Új hozzászólás Aktív témák
-
-
roberto211
őstag
válasz
Tomics #25605 üzenetére
Régen ezres swiftembe minden hónapban 1-2x beletöltöttem egy flakonnal .. Szerintem jó kis cucc. Kikormolja kiput,feloldja a dzsuvákat meg mintha motor is szebben járt volna úgy vettem észre...
Meg talan talan gazreakcio is jobb volt bár ezres swiftnek alapból is k*rva jó..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
dnelb
addikt
válasz
Tomics #29725 üzenetére
én hordanám ugyanoda, éves szinten mennyi, plusz 12k? jó szerelőt meg nehéz találni, sok a kókler.. fékolajat viszont cseréltess, már 2x kellett volna. fagyállóra is ránéznék, féktárcsa kopás, kb ennyi. gyertya majd 100k körül, de amúgy a könyvében minden levan írva, nézd meg
[ Szerkesztve ]
-
-
-
M_AND_Ms
addikt
válasz
Tomics #30186 üzenetére
Nem a szalon spórol. A szalonban nem töltenek bele semmit.
Amúgy, -ahogy azt a gyárlátogatáson láttuk- a gyártós egyik -és még csak nem is az utolsó- állomásán töltik fel, valószínű automatikusan mindig ugyanannyi üzemanyaggalAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Tomics #30247 üzenetére
na mikor engem összetörtek akkor is ment a matek,hogy legyen-e rendőr hivva,lett is meg helyszinelő is,nekem ez nem fájt idő meg kiadta,szóval mindenképpen kell hivni mert ha elhagyja a károkozó a helyszint a kék-sárga papir után és valaki kiokositja akkor van ez,igy meg esély sincs erre,nekem ez kb 500 ezer volt a javitás akit meg rámtoltak az meg gazdasági totálkáros lett,összeteszem a kezem,hogy ennyivel megusztuk.
a javitás 1 hét volt a várakozás egy hónap mire vihettem javittatni a szervizbe..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
biker
nagyúr
válasz
Tomics #30514 üzenetére
Varratni 125k nem 25
A méretpontos 36ezres is csak két hibával passzolt
Ami igazán jó az 60e-től indul, bőrhatású majdnem 80eElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
kisza25
félisten
válasz
Tomics #30919 üzenetére
csak az miatt gondolom, mert hahun vannak újak 3,1M.-től
vagy ez nem az új?
Krisztián: na pont ilyenre gondoltam thx[ Szerkesztve ]
# A józan ész nem ajándék, hanem büntetés, mert meg kell küzdened azokkal, akik nem rendelkeznek vele. #
-
SirKero
őstag
-
Tibko8
senior tag
válasz
Tomics #31471 üzenetére
Na azt el is felejtettem.
Akkor marad az ajtó csukás. Majd meg szokom.
Köszi mindenkinekHang rendszerben egyébként van itt valaki aki tud segíteni?
Autó hifi topikban még nem kaptam tanácsot.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Padre81
csendes tag
válasz
Tomics #31652 üzenetére
Szia, legutóbb azt olvastam hogy túltöltés esetén nem lesz nagyobb az olajnyomás, amit a pumpa előállít, gondolom arra utaltál, amikor a hengerfejtömítést említetted. Az egyik gond amit olvastam, hogy a vezérműtengely valamely része beleér az olajteknőben lévő magasabb olajszintbe, és légbuborékok kerülnek bele. Erre nekem a szervízvezető azt mondta, hogy valami lamellák miatt nem lehet gond. A másik eset, amikor valahogy az égéstérbe kerül az olaj komoly füstőléssel járna, de én azt sem tapasztaltam.
-
Tarill
őstag
válasz
Tomics #31652 üzenetére
Készek vagytok
azért a hengerfejtömítésnél vannak gyengébb pontok is, jelentős túltöltésnél a szimeringeknél kezdi kinyomni az olajat, illetve az gond még ha a főtengely sonkák felverik az olajat mint a tojásfehérjét de ezek a jelenségek nem +3 deci olajtól jönnek elő hanem mondjuk +2L től, de amúgyis csak hülyeségből írtam az előzőt
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tomics #32098 üzenetére
Az ár helyfüggő, nekem Mosonmagyaróváron 36k-ért rakták fel a B-oszloptól hátra. BP környékén olcsóbb szokott lenni.
A jelenleg hatályos jogszabály szerint a szélvédőre nem rakhatsz fóliát, csak maximum a napellenzők alsó vonaláig egy sötétítő csíkot. Illetve oldalra is csak akkor lehet, ha fóliával együtt minimum 70% a fényáteresztés, autófüggő.
Forgalmiba nem kell beíratni, elég a műbizonylat.AMD Power: Szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Kornel
veterán
válasz
Tomics #32700 üzenetére
Így van.
Egyébként a Suzuki megint pont lemarad a nagy boom-rol, pedig a japánoknak megvan a szükséges know how-ja akkumulátor technológia terén is, kérdés képesek-e időben felmérni a fejlődés irányát.Az új Swift / Baleno tökéletes elektromos autó alap lenne, még az akkupakk plusz súlyával együtt sem sokkal haladná meg a hasonló méretű autók súlyát...
-
válasz
Tomics #33421 üzenetére
Egyszerű a válaszom: most jártam arrafelé.
Nem szoktam ilyen korán feltenni de mivel bő 90 km-re van a szalon attól ahol lakom, így mivel most mentem az 1000-es első átvizsgálásra összekötöttem a két dolgot.
Egyébként meg ésszel közlekedem, kifejezetten óvatos sofőr vagyok szóval tudom hogy téligumival ilyen egyhe időben ne menjek mint Schumacher...Més que un club!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Aliexpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Amazon Kindle
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Noblechairs székek . Bontatlan . 24 hónap garancia .Kamatmentés részletfizetés. Áfás számla .
- Magyar menüs Delonghi Autentica Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Xiaomi Smart LED izzók (Alexa/Google Home/Apple homekit).
- Érintőgombos Jura C60 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Klímát keres olcsón fűtésre hosszú garanciával?
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest