Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
stemplar07 #5689 üzenetére
nem teljesen értem, hogy mi értelme a füles másfél méteres zsinórjára kötni egy dobozkát, amire átsugároz a telefon. ennyi erővel bedughatom a madzagot is a telóba. tévedek?
-
killerjohn
addikt
válasz
stemplar07 #5684 üzenetére
Ez most nagyon off, de érdekelne a véleményed az DSR-ről, pláne ha esetleg volt szerencséd meghallgatni a difit a 7 és a 9 között. Nyár végén tervezem venni egyet... Nálam vezetékes nem játszik, pedig van AD-700 meg M50x...
-
killerjohn
addikt
válasz
Zoli133 #5601 üzenetére
vezetéknélküli jövő + Audio-Technica (no pun intended)
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
tudtok ajánlani boltot/ebay linket ahol korrekt áron lehet fali töltőt, mikroUSB kábelt, USB-C kábelt, szivargyújtót kapni? elegem van a drága de szar/olcsó és szar cuccokból...
-
killerjohn
addikt
Urak! Kicsit sok a hsz, nem találom amit keresek... Kocsiba, szélvédőre rögzíthető, wireless töltőt keresek, amibe az S8+ és az S6Edge+ is elfér, itthonról vagy ebayről. Ötlet, link esetleg?
-
-
killerjohn
addikt
Rendes boltból vedd. 'xxx GSM' típusú boltokat felejtsd el! Haverom negyed évvel a 'GSM' boltban vett telója miatt hívott, hogy én mint Android guru, segítsek neki mert nem megy fel a hálózatra. Hogy-hogy nem, nem volt fizetve a törlesztője és letiltották. Nagyobb termetű rokonával mentek be a boltba, és nem kevés fenyítés után az üzletvezetőt kérve sikerült visszakapni az árát.
-
killerjohn
addikt
válasz
davidsone #5074 üzenetére
én ma neteztem kb 2 órát, zenét hallgattam egy órát, játszottam clash royale-al, semmiféle battery saver nem megy. gmail, facebok, skype appoknál ki van kapcsolva az optimalizálás. Néztem kb 15p youtube videót is. Reggel 6:20 óta 50% az akksim, és 19:40 van. Nálam ez okés.
szerk: maxi felbontáson, és fényerő sincs csökkentve
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Néztem a gyári clear view tokról videókat, és ami elsőre feltűnt, hogy mivel nem merev a "hajtóka" ami a hátlapot és előlapot összefogja, ezért csúszkál a screenen az előlap, ahogy fogdossa az ember. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
-
killerjohn
addikt
válasz
Mr.Silkó #4731 üzenetére
Tegnap a korábbi HSZ-ek alapján én is megtaláltam, és kikapcsoltam az optimalizációt a GMail és Skype esetében. Azóta minden faszántos. Köszönöm!
szerk: EZT nem tudjátok hol lehet itthon kapni? Simán jó lenne a feleségem S6 Edge+-ának és az S8+-nak is ha jól sejtem
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Sziasztok!
Elkeseredésemben írok, hátha valaki tudja a választ, ís meg is osztja mielőtt a földhöz b@szom az S8+-t a Nougattal együtt... Szóval amióta ez a szutyok van, azóta nem azt tapasztalom, hogy nem azonnal jönnek meg a notificationök. Unlockolom a telót, TUDOM hogy jött emailem, és nem mutatja. Belépek gmail appba és AKKOR jön meg a noti. Skype-al dettó ez a helyzet. Az egész settings-et átnéztem, sehol egy releváns kapcsoló. HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- További aktív témák...