Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locuste
tag
válasz
mchawer #4274 üzenetére
Szia!
Nekem clear view van S8-on, de a 7est és a 6os Samsungot is leejtettem olyan 2-3 hónaposan, és tört is sajnos!
MIndenhol a spigen slim armort nyomatják, de ha ebben is kibír egy-két koppot, akkor szerintem rajta hagyom, mert alig észrevehető és nagyon zsebbarát kialakítás.
Azóta hogy szerepel nálad? Volt esés benne?
-
sgeza
veterán
válasz
mchawer #12263 üzenetére
Emlékeim szerint kell neki valamilyen kiegészítő! .Net vagy valami hasonló letölthető cucc. Nézd meg a honlapját!
Na közben megnéztem:
It requires .NET Framework 3.5 (Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) and Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) installed)[ Szerkesztve ]
-
-
khorvat
senior tag
válasz
mchawer #8344 üzenetére
Ezt jó tudni, hogy leejtésnél Baseus kevés lehet. DEX-el ki lehet váltani egy vezeték nélküli töltőt is, szal ha nem kötök rá semmit simán üzemelhet mint egy vezeték nélküli töltő?
Ha igen akkor egy 10-est meg lehet spórolni, ha ezt EP-NG930BBEGWW nem veszi meg az ember és kivárunk egy jóárasított DEX-et.Emag megbízható tokokban tuti eredetit árulnak vagy inkább a Speedshop a nyerő?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
mchawer #8026 üzenetére
Sajnos egyik sem 100% és eléggé nyögvenyelős, nem értem miért nem tudja elindítani itthon is a Youtube RED-et a Google... pedig ha szlovák IP-vel csatlakozok akkor felugrik a youtubeon és full magyar a leírás meg minden, csak épp használni nemlehet.
Newpipe sem tud listát importálni
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
zseko
veterán
-
SharpSA
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
mchawer #7589 üzenetére
Szép igen. Ezt elsőre is így gondoltam. Bár akkor még volt, amire fintorogtam. Viszont már egyre jobban tetszik. Szinte folyamatosan azon agyalok. Gondoltam megvárom a Note 8-at, de az úgy néz ki még nagyobb lesz. Na meg a ceruzát nem biztos hogy sűrűn használnám... Meg még legalább 2 hónap, mire bemutatják...
-
SharpSA
veterán
válasz
mchawer #7576 üzenetére
Na azért annyira nem vagyok bolond, hogy kétes származásút vegyek. Van pár bolt, akikkel jó tapasztalatom van. A média, edigital, speedshop és még pár biztos jót adnak, de a vip-nél is van gyári garanciával. Még kitalálom hogy legyen. Szolgáltatós biztos nem lesz 2 év hűséggel. Nem kell még egy előfizetés.
Csak az a nyavalyás ujjlenyomatolvasó... Nagyon rossz helyen van.Más: van ez a Navbar Apps. Ezzel lehet plusz gombokat is felvenni, mint például az értesítési sáv lenyitása, képernyő kikapcsolása? Lehet hosszú és dupla nyomásra is állítani valamilyen funkciót?
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
-
SlayR
senior tag
válasz
mchawer #7555 üzenetére
Szerintem korrekt a G6 is csak a kisebb "szépséghibák" miatt nem jött át, de ezt szívesen betesztelem, ha megfelel tudásra az elvárásaimnak..ha más nem majd váltok utána S9-re.
S8+ nálam bejövős, de azért nem maradéktalanul vagyok vele elégedett kinézetben sem, de a többihez képest toronymagasan nyerő. Vioszon G3-G4 idejében szerettem az LG-t amit vissza is tudnának hozni a szememben, ha végre összeszednék magukat, ahogy akkor.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz
mchawer #7242 üzenetére
icemad:
Kipróbálom, köszi!Visszaolvasgattam a topicban és láttam, hogy neked is volt/van gondod a hívással.
Nálam volt olyan, hogy teljesen néma lett a beszélgetés és olyan is, hogy mellettem állva hívtak, de nem is csörgött, csak egy sms-t kaptam róla, miután letette.
Sikerült már megoldanod?
A Volte-t is kikapcsoltam és most megy majd a nagy hívogatás ide-oda.😁
Még három napban vagyok, holnapig cseréltethetem, de nem tenném, ha van rá megoldás. -
zseko
veterán
válasz
mchawer #6882 üzenetére
Én az S4-el voltam így, Telenornál előrendelésben vettem 112e-ért, függetlent kaptam. Most kártyásan vettem meg az S8+-t egy összegben, de ez nem az
Most akarok futni benne egy kört, hogy függetlenítsék ki, mivel hűség ugye nincs rajta mert kártyás, arra tudtom szerint nincs, meg ugye eleve ki van fizetve, nem részletre van. Telenor szerint bukom a garanciát ha a két év előtt kifüggetlenítem, Samsung viszont azt mondta, nem. Meg érdekes is lenne, ha a Telenor által nyújtott hivatalos szolgáltatás törölné az általa nyújtott garanciát.
-
robikal
csendes tag
válasz
mchawer #6870 üzenetére
Azért egy Samsung márka üzletes S8 +-ot ne hasonlítsunk egy bármikor letilható Telekomos " függetlenhez". Azt előfizetés mellé veszik.
Piaci ára is kisebb. De a fő buktató, ha valaki használtan vesz meg egy ilyen " független" telefont...aztán az eladó nem fizet...a vevő meg csak wifizik a letiltott telóval.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
mchawer #6780 üzenetére
A plusz után most egy simát használok, nem sokkal rosszabb üzemidőben.
WiFi mellett egész vállalható az üzemideje de ha mobilneten lóg, gyenge jelerősség mellett akkor azért hamarabb elfekszik.
A plusznál a telefon a simánál az akku mérete a kompromisszum. Tökéletes megoldás most sem lett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
mchawer #6752 üzenetére
Nekem mindegyik edge megvolt .
S6e-ből csak 1 db,a többiből több is egyszerre.
Az s6e-t a feleségemnek vettem, meg volt érte őrülve arany színben, most apámnál van.
S6e+ pár hétig volt meg a gyenge akkuja miatt lecseréltem sima s7-re mert az végre bővíthető volt és aksiban is jobban teljesített .
Ebből tanulva s7e-ből többet is vettem, most is van kettő de a sima s7-et mégis élhetőbb telefonnak tartom, kézbeillőb formája, biztosabb fogása miatt.
A mostani lehetőségek között szerintem összességében, (ár/érték, akku stb) az s7e még torony magasan a legjobb telefon de hajtott a kíváncsiság és megvettem a 8plust.
Nagy a plus, nekem nagy a hétköznapokban, és miután kiderült, hogy a sima 8 sem sokkal rosszabb akkuidőben vettem helyette azt.
Az edge kijelző tehát egyáltalán nem vonz, nem is vonzott soha de mig régebben az s7 párosnál csak az edge-hez járt nagyobb akku most meg csak edge kijelző van, rá lettem kényszeríte, hogy ilyet használjak.
Az ívek finomodtak, igy már belefér de egy flat kijelzős sima s8, picit nagyobb akkuval lenne számomra a tökéletes.
Részemről nyugodtan kivezethetik az edge kijelzőt, semmire nem használom, semmi gyakorlati hasznát nem látom, az összes funkcióját az elején letiltom. -
törölt tag
válasz
mchawer #6748 üzenetére
Szerintem nem a telefonra gondolt
hanem a fóliákra, csak rosszul fogalmazott. A kijelző adott, inkább a rá való fólia, üveg stb ami van rá szerintem is mind lehúzás, egyik sem jó semmire,amióta edge kijelző létezik de ezt már többen megállapították(tuk) .
Amúgy nem vagyok oda az edge kijelzőért, semmilyen edge funkciót nem használok. Szerencsére finomodott a lekerekités az evolúció folyamán.[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
válasz
mchawer #6125 üzenetére
most lett egy ilyenem, hogy így alakult a "flottám". Előtte volt iPhone 7 Plus & Apple Watch, az is egy szerethető páros. (10 éve Macezek Windows mellett de az másik irány, lényegtelen is most.)
Semmit se vetek meg, S8 meg zseniális készülék, imádom de azért ne magasztaljuk agyon mert ennek is van hibája.
-
heidrich
senior tag
-
SlayR
senior tag
válasz
mchawer #6102 üzenetére
Nem tudom....én nálam az S7 Edge is olyan volt aminél semmi olyan jelentős hiba nem jelentkezett amit sokszor olvastam fórumon vagy hallottam egyéb helyről....más szintről nálam az Iphone valahogy külsőre a legtaszítóbb, rendszerileg Ipad-en használom, de valahogy az Ai2-n használat óta jóval kevésbé érzem azt a "Prémium" kategóriát, mint amit sokan Az IOS-nak tulajdonítanak.
-
válasz
mchawer #5790 üzenetére
Tényleg nagyon jó telefon, de azért van hibája...
Például rettentően sérülékeny készülék. Akár egy tok (a gyári clip onról hallani például hasonlót) is nyomot tud hagyni a kereten, nem beszélve a leejtésről. Ezt jó, ha észben tartja mindenki, aki vett vagy venni fog ilyet. Érdemes rá biztosítást kötni és nagyon óvni.
misi111:
Van ilyen topik, de globális, semmi köze egy-egy telefonhoz, eszközhöz. Ha átvertek,
itt jelezheted: Link[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
mchawer #5781 üzenetére
És fent vannak a plusz microsoft csomagok?
You can use it for all Samsung devices, but It requires .NET Framework 3.5 (Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) and Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) installed)
Egyébként az s8+ sm-g955f. Kihagytad a g betűt. A szoftver kód pedig dbt. Arra biztosan jön a független legújabb. Én tegnap vettem le a sima s8ra telekomos mobilnettel. 10 perc alatt lent volt a 3.4 giga.[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz
mchawer #5585 üzenetére
A választási kritériumok közt volt ,hogy legyen 3,5es jack. A vezetéknélküliség audio-techikában sosem lesz a jövő, attól függetlenül ,hogy a telefongyártók mit gondolnak.
De amúgy is, az hogy nem megy rendesen egy funkció arra nem az a megoldás, hogy használj mást, ez milyen hozzáállás? Tiszta rosszul fogod érvelés kb Ráadásul s7edge-ben még meg tudta oldani ezt a Samsung akkor itt is illene.
-
stemplar07
őstag
válasz
mchawer #5585 üzenetére
Sajnos ( bár minden egyébben meg vagyok elégedve az S8-al !) a hangja (dac/amp) elég középszerű , természetesen MP3 hoz megfelel, de aki Tidalt(HiFi ben) vagy FLAC -ot vagy más losslest használ , annak kicsit egysíkú és fárasztó a hangja . Viszont az S8 BT 5.0 atom stabil , rajta lóg , egy Garmin óra,egy Voyager füles,egy Ak XB10, egy sisak BT, és minden működik frankón :-)
Bloetooth , ..egy berendezést találtam eddig amire azt mondom, hogy megközelíti az LG V10/20 hangját ( vagy más vezetékes külső DAC/AMP-hoz mért minőséget ) , az pedig az Astell@Kern XB10 .
AptX/AptXHD szabványt használ, speciális zajcsökkentő áramkörrel . Apró ,pici könnyű szerkezet egy DAC/AMP 6 óra üzemidővel, gyönyörű hangtérrel, extra mély basszussal , stb.
A meglévő füleseket lehet hozzá használni ( akár 200 ohm feletti füleseket is játszva hajt meg ) , nem kell ezért külön fülest BT-s venni ( na így már esetleg megéri..) mert hogy elég húzós az ára , zene bolondoknak erősen ajánlott , én kocsiban auxon is csak ezzel hallgatok zenét .[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz
mchawer #5584 üzenetére
Én még az LG HBS-750 -es fülesemmel is elvagyok kb 3 éve...
Jó ideje nem is használok sima fülest a telefonhoz... Nem szeretek pórázon csüngeni. Asszony is egy Samsung Level U Pro-t használ arany színben.
Arra sem lehet panasz, de kicsit borsosabb, de a dizájn hibátlan:
[link]Mindig utáltam, hogy kihuzigálódik, stb... 1000* kényelmesebb egy BT füles, s nekem pl. a napi munkavégzést is leegyszerűsíti.
Halkan megsugom, hogy az LG HBS - addig amíg a kínai hamisítvány egy 10-es, addig a telekomnál az original...
(mobil előfizetéssel arany és platinakártyások elvihetik részletre is hűség nélkül 10 havi részletre is)
LG Tone Infinim HBS-900 Harman Kardon hangzással 19900 (ugyanúgy 10 havi részletre is el lehet vinni az üzletből...
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
mchawer #5301 üzenetére
Itt egy jó cikk. link.
A legelső ábrát nézd meg. Röviden: Az LTE csak csomagkapcsolt alapon megy. Ergo netezés mellett is lehet Volte beszélgetni. Viszont ha nincs stabil LTE, nincs stabil beszéd sem. Ha kikapcsolod a Voltet, akkor CS Fallbackezik a teló, ergo magától visszavált LTE-ről 2G-re vagy 3G-re a hívás idején. Ha be van kapcsolva, kényszeríti a beszédet LTE-n továbbra is, nincs CS Fallback.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...