Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Kaon box elvileg 750 Ft havonta. VTV box mennyibe kerül? Lett igényelve box és én azt hittem màr vtv boxot adnak alapból. Erre egy dög lassú, buta Kaont adtak. Lehet ezt simán cseréltetni? -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Megtudnátok nézni, hogy rtl csatornáiról enged rögzíteni a box? Illetve visszanézhetőek az adásaik?
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Ha meglévő előfizetéshez kérek egy plusz mediaboxot, akkor Vodafone boxot adnak?
Kell hozzá folyamatosan a net és a koax is? Ha átviszem másik Vodafoneos területre, ott működne? Miként aktiválja magát,
mit néz?Előre is köszönöm!
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #119706 üzenetére
Szerintem 6-os osztó van bent.
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #119704 üzenetére
Nincs berakva Fam/Attenuator feliratú. Padláson van szétosztva több felé, de nem tudom, hogy hányas osztó. Igazából egy kettes osztó is elég lenne.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Nincs valakinek egy budapesti, samsungos csatornalistája? Távolról kéne elmagyaráznom idős embereknek, miként keressék meg manuálisan a csatornákat. Egyszerűbb lenne átküldeni nekik egy készet.
-
-
Mate
nagyúr
Hívd fel UPC-t és rendeld meg amit akarsz a saját nevetekre. Albérlet miatt kellhetnek papírok a tulajtól. Kérj saját bekötést és kész. Kiküldik az eszközöket, beszemelitek és elvileg ennyi. A régi eszközöket pedig mivel messze van az illető postán adjátok le. Leadás dátumától+8 nap talán a lemondás.
-
Mate
nagyúr
Simán erről az oldalról beszélünk?
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #40596 üzenetére
"Ilyen nincs, és nem is várható"
Benne van a topikösszefoglalóban
(#40585) FireShadow: Nem kell állandóan másolgatni. Amíg nincs gondod a nettel, nem kell foglalkozni az értékekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz vadászcsiga #40564 üzenetére
WiFi priorizárló programmal simán megoldható.
Androidon pl. IOS-re is biztos van.
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #39893 üzenetére
TrioL-t nem láttam közte.
-
Mate
nagyúr
Láttátok az új csomagokat? Nem rossz elképzelés, de az ára....
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #39698 üzenetére
"Szerintem egy kicsit túllihegik itt néhányan ezt a jelszint témát, ezzel annyit érdemes foglalkozni, hogy ha megy a net akkor jó, ha nem megy akkor nem jó."
Na vajon miért?
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #38245 üzenetére
Ja, a fekete amit mindig fordítva fogok meg, mert szimmetrikusra csinálták? Úgy emlékeztem, hogy az vagy 3-4 éves. 2 éve nem volt már boxunk, de már előtte is olyat adtak.
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #38242 üzenetére
Új távirányító van?
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #38226 üzenetére
Nem segít semmi, mert nem upc oldalán van a hiba. Chrome a *ar. IE-vel és Edgével tökéletesen megy.
-
Mate
nagyúr
Pár napja dög lassú a böngészés. Gondoltam mérek egyet. Nagyon kevés volt, mértem még párat. Ez a leggyorsabb mérés....
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz Motion_Blur #37483 üzenetére
Nem. Semmi gond nincs azzal a modemmel. Sőt, legtöbben szívesen elfogadnánk
Azokat a modemeket cserélték csak, amik nem tudták a Docsis 3-at.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Hitron modemekkel mi a helyzet? Megy a bridge mód? Router módban mi a helyzet vele? Wifije erős? Jól konfigurálható?
-
Mate
nagyúr
válasz Studi22 #37415 üzenetére
Régi Trio L+120-as net+HD csomag+mediabox+mediacard
Egyetlen amin gondolkozok az a mobil. Mikor minden számomra lényegtelen opciót felsorolt, kérdezte, hogy érdekel-e valami. Mondom igen, lehet a mobil. A válasz: Ja, akkor menjek be az ügyfélszolgálatra....
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Most hívott a UPC a lejárú hűség miatt.
A verzió: Aláírok 2 évet, fizetek +4500-at és kapok nagyobb telefont amit elmondtam már az elején neki, hogy nem használunk.
B verzió: Aláírok 2 évet és +3500 Ft-ért kapok 1 gigás mobilnetet.
C verzió: Aláírok 2 évet és +2000 Ft-ot fizetekÉn maradtam a D verzió mellet: Nem írok alá semmit és így 2000-et spórolok
-
Mate
nagyúr
válasz Gubek-Einste #37167 üzenetére
Vagy nem kellene csomó topicban HVG cikkeket linkelni olyan témákban, amihez fogalmuk sincs.
-
Mate
nagyúr
válasz Gubek-Einste #37165 üzenetére
Valaki szólhatna nekik, hogy digitális adást nem csak szolgáltatói eszközzel lehet fogni....
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #37040 üzenetére
Ha úgy vesszük akkor ingyen van. Olyan nincs, hogy nem kérem és ezért olcsóbb a havidíj. Ráadásul számlán se szerepel.
-
Mate
nagyúr
válasz gyáliSanyi #37038 üzenetére
Nem. Első kártya ingyen van. A +HD szolgáltatás kerül 1000 Ft/hó-ba.
-
Mate
nagyúr
válasz gyáliSanyi #37035 üzenetére
Elvileg igen, bár így HD csomagot nem tudod nézni azzal a kártyával. Ha HD is kell, akkor 1550.
Viszont elvileg 190 Ft-ért is lehet kártyát szerezni.
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #36973 üzenetére
Azért mondom, hosszú lenne leírni. Lényegre törően azt tudnám mondani, hogy szar.
-
Mate
nagyúr
válasz Motion_Blur #36935 üzenetére
Bármikor újrakerestetheted őket. UPC honlapján fent vannak a frekitáblázatok területek szerint. Ott akár egyesével is megkeresheted őket.
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz XFishboneHUN #36921 üzenetére
Van topicösszefoglaló.
-
Mate
nagyúr
válasz F.B.I. #36903 üzenetére
Honlapjukon csomag menüpont alatt tudsz választani, hogy mennyi hűséget akarsz. 24 hónap, 12 hónap és hűség nélkül.
(#36904) kabelmania27: Miért jár jobban hűséggel? 3 hónap alatt ugyan annyi, vagy több lesz az igénybe vett kedvezmény, amit vissza kell fizetnie.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz szabogabor10 #36884 üzenetére
Vagy csak örülni kell, hogy van ilyen.
-
Mate
nagyúr
válasz szabogabor10 #36882 üzenetére
Le lett már jó párszor írva, hogy miért van korlátozva.
-
Mate
nagyúr
válasz szabogabor10 #36878 üzenetére
Nincs változás az ügyben. Értelme pedig továbbra is van.
-
Mate
nagyúr
Túl vagyok az IPv6-os átálláson. Ubee modemem van. Az átállítás hatására bridge mód nem érhető el a modemen. Központban ki tudják kapcsolni, de senki ne kérje meg őket. IPv6 csak router módban oldható meg!
Ezzel számoljon mindenki, mert fokozatosan pakolnak át mindenkit!
-
Mate
nagyúr
válasz Motion_Blur #36579 üzenetére
Használd a keresőt. Rengeteg TV fajtával előjött a dolog, legtöbbre született is megoldás.
-
Mate
nagyúr
válasz Neil Watts #36521 üzenetére
Elkezdtek átállni idehaza is.
-
Mate
nagyúr
válasz Neil Watts #36508 üzenetére
Már elkezdte osztani UPC ha jól tudom, tehát ha nem ma, akkor jövőhónapban
-
Mate
nagyúr
IPV6-ra állásnál milyen problémák adódhatnak? Milyen beállításokat kell majd eszközölni?
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #36475 üzenetére
Próbáltam. Ez még abból az időből van, amikor a wifi funkció bekapcsolásáért külön fizetni kellet. Emiatt nem is lehet csak úgy babrálni. Kb. 6 éve hozták ki.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz Intruder2k5 #36473 üzenetére
Nem router módban van, nem is tudnám átállítani. A legvalószínűbb, hogy UPC letiltotta. Egyszer az egyik technikusnak mondtam, hogy lépjen már be, de ő se tudott. Mondjuk nem is ismerte ezt a típust.
-
Mate
nagyúr
válasz Neil Watts #36439 üzenetére
Próbáltam a 192.168.1.1-et, a 192.168.0.1-et és a 192.168.100.1-et is. Egyik se nyert.
-
Mate
nagyúr
válasz kabelmania27 #36418 üzenetére
UPC küldött most ilyen csatlakozóval ellátott kábeleket. Nem tűnik rossznak.
Más: Ha UPC-s szaki erre jár, EPC2425-ös üzleti modem jelszintellenőrzés megoldható? Jó pár éve itt van, de nem sikerült még elérnem gépről.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz rayoliviero #36413 üzenetére
Szerintem csak listaáron. Annál már trio s-el is jobban jár hűség nélkül.
-
Mate
nagyúr
Köszi, akkor várok!
Ezek a rádugós F csatik mennyire jók a tekerőshöz képest?
-
Mate
nagyúr
válasz Zitronensaft #36393 üzenetére
Csináltam többet is. Most az a gond, hogy túlzásba esett és minden csatornát behoz HBO-t, HD csatornákat stb. amire nincs előfizetés.
-
Mate
nagyúr
1000 éve nem volt boxunk, most megint van. Digital gold előfizetéshez lett kérve Pace HD.
Mi lehet az oka, hogy magától átugrik olyan csatornákat, amire van előfizetés? Pl. Eurosport 2-t átugorja, mintha nem lenne előfizetve rá, de ha simán sorszám alapján behívom gond nélkül megy a csatorna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
- Sony E 10-18mm F4 OSS (SEL1018)
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest