Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz
Tomics #15171 üzenetére
Még mindig a szervízben, mivel a biztosítótól tegnap jött egy levél hogy nem hajlandóak kifizetni, hiába ismerte el a másik fél a felelősségét (KÖBE). Fél oldala szétkapva, első kökhárító és a küszöb is sérült. Nagyon rossz volt így látni. Már megvannak hozzá a cuccok, le is vannak fényezve, de addig nem rakják össze amíg nem sikerül a papírmunkát elintézni. Még jó hogy olyan casco-t kötettem rá ami töréskárra is kiterjed és a legkisebb önrésszel. Remélhetőleg jövő héten már hozhatom el, ha a casco-s ügyintézés simán megy
Ha nem akkor megyek ügyvédhez. Szépen indul az első autóm története
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Kornel
veterán
válasz
Tomics #15892 üzenetére
mondtam, hogy fogja hozni az 5,5-et a k12b.
nagyon eltalált ez a motor, de nem tudom, hogy miért nincs benne egy 6. fokozat, autópályán GPS 140-nél 4500-at forog, ami nem tesz jót a fogyasztásnak
a hasmagassághoz meg annyit, hogy neked 14 cm, ha jól tudom, nekem most 12 cm körül van ültetéssel.
egyrészt nagyon vigyázni kell vele, másrészt nekem nagyon jót tett a stabilitásnak, ami nem volt az erénye ezelőtt.
ha úgy érzed, hogy nagy bukkanókban vagy hullámos úton odaverheted az alját, akkor érdemes felkeményíttetni a gyári gátlókat legalább elől, az segít ezen, a gyári elég puha szerintem. nem mondom, hogy vegyél konit, mert új lengéscsillapítót kár lenne kiszedni, 15k-ért olyanra állítják az első párat, amilyenre akarod -
Kornel
veterán
válasz
Tomics #16088 üzenetére
-1 cm? ha jól emlékszem 14 volt eddig is, most 13 lesz?
az enyém 11-12 között lehet valahol
ami ebből engem érdekel, a hosszabb váltó, talán elég lesz a fogaskereke(ke)t cserélni, és összehozni egy hosszabb váltót, mint most, mert ez nagyon rövid, GPS 140-nél már 4500-at forog -
Kornel
veterán
válasz
Tomics #16090 üzenetére
lehet olvassa a gyár a hozzászólásaimat?
úgy látszik, hogy megjött a kedvük az ültetéshez
a splash/swift mk4 még 15 cm hasmagasságú volt, a tied már csak 14, most meg 13.egyébként a km óra elvileg többet kéne, hogy mutasson, mint amennyivel mész, minden gyár így lövi be, az enyém is ilyen.
-
giigz
veterán
válasz
Tomics #16088 üzenetére
Azt hiszem írtam már hasonlót, de tényleg nem hittem, hogy nekem valaha is fog tetszeni egy Suzuki modell, de a Kizashi után itt van ez a Swift, és kifejezetten tetszik.
Ebben a formában, ami itt van a képen, pont ezzel a felnivel, pont így, nagyon bejön.
Tényleg azt tudom rá mondani, hogy ez egy tökéletes forma, nem lehet belekötni, modern, fiatalos, sportos, szép, és nem tűnik gagyinak, inkább minőséginek. Az egyedüli, amibe bele tudok kötni, az az ablaktörlő, hogy nem flexibilis van rajta, hanem ez a sima fajta...
A sebességről meg annyit, hogy minden autónak kötelezően többet kell mutatni, olyan nem létezhet, hogy gyári kerékmérettel és jól működő órával kevesebbet mutasson, de még az sem, hogy ugyanannyit, mert fölfelé kell csalnia, egy bizonyos %-kal vagy sebesség értékkel.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz
Tomics #16127 üzenetére
gödöllő-miskolc pályán végig klímával óra szerint 120, GPS 110 5,3 liter, valóságban 5,5 liter, GPS 130 már majd egy literrel több lenne.
splash, ugyanezzel a motorral
egyébként kva takarékos autónk van, klímával országúton 5 liter alatt marad.viszont egy valamit nem értek, mióta ilyen meleg van, indításkor mintha egyel többet tekerne az önindító, illetve beremeg egy kicsit a kocsi, nehezen (lassabban) kapja el a fordulatot, eddig sose tapasztaltam ilyet, nem tudom mi lehet, valakinek ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Tomics #16207 üzenetére
Nem szedték ki. Gyárilag színezve van az üveg, nem fóliázva.
Nálam B oszloptól hátra tükörfólia van, A-B-n meg teljese víztiszta. Rendőr még soha nem vette észre
Viszont a nap ellen véd engem is + a belteret is. Hiába tűz a nap, a fényét beengedi, de mégse éget.
csak ajánlani tudom: [link]
shark rs kivételével bármelyik. illetve azt kell eldönteni hogy hátra sötétített, vagy tükrös kell. ezüst fényezéshez szerintem fekete fólia való
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kornel
veterán
válasz
Tomics #16374 üzenetére
Ennyi.
Egyesek úgy vannak vele, hogy most megveszik a tutit, amire nem kell költeni.
És akkor utána csodálkoznak, hogy mégis kell
Én 4 évesen és 60k km-nél vettem a Splash-t , mégis szépen költeni kellett rá.
Kuplungcsere 60k, fektárcsa és betét 20k, törött rúgó 40k, toronygumi 10k.
Mondjuk a fék és a kuplung vételkor is látható volt, le is aludtam, még többet is.
Aki ezeket nem bírja elviselni vegyen új autót, ha meg nem telik rá, akkor bkk/MÁV /volán -
Siriusb
veterán
válasz
Tomics #16416 üzenetére
Félévente - évente egyszer én is fogok tankolni.
(#16418) Mercutio
Laikusként az mondom, időnként biztosan jót tesz neki egy kis extra adalékanyag, illetve a magasabb oktánszám, s így az (esetemben) sokszor rövid úton, alacsony fordulaton járatott motort kicsit megpörgetem. -
Kornel
veterán
válasz
Tomics #16848 üzenetére
valszeg ez lesz a megoldás egy ideig.
úgyhogy 3 suzuki után (swift mk4, swift mk3, splash) búcsúzok szerintem egy időre, de azért sasolok majd a topicba
-
Kornel
veterán
válasz
Tomics #16985 üzenetére
Nem fog kibirni 4 evet, ha ennyit mesz meg harmat se.
A conti pc jo, csak gyorsan kopik.
10k utan dobd le mindig az olajat, ne vard meg a 15k-t, eneos sustina 5w30 a legjobb neki, hiaba 0w20 az ajanlas, az mar eleg vekony, en mar hallottam lancot, amikor az volt benne, igaz igen jol fogyasztott
Jo kis gyari 16-os alut ra majd, azzal gonyoru. -
Mercutio_
félisten
válasz
Tomics #17120 üzenetére
62, de ebben már egy AC pumpa is benne van, és a katalizátor bontott asszem. Ja és tavaly nyáron kapott egy új akkut is, szóval kb az értéke negyedét rakoltottuk
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRÁK:Orient Bambino II Bigsize, Seiko SNXF05, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Tomics #17897 üzenetére
Igen 2013as. Szülőké, de meg akarom lepni őket egy szett felnivel, hogy ne kelljen állandóan szervizbe vinni gumicserénél, nameg ne kínozzák félévente a gumikat. Ha meg már felni akkor legyen szép.
I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX3060 TUF 12GB, 16Gb DDR4, EVGA Supernova 550GS TV: 65A7GQ
-
a_tesz
Korrektor
válasz
Tomics #23761 üzenetére
Nincs vele tapasztalatom, de szerintem ha nem a "gyári" technológiával van javítva (értsd: márkaszerviz által, bár ők se mindig házon belül oldják meg...), akkor szerintem az átrozsdásodás elleni garanciát elbukod... Persze jó kérdés, mennyi időre tervezel az autóval
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
- Raktáron! ÚJ Type2 3x16A (11KW) 5m utcai töltőkábel elektromos autókhoz garanciával, Budapesten!
- Einhell TC-TS 2025/2 U asztali körfűrész
- Magyar menüs Delonghi Autentica Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Svájci Jura J5 automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest