Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Najlahu
csendes tag
Annak aki nem tud várni, itt a Mega link. PDA G950FXXU1AQF7
[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
Na, én feltelepítettem odonnal a XEU-s QE7-es romot.
Nekem nagyon bejön, ahogy a navigációs sáv eltüntetését megoldották.
Egyéb tapasztalat még nincs, mert még nagyon friss.
Maradt minden XEH. -
taky1974
csendes tag
Sziasztok!
Én nem nagyon értem ezeket a régió kódos dolgokat. Bocsánat, de nemrég vagyok Androidos. Szóval nekem BTU/BTU/BTU van. Ez hogyan áll át magyar kódra? Élég a full reset és bele a magyar kártya?
Köszi -
SharpSA
veterán
Van-e már, aki OnePlus 3-ról váltott S8-ra? Érdekelne az üzemidő ahhoz képest.
Egyébként mennyi a maximum képernyő idő folyamatos használattal mobilneten? -
lukoz
aktív tag
válasz
Levi113399 #7080 üzenetére
Egy újabbat kellett feltenni mert az már elavult és frissíteni akarta az újra. Szuper minden ezzel, nincs az a sok marhaság mint az újban, csak egyszerűen hanggal nem jelez, meg chat fejjel sem, pedig be van állítva
Ez van. Majd megszokom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
XEU QF7 tölthető samfirm programmal sima s8ra
-
lukoz
aktív tag
válasz
Levi113399 #6996 üzenetére
Sokkal jobb így a régebbi verziók, de az értesítés üzenetekről meg mindig nem jelzi hanggal. ;(
F@sz ki van -
Luser2000
addikt
Elindultak a DUAL SIM-es készülékekre is a júniusi frissítések S8+ esetében.
G955FXXU1AQF7, DBT. -
SlayR
senior tag
Esetleg akit érdekel a Galaxy Apps alkalmazásokban megjelent egy "Hang asszisztens" nevű alkalmazás szerintem egész jó kis cucc. Jó látni mindig dob valami újabb a Samu
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz
ParadoxonX #7066 üzenetére
Szerintem sima S8-ra még nem jött a 99.9%-unknak frissítés
Én most töltöttem le a sammobile-ról a Cyprusit.
Dél-Afrika (Vodafone) van még fent..Cyprusra az AQEB ki sem jött, hanem azt átugrotta és jött az AQF7.
[ Szerkesztve ]
-
robikal
csendes tag
válasz
ParadoxonX #7066 üzenetére
-
robikal
csendes tag
válasz
ParadoxonX #7063 üzenetére
Nem kaptam frissítést.
A beállitás olyan, ahogy mondtad.
-
robikal
csendes tag
-
OCTAMD
őstag
válasz
kvojnovics #7057 üzenetére
Nem feltétlen kell XEH-t leszedni.
Van más országnál frissebb
Ha magyar kártyát teszel bele,úgyis átáll XEHre reset restart utàn -
robikal
csendes tag
-
kvojnovics
tag
Tiszteltem!
Elnézést, hogy csak most jelentkezem és köszönöm mindenkinek a hozzászólását, de tudjátok: MUNKA, GYEREK, MUNKA OTTHON, GYEREK, stb.!
@bodry123: akkor marad a sima S8... annyit nem ér az az 1 óra SOT, hogy már ne tudjam rendesen 1 kézzel fogni... Sós vízbe egyébként meg sem fordul a fejemben bevinni, de mivel úszómester vagyok, azért jó tudni, mit bír a telefon...
@OCTAMD: én XEH-et néztem és ezen az oldalon https://www.sammobile.com/firmwares/ ez volt a legfrisebb: G950FXXU1AQDG; te hol találtad ezt: G950FOXM1AQEB? Illetve ezzel kapcsolatban a fő kérdés az, hogy ha ezt leszedem, Odinnal mehet is egyszerre, vagy valamit CSC-t kell állítani vagy nem?
@ΞlittlecarΞ: köszönöm, akkor marad a sima S8, a jobb fogást, nem váltom le plusz 1 óra SOT-ért...
@marcarc: köszönöm az infót a vizes kérdéssel kapcsolatban... nagyon hasznos, mert úszómester vagyok és jó tudni mit bír a telefon... SmartLock-kal nálam tökéletesen működik, hasznos funkció... PIN kódos résszel meg teljesen egyet értek!
Ui.: nincs valami serice code Samsungnál, amivel ki lehet deríteni, hogy független-e a telefon? Telekom-nál vettem, de azt olvastam itt már jópár helyen, hogy függetlenek!
Remélem nem hagytam ki senkit!
Még egyszer köszönet Fórumtársak!
Szép napot!
-
robikal
csendes tag
válasz
ParadoxonX #7046 üzenetére
Csinálnal egy kepernyőfotót arról a kis gombról?
Sehogy sem találom meg...
-
tothl
addikt
Durva, hogy a xeh mindig az utolsok kozott van!
-
OCTAMD
őstag
válasz
TTTotya #7047 üzenetére
Nem egyszerre jönnek a frissítések mindegyikre.Annyira nem,hogy ez hetekben vagy akár hónapokban is mérhető
Aki most pl.német telefont vett,vagy csak német kártyát használ,az már megkapta.
Lehet te az angol telóddal és akár angol kártyáddal holnapután megkapod,de lehet csak másfél hónap múlva
-
ParadoxonX
csendes tag
A home gomb ugyanúgy kiléptet ha erősebben nyomod le.
A gyári billentyűzetnél is visszajön a navi sáv. -
ParadoxonX
csendes tag
Bal oldalon van egy kis pont a navigációs sávnál. Azzal lehet eltűntetni. Felhuzassal visszajön mintha videót néznél. Kezdőképernyőn ott van folyton. Az appok amúgy kitöltik a plusz helyet. Billentyűzetnek Gboardot használok és olyankor előjön.
-
robikal
csendes tag
válasz
ParadoxonX #7037 üzenetére
Billentyűzet is jól működik?
-
Bilux
veterán
válasz
ParadoxonX #7037 üzenetére
Hogyan tünteted el és hogyan hozod vissza?
-
ParadoxonX
csendes tag
https://goo.gl/buF8sT tetszik hogy nincsen navigációs bár.
-
OCTAMD
őstag
válasz
ParadoxonX #7035 üzenetére
Úgy pláne könnyű
Most már csak azt várom,hogy valaki egy G950F el is jelentkezzen be,hogy megkapta
Sajna nálam most nincs kéznél se angol se német se semmilyen
-
OCTAMD
őstag
válasz
ParadoxonX #7032 üzenetére
Na végre nem csak én lakom jó helyen
-
ParadoxonX
csendes tag
Nálam megjött. Éppen letölti (német teló)
-
OCTAMD
őstag
válasz
oroszlan12 #7028 üzenetére
Igy van,ilyenkor jó a német telo
-
oroszlan12
tag
Ausztriában is ugyan az a helyzet.biztonsági szint április.U1AQDG a szoftver verziója és se "híre se hamva" a frissítésnek.
T-Mobilos rom MAX.[ Szerkesztve ]
-
tomcruise
tag
Ez magyar sim-el is működik?
(#7019) killerjohn: Totál egyetértek Veled! Az S8-nál ugyanazt a romot tolják ki az egész régióra. Miért nem lehet akkor frissíteni a régión belül minden országot?
A magyar telókon még mindig az áprilisi bizt. frissítés van....és ez a flagship.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Szűk 3 héttel le vagyok maradva kijelzőtörés miatt, addig nem olvastam a topicot, inkább nem fájdítottam a szívemet. ma kaptam vissza a biztosítótól. Van valami újdonság? Ha jól látom, szoftver jött ki új.
-
OCTAMD
őstag
De akinek g955F van az simán sammobileről vagy ahonnan akarja,ráteszi a QDG-s németet (DBT) és már frissűl is QF7re
G950Fnél ugyanígy csak tudni kell melyik ország kapta meg
-
zseko
veterán
válasz
#67656192 #6989 üzenetére
A sima az valóban jobban kézre áll, vacilláltam is rajta melyik legyen, az aksi miatt döntöttem a plusz mellett. Semennyi nem elég
Na meg nagyobb a kijelző, az S4 már kezdett kicsi (vagy inkább már 4 év után túl megszokott) lenni. Persze a legjobb az lett volna, ha ki tudom próbálni mindkettőt 1-2 napra.
Gondolkoztam már, hogy a sima nem-e jobb lett volna, a plusz az egykezes használathoz már valóban kissé nagy. Bár az ujjlenyomatolvasó szinte pont jó helyen van mikor kézbe veszem, inkább a felső sarkok amik kényelmetlenek kicsit. Az S4 -et teljesen átérem a tetejéig úgy, hogy alátámasztom a kisujjammal a telefont, ennél fogást kell váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+