Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
OCTAMD
őstag
válasz
killerjohn #7392 üzenetére
Az akkor a magyar független frissítésre vár
Sajna el van maradva már vagy másfél hónappal
-
OCTAMD
őstag
válasz
killerjohn #7389 üzenetére
-
misi111
tag
válasz
killerjohn #5798 üzenetére
Miért,ha magánszemélytöl veszek telefont akkor nem lehet normálisan hozzáállni a dolgokhoz.Ráadásul x éve a hardverapron van,ahogy én is. Bár ez itt már nem sokat számit.
-
stemplar07
őstag
válasz
killerjohn #5685 üzenetére
off:
ATH-DSR 7 , szerintem ugyanazt tudja kb , mint az MSR7 (sőt biztos ,mert tesztelték is ), de ugye itt jön az , hogy ezzel van 1 azaz egy fülesed, az AK XB-10 pedig 60 %-ba kerül, és bármennyi jó fülest tudsz csatlakoztatni , a régi darabjaidat is ..
több jövőt látok egy aptx-es BT DAC/AMP-ban , mint beépítve egy fülesben .. kb ennyi
((ps. személy szerint jobban preferálom az ATH-AD 900X airt- hangját -nyitott- nagyobb hangtér .. mint az MSR7 hangját , de ugye ez utóbbi mobil és zárt , az előbbi nyitott és otthoni , kényelmes stb..)) -
stemplar07
őstag
válasz
killerjohn #5683 üzenetére
Szépen szól nagyon , hallgattam,(540 dodo ) .. de ahogy írtam is nem célszerű , mert mindenkinek van régi jól bevált fülese , és az Astell&Kern XB10, 200 euróért kiváltja ( tudja ezt a minőséget aptX/HD-el),és a meglévő ATH-900x illetve ATH MSR7 hasonlóan jól szólnak , az AK XB10-el is. (high-quality sound up to 24-bit/192 kHz)
sajnálatos módon jelenleg az AK (horror árú lejátszóin kívül ) csak az LG V20/G5/G6 tudja az aptXHD szabványt, az S8/+ ,,csak az aptX-et tudja ..de így is szépen szól nagyon 16 biten is ..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
killerjohn #5651 üzenetére
Banggoodon nézelődj,ott 100% hogy eredeti az összes Blitzwolf termék.
Amúgy 7000ftért még nem is láttam.
A kábelek 1200-tól 2600-2700ft-ig terjednek típustól és mérettől függően,QC-s fali adapter és az autós töltő 2-3k között van.[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz
killerjohn #5647 üzenetére
Blitzwolf termékeket ajánlom, bármelyik nagyobb kínai webshopból (Aliexpress, Banggood) vagy ebayről.
-
törölt tag
válasz
killerjohn #5201 üzenetére
Pont az OTA a bugok alapja,hogy reset nélkül csak bizonyos fájlokat frissít a rendszer. Akkor még pár hét és megjön OTA is. A teljes csomag közel 3,3 giga, ha ODIN rakja fel, OTA 610 mega.
[ Szerkesztve ]
-
kocsij
tag
válasz
killerjohn #5137 üzenetére
Érdekes amit írsz. Nálam az S8 plusz kibír 2 napot simán 40% után már nagyon lassan merül.
-
Ákkk
addikt
válasz
killerjohn #5137 üzenetére
Az s7e 2.5 nap 6 óra sot-al az s8 1 max 1.5.
Semmi gond akkor ne hidd de szerintem ez nem csak nálam volt így. S7 e esetén az s8 + nem tudom mit bír nekem az már nem telefon.[ Szerkesztve ]
-
válasz
killerjohn #5133 üzenetére
iOttie Easy One Touch Qi ikiegészítőkponthun 22ezerbe fáj.
-
válasz
killerjohn #5133 üzenetére
Van Samsung gyári. Ha még kapható...
[link] -
davidsone
addikt
válasz
killerjohn #5088 üzenetére
Ez jól hangzik!
-
válasz
killerjohn #5029 üzenetére
Nekem van és amikor melózok akkor használom, hogy tudjak normálisan videókat nézni TVGO-ni stb, igen mozog az előlap és van amikor rá van tapadva a por érzem is amikor megfogom belül így mielőtt ráhajtom a kijelzőre alaposan letörlöm mivel fólia nincs rajta😁
Eddig még nem karcolta össze kopp-kopp😎
De szerintem a legjobb alternatíva, nagyon passzol a telóhoz, összecsukva is fogadhatsz hívást illetve mindent jelez, és ugye átalakíthatod "tévézéshez"🤗 -
monster95
tag
válasz
killerjohn #5020 üzenetére
En alza.hu-ról rendeltem.Arukeressőn meg találhato.Azzal a tokkal nem tudom hogy kompatibilis e.Annyit tudok hogy nekem egy eredeti samsungos silicon tokom volt és azzal nem kompatibilis mert a uveg vastagsága 4mm es ha már rá teszem a tokot akkor az uveget valahogy nyomja le pattog a uveg ha telefonozok.Ezért tok nélkul kell használnomde rendeltem dbrand-ról foliat az valamennyire helyetesíti.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
killerjohn #4771 üzenetére
Nekem még mindig nem jönnek meg az emailek, most újraindítottam, hátha így már rendben lesz ezekkel az általad is említett beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz
killerjohn #4680 üzenetére
nekem is ugyanez van, és amit mondtak akkunál az alkalmazásoknál az engedélyezettben van.... szval én is unom már... oda pl a facebookot be se lehet tenni, mert nincs a listában
-
ithomas
őstag
válasz
Beállítások-->akkumulátor -->alkalmazasfigyelo
Itt nézz körül. -
válasz
Ha földhöz vágnád, inkább add nekem, majd én "szenvedek" vele!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+