Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
Sziasztok, gondolkodtam gigabites netre váltáson, akiknek Arris-a van, mostanában nincs említésre méltó probléma vele? Modem módban használnám.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Pont ma néztem bele kíváncsiságból a digi topikba. Kemény. Sajnos szerintem vodánál is ez várható, a létező legkisebb befektetéssel legnagyobb profitot elérni elv mentén.
Hálát adok az égnek, hogy nincs már magyar tv előfizetésem. Ég és föld 4K HDR-ben focit meg F1/F2-t nézni, angol kommentárral. Nem olcsó, de nekem mindent megér.
-
veterán
válasz WNorbert85 #114974 üzenetére
Boxon mennek, de mediacard-dal nem fognak, míg nem váltasz csomagot.
-
veterán
-
veterán
Már megint ügyködtek a csatikkal, úgy látom.
Szerk.: behalok, visszaraktak egy régi channel mapping-et. Micsoda szakik ülnek ott.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MiZo1990 #114383 üzenetére
“hogy nem lehet 1-es helyre programozni egy csatornát sem).”
Ez most komoly? Atyaég.
Ergo csak azokra a progihelyekre lehet rendezni, amik eleve léteznek a basic csatilistában? Na neee.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Intruder2k5 #113093 üzenetére
Nem kizárólag SZIP-es területeken, pl. BP bizonyos területein meg Szekszárdon is szolgáltatnak a telekom optikai hálóján (amikről tudok).
-
veterán
válasz Apaxp #113090 üzenetére
Az új-zélandi vodának van egy regisztrációs oldala, ahol te magad (újra) hozzárendelheted a boxot az előfizetésedhez. Miért is lenne ezeknél a hungarikumnak számító ultrabalfaszoknál ilyen…
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Srácok, 2 hete leadtam a voda boxot a csatisorrend szerkesztés hiánya miatt, erre most behozzák.
Tehát tényleg teljesen szabadon lehet beállítani a sorrendet az 1-es progihelyről kezdve?iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz asdf_ #112188 üzenetére
De akkor viszont a samu-LG páros is szarul értelmezi ezt, mert magyar régión az ő tv-iken se lehet sorrendet módosítani. Ami annyira gáz. Mondjuk én eleve nem állítok semmit magyar nyelvre/régióra, szal nem gond, és még ez EPG-vel sincs gond (LG OLED-en).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kezo0 #112162 üzenetére
Szerintem rohadt jó megoldás van a Sky Q boxon: 1-99-ig azt raksz be, amit akarsz, 100-tól felfelé pedig fix a sorrend. Így egyszerre van jelen a kedvencek listád a te sorrendedben, meg a Sky fix csatilistája is. Ezt itt is el tudnám kepzelni….ha a kedves MTVA nem kötelezné a szolgáltatókat az idióta elmebajukra.
-
veterán
-
veterán
Annyira kíváncsi lennék, hogy mikor lehet már végre kedvenceket vagy még inkább csatisorrendet beállítani a voda boxon. Ugyanis ez a fő ok, amiért visszaadom. Ja meg az idegesítő laggolás.
Elképesztő, hogy másfél év alatt képtelenek voltak ezeket orvosolni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz szabogabor10 #111984 üzenetére
És átállt.
Valamivel gyorsabb lett így a menüje és nem is akadozik annyira, de azért a smooth-tól messze van.
Van német Sky Q boxom, na az super smooth. De a magyaroknak persze jó a gyenge hardverű, laggolós box is…iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Csak érdekességképp, a voda boxomon (OTT) borzalmasan akadoznak a csatornák, ergo nem csak a visszanézőt érinti a probléma. Mindegy, úgyis visszaadom, és marad a mediacard.
Mostmár minden mindegy alapon átdugom a boxba éjjel a koaxot, hátha átáll DVB-C módba.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Okosandroid #111637 üzenetére
Érdekes felvetés. Igazából tippelni se tudok, mit vezetnek be.
-
veterán
válasz sacaboy #111511 üzenetére
Köszi.
Nálam már van telekom optika (és az is a fő netem), lehet erre hivatkozom én is akkor.
Be akarok menni mindenképp 6 alá, ha nem megy, akkor valszeg felmondom, mert már úgyse ez a fő előfizetésem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
HD Plus + HBO MaxPak + 250 net + vodabox + mediacard = 7340 Ft (-1900 Ft a mostani hűség nélkülihez képest)
Hát…mondjuk Digi hiányában lehet nem rossz ár ez.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz -=RelakS=- #111401 üzenetére
Meg ez mit jelent? 2 hét, 2 hónap, 2 év?
-
veterán
Voah, mindig meg tud lepni a voda. Ez gyors volt.
Nálam OTT-n is jönnek az új csatik egyelőre. Az a fura, hogy tényleg teljesen kivették az új csatik SD párjait (kivéve TV Paprika, Galaxy4, Prime), szal innen fura lenne, ha valaha elvennék tőlünk a csatikat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nicktoons HD-t és English Club TV HD-t is találtam. A Disco Science HD / DTX HD / CC HD-t továbbra is hiányolom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kicsit keresgéltem, és találtam egy kódolt teszt csatit, ami a Hír TV HD-t takarja. Szal hamarosan ide is jön…
Illetve Prime HD, Film Café HD, Film Mánia HD, Viasat Explore HD, TV Paprika HD és Spektrum Home HD is várható. Konkrétan már be is map-elődnek a megfelelő progihelyekre és EPG is van rajtuk, szal szinte tuti, hogy valamikor élesednek.
Beindultak rendesen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Cinemax 1-2 HD megjött. Végre. Csekély 5 év után csak sikerült berakniuk.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz #42308056 #109226 üzenetére
Szakinak mondtam amikor jött, hogy hagyja csak a koaxot békén szépen, azt majd én intézem.
Ez még tavaly nyáron volt, most szerintem már nem lehet ezt eljátszani, mert rögtön koaxon keres a box.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Adams84 #109086 üzenetére
Na, ahogy kidobták az SD-ket, szinte rögtön behozzák az összes, eddig OTT only HD csatit kábelre is. És még az összes HBO csati is HD lesz? Mi történt ezekkel?
Megérte mediacard-ot igényelnem, úgy fest. LG OLED-en kis trükkel faszán be lehet állítani a csatisorrendet, és most már pariban is lesz az a HD kiosztás kábelen és OTT-n.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megtörtént az SD off (BP).
Nem értem, miért maradt benn a Mozi+ SD.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
válasz MadMancs #108791 üzenetére
Nekem letiltódott a login, mikor cseréltem a Cisco-t Voda boxra, nemrég viszont kértem egy mediacard-ot 2. eszköznek, és most nézem, újraaktiválódott a horigó. Erre nem számítottam.
Hát sokkal pocsékabb a képminőség, az tuti.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Merre van az Eurosport 3,4,5,6,7,8,9?
Remélem OTT-n mind HD-ben lesz.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Zseniális. Múlt héten kértem egy mediacard-ot a voda box mellé. Helyben adott a nő egyet. De no access-t írt minden csatira. Felhívom őket, kiderült, hogy 20-tól lesz csak oké, mert akkor zárják a munkalapot, akkortól számláznak is. Hát jó. MPL futár hív ma, csomagom jött. Küldtek egy másik mediacard-ot. Bedugom a tv-be, és 2 perc után működik. Most vihetem vissza nekik a másikat.
Kitalálni se lehetne ezeket, ha nem lennének.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Itt a vihar, OTT-n döglöttek a Disco csatik, Telekom IPTV-n meg tökéletesek.Szerk.: most ott is megdöglöttek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Levi123 #108109 üzenetére
Én ma fogadtam el ezt: TV Premium 1 voda boxszal + 500-as net: 5800 Ft.
Teló 100 Ft lett volna, de nincs is készülékem hozzá. Itt csak Telekom optika van meg Voda. Szal szerintem is fogadd el, jó árak ezek filmboxszal.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Az a zseniális helyzet állt elő az új voda box szoftverrel, hogy kikapcsolom a voda box távjával a boxot, a végre működő CEC azonnal kikapcsolja a tv-t is, de mivel a korábban távom összehangoltam a tv-mmel, a táv rögtön visszakapcsolja a tv-t (ugyanaz a gomb kapcsolja a boxot meg a tv-t is).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Én se szeretem a hibáit, ráadásul az új szoftver több bug-ot tartalmaz, mint a régi, viszont az OTT mód azért nagyjából kárpótol. Telekom neten sokkal gyorsabb a csativáltás is, mint a tv-men mediacard-dal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az volt már, hogy másodszor halasztják el a Voda TV karbantartást? Még SMS-t is küldtek róla.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz AtaWrc #103735 üzenetére
Nálam OTT-n van. De csak úgy, ha a hangbeállításokban átállítod a hangot automatikusról Dolby-ra. Ez az automatikus opció az új szoftverrel jött, de nem egészen értem, hogyan működik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Új szoftver a Voda boxon: 6.1.8100.09cd(el)/6.1.8100.09810002
GUI verzió: 61.810.78Kicsit nem igazán értem, miért kellett ilyen egész képernyőt elsötétítő műsorinfót behozni csatornaváltáskor…
-
veterán
-
veterán
válasz norbertoth #103667 üzenetére
Jesszusom. Egy rossz kabarévá kezd hasonlítani kb. az összes telkó ügyfélszolgálata.
Természetesen tisztelet azon dolgozóknak, akik próbálnak továbbra is korrekten tájékozódni és tájékoztatni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Hegyirabló #103618 üzenetére
Szerintem telekom területen nem lehet telefont kérni. ÁSZF-ben sincs említés telefonról.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Ha mondtok esetleg egy konkrét műsort, ami akad, meglesem én is.
-
veterán
válasz viktorhu #102979 üzenetére
Nálam mostanában soha nem akadt be. Igaz, telekom optikán használom.
A visszanézőt mostanában nem használtam, de kipróbálom már.
Kb. 1 hete használtam este az ID HD-n, ott semmi gond nem volt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz kabelmania27 #102034 üzenetére
Júniusban nálam leszarta a csóka, még a koaxot se dugta be.
De most nem tudom, mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest