Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Na ma nem veszek semmit. Tárolóm nekem sem megy, pedig jöttek ajándékok, kicsit előre dolgoztam ami az achikat illeti.
-
jozsi252
veterán
A tárgytároló csak nálam halt be, vagy több embernél is?
iPhone 16 Pro Max
-
válasz BandiHUN #13949 üzenetére
Nem tudom mi a probléma, a mai akciónak is legalább a fele nagyon jó játék.
...
Van egy Orcs Must Die! játékom, elcserélném másik játékra. Achi is van hozzá, és nagyon jó játék (nekem már megvan),
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Thome
veterán
Problem solved.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Szemet szemert csere engem is erdekelne holnap reggel, esetleg van egy kuponom (azt hiszem, The Ball -50%, sztem _minden_ penzt meger, mert annyira nagy jatek).
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Angelo69
senior tag
válasz GeneraL_XTX #13988 üzenetére
Küldtem pü-t.
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
NorDezs
senior tag
Hihetetlen, végre én is kaptam egy játékot.
Szóval Trine és Half Life 2-t cserélnék játékra. Ha valakit érdekel priviben jelentkezzen.Szerk.: illetve még egy Humble 3 steam kódot is fel tudok ajánlani cserére.
[ Szerkesztve ]
-
Ryu
tag
válasz GeneraL_XTX #13988 üzenetére
Soha nem szoktam nyerni, és eddig is csak kuponok vannak, a felén már így is túladtam. Most jött ez.
Bár egy F12011, Serious Sam 3, Batman AC, sőt még egy Portal2-nek is nagyobb hasznát venném jelenleg.
-
Ryu
tag
Sziasztok!
Fura mód játékot kaptam a mai fordulóban; szóval Saints Row: The Third érdekel valakit? Játékra cserélném leginkább (33 EUR akciósan). PM.
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
Azt úgy cseréltem (amúgy Fable + Fable 3).
(#13981) Źşë': Nekem is
De ha böngészőben nyitod meg a Steam főoldalát és beírod a link végére, hogy /?cc=us, akkor az amerikai árak lesznek kint.
Így: http://store.steampowered.com/?cc=usVásárolni így sajnos nem enged, már próbáltam
-
tupacamaru
veterán
-
Asbee
veterán
Trade az nálatok se akar menni? Gondolom sokan próbálják.
-
phenomHUN
senior tag
Ezazz! Még egy kupon!
Eddig csak kupon + szén pottyant (2x 7 szénből is kupon).
Eddigi termés -
CarajoEsp
senior tag
Noh, elfelejtette a Steam a bankkártyám adatait? Másnál is hiba, vagy csak engem tüntet ki?
jer1cho: Hehe...nem adtam meg még 1x, csak nem értem, hogy miért felejtette el? Volt már valakinek ilyen hiba?
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Ropee95
csendes tag
Assassin's Creed Brotherhood -50%, valaki cserélne?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Kareszovics #13970 üzenetére
Itt már többen nyerte 50+€-s játékot. Ha csak a külföldi fórumokon olvasnám, azt mondanám...persze, ilyen nincs. De itteni emberek is nyertek a nagy számok törvény alapján mindenkinek kihullik legalább 1 jó dolog...rajtam kívül.
Szerk.: viszont, ha valami olyat kapok ami kell, akkor se fogom beváltani, mert ha megnyerem a STEAM összes játékát, akkor az egy elpazarolt kupon volt. Megvárom a végét.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz Kareszovics #13954 üzenetére
Mind1 h 1000 szénnel nyersz vagy 1-vel .. Ha Nyersz Nyersz.. De értem a problémád
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Kareszovics
addikt
válasz TazLeacher #13957 üzenetére
Tetszik az optimizmusod...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
HS 2142
őstag
válasz albert8 #13967 üzenetére
Van egy ilyen lehetőség már egész régóta, hogy a facebook profilodat összekapcsolhatod a steames felhasználói fiókoddal. Nem nagyon próbálgattam, gondolom kiírja az üzenőfaladra, hogy milyen achievementet értél el, stb.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
albert8
veterán
Szerintetek a
Link to your Facebook
mit takar?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
pecze
aktív tag
hoppá, nem tudom, hogy sikerült, pm-et akartam
[ Szerkesztve ]
-
FrozeN`
tag
Frozen Synapse -75%
-
ProEvoFan
nagyúr
ma semmi jó akció
-
phenomHUN
senior tag
válasz FZoleee #13959 üzenetére
Nem is rossz, de nekem egy kis idő elteltével elég monotonnak bizonyult, így ennyiért nem ajánlom megvételre. Ha 75%-os lenne, akkor talán még én is beruháznék rá.
@ (#13961) Rent: Most felesleges, mert Trade alatt halott az inventory (amúgy a Profile Page-en behozza, de tradelni az istenért se enged..)
[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
vki felvenne friend listre, és tradelne velem bármit? mondjuk szenet szénre, csak hogy meglegyen az acsi.
-
FZoleee
tag
A videó alapján nem lehet rossz játék: From Dust
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Kareszovics #13954 üzenetére
Akkor még nem csináltál meg minden ingyenest...még lehet jó.
-
HS 2142
őstag
válasz BandiHUN #13949 üzenetére
Hát igen, a steamen kívül is vannak más boltok, ahol egész jó kedvezményeket lehetett kifogni, bár néha ott is gyorsan változott az akciók mértéke. (Pl.: TW: Shogunnál gamersgaten) Inkább előveszem a régebbi, eddig hanyagolt játékokat a libraryból.
Amúgy érdekes ma van a Cave Story+ leárazás, a winter achievementes feladatlistában viszont már nincsen ott.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Kareszovics
addikt
Sikerült kapnom még egy szenet. Két szén + 25-ös Valve. Hatalmas...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
phenomHUN
senior tag
a piece of s... zén
@ (#13951) Rabbitf_24: Skyrim-et én Saints Row 3rd CD kulcsért kaptam (Steam Trade-fórumon beszéltem le a sráccal), úgyhogy az kilőve, de a Rage is olcsóbb danih-nál, így inkább azt választanám a helyedben - persze ha lenne más választásod, mert a Store-os nem elérhető
[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
Valakivel én is cserélnék egy értéktelen kupont.
"The Kid just rages for a while."
-
-
BandiHUN
veterán
gyerekek,eddig egy nagy lófütyi ez az idei akció... mindenféle szemetet szórnak csak,ami ér valamit,már rég megvan,ami kéne,azon szinte semmi akció.
Biztos ezértis nyomják az acsizást,külföldön kosárbarakja a vízfejű kölök csípőből a napi feladathoz valót és kész,neki "egy sör ára"...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
pecze
aktív tag
Ha cserélne valaki velem, szóljon szenet szénre, vagy van két kuponom is, amit bármire elcserélek, akár kuponra is, tök mindegy úgyse használom.
Bár ahogy nézem a tároló épp nem elérhető -
JSaN
addikt
Nekem a cuccok szokas szerint nem jonnek be, ebbol ejjel vagy holnap lesz csak valami.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Murder3
addikt
nálam már behalt a rendszer
-
scorpy02
aktív tag
Audiosurf - Candy Stripe Achievement [link]
Ez sem tűnik nehéznek.
-
BigBlue69
őstag
Achi: 0 (sorry.. 1 azért lett.. szén )
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
olly
aktív tag
[link]
Frozen Synapse - Now I Have a Machine Gun Ho Ho Ho - in 1 minute
könnyűnek tünik -
bullseye
addikt
egyáltalán melyik game az ami nem is elérhető nekünk parasztoknak?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
albert8
veterán
Én is benne vagyok szenet szenért
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Воланд
titán
holnap reggel (9-10 ora) trade valaki? szenet szenre mondjuk, ha lehet ilyet. tekintettel arra, hogy most elegge tulterheltek a szerverek.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jozsi252
veterán
Hú mióta vártam erre Railworks 3 -90%
thx Gabe
mióta vártam egy ilyen mértékű leárazásra erre a játékra
iPhone 16 Pro Max
-
NorDezs
senior tag
Valaki trade?
Valve 25% és AC Brotherhood 50% kupont tudok felajánlani -
sagem
addikt
Hát ez a mai nap ölég gyenge..kedvencem a főoldalon: "A te régiódban nem elérhető"
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Melyik felebaratom szeretne tradelni velem?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Murder3
addikt
akkor tradeljünk
akció nullaXD -
hackeeeee
Jómunkásember
AVP ment kosábra. Ennyit megér.
Véleményem szubjektív...
-
olly
aktív tag
Én is Izgulok!
Olyan érzésem van, hogy a mai nagyot fog szólni! -
phenomHUN
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Hű, de izgatott vagyok. Mindjárt jön az új akció!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
TazLeacher
nagyúr
Édes vagy. Két ember hozzád szól, besértődsz, erre te a fejemhez vágod, hogy "ha nem bírod a kritikát"...jó vicc.
Milyen kritikáról beszélsz? Ne próbáld már visszafordítani a dolgot légyszíves. Te fakadtál sírva egyből, hogy itt mindenki gonosz. Te milyen kritikát fogalmaztál meg az irányomba? Mert én a pityogásodon kívül mást nem látok. Egyfolytában sírsz, hogy itt milyen szemét emberek vannak. Nem tetszik nem kell ide jönni. Ennyi.
Mi a többes szám? Egyedül vagyok.
csaba951: a RoL sem a világ csúcsa, de még véletlenül se hasonlítsuk már össze a két játékot.
-
sagem
addikt
Ok, de melyik fejlesztő mondana le egy ekkora reklámlehetőségről? Én nem hibáztatom őket, de tény, hogy körültekintőbbek is lehettek volna, mert így nem sok játékos fog "megragadni" náluk. Szerintem akinek továbbra sem megy, pihentesse egy kicsit, jön az új feladat nemsokára, csökkenni fog a nyomás a szervereken, ne stresszlejétek magatok addig feleslegesen
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
csaba951
veterán
válasz TazLeacher #13904 üzenetére
Rise of Immortals
Egyszerűen szégyen, hogy kellenek nekik az új felhasználók, és amikor megjelennek, akkor egyszerűen nem tudnak velük mit kezdeni.Nekem eleve nem tetszik az ilyen típusú játék, de kipróbálnám csak a achievement miatt. Viszont nem megy a szerver, meg a külön regisztráció is macerás volt. Bezzeg a másik játék (szintén nem tetszett), a Spiral Knights-nak elég volt a Steam-es account.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz TazLeacher #13913 üzenetére
ha ennyire rosszul viseled a bizonyos dolgokról a kritikát minek olvasod el? már itt kezdődnek a bajok, részemről a további off mellőzendő, és légyszi ne keressetek meg ilyen hozzászólásokkal, mert csak lefáradok
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
TazLeacher
nagyúr
Nem veszed észre, hogy te (meg még egy páran) rinyáltok? A helyett hogy örülnétek, hogy
luk van a se**etekeningyen dolgokat osztanak, még ebben is rosszat keresitek. Nem hiszem el, hogy egy rohadt játékot nem lehet végigcsinálni sírás nélkül. Mi lenne, ha egyszer az lenne, hogy "milyen jó fej a STEAM, hogy nem kellett megvennem a játékot, és mégis kaptam érte ezt vagy azt"? Nem, rinyálni kell, sírni kell, szidni kell a játékot. Ez a trendi. Ha nem tennétek, és nem fikáznátok leszáradna a szátok.Remélem megkaptad az iróni nélküli őszinte válaszomat.
Nordic: Persze, lehet később is.
-
JSaN
addikt
LOL tegnap elott napi akcioban Sacred gold 50% akcioval 4,99€ volt.
Most meg nezem 75% kedvezmeny van rajta es 2.49€, ki erti ezt?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Nordic
Közösségépítő
Ez nekem új...Lehet később is megcsinálni az achit, amikor már nem napi feladat? Azt hittem akkor már nem ad ajándékot...
-
Źşë'
addikt
és én mondtam h 3as kategória játékot tegyenek be?! mert szerintem nem... nem azt várom h elbírja hanem mi a fenéért tették be ha eleve a steam szerverei sem bírják el...
annyira szeretnek itt kötekedni páran, menjetek ki a friss levegőre és nyugodjatok le légyszi.. semmi kedvem azzal tölteni az ünnepeket h ilyen kritikákat olvassak itt... szánalom
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
JSaN
addikt
Szerintetek elkepzelheto hogy lesz napi akcioban a Serious Sam 3? Ez a video nagyon inspiral. Ugyan most is van rajta 25%, de ha napiban 33-40-50% lesz (arkham city utan nem elkepzelhetetlen) akkor best buy.
Meg abbol kovetkeztetek hgoy van hozza karacsonyi archivement.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
TazLeacher
nagyúr
Ez nem irónia. Én nem vagyok annyira otthon a fejlesztők világában, de ez nem tűnik valami AAA+-os címnek. Na, a STEAM szerverei is maguk alá sz*rtak, akkor miért várod el, hogy egy ilyen játék bírja a terhelés. Az meg a másik, hogy megint ott tartunk, hogy mindenkinek muszáj az első 2 órában megcsinálnia. Én éjjel csináltam, akkor simán ment. Valószínűleg nem a legnagyobb tumultusban kellene próbálkozni. Simán tudtam regelni, simán belépni, és megcsináltuk. Ennyi. Most meg mindenki panaszkodik. Mert, ha 2 nap múlva csinálod meg akkor mi van?
-
Źşë'
addikt
válasz TazLeacher #13891 üzenetére
ezt az iróniát nálad is talán nem egy olyan játéknak ami nem bír el ekkora terhelést, van egy tucat másik free game is steamen, vagy akár látogasd meg ezt, csinálj tárgycserét, ami motiválja az embereket arra hogy részt vegyenek ebben a hatalmas marketing kampányban (ez az Ő és nem a Mi érdekünk - legyen kereslet a piacukon mert mi más motiválna ilyenkor egy embert)... ettől csak elmegy az életkedvük, borzalom ami benne megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest