Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pigmeus
tag
válasz
Tomics #54794 üzenetére
az nagyon baráti
160 lóval meg főleg.
Városban nekem a K14D nem igazán fogyaszt jól, 6-7 liter között eszik az Scross , vegyesben meg 5,4-5,6 között van. Pályán klímával ilyen 130-160 között volt most 6,7 liter Debrecen-Badacsony, sok fékezés és visszagyorsítás volt, vissza már klíma nélkül ugyanez a tempó de nem fékeztem 6,3-ban megállt amin meglepődtem. -
2ozzmexy
aktív tag
válasz
Tomics #54967 üzenetére
Nem azért nem tesznek bele lóvét, hanem azért mert így is ki tudták szolgálni az autóipart. Manapság a raktár készlet pazarlás, áll benne a pénzed és semmi garancia nincs rá hogy nem marad a nyakadon. (ez nem az én álláspontom!)
Tudod miért nem használnak olyan chipet amiket az IT szegmens? Mert nincs automotive minősítése... Ha nem tudod miről beszélek nem baj. (aki ilyennel foglalkozik az érti, a többieknek meg soha nem mondta senki) Maradjunk annyiban hogy kicsit többet várnak el egy autóba épített chiptol mondjuk ami az SBC-be kerül mint ami a telefonodba vagy egy laptopba. Képzeld, a repülőiparban meg még ősibb a technika, az űrhajókat meg végképp hagyjuk...
A magyarázat egyszerű, ha a laptopod elhanyja magát miközben életed fightját tolod egy dán csere diákkal a WOTban, max pár agysejted bánja a mergelodes közben, de ha 200-al tépő bájrisemotorferkér veszíti el a fekjeit mert az ESP vezérlő elszáll, az nem ugyanaz a foci... A repcsik és űrsiklók hasonló okokból nem a legujabb corei7-el repkednek."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
aktív tag
válasz
Tomics #54969 üzenetére
Mondok egy egyszerű példát:
Tételezzük fel a játék (és a jobb érthetőség kedvéért) hogy elektromos kormanyszervot gyartasz. (TKP, ZF)
Ha te ezt autóba szeretnéd eladni, akkor elvarnak bizonyos teszteken megfelelést, például sós köd teszt. Az első legyartott 2000 db megy a sós köd kamrába ahol parkolást fognak szimulalni vele 3 hónapig különböző páratartalom, só koncentráció és hőmérséklet (-40-+70fokig) mellett, folyamatosan. És mindig működnie kell, akkoris ha a biztosíték patkolva van és fordított polaritással bikazod egy kamionról. Ugye milyen szürreális? Na ezt egy PC chip esetén nem várják el..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyar menüs Delonghi Autentica Cappuccino automata kávéfőző új tejtartállyal
- Xiaomi Smart LED izzók (Alexa/Google Home/Apple homekit).
- Fisher Comfort Plus inverteres split klíma
- Eladó, egy csak kipróbált Govee RGBIC Wi-Fi Gaming Light Bars with Smart Controller led világítás!
- Raktáron! ÚJ Type2 3x16A (11KW) 5m utcai töltőkábel elektromos autókhoz garanciával, Budapesten!
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest