Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz MrSealRD #126887 üzenetére
Én tavaly júl 25 óta várom, hogy az akkor személyesen leadott médiabox helyett CI+ kártyát használhassak. Máig nem sikerült ez a történet és közben fizetem csendben/rendben a TV előfizu díjat is.
De már nem érdekel, nem hívogatom őket, mert nem válaszolnak megkeresésre, telefonon semmit sem tudnak tenni, október óta felsőbb jóváhagyásra vár a történet, így júniussal elválnak majd útjaink, bár kíváncsi leszek a majd egy éves kötbér kifizetéséhez hogyan fognak jó arcot vágniread-only mode on the forum
-
veterán
válasz MrSealRD #86126 üzenetére
Sehogy se jössz ki abból ha ők hívnak akarsz e hűséget. Ha viszont te hívod őket hogy le akarod mondani, de esetleg meghallgatsz egy ajánlatot. Egyből akár még felére is lemehet a havidíj.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Levi123
senior tag
válasz MrSealRD #86122 üzenetére
Nézd meg az előző számlád alján, nekem is drágult 200 Ft-al az előfizetés, ezzel az indokkal:
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Ön korábbi határozott idejű szerződése helyébe lépő határozatlan idejű szerződése, és a 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet 13 §-a alapján a Szolgáltató
jogosult a szolgáltatás díját a fogyasztói árszínvonal változásának megfelelő mértékben évente egy alkalommal módosítani, ezért az Ön havidíja az itt meghatározottak szerint
változik.
A módosítás az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132.§ (2) bek. a) pontja alapján nem eredményezi a szerződés feltételeinek lényeges módosításátLevi
-
Topikgazda
-
ztsoft
őstag
válasz MrSealRD #47552 üzenetére
Igen, a UPC-nél, de egyelőre titok.
Tudtok csatorna frekvencia táblázatot 880-as területi kódhoz, egy pár adó kínlódik, és szeretném kideríteni, hogy a mellette lévő (frekvencián) is kínlódik-e.
[ Szerkesztve ]
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz MrSealRD #36050 üzenetére
Ez miért ilyen meglepő?
A kedvezményt a hűségvállalásra kaptad, más szolgáltatóknál is pontosan így működik. Sőt... Azért itt nem emelik másnaptól a díjat.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz MrSealRD #36050 üzenetére
Ez van. Nekem ahogy írtam is kb. fél évente emeltek 2-300Ft-t, de ez még mindig olcsóbb mint ha a jelenlegi csomagok valamelyikére vállalnék 2 év rabláncot.
1 évet is alírhatsz, de az még drágább lesz. Illetve csomagnál pl. úgy tudom ugyanarra nem engednek, csak nagyobbra; netnél nem tudom mi a helyzet.
Kivétel ha van a környéken más (valódi) versenytárs.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
őstag
-
sparks
senior tag
-
őstag
-
MODERÁTOR
válasz MrSealRD #18919 üzenetére
És esetleg valami közelebbit tudsz erről mondani, hogy miért is nem megy? Hibaüzenet, vagy valami?
Bár ez nem szorosan UPC téma, lehet jobb lenne az OpenWrt topikban kitárgyalni!
-
MODERÁTOR
-
-
blakey
titán
válasz MrSealRD #18663 üzenetére
Soha semmit nem kértek, lehet változott, de sem a T sem a UPC nem kért semmilyen papírt, megnézték, hogy azon a címen nincs-e élő előfízetés aztán ennyi.
Ha albérlet, akkor illik kérni egy nyilatkozatot, ha saját csak nem a te neveden van akkor írhatod, hogy tulaj vagy, hiszen az az állandó címed és nem hatóság, nem fognak semmit sem kérni kiszálláskor.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
club1
veterán
válasz MrSealRD #18663 üzenetére
Azt hiszem, hogy már csak bérlői nyilatkozat van. Viszont hazudni kell benne, ha nem a tulajdonos engedélyével történik a bekötés, és úgy a szerződés a levegőben fog lógni.
-
MODERÁTOR
-
blakey
titán
válasz MrSealRD #18557 üzenetére
Mint írtam, eddig, nem tudom mit hoz a jövő. T drága és rosszabb az iptv alapú, digi meg jobb a T-nél, de nem hozza az általam elvárt minőséget. Uh. egyelőre marad ami most van.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz MrSealRD #18537 üzenetére
Nekem minden feltűnik hídd el, mivel napi 16 órában használom a netet, szóval kap bőven. Ahogy írod tavaly volt 1X (de én pl. nem upc-s dns-t használok ), és talán még 2X az elmúlt években, olyan gondom, hogy telefonálni kellett, soha semmi, eddig. Hogy mi lesz meglátjuk. De továbbra sem érted a lényeget, NE ÁLTALÁNOSÍTS, van ahol jó és van ahol rossz, ennyi.ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz MrSealRD #18533 üzenetére
Khm…, menjek a digi vagy a t topikba, vagy mi késztet arra embereket, hogy egy adott topikban a másikat dicsérjék? Örülj annak amid van.
(#18535) club1
Rohadtul elhiszem, hogy egyeseknek van valamivel problámája, de fogjátok fel, hogy nem kell általánosítani, nálam a upc-vel semmi gond, 16 éve vagyok ügyfelük, egy kezemen megszámolhatom hányszor volt gondom. Nem kell nekem bemutatni egyik szolgáltatót, szolgáltatást sem.
A lényeg, hogy nálad és innentől kezdve már nem általánosítani kell, mint írtam nálam teljesen gagyi az egész digi, úgy ahogy van de ettől még nem megyek sehova más szolgáltatót "isteníteni" főleg nem a digi topikba vagy a t-be.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz MrSealRD #18530 üzenetére
Pont az ellenkezője igaz, kár itt erőlködni a digivel, volt tapasztalatom, nem kérek belőle, mint írtam "olcsó húsnak híg a leve…"
Ami elromolhat az el is romlik, ez mindenre igaz, legyen az digi, upc, t, bármi…ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz MrSealRD #18530 üzenetére
Nem szeretném UPC vs. Dig irányba vinni a topicot de a Diginek kisebb a szolgálatási területe mint a UPC-nek, attól még hogy Bp és vonzáskörzete és a vidéki nagyvárosokban van Digi még nem éri el a UPC lefedettségi szintjét. Teljesen más felépítésű hálózata van a Diginek és a UPC-nek.
Invitel ex Fibernet területen 9ezerért 6/1 és 39analóg adás van telefonnal...
blakey: Nekem is volt már Digihez (tányéros) szerencsém, külön kellett twin fejet+kábelezést kérni azért a vertikálos adásokat lehessen nézni...[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest