Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #54715584 #49596 üzenetére
Nézzük meg még1x. Hol mondják azzt, hogy mindegyiket? + ot az apró bötüs rész, amit senki nem olvas el.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz KüLÖNc #49587 üzenetére
Üdv!
Hgw azt jelenti hogy modem és router van egybeépítve, UPC-nél a hgw modem használható router üzemmódban és bridge üzemmódban ami azt jelenti hogy a router funkció kikapcsol és sima modemként működik mint pl cisco 3212 vagy 3208-as tipus, ilyenkor bridge módban az előfizetésedhez tartozó wifi kikapcsol de a közösségi wi-free bekapcsolva marad, amit ha nem hasnzálod a érdemes kikapcsolni my upc-ben vagy 1221-en.
Ha csak net előfizetést kérsz nem kell osztani a koaxot, előfordul hogy raknak be csillapítót (Fam/Attenuator felirat) ha 10felett van a ds érték, ha magas az adási akkor majd kiveszed, általában nem szokott gond lenni a netkapcsolattal.
Ha további kérdésed van nyugodtan írj.
cigam: Arrafelé hány ds freki van?[ Szerkesztve ]
-
kezo0
addikt
válasz ztsoft #49594 üzenetére
Ha az összes többi szarsága nem lenne ennek a boxnak, számomra az az egy is elég lenne ahhoz, hogy szóba se jöhessen nálam, hogy nem minden műsor nézhető vissza. Ezt ő is leírja, de a jelek szerint nem zavarja annyira, mint engem. Erre mondom, hogy szubjektív, mit tekintünk előnynek vagy hátránynak...
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
-
ztsoft
őstag
Egy FB bejegyzés, amit nem igazán tudok hova tenni, az itteni tapasztalatok alapján nem tudom elhinni.
Tisztelt UPC Magyarország!
06.23-án Került beszerelésre az új Horizonbox. Meg kell mondjam, hogy az első reakcióm, az volt, hogy megyek és vissza kérem a régi boxot. De aztán néhány napi „ismerkedés” után a véleményem teljesen megváltozott. Egyre jobban tetszik. A technikai paraméterek oldaláról nem tudok nyilatkozni, arról vitatkozzanak azok akik sokkal jobban benne vannak a témában.
A jó dolgok:
Könnyen kezelhető, esztétikus a menü rendszer. Nekem tetszik az új stílus. Külön tetszik, hogy a kedvenc csatornák beállítása után meg is adhatom, hogy melyik programszámon helyezkedjenek el a csatornák. A műsorvisszanéző is kiválóan működik eddig, megállítható, előre hátra tekerhető. Nálam teszi a dolgát, nem fagy,nincs vele semmi baj.Kevésbé jó dolgok:
A távirányítót nem lehet a tv-vel összehangolni, ami egy kicsit meg lepett, mert már az első box távirányítója is képes volt erre.
Videotár jelenleg nem elérhető.
A médiabox kijelzője éjszaka, ha nem kapcsoljuk ki, megadja a hangulatvilágítást rendesen, ami nagyon zavaró tud lenni.
A műsorvisszanéző szolgáltatással kapcsolatban annyi, hogy a reklámban azért javíthatnának annyit, hogy nem minden nézhető vissza csak egyes adások.Remélem a fent említet kellemetlenségek mielőbb ki lesznek javítva és a nálunk még igen csak gyerekcipőben járó szolgáltatás hamarosan felnő az elvárásokhoz. Azoknak akik hozzá vannak szokva a jól megszokott médiabox által nyújtott lehetőségekhez, és nem elég nekik egyenlőre az esztétikus, modern menü és az, hogy a médiabox teszi a dolgát, és tv műsort sugároz mindenféle extra nélkül a bosszankodás helyett a türelmet ajánlom. Most még a Horizon mediabox egy két extrán kívül csak azt tudja amire való Tv adást sugároz.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
Kedden jönnek bekötni a 120-as UPC netet és kérdezném, hogy mivel nekem semmim sincs, csak UTP kábelem a lakáson belül (se router, se switch, semmi) kell-e nekem bármivel is "készülni", mire kijönnek? (opcionális poén a megfogalmazás miatt: sütivel) Olvastam, hogy adnak HGW-t, ami jó bridge módban, de igazából nem értek hozzá mit jelent ez. Beállítják úgy, ha kérem? Senki más nem használná, csak én és mindenféleképpen kábelen keresztül, tehát Wifire sincs szükségem, maximum a telefonom miatt a WC-n.
Előre is köszi a segítséget!
-
Uthenger
aktív tag
válasz marquuard #49556 üzenetére
Velhetoen ipv6-ot vesz fel a modem, ezert nem megy a NAT.
A) atrakod bridge modba, max 3 eszkozt tudsz rakotni
B) moge raksz meg 1 routert, amin bekapcsolod a NATolastFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Uthenger
aktív tag
-
blakey
titán
válasz blakey #49515 üzenetére
Ideiglenes volt, már nem jó, felhívtam őket és a következő a hiba, tudnak róla , ha az előfizetéshez több eszköz tartozik akkor a rendszer meghülyül, tehát nekem Gold előfizetésem van HD csomaggal, My Prime-mal, stb, van egy hasonló kártyám és van egy SD kártyám is és ez a gond, ez megzavarja a rendszert, van amikor jól ismeri fel a dolgokat és van amikor nem, állítólag dolgoznak rajta, persze ha HD-ra váltanék akkor automatikusan megoldódna.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
adoks
aktív tag
válasz Intruder2k5 #49577 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, csak egy nemrég vácra költözött ismerős kérdezte, de nem tudom, hogy melyik utcában lakik, továbbítom neki.
-
MODERÁTOR
Szia!
Jelek szerint az Amúr, Déli, Derecske, Galcsek, Horgásztói, Keszeg, Kossuth, Süllő utcákban érhető el, tehát főként külterületen. Bár igazából nem értem én sem, hogy ha bekerült a Galcsek és a Kossuth utcába, akkor a belváros többi részén miért nem érhető el, és miért nem fejlesztettek tovább. Azért ott lenne piaca szerintem.
-
adoks
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja esetleg, hogy Vácon melyik az a néhány utca ahol van UPC kábel?
-
kabelmania27
Topikgazda
Nincsmit, ITT meg kellene nézni mely frekin fordul elő kockásodás.
Ez az egy osztó van a lakásban vagy a többi dobozban van valahol?
Ha nem javul a helyzet akkor 1221-en vagy a webes felületen, vagy my upc-n bejelentheted a vételi problémát, techikus kimegy állít az erősítőn ha szükséges, telefonos ügyintézés előnye hogy a kiszállás időpontját egyeztetni tudod.[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz kabelmania27 #49573 üzenetére
A bekötés rendben, a modem F csatlakozóján tudtam egy kicsit húzni.
Köszönöm a segítséget.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
kabelmania27
Topikgazda
Az us lehetne kevesebb, snr rendben van, ds is rendben van.
Köszi az infót, az egy jófajta osztó, nézd meg hogy a bejövő legyen az in-ben a két outban a tévé és a modem+nézd meg az osztónál/modemnél/toldásnál nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
gduck: Abban egyetértek, hogy az új box nem hozta azt a szintet amit kellene.[ Szerkesztve ]
-
net91
senior tag
válasz Intruder2k5 #49570 üzenetére
Igen, rájöttem.
Előtte azt hittem belépve lesz még több infó.
És az értékek rendben?kabelmania27:
Nincs, nálam nincs ilyen csillapító.
Nálam csak egy elosztó van. PCT-MIS-2W (2 way splitter, -120 dB RF1[ Szerkesztve ]
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
gduck
addikt
válasz Intruder2k5 #49570 üzenetére
Ez pontosan így van
-
MODERÁTOR
-
net91
senior tag
válasz Intruder2k5 #49566 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Ez egy nagyon jó modem, 500as csomag alatt használhatod, új előfizetés esetén már nem adnak ilyet ezért érdemes megtartani, hűséghosszabbításnál nem kötelező hgw-re cserélni csak jelezni kell hogy nem kéred a cserét és a kiszállást.
Intruder2k5 által leírt módon tudod megnézni az értékeket.
Azt is nézd meg hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem 1001.1, hanem 100.1
-
net91
senior tag
válasz kabelmania27 #49564 üzenetére
Köszönöm.
Sokszor látom, hogy beírjátok a jelszinteket.
Mivel elég sűrűn kockásodik a TV, gondoltam megnézem én is a sajátomat.
Egy CISCO EPC 3208-as modemem van.
Ha beírom a 192.168..1001.1 –et, nekem csak a Goggle keresője jön be.
Hogyan tudnám én is előhívni a jelszintet?[ Szerkesztve ]
-
Klupido
tag
Jelszintek: cisco3208
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 10.6 dBmV 39.9 dB
Channel 2: 5.8 dBmV 38.2 dB
Channel 3: 6.9 dBmV 38.7 dB
Channel 4: 7.8 dBmV 38.3 dB
Channel 5: 9.2 dBmV 39.6 dB
Channel 6: 10.0 dBmV 40.1 dB
Channel 7: 10.3 dBmV 40.3 dB
Channel 8: 5.2 dBmV 37.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 45.3 dBmV
Channel 2: 45.2 dBmV
Channel 3: 45.7 dBmV
Channel 4: 45.0 dBmV[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Összehasonlítás esetén érdemes megemlíteni, hogy ahol van konkurencia ott 1221 lemondás gomb után tudsz ügyfélmegtartót kérni, így a mostani havidíj alacsonyabb lesz, próbáld meg nem kötelező elfogadni az ajánlatot.
Van hétvégi kiszállás, stabil a netszolgáltatás, és a dvb-c adások is állandó minőségben vannak, nem kell a fúrni, nem kell szolgáltatóváltással foglalkozni.
gduck: Jaja, ez a téma IDE való.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
gduck
addikt
Ha ezt a múlt évben kérdezted volna, azt mondta volna hogy IGEN! Most már azt mondom NEM!
Mivel a "prémium" szolgáltatások mostanában nem igazán működnek. És csak ez volt az ami a UPC-t a DIGI elé helyezte. És a két szolgáltató most ellentétes irányba halad, mert a DIGI a fapad felől jön, a UPC meg a fapad felé haladUI: de vigyázz, mert UPC vs DIGI téma miatt mindjárt ránk szólnak
-
Bdanyy
addikt
Köszi, ezt jó tudni, hogy nem lehetne. Mobilon kipróbálva működött (android)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
-
net91
senior tag
Köszönöm.
-
marquuard
veterán
Üdv. Nemrégiben váltottunk 500-as csomagra, ezzel beszerelésre került az új fehér (LG?) router. Kiosztottam PS4-nek a statikus IP-t, mindent úgy konfiguráltam, ahogy a korábbi routernél. Tegnap azt vettem észre, hogy party chat-en nem hallanak és én sem hallom a másik félt NAT korlátozásokra hivatkozva. Ellenőriztem a konzol beállításait, MTU szokásos 1500-on van, mint a router is alapértelmezetten. A konzol speed test-je azt dobja ki, hogy valószínűleg nem támogatja a router az IP fragmentációt. Próbálkoztam MTU csökkentéssel (1400, 1472) egyaránt a routeren és a konzolon, viszont ez sem segített. Elég frusztráló a dolog, letöltési sebességem normális a konzolon, internetkapcsolat van, viszont a party chat nem működik, feltehetően az IP fragmentációs dolog miatt.
Valaki tapasztalt már ilyet? Mit érdemes megpróbálnom? Előre is köszönöm.
PSN ID: marquuard
-
MODERÁTOR
-
net91
senior tag
Mint korábban írtam hamarosan lejár a hűségidőm.
A társasházban, ahol lakom, a UPC mellett a Digi is elérhető.
Összehasonlítottam a két szolgáltató ajánlatát és a UPC csomaga több mint kétszer annyiban kerül, mint a DIGI-é.
(UPC TrioL 10499 + egy kártya 1550= 12049 Ft
Digi TV: 90 csatorna+27 HD 2400 Ft , DigiNet 200: 3200 Ft, DigiTel 500 Ft; 400= 6000) FtTudtok érveket arra, hogy megéri több mint kétszeres díjat fizetni a UPC részére?
Miben nyújt többet (amiről esetleg még nem tudok)?[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerős upc freedom sim kártyáját szeretné a mobil helyett egy TP-Link M5360 3g routererben használni. Beállítottam az APN-nt, de mégsem tud csatlakozni. Mi lehet a probléma? Telefonon tökéletesen működik. (igaz ott jóval több beállítási lehetőség van android esetén, de ahogy nézem iosen és windos phoneon csak az apnt kell beírni)
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
válasz tigomigocika #49544 üzenetére
Igen, tudna, de mivel nem tudod hivatalos úton nano-ra alakítani....
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Zoleeh
csendes tag
válasz kabelmania27 #49548 üzenetére
Köszi a gyors választ
Igen az adminisztrációs díjról tudtam, de naivan úgy gondoltam ebben az esetben megúszható (a mediacard bekerülési ára csak kevesebb, mint egy új HD boxé). Meg sérülne az a csodás üzleti modelljük, bezzeg ha új ügyfél lennék... -
kabelmania27
Topikgazda
-
Zoleeh
csendes tag
Sziasztok!
A következő esetben kérnék tőletek tanácsot!
Adott két kábeles Digital Bronze előfizetés az egyik:Bp. I. kerületben, egy Pace SD mediabox + LG 32 collos CI+ modulos full HD TV, a másik
Bp. II. kerületben egy Pace HD mediabox + 72 cm-es CRT tv scart csatlakozóval.A HD-s boxhoz jön majd ki a UPC-s szerelő, mert be lett jelentve hibára. Ha eszközcsere lesz, kérhetem-e, hogy mediacard-ra cserélje ki díjmentesen? Az esetleg így kapott mediacardot elcserélhetem az I. kerületi Pace SD boxra? Műszakilag ez működhet?
Az említett itthon vásárolt LG 32LF5610 típusú TV viszont nem szerepel a UPC mediacard kompatibilitás listáján. Ezt okozhatja a lista „naprakészsége”, vagy tényleg nem fog működni vele?
Zoli
-
kabelmania27
Topikgazda
Hűség lejárta előtt pár nappal vagy pont a hűség lejáratának napján 1221 lemondás gomb után fognak adni elfogadható ügyfélmegtartót főleg ha van konkurencia, meg kell próbálni, vesztenivalód nincs, lehet pár ezer Ft-al kevesebb lesz a havidíj.
Azt kell mondani hogy lemondod az egészet mert még máshova de ha tudna valami jót ajánlani akkor azt megfontolnád.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #49521 üzenetére
Viszont ebben az esetben lehet digi lesz... Most a héten kezd építkeni a T is, húzzák ki az optikát. Számomra az elfogadható ár az a jelenlegi díj + Digital Gold lenne (most Trio M van azt hiszem).
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
UPC internetes kártya van sogoromnak a tabletbe ami a Vodafone hálózatát használja
Kérdésem az hogy benn a boltban ugye ki tudjak cserélni nano simre?
Illetve a független iPad cellural készüléken tud e vele ugyan ugy netezni mint az androidos készüléken tudott...
Köszönöm előre is a válaszokatXBOX LIVE: rolandinho007
-
lackoka
tag
válasz Intruder2k5 #49524 üzenetére
Nekem tavaly októberben járt le a hűségem, a kutya sem keresett. Addig az összes készülékért és szolgáltatásokért havonta 18300 ft-ot fizettem. Első körben az UPC új ajánlata 17000 ft volt.Szerencsére a Telekom elkezdte az optikai hálózatát építeni a környékünkön (addig kábelen csak a UPC volt elérhető) és a Magenta1 csomagot megajánlották (több mobil előfizetés is van náluk) ugyan azokkal a paraméterekkel 12300 ft-ért.Az ügyfélszolgálaton megemlítettem a Telekomos ajánlatot. Kb. 2 perc alatt kiderült, hogy 12200 ft-ért az UPC is tudja adni ugyanazt mint eddig. Azt gondolom, hogy az elérhető haszon az UPC számára csak a szolgáltatási címen esetlegesen elérhető konkurencia és az ügyfél állhatatos alkudozó képességének függvénye.
-
Exelsior24
aktív tag
De ennek valami szoftveres hibának kell lennie szerintem, mert használat közben se melegszik sokkal jobban, tehát olyan mintha készenléti / standby állapotban is dolgozna folyamat, pörögne a processzora 100%-on.
Ezen a helyzeten pedig csak az segít, ha vagy átkapcsoljuk ECO módra, bár nem tudom ekkor mennyivel jobb a helyzet hőmérséklet terén és lehűl-e egyáltalán, vagy pedig a táp folyamatos kihúzógátasa a konnektorból.
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
törölt tag
válasz canniball #49538 üzenetére
Hát ez nem hangzik jól. De még kell várnom sok időt, mert félidőnél járok kb. a 2 év hűségnek.
Azon gondolkoztam még, hogy a lefelé váltás az nem lemondás, ezáltal lehet, hogy el lehetne kerülni a kötbért? De ez már csak ilyen félhangosan gondolkozás, hátha vkinek van infója. -
canniball
nagyúr
válasz #54715584 #49537 üzenetére
Ilyen jellegű személyes tapasztalatom nincs, így konkrétumokkal nem tudok szolgálni, de emlékeim szerint volt itt olyan aki hasonlóval próbálkozott (hogy lefelé váltás vagy egyik szolgáltatás lemondása arra már nem emlékszem) és az ajánlatot hallva inkább maradt a korábbinál. De tényleg rá kell kérdezni és akkor kiderül.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
válasz canniball #49535 üzenetére
Ilyenkor milyen árazáshoz kell tartani magukat?
Telefonról van szó, az M-es csomagot jóval olcsóbban kapom, de nem használom ki egyáltalán, maradhatott volna az S. Szóval többet fizetek a semmire konkrétan. Még sok idő, mire letelik, de már most nem éri meg kifizetni a kötbért, viszont ha lejár a hűség, akkor mindenképpen kérném vissza a kisebbet. Mondhat olyan árazást, ami kedvezőtlen?------------------------------
Más: senkinek nincsen légkondija? Nekem se, de nemsokára lesz, ha majd beszerelik, megnézem a régi Cisco box mennyire melegszik. Mert most a hőhullámban nem lehet megfogni sem a STB-t, se a media playert.
-
tomp
félisten
Nálam 27,1fokos szobában 30perc elteltével tudott mérni újra a 60-nál kiakadt mérő. Standby 30perc után 59,1fok. Bekapcsolás után 1percel már ki is akadt újra.
Miután én is megerősítettem a rezsó opciót az irodában ők is mondták, hogy ez így baleset veszélyes. Nem vizsgálták meg, nem nézték meg. Hát ezek szerint nem.
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #49524 üzenetére
Pontosan.
monstre!
Meg lehet próbálni, de számolj azzal a lehetőséggel is hogy olyan árat mondanak amire te fogod azt válaszolni, hogy akkor inkább mégsem.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
gduck
addikt
Na több órás mérés eredménye:
Indulás után 10-15 perc múlva eléri a "működési" hőmérsékletét a box:
- DVB-C tuner külső fém burok hőmérséklete: 55-61 fok
- Proci hűtőborda hőmérséklete (DVB-C adás/netes videó, nincs különbség): 60-67 fokTehát elmondható hogy 60 fokon üzemel a box
-
törölt tag
Ha majd lejár a hűségem, akkor az addig kedvezményesen kapott szolgáltatásból kérhetem a kisebbiket mindenféle kötbér nélkül, ugye?
-
net91
senior tag
Nálam is szeptemberben jár le a hűség és engem már kerestek.
Első körbe próbált megvezetni az ügyfélszolgálatos, állandóan az akció nélküli pofátlanul magas előfizetési díjakkal jött. Ahhoz képest milyen jól járok, ettől jobbat sehol nem kapok. Egy csomó felesleges szolgáltatást akart rám erőltetni. Jött azzal, hogy a világ legkorszerűbb boxát kapnám meg. Ingyen kapok upc free wifit, Horizon go.......stb. Csak nekem, csak most kihagyhatatlan ajánlat.
Mivel számomra kedvezőtlen volt az ajánlata, őszintén megmondtam neki, hogy ne fárassza magát, időpocsékolás részéről. Hívja a következő ügyfelet. Nem értette, hogy a kiváló ajánlatát miért nem akarom elfogadni. A UPC elhozta a jövőt.Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Popes
őstag
válasz kabelmania27 #49496 üzenetére
Még annyi hogy ennek van valami köze ahhoz hogy a HD adások hajlamosak "kockásodni"?
Meg mostanában némely csatorna kifagy vagy csak simán feketeség van.(+ szétesik a kép néha)Deus ex machina
-
törölt tag
Nálam horizon go-n az HBO HD megy ingyenesen de a boxon nem.
-
MODERÁTOR
válasz canniball #49522 üzenetére
Így van, sajnos nem törvényszerű, hogy keresni fogják. De ha valaki szeretne maradni, és alkudozni, akkor talán meg lehet sürgetni a dolgot, ha a lejárat előtt nem sokkal felhívja őket, és érdeklődik a lemondás feltételeiről, milyen formában hova kell küldeni, mennyivel a határidő előtt, eszközöket kinek, mikor, hova kell leadni, stb. Ez tuti felébreszti őket, és megpróbálják maradásra bírni az ügyfelet.
-
MODERÁTOR
1-2 hónappal előtte már bármikor. Nekem tavaly augusztus első feléig volt hűségem, és június elején már kerestek, majd pár nap alatt meg is egyeztünk, és hosszabbítottam. Bárhogyan is lesz a TV-vel kapcsolatban, a Horizon box-ra ne hagyd magad rábeszélni!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz ztsoft #49517 üzenetére
2 hsz-szel fölötted írtam, hogy nálam most minden oké, 2 hétig nem volt jó.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MODERÁTOR
Lassan lejár a hűségem (szeptemberben). Mikor tájt várhatom, hogy keresnek? Jelenleg Digital Bronze + 120-as netes csomagom van, amivel elégedett vagyok, de akárhogy is nézem a kék majd 3 ezerrel olcsóbb.
Ha alkudozni kezdenek a Digital Gold vajon belefér?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
BRIKLY
veterán
Köszi!
Akkor már csak meg kell keresnem Szolnokon,hogy hol van UPC.
-
ztsoft
őstag
Nálatok sem lehet belépni a Horizon Go-ba (sem Androidon, sem weben), vagy csak ismét engem tisztelnek meg vele?
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
blakey
titán
válasz BRIKLY #49512 üzenetére
Cserélik, 3-at cseréltem, vadi újat adnak.
-
blakey
titán
Úgy néz ki, hogy nálam megoldották a Horizon Go-t, most vannak HD csatik, működik a programozás és a My Prime, Videótár is. Remélem ez nem ideiglenes.
-
tomp
félisten
Pár napja volt szó itt a Horizon receptről.
Box leadáskor kérdezte is az ügyintéző, hogy nem sütöttél rajta tojást?
Na mondom pár napja a neten épp a Horizon receptről volt szó. Ő, a kollégája+én hatalmas nevetésben törtünk ki de kínunkban. Éreztük, hogy vicces de gáz.
"Megy a marketing hülyítés miközben sz@r a box." -
tomp
félisten
válasz BRIKLY #49512 üzenetére
Távot cserélnek igen. Bemész és mondod, hogy távot szeretnél cserélni.
Nekem a Cisco boxom olykor elfelejti a DVR-t. Azaz hiába kapcsolom át más csatornára nem indul el a folyamatos rögzítés. Pause, play, visszalépés semmi. Olyankor a felvett tartalmat sem tudom megnézni, nem férek hozzá a vinyóhoz. Kikapcs, bekapcs és megy. -
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Létezik,hogy egyik percről a másikra megadja magát a CISCO 8685DVB box távirányítójának az alsó 6 gombja?
Azt hittem,hogy lemerült az elem,de nem.. Kapott újat,meg tudtam állítani a műsort,de elindítani csak kb 2 perc múlva.. Néha 1-2 nyomást vesz,aztán semmi,a LED se villan rajta... Viszont mikor épp jó,akkor nem kell izomból nyomni,úgy érzékel mint az új,tehát nem hiszem,hogy kontaktos..Szét sem szedhetem,igaz? UPC-nek meg inkább nem jelenteném,nehogy horizon szutykot akarjanak adni helyette..
-
tomp
félisten
Na akkor most már tudjuk, hogy miért látható magyarul is az "Üdvözöljük" a videón. Hozzánk is ez jött volna.
Gratuláljunk a UPC-nek. Még szerencse, hogy nem hozták be hanem megvárták amíg elérhető lett a Jövő box.monstre
Hát az ügyintézői beszélgetés után pattant ki a fejemből ez a rövidítés. -
gduck
addikt
Na megint nem megy a HorizonGO, persze meccset néztem volna
-
tomp
félisten
Na visszavittem a Jövőt.
Ugyan az az illető volt akinél kértem. Meglátott és már kérdezte is: nagyon rossz? Katasztrófa.
A mai napon én már a sokadik ember vagyok aki visszavitte. A hibajegyek 90%-a Horizon boxos. Már most alig van kapacitás.
"Alig van kapacitás már miközben áll a pénz ebben a szarban." Ezt ő mondta. Neki Cisco van.Ultra fájó pont következik!!!!
2 éves a Magyar Horizon Samsung box reklám amiből aztán nem lett semmi!!! Samsungból lett 4tuneres Pace HD abból pedig a végleges ipari hulladék.Elmondása szerint és a kollégája szerint is egyre rosszabb a szinvonal.
Személyesen Cisco hibajegyet már nem tudnak felvenni csak telefonon.
"Ezt a szart kell adni miközben ott van a sok jó Cisco"
Azzal búcsúztunk, hogy reméljük lesz jobb mert lépnie kell a upc-nek. -
net91
senior tag
válasz Exelsior24 #49500 üzenetére
Ezzel sokan így vagyunk, több csatornát elérünk, mind az előfizetésünkben szerepel. Én például még a szutyok Horizon boxot meg sem rendeltem. Ha ide mernének hozni, rögtön dobnám ki az ablakon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest