba, a másik kimenetre rákötöd az összekötőt, utána a másik kettes osztó és a két tévé.
Az a lényeg hogy 5-1000Mhz CE feliratú osztót vegyél, ezt kerüld.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz kabelmania27 #47580 üzenetére
Értem. Szóval ha veszek egy -3,5-es osztót, amit berakok annak a helyére, ahol van a 2 TV és a net elosztva, akkor orvosolható a probléma ?
Egyébként 1 db 3-as és 1db 2-es osztó van.PS4
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz mrhitoshi #47579 üzenetére
Köszi az infót, akkor egyforma csillapítású hármas van bekötve.
Létezik olyan hármas, amelynek van -3,5ös kimenete de ugyanezt a hatást el lehet érni ha két kettes splitter van bekötve, elsőbe megy a modem és a másik kettes, a másik kettesbe mehet a két tévé, két osztó közé mehet ilyen összekötő.
Ha a másik osztó kettes splitter tipusú akkor csak egy kettes osztót kellene venni.
Azt is csinálhatod hogy bejelented 1221-en technikus kiveszi az felesleges osztót, hármast pedig cseréli.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz kabelmania27 #47578 üzenetére
Csak -5,8-as kimenet van a 3-son, és mindegyik használatban van.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz kabelmania27 #47576 üzenetére
Két helyen is megvan osztva, az egyik helyen feleslegesen. (Nem saját lakás.)
Az egyik helyen van egy PCT-1000-2W-RH osztó, a másik helyen pedig egy 3 utas PCT-NGN2-3SB.
Viszont csillapítót nem találtam.PS4
-
_Karesz_
tag
Ez nem teljesen igaz. Igen nagy azt átfedés az analóg és a digitális között, de azért van pár csatorna (TLC, Spektrum, RTL2, ComedyC., stb.), amik csak analóg formában érhetők el ezzel az előfizetéssel.
-
mrhitoshi
veterán
válasz kabelmania27 #47572 üzenetére
Ahha. Felfele: 51.00 dBmV mindenhol Lefele:
35.973 dB, -5.85 dBm
36.175 dB, -5.75 dBmV
35.973 dB, -5.91 dBmV
36.175 dB, -5.91 dBmV
36.844 dB, -5.43 dBmV
36.610 dB, -5.72 dBmV
36.387 dB, -5.86 dBmV
36.610 dB, -5.70 dBmVPS4
-
mrhitoshi
veterán
-
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #47569 üzenetére
Követhetné a UPC is a jó példát és végre megszüntethetné az analóg sugárzást, mindenki csak nyerne vele.
Törvényben kellene kötelezni a csatornákat, hogy minden műsornál (ahol lehet) a magyar szinkron mellett legyen eredeti nyelv + felirat is.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
válasz bernel #47568 üzenetére
Amíg lesz szólóban, addig lesz digitális mellett is, azt nem fogják különválasztani. Hogy kinek mi a sokáig, ez relatív, de pontos határidőt gondolom Ő sem mondott, mert nyilván nem is tud. Ezen kívül érdeke is, hogy a nagyobb (drágább) csomag felé tereljen. Az üzletkötők szavait mindig fenntartással kell kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
bernel
tag
Köszi, ezt nem tudtam, hogy analógra is elő lehet fizetni. Mondjuk ez nekem nem lenne jó, mert ezen kevés csatorna van, ezért a fő tévére inkább digitálist vennék, amiben több csatorna van, és amellett a másik két tévén lenne analóg a kevés csatornával.
Ha elő lehet fizetni még rá, akkor egy darabig biztos lesz még a digitális mellett is gondolom, csak azért vagyok bizonytalan, mert bementem egy upc üzletbe, és ott az ügyintéző azt mondta, hogy nem lesz már sokáig. De a tapasztalat az, hogy ezek az ügyintézők nem mindig rendelkeznek pontos infókkal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bernel #47566 üzenetére
Szia!
Azt szerintem senki sem tudja itt pontosan, hogy meddig fog menni az analóg, de tippem szerint nincs még tervben a teljes lekapcsolás, ugyanis továbbra is lehet előfizetni analóg csomagra, 12 hónap hűséggel. Viszont az analóg mellett szabadon fogható DVB-C formátumban kódolatlanul ugyanaz a 27-28 csatorna, amit analógban is sugároznak, tehát ha DVB-C képes a TV-d, vagy akár veszel egy saját box-ot, akkor digitális minőségben nézheted "ingyen" a második és harmadik készüléken is az adást. Mellesleg a szabadon fogható DVB-C a Telekom-nál is ugyanúgy megvan, és akár tőlük is lehet boxot venni hozzá.
-
bernel
tag
Üdv, lehet tudni valamit arról, hogy az UPC-nél az analóg tv meddig lesz elérhető a digitális mellett? Azért váltanék UPC-re, hogy csak egy tévén kelljen fizetni a boxért, a másik kettőn meg az analógot lehessen nézni külön díj nélkül.
Tudtommal ez jelenleg működik, de lehet tudni arról, hogy kb. meddig? A telekom már vezeti ki az analóg csomagokat, ezért kérdezem, mert nem lenne jó, ha váltanék upc-re, és pár hónap múlva itt is kivezetik, és ugyanott vagyok. Van valami infó a UPC-s analóg adás jövőjéről? Köszi.
-
tomp
félisten
válasz _Karesz_ #47517 üzenetére
Nálam Sony tv-n az EPG átlátszó azaz a háttérben halványan látom a tv adást. Mármint ahol behoztam az EPG-t. Szintén nincs kártyám.
Átlátszó epg. Valós helyzetben jobban lehet látni a háttérben futó műsort. De van mini epg is. Ilyen. Szalag formában végig lehet nézni épp mi megy a többin. Igaz nem tud olyat mint a box, hogy a csatorna többi műsorait is kiírja kis ablakban. -
tomp
félisten
válasz kabelmania27 #47556 üzenetére
Na akkor rögtön meg is van a Horizon bukója. Minek felvenni ha visszanézhető. Igen ahol nincs gond az internet hálózattal. Mivel a visszanézhetőség a Horizon egyik alap szolgáltatása így ha sokszor nem működik vagy rosszul használható akkor extra díj megléte esetében már rögtön kérhető lesz a kötbér.
Az extra havidíj ilyenkor a Horizont illeti aminek egyik szolgáltatása a 7napos dolog. Ha nem megy akkor kötbér. Már párszor átnyálaztam a kötbéres törvényt amikor a kék mobilszolgától 130ezres összeget követeltem. (Meg is adták mert járt) -
mrhitoshi
veterán
-
veterán
válasz kabelmania27 #47556 üzenetére
Igen, azért is írtam, hogy ehhez nagyon stabil net kell.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MrSealRD
veterán
ztsoft: Oké.
gduck: Köszi.
Rég nem jártam a topikban azt hittem van több gyakorlati tapasztalat... Na majd később.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ztsoft
őstag
válasz Handball94 #47555 üzenetére
Igen, volt Rubicom terület. Ez az, köszönöm!
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szabogabor10 #47533 üzenetére
Szvsz csak dvb-c mellett képzelhető el a fejlesztés, pár éve vezették be a médiacardot.
Többször előfordult már itt a topikban hogy net nemvolt de tévé jel volt.[ Szerkesztve ]
-
ztsoft
őstag
válasz MrSealRD #47552 üzenetére
Igen, a UPC-nél, de egyelőre titok.
Tudtok csatorna frekvencia táblázatot 880-as területi kódhoz, egy pár adó kínlódik, és szeretném kideríteni, hogy a mellette lévő (frekvencián) is kínlódik-e.
[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
MrSealRD
veterán
gduck & ztsoft: Ja, értem. Van erről a box-ról valahol részletes technikai info?
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
adika4444
addikt
válasz Gubek-Einste #47548 üzenetére
Köszi, akkor ezen körülmények szerint lesz intézve.
üdv, adika4444
-
Topikgazda
-
adika4444
addikt
válasz Gubek-Einste #47546 üzenetére
igen ez megvan, de a gyakorlatban általában mennyit kell várni?
üdv, adika4444
-
Topikgazda
-
adika4444
addikt
Hali!
Trio XL-t ha 120-as netről váltunk rá csomagban kb. mennyi idő alatt aktiválják?
üdv, adika4444
-
-
gduck
addikt
Eddig ha ismerősök kérték a véleményemet, hogy X vagy Y:
- X olcsóbb
- X-nél kódolatlanok a digitális adók
- Vannak olyan csatornák amik érdekelnek és csak Y-nál vannak?
- Y-nál sok prémium szolgáltatás van, esetleg érdekel valamelyik?
- Y-nál 3 TV oszt annyi, a nagyi nem fog digitális TV-t nézniDe most hogy elindult Y is a fapados boxok felé, már nem kell ennyit beszélnem
Bár az is igaz, hogy jó kinézettel bármilyen szart el lehet adni
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Hát a szlovákok nem sokat tesztelgettek
Minden le van írva és google fordítóval "tökéletesen" olvasható (már akit érdekel )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #47530 üzenetére
Az nekem nem potenciál, hogy a szolgáltató eszközétől függök. Inkább veszek sokat tudó tv-t. Viszont iptv-hez nincs sokat tudó tv...
-
veterán
válasz maki1976 #47531 üzenetére
Tudom, hogy ez itt OFF, de hadd tegyek hozzá még egy gondolatot: igazából IPTV-nek optikán és koaxon van igazán értelme.
És hogy ON is legyek: én akár el tudok képzelni a UPC-től IPTV-t új, korszerű boxokkal, háttérszolgáltatásokkal. Mindenképp előnyben vannak a Telekomhoz képest, mivel a 29-es körzetet leszámítva nincs xDSL hálózatuk. Mondjuk ehhez megbízhatóan kell biztosítani a netet.[ Szerkesztve ]
-
maki1976
tag
válasz szabogabor10 #47525 üzenetére
Nekem volt IPTV a Telekomtól kb. 2-3 éve, de akkor még a régi telefonvonalak, meg a rendszer kiforratlansága miatt (meg ki tudja, hogy mi miatt még) rendszeresen problémák voltak nálam a szolgáltatással. A kép minőség (HD és SD is) teljesen rendben volt, és a szolgáltatások (felvétel, videótár, csatornasorrend szabadon állíthatósága, csatornakínálat, mindig hozzájuk kerültek be elsőként az új tv csatik, stb)is jók voltak. A gond a megbízhatóság, a tendelkezésre állás volt, Állandóan lefagyott (napi szinten), sokszor volt adáskiesés (naponta), és a routert, meg az összes boxot újra kellett indítani minden nap. Amikor akár egy pillanatnyi hiba volt a stream-ben (pillanatnyi kiesés a net szolgáltatásban) az IPTV boxok nem nem álltak helyre maguktól, a kép lefagyva maradt, amíg a boxot , illetve szinte mindig a router-t is újra nem indítottam.
A másik nagy probléma maga a T -volt! mindígy túlszámláztak! A kedvezményeket szinte minden számlán (havonta) elfelejtették levonni, a rég lemondott kedvezményes prémium szolgáltatásokat (HBO MaxPak) még a lemondás után négy hónappal is TELJES ÁRON számlázták, a negyedszeri reklamációm és ígéretük ellenére. A havi számlám minden egyes hónapban a 2,5 év alatt + 5-8 ezer forinttal több volt, mint amennyi járt volna nekik, alig akarták jóváírni. A teljes szolgáltatás lemondása, hűség lejárta után, és eszközök visszaadása után még 8 napot kiszámláztak a semmire, mert hogy annyi idő alatt szünteti meg a rendszer a szolgáltatásomat szerintük.
Akkoriban max. 3db Boxot adtak, egyben volt csak (a központiban) HDD, és a másik kettővel egy hálózatban voltak, azokról indított felvétel, vagy lejátszás a központin (fő box) keresztül történt, tehát be kellett, hogy legyen kapcsolva a fő box a felvételekhez! Ja és akkoriban a HD csatikat maximum csak egyetlen eszközön lehetett lejátszani a három közül...
-
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz szabogabor10 #47525 üzenetére
Engem az tart tőle vissza, hogy muszáj box az iptv-hez.
-
tomp
félisten
válasz maki1976 #47526 üzenetére
Még a visszanézhetőségre sem? Az ip kapcsolaton megy. Vagy emnyire leterheli a csúcs boxot a felvétel?
A "nincs rá igény"-re: döntsük már el mi előfizetők, hogy van e rá igény vagy nem. Egy dvb-c kőkorszakából megmaradt box bevezetése nem fejlesztés akárhogyan adják el.
Hűség alatt megadja magát a cisco és már csak horizon van ami box tudásban visszalépés. Akkor az ügyfél is mondhassa, hogy oké akkor nem fizeti tovább a box havidíjat mert nem azt kapja.
Örülök, hogy fejleszt a upc. De ne így! -
kabelmania27
Topikgazda
Szolgáltatók összehasonlításával kapcsolatban IDE írjatok!
-
veterán
-
tomp
félisten
válasz maki1976 #47522 üzenetére
Azaz ha nem akarná a T akkor kapnánk egy brutál gagyi boxot nulla tudással?
Még így is visszalépés lesz a box akinek most cisco van.
Remélem lesz 2tuneres box is.
Vagy ha felvétel közben lehet mást nézni a 7napos visszanézhetőséggel pár perces csúszással akkor okés. De gondolom nem ilyen lesz mert miért is lenne ilyen. -
tomp
félisten
Upc behozza a Horizont Lájtot de a T már tervezi az itthoni iptv 2.0-t. Azaz továbbra is elavult lesz a upc kábelese a tervezett boxal.
Gondolom a teszt időszak alatt beérkező negatív visszajelzéseket is "átalakítják" pozitívra, hogy milyen szuper. -
blakey
titán
válasz _Karesz_ #47519 üzenetére
Akkor másképp írom, a modullal. Nálam van kártyával is és nélküle is a Pana tv-n. LG-nél kártya nélkül van kis ablak, kártyával nem próbáltam, de olyat olvastam, hogy Samsunggal, LG-vel lehetnek ilyen gondok UPC hálózatában.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz _Karesz_ #47517 üzenetére
TV (és némileg szolgáltató) hiba, nem mindegyik tv-vel 100%-osan kompatibilis a kártya, nálam van kis ablak (Panasonic)
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
_Karesz_
tag
Észrevettem egy érdekes dolgot:
Eddig a 4 betűs szolgáltatónál a DVB-C adásokhoz tartozó EPG adatokat kezelte a tv és miközben böngésztem a műsort, a bal felső sarokban ment az aktuális adás így (képek nem sajátok), most viszont a UPC adásnál csak ennyit látok. Miért van ez? -
veterán
-
tomp
félisten
válasz szabogabor10 #47514 üzenetére
Sőt kikerül és majd emelnek havidíjat mert miért ne.
Na igen a BBC Earth HD. Sok szolgánál van. Még a mobilos tv szolgáltatáson is elérhető. HD-ben! Országos upc-n természetesen nem.
Na majd szeptemberben nagy hírt fognak bejelenteni, hogy bővítjük a kínálatot. Természetesen csak a törvényileg kötelezően továbbított M5-ről lesz szó...
Hátha beraknak valamit az Universal helyére. Esetleg egy Hangulat Channel 2? Vagy Logo Channel ahol folyamatosan forog a logó. -
veterán
Szerintem direkt örülnek, hogy végre kivehetnek megint egy csatit. Csodálkoznék, ha pótolnák. A BBC Entertainment helyére se rakták be a BBC Earth HD-t, pedig nagyon elférne. Ezt a csatit kizárólag HD-ben szabad berakni.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2016. július 5-étől a Universal Channel a médiaszolgáltatóval kötött szerződéses jogviszony megszűnése miatt kikerül az analóg és digitális csatornakínálatból. A Digital Gold csomagban a csatorna jelenleg az 59-es csatornahelyen érhető el. Megértését köszönjük.
Minden bizonnyal maga a csatorna szűnik meg mert a cseh és szlovák piacról kivonulnak. A magyar nincs megerősítve de a UPC-ből kikerül.
Megszűnhet a Universal Channel
A médiaszolgáltató E! csatornája háááát. Remélem nem rakja be a upc. Szenny csatorna. Nézhetetlen. Inkább HD-t rakjon be. Most -1 csatorna. Azaz spórolnak is. Van egy jóó pár HD amivel nagyon le vannak maradva.... -
kabelmania27
Topikgazda
válasz Szlopa #47510 üzenetére
Előfordul, hogy korábban szükség volt csillapítóra de már csökkent a bejövő jelerősség ezért nincs rá szükség, vagy már nincs szükség az egyikre. Milyen szám van ráírva?
Ha megnézed a modem értékeket és leírod az osztó tipusát akkor kilehet számolni kb hány dB jön be.[ Szerkesztve ]
-
Szlopa
tag
válasz kabelmania27 #47506 üzenetére
Te egy zseni vagy! Átnéztem a kábeleket és volt egy piros csíkos és egy kék, a Kékkel működik
-
4Grider
nagyúr
válasz kabelmania27 #47506 üzenetére
Ha elosztással van gondja, akkor a többi mux se működne neki...
-
ledgeri
nagyúr
Köszönöm válaszod, és a nem jó híreket... (ubee volt a régi?)
Ment egy leállítás, 30+ percig állt minden, és most jók a jele, csomag arányok... csak hát ez volt tegnap is... És persze ha kiszálláskorra megjavul, akkor meg tőlem megy az 1500... *enyhe *
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Csak nálam szokott probléma lenne az internettel ? Mostanában olyat szokott csinálni, hogy nem tölt be oldalakat. A letöltés jó, a maximális sávszélt kapom, viszont van olyan hogy rámegyek egy oldalra, és tölt, tölt, tölt... ki tudja meddig. Most konkrétan ki se tudok jelentkezni a neptunból, mert egyszerűen nem tölti be. Ugyanez volt itt a PH-n is, hogy bejelentkeznék, és csak tölt, semmi reakció, de itt ha ráfrissítettem, akkor kapásból. Facebook totális csőd, használhatatlan.
Valakinek valami ötlet ?PS4
-
Szlopa
tag
-
Szlopa
tag
Sziasztok!
Analog UPC előfizetésem van, de olvastam, hogy a UPC-nek van kiterjesztett digitális vételezési lehetősége.
Sikerült is megtalálni az összes csatornát, kivéve a HD adókat.
Mit ronthatok el?
A TV egy LG50LF652V.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Akvarisztika