Hirdetés
- PlayStation 5
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
N.YCityBoy #21662 üzenetére
Köszi. De milyen mgfontolásból vette ki a Samsung a gyári hangokat?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #14890 üzenetére
S8+ azért hozza a 7-7 és fél óra SOT-ot simán!
A Sima is. Nálam az első feltöltés után 7 és fél óra volt. -
mikesa
tag
válasz
N.YCityBoy #11067 üzenetére
Igaz S8. Az előző telefonjaimat mind root-oltam, mert hiányzott ilyen-olyan funkció, vagy nem szólt szépen vagy túl halk volt vele a megszokott fülesem (MDR-A34, még minidisc-hez (igaz azt a szintet hangzásban nem üti meg) használtam, tehát nem valami gagyiról van szó). 2 hónapja használom, de nem nagyon tudok belekötni. Volt már pár "csúcs" telefonom, de ezzel a típussal a Samsung szerintem nagyot dobott.
[ Szerkesztve ]
-
krisztofer55
tag
válasz
N.YCityBoy #10561 üzenetére
Köszönöm a választ! Én ebből a videóból indultam ki. Sajnos itt minden megvan.
[link] -
törölt tag
válasz
N.YCityBoy #10561 üzenetére
Csak a szolgáltatós firmware.... Akkor is ha nem brandelt és egyetlen sima gyári független product code sincs benne. Magyarul egy telekomos telefon Vodafone vagy Telenoros simmel is a telekom szoftverét kapja és nem a sima függetlenét. Ezért érdemes szoftvert is cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz
N.YCityBoy #9198 üzenetére
Persze hogy jobban tudom,mivel olyan körökben mozgok.Nagyker, GSMek stb... sőt
Tudom hogy fáj neked hogy áprilisban nem adtam neked 160ezerért bontatlan S8+t ,hiszen ennyit kínáltál érte.Azt mondtad,nem ér többet
Más 230ba vette át.Mondjuk az értett hozzá,veled ellentétben.
Osztrák vagy német nagykerár alatt minek adnám oda?
-
kóóó
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #9083 üzenetére
Tegnap irtam nekik egy emailt, hogy elallnek a vasarlastol es kerem vissza a penzem a 7.15-os bekezdes alapjan nem lehet ertekvesztett a keszulek.
Erre ma kaptam valaszt, hogy ez mar 10 napig hasznalva volt es nem csak kiprobalva es ez meglatszik a keszuleken es a dobozan.
Aztan kuldtek egy kepet a telorol.
Na most az en szemem csal vagy tenyleg serult hasznalt keszulek kepet kuldtek el nekem?
Mert en egy makulatlan telefont vittem be, hajszalkarcok nelkul.
Kepesek lennenek ekkora ciganysagra, hogy osszebarmoljak?
Vagy tenyleg csak rosszul laton a kepen es maszatos csak. -
OCTAMD
őstag
válasz
N.YCityBoy #9148 üzenetére
Jajj ismerlek már mint a rossz pénzt
Privátot írogattál anno
Azóta is csak mosolygok
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #9101 üzenetére
De csak azokat fogalmaznak. Anyum múlthéten kapta meg és független azis.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #9083 üzenetére
Igen ezért olcsó mert ez mint kockazat benne van a vásárlásban. Nekem a mostani S7e is boltis és így hogy nincs vele semmi bajom nem volt semmi rossz tapasztalatom a bolti ügyintézéssel. Azt gondolom kevesebb bajos eset van mint amennyi pozitív.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
N.YCityBoy #9085 üzenetére
És ha nem az első telefon az akkor simán megállás nélkül bontja addig amíg nem az?
Kártya nélkül más megoldás nincs? -
poli27
veterán
válasz
N.YCityBoy #9039 üzenetére
az a vicces, hogy levettem a töltőről reggel, és betettem a párom táskájába.... és mikor kivettem ez fogadott...
-
icemad
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #8924 üzenetére
Nekem már most drágább. 500 eurós Suzuki Altoval nyomom.
-
Roshan
tag
válasz
N.YCityBoy #8937 üzenetére
Feltalaltak a vezetek nelkuli toltot
-
válasz
N.YCityBoy #8930 üzenetére
Nagyon kényelmes az én kezemnek a note 4 és az 5.7 szóval biztosan jó lesz a sima s8 ami 5.8, kényelmesen elérni a pulzusmérőt, vagy az ujjlenyomat olvasót... És már ehhez is nagy zseb kell
-
válasz
N.YCityBoy #8928 üzenetére
Köszönöm szépen az infót, akkor már biztosan sima s8 lesz!
-
válasz
N.YCityBoy #8925 üzenetére
6.4? És ez már 100%?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
N.YCityBoy #8873 üzenetére
Nincs ezzel a fülessel az ég világon semmi gond, csak a gyárilag adott harangokat el kell felejteni.
Valami érthetetlen okból pl. nem volt benne akkora méretű, mint az eddigi füleseimnél.
Berágtam, aztán átraktam a sony fülesről. Egyből más a leányzó fekvése.Baromi jól is szól, meg olyan mélyet nyom, hogy fél óra után megfájdul a fejem tőle.
-
thebear007
aktív tag
-
spawn21
veterán
válasz
N.YCityBoy #8867 üzenetére
De ez nem akg füles. Olvassatok már kicsit. Egy sima samu füles akg tunnel.
De komolyan ki az aki gyári fülessel sétal? Nekrm maximum edzeni jó, másra nem
-
dkovizoli
addikt
válasz
N.YCityBoy #8867 üzenetére
Nos, igen. A b&o füles nagyságrendekkel jobban szól. Kissé meglepődtem a hangján. Azt hittem partiban vannak. Igaz az ár sem ugyanaz. Még g5-höz vettem modullal együtt, de az komolyabban szól, főleg együtt.
-
SharpSA
veterán
válasz
N.YCityBoy #8814 üzenetére
Mi az a szinte minden, ami ki van lőve? Szerintem kevered a két takarékos módot. Nincs itt semmi sem kilőve. Az talán a maximális takarékos módban lehet. Közepes takarékos módban minden ugyanúgy működik, csak kicsit vissza van fogva a proci és a képernyő háttérvilágítás. Ugyanúgy megkapom az összes emailt, üzenetet, mindent.
Most is a telefonról írok az normál Opera böngészőben mobilneten.
3310-es Nokián nehezen szerkesztenék xls táblázatot, küldenék emailt, írnék ide, viber, messenger, feedly, néha fosbúk, stb.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #8814 üzenetére
+1
-
SharpSA
veterán
válasz
N.YCityBoy #8812 üzenetére
Ja azt nem is írtam, hogy S8+-om van nekem is. Na és pont ez az, hogy a második napot normál módban már neccesen bírja ki, így meg lazán. És a lényeg: nem igazán veszem észre, hogy lassabb lenne. Itt-ott web oldal görgetésnél, mintha darabosabb lenne, ugyanakkor minden app ugyanolyan sebességgel indul és fut. Nem játszok a készüléken, egy darab játék sincs telepítve. Egérmozira sem használom. Videó és kép készítés is ugyanolyan jól működik.
Nem raktam WQHD-ra, gyárilag FHD+-on volt. Szemmel semmi különbséget nem látok a két beállítás között.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
válasz
N.YCityBoy #8776 üzenetére
Köszi! Azt hittem, hogy (az elődhöz képest) a nagyobb kijelző ugyanakkora aksi párost kiegészítik jófejségből.
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #8776 üzenetére
Lehetsz, akkor jön a 4.
-
Peddy789
őstag
válasz
N.YCityBoy #8746 üzenetére
En 15 euro fizetek a biztositasert havonta :/
-
oil120
senior tag
válasz
N.YCityBoy #8704 üzenetére
Köszi, tényleg nem olvastam vissza
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #8570 üzenetére
Sok a visszaélés vele vagymi, na de tényleg befejeztem, majd jelentkezem.
Hétfőn megyünk családdal Egerbe, oda sajna már nem kisér el.SlayR :
Köszi, bizakodok.
De majd írok, mi lett belőle mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #8567 üzenetére
Lepattogott egy hosszú lépcsősoron, aztán bele egy pocsolyába a végén.
Nem kamu,tényleg így történt.Ezért is vagyok idegállapotban, mert tényleg hihetetlen...
Ha még a pocsolya nem lett volna nem ázik be, legalább az adataimat lementhettem volna.Nahh, de bízom benne a szerviz sem utasít el, és jövő héten jön az új.
Ha nem, akkor szopcsika és többet a büdös életbe nem kötök biztosítást. -
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #8562 üzenetére
Jó a biztosítás, csak egyre több a kizáró ok.
Nekem 33 ezer az önrész, mert lopás esetére is kértem.Persze, örülök, hogy van biztosítás, meg kösse meg aki teheti 60 napon belül van.
De még idegállapotban vagyok amíg nem veszem kézbe a telcsit.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #8560 üzenetére
Anno én is lelkes voltam, hogy van biztosításom, enyim a világ.
Aztán mikor bekövetkezett a baj, legörbült a szám.Jelenleg bent van a szervizben a telcsim, azt már tuti nem javítják mert szarrátört és be is ázott.Remélem a szerviz is zöld utat ad és akkor hozza az MPL az új telcsimet.
Ha túl leszek rajta elmesélem és képeket is rakok fel.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #8550 üzenetére
Szia!
Olvasd át részletesen ezt.
Én pont biztosításos káreseményem van folyamatban és jó, hogy elolvastam.
Nagyon nem mindegy mit mondasz a biztosítónak, sok kizárás van, érdemes elolvasni. -
Chrys_
addikt
válasz
N.YCityBoy #8542 üzenetére
Én is kötöttem rá biztosítást, 900€ mellett ez már megéri. Nekem 8€/hónapra jön ki a díj, és jó mindenre (lopás, betöréses lopás, rablás, kijelző sérülés, töréskár, folyadék okozta kár, rövidzár, villám
, tűzkár) önrész nélkül.
Amúgy meg ha biztosra akarsz menni egy esetleges cserénél, akkor nehogy valami kalapáccsal zúzd be, hanem ejtsd le egy 10 emeletes tetejérőlJa és fizet akkor is, ha rootolt a telefon, és a kár nem a rootolás miatt történt
Mai teszt: 1-1,5h game (RR3, freecell), és jó sok netezés, videóval, Teljes idő 9h 15min, display 8h 20min, és még van 13%
Persze energy saving nélkül, erre még 2h+-t tippel.
[ Szerkesztve ]
-
icemad
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #8550 üzenetére
Én sem értem, hogy miért zavar ez másokat. Én is kötöttem biztosítást, mert a telefon értékéhez képest elenyésző összeg. És feketén fehéren benne van a szerződésben, hogy lopás, vízkár, tűzkár esetén is fizet a biztosító.
-
SlayR
senior tag
válasz
N.YCityBoy #8546 üzenetére
Én meg pont egy ilyen ügyben tudom gyártó képviselőjétől, hogy ez nem így megy, és egy S6 Edge korábbi ügyében gyakorlatban is bebizonyosodott....egyik gyártó sem köteles, és nem is fog se javítani se cserélni, ha az merül fel a készüléknél, hogy te direktbe törted össze esetleg tetted tönkre, hogy újat szerezz be... és úgy látom nem is egyedül én írom ezt
[ Szerkesztve ]
-
Kud1988
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #8546 üzenetére
A futárnak tényleg semmi köze hozzá, de magának a Samsung-nak se. Viszont a biztosító kérni fog egy kárbejelentőt tőled amin le kell írni a káreseményt. Ez mellé még bekéri a szakszervíz véleményét akik a telefont bevizsgálják. És, ha minden oké cserélik.
Azért nehogy azt higgyük, hogy csak úgy kapunk egy új telefont, ha földhöz vágjuk.[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
válasz
N.YCityBoy #8542 üzenetére
A Telekom hírdeti, mert nekik biznisz'....bizonyos esetekben nagyon hazsnos is, de azrt dobálni ráülni meg egyebek szerintem ezt te se gondolod, hogy egy gyártó ezt majd hagyja, hogy bármi ilyen által szórja ki a csere készülékeket.....bizonyos sérüléseknél a gyártó bevizsgálása által bármikor mondhat nemet akármilyen biztosítás mellett....ezt úgy mondom, hogy van olyan a környezetemben akinél ez felmerült ilyen....
-
SlayR
senior tag
válasz
N.YCityBoy #8534 üzenetére
" Rongálás, például:
Harmadik személy (nem hozzátartozó vagy lakótárs) általi szándékos törés, vízbedobás stb.) " ez azért nem ugyanaz : -
viera
őstag
válasz
N.YCityBoy #8534 üzenetére
Nekem amikor úgy összetört a Z3 telóm,hogy javítani nem lehetett akkor sem adtak újat hanem egy felújítottat.A sok visszaélés miatt már sajnos nem adnak újat.Én ezért sem kötöttem biztosítást az S8+ -ra de még az S7 Edge-re sem.
-
janosibaja
őstag
válasz
N.YCityBoy #8516 üzenetére
Nekem UPC-s mobilom van, arra tudok biztosítást kötni vajon? Saját mobil, céges kártya.
-
tothl
addikt
válasz
Hat én erre nem kötöttem mert tavaly az s8 el fölösleges penzkidobas volt remélem nem bánom meg
-
bombibmw
veterán
válasz
És most kit fogsz tenni?
Biztosítás és keret, kijelzőcsere?
Gondolkozok én is a biztosításon.
60 napig lehet megkötni, vásárlástól számítva? -
<Lacy85>
addikt
válasz
N.YCityBoy #8444 üzenetére
Ne vedd magadra, de ilyenkor kb. olyan érzésem van, mint játékok esetén, amikor kezdtek rászokni a folyamatos netkapcsolatra.
Ott ugye azért jött ez be, mert rengetegen torrentezték le, és így tudták megoldani, hogy meg kelljen venni.
Ugye itt is ki szopta meg? Aki addig is megvette a játékokat, és csak rendesen játszani akart.
Ha szarakodott a net, nem tudott, ha szarakodott a szerver, nem tudott.Na most ez szervizre vetítve: A sok trükköző miatt sokszor már azoknál is szándékosságot keresnek, akiknél tényleg hibás a készülék, és rendes használat miatt lesz baja, mert "biztos okosban akarja megjavíttatni".
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ha ennyire nincs pénzed, akkor miért ilyen telefont veszel?
-
Deck
titán
válasz
Semmit sem fogsz tudni.
-
WiZARD
addikt
válasz
N.YCityBoy #8417 üzenetére
azt nem lehet felpolírozni?
-
mikesa
tag
válasz
N.YCityBoy #8431 üzenetére
Ennyi... legalább a kijelző nem sérült...
-
válasz
N.YCityBoy #8424 üzenetére
Sajnálom, de szerintem egyik tok sem életbiztositas a gyari tokok közül.
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #8422 üzenetére
Milyen tokba volt?
-
mikesa
tag
válasz
N.YCityBoy #8417 üzenetére
Az akkor szopacs...Marad a tok,ami véd és eltakar...
-
mikesa
tag
válasz
N.YCityBoy #8413 üzenetére
Ha nincs biztositásod=sehogy! (Csak hogy ne reménykedj feleslegesen...
Ha fekete részen sérült UV-s fekete körömlakk, szintbedolgozás és egy polir.😉
(Ha gyári hibás nem a szolgáltató cseréli, az a szervíz feladata. Ha beég a kijelző, akkor csak azt cserélik! De a szervíz sem hülye, ha tudnád hogy hány telefont dobnak vissza...😂)
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #8413 üzenetére
Sehogy.
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #7960 üzenetére
Nekem gyári van most rajta és semmi bajom vele. Mikor megjön a Nillkin üveg akkor cserélem le csak.
-
userxy
őstag
válasz
N.YCityBoy #7736 üzenetére
Az elvilegből, hogyan tudom meg biztosanra?
-
GuruZone
őstag
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #7649 üzenetére
Mi nem tetszik rajt konkrétan?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #7247 üzenetére
Ez melyik időjárás widget
-
Peee
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #7247 üzenetére
Próbálkoztam sok témával, de legtöbbnek szegényes az ikonválasztéka. Nekem nem jött be, h a gyári meg a népszerűbb ikonok át vannak rajzolva, a többi meg az eredeti színes, olyan össze vissza volt az összkép
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #6783 üzenetére
Az nem jó.
Egyrészt a 2013 Smart TV-m nem támogatja a Smart View 2 progit.
S4 volt az uccsó teló amivel működött ez, de akkor is volt késés, tehát azért sem lenne jó.
De esetleg egy HDMI S8 kábel jó lenne...
Valahol még megvan amit az S4-hez vettem, talán ha ráraknám az USB C átalakítót, lehet müxene is. -
janosibaja
őstag
válasz
N.YCityBoy #6693 üzenetére
-
poli27
veterán
válasz
N.YCityBoy #6338 üzenetére
hát nekem ezt nem tudja elmondani magáról a 8+, a kocsiba folyamatosan kikapcsolt a töltés mert melege van...
-
s_roland
tag
válasz
N.YCityBoy #6313 üzenetére
Mitől lenne velem a baj? Gondolkozz már miket írsz! Tapasztalataimat írtam le..
A többieknek köszönöm! -
olleru
csendes tag
válasz
N.YCityBoy #6284 üzenetére
az lehet, hogy nem nullazodott es igy lett ennyi :/
-
tothl
addikt
válasz
N.YCityBoy #6219 üzenetére
Egy idoben minden csili vili launchert megvettem pedig eleg dragak voltak... de leszoktam mar rola. Jo a gyari.
-
sipy888
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #5621 üzenetére
mennyiért rendelted a JBL hangszórót? Nekem 5e rémlik, de most T-nél 9e!
-
pusihusi
addikt
válasz
N.YCityBoy #5623 üzenetére
HUTCHDB Szia ezt nem lehet szabad rootolnivagy már van?
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz
N.YCityBoy #5621 üzenetére
Milyen kuponról van szó?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #5612 üzenetére
Igen a Telekomtól szeretném a kupon miatt.
20 ezret azért én nem adnák azért a töltőért bármilyen szép is.Soulfly842:
Az a Samsung Level up Pro most 29990 az van a feleségednek is?
Még várok egy kicsit, ügye attól az időponttól számít a 30 nap mikor SMS-ben küldték a kódot?[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz
N.YCityBoy #5612 üzenetére
Telekomról volt szó....
-
leslien
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #5565 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #5565 üzenetére
Ez meg a nagyképűség
Bár ha havonta karcos lesz úgysem cserélheted havonta.[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #5539 üzenetére
pedig GG nem karc álló... eléggé bosszantó tud lenni ha karcos kijelzőt figyeled ...
-
Deck
titán
válasz
N.YCityBoy #5539 üzenetére
Valakinek fontos, hogy ne legyen karcos a kijelző.. Mindenkinek aki nem igénytelen
-
Zolik
senior tag
válasz
N.YCityBoy #5171 üzenetére
Ez igen, párhuzamot vonni egy mobil hálozat kezeles és egy autó sebváltolója között!
-
válasz
N.YCityBoy #4844 üzenetére
Csak 2 dolog hiányzik belőle nekem,a sztereó hangszóró és a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó.
Remélhetőleg jövőre az S9-ben benne lesznek. -
alasoh
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #4644 üzenetére
Köszönöm!
Eddig én sem.Három napja használom. Na mindegy, biztos valami szoftveres akadás lehet(et). Újraindítás után nekem sem csinálta azóta!
-
dkovizoli
addikt
válasz
N.YCityBoy #4542 üzenetére
Köszi! Pedig ezért a pénzért már lehetnének. Főleg az új csomagokkal. Tulajdonképpen kártyás ár, hűség nélkül.
-
ferrari1
őstag
válasz
N.YCityBoy #4530 üzenetére
Köszönöm! Megrendelve
-
dkovizoli
addikt
válasz
N.YCityBoy #4530 üzenetére
Sziasztok! A telenorosak is függetlenek?
-
Zoli133
addikt
válasz
N.YCityBoy #4532 üzenetére
Nekem innen jött dbrand.com
-
spawn21
veterán
válasz
N.YCityBoy #4153 üzenetére
Majd megnézem mikor tiszta karc lesz a telefonod
Inkább ilyen, mint egy tok
-
leslien
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #3983 üzenetére
ebben nem értek egyet... igenis kötelező darab a törlőkendő (legalábbis számomra..) egyetlen emlékem az G6 ból ... törlőkendő
[ Szerkesztve ]
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #3983 üzenetére
használati tárgy, de ez is kicsit olyan mint az autó, ha te is vagy érte akkor ö is lesz érted. a telefon is így van. ha dobálod meg leejted akkor nem lesz érted.
nem olyan nehéz dolog ám vigyázni valamire.. nekem eddig egyetlen telefonom sem törött el vagy karcolódott agyon.. mondjuk én az a típus vagyok aki ha vitrinbe nem is tartja, de nagyon vigyázok rá. -
saril
senior tag
válasz
N.YCityBoy #3978 üzenetére
nehéz ezt elhinni hogy még hajszálkarcos sem lett egyik sem holott egy kis portól simán az lesz csak idő kérdése
-
saril
senior tag
válasz
N.YCityBoy #3972 üzenetére
hello
sokszor veszed elő zsebedből a telefont? hogy bírja az üveg, hogy nem használsz semmit a védelmére?
-
válasz
N.YCityBoy #3972 üzenetére
Az nagy gàz ha ez recseg!!!Akkor feldughatja a gyari foliat a Samsung!!Most ugye az van rajta!Most levettem ès megnèzem!!
De az a fura higy aki meg hasznàlja a gyàri Samsung foliat annak se recseg!!!
-
válasz
N.YCityBoy #3967 üzenetére
Köszi de akkor inkàbb az 3310-es Nokia.😀
-
szaszabee
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #3643 üzenetére
A HR töröl mindent ?
-
Ateszpapa
addikt
válasz
N.YCityBoy #3643 üzenetére
Csak annyi igen
-
szaszabee
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #3273 üzenetére
Nekem sem müködik a világító szélek funkció Neked van mát valami fejlemény
-
Skynet258
veterán
válasz
N.YCityBoy #3397 üzenetére
És mi a kérdés?
-
poli27
veterán
válasz
N.YCityBoy #3384 üzenetére
mindenhol kerestem ezt az egyet nem néztem
thx
-
VIBO
őstag
válasz
N.YCityBoy #3352 üzenetére
+1
-
bigdigit
addikt
válasz
N.YCityBoy #3304 üzenetére
Én nem használok de biztos belehet úgy állítani mivel nekem sima usb type-c-hdmi adapterem van és a telefon menüjében ilyenkor előjön egy panel ahol kiválaszthatom hdmi-n vagy a telefonon szóljon hang illetve fülesen egyértelműen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #2869 üzenetére
Reagáltam egy kommentre ha nem tűnt volna fel, amit valóban nevezhetünk hülyeségnek.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz
N.YCityBoy #2743 üzenetére
Zavarja az internetet (főként az Apple meg Sony rajongókat), hogy csúnyán lealázta a Samsung a mezőnyt ebben az évben is.
-
Gubu0101
veterán
válasz
N.YCityBoy #2818 üzenetére
Kijelzővel lefele rakd le a telót és úgy világít majd,üzinél nem tudom,hívásnál biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+