Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
Luser2000 #14297 üzenetére
Ha egy Telekomosra rátolsz egy angolt függetlent (én esetemben) és az elején nem nyomsz rá a "SIM card changed"-nél a resetre akkor marad XEU/XEU/TMH és magyarázni fog, hogy ez nem egyezik meg a SIM-eddel. Ha nyomsz egy resetet beáll XEH/XEH/THM-ra és minden jó, tapasztalatból mondtam mert nálam ez volt. Így értettem, szerintem érthető volt.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
nagyúr
válasz
Luser2000 #13450 üzenetére
"Sajnálom, hogy nem tér ki a DULA SIM-es verzió létezésére / elérhetőségére."
Közben többek közt kint van a Mobilarénán is a hír, ott van erről infó:
"A Note8 tetején, a kártyafüggetlen piacon hibrid SIM-tálcát lehet majd kihúzni, magyarán vagy két SIM-et teszünk ide, vagy az egyik helyett microSD-t (maximum 256 GB méretűt). A szolgáltatói változatok egy SIM-et és egy microSD kártyát fogadnak be."
-
Zolio3
senior tag
válasz
Luser2000 #12614 üzenetére
Beállítások-->Kapcsolatok-->Mobilhálózatok Itt lehet(ne) be-, vagy kikapcsolni a VoLTE -t. Bevallom őszintén, hogy olyan kirívóan magas jelentőségét nem látom. Nem mindegyik szolgáltató bármely tartományában működik, így mindenhol még nem lehet kihasználni. Nyilván, ahol nincs 4G lefedettség, ott VoLTE sincs. Hogy kicsit lassabban kapcsol át híváskor, hát eddig is ilyen volt kb két hónappal ezelőttig.
-
válasz
Luser2000 #11659 üzenetére
Miért is kéne tájékozottnak lennie? Ügyfélszolga a Telekomnál, evidens, hogy azt fogja mondani, hogy Telekom telefon telekom kártyával használható. És innen kezdve tök felesleges azon vesszőfutni, hogy ki beszél hülyeséget! Ha azt mondja, telekom kártyával használható, nem hibázik, miért lenne érdeke Vodafone előfizetőnek eladni a telefont? Aki meg az ügyfélszolgát hívja ilyen kérdésekkel, az ne várjon pontos választ. A honlapon majd minden telefonnál az szerepel, hogy kártyafüggetlen. Csak itt a fórumon kb 100x írtuk le, hogy IGEN, TÉNYLEG FÜGGETLEN!. Akinek ez nem elég, és még ezer biztosítékot szeretne és lutri, mert mi van, ha vissza kell küldeni, stb, az vegye meg a SES-ban.
-
janosibaja
őstag
válasz
Luser2000 #7368 üzenetére
Biztos láma kérdés, bocsi.
Ha a Névjegyzéket a Luser2000 által linkelt fájllal frissítem (gondolom, az apk-ra rányomok, és annyi), az nem fogja megzavarni a későbbi automatikus frissítéseket?
Régen már volt egyszer Samsungom, s úgy rémlik, bármit csináltam az automatikus frissítéseken kívül, az megzavarta őkelmét.
-
válasz
Luser2000 #7384 üzenetére
Köszi! Így már világos!
Bár, ezt a frissítést már kiadhatták volna (nem az apk-ról letöltve), hogy másnak is megoldódjon a problémája.
Mindegy. A lényeg, hogy most jó! És köszi.(#7382) leslien: Szép a telefon, meg nagyon tetszik, de fázom az lcd paneltől. Sajnos én az lcd-k esetén eddig mindig belenyúltam a pixelhibákba. Amúgy szerintem ezzel a készülékkel jó irányt vett fel a HTC.
(#7385) Peddy789: Tökéletesen egyetértek veled. Sok esetben ha valaki leírja a saját tapasztalatát, vagy véleményét, akkor mindig jön valaki aki ha nem is egyértelműen de "lehülyézi" a másikat. Nem vagyunk egyformák. Egy fórum pont arról kell, hogy szóljon, hogy a másik véleményét tiszteletben tartsuk és elfogadjuk. Ha pedig valaki valamit rosszul csinál vagy lát, akkor azt kulturáltan
lehet korrigálni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Luser2000 #7368 üzenetére
Köszi szépen a segítséged! Letöltöttem, felraktam, szuper és hibátlan!
Viszont, valamit nem értettem. Te azt írod, hogy neked a 3.1.8.15 volt fent és ugye ez is rossz volt. Már korábban is frissítetted innen az apkmirror-ról? Vagy ez volt a gyári verzió? csak mert nekem ez volt fent:Ez amióta megvettem a telefont nem frissült.
Egyébként ezek gyárilag honnan frissülnek? A Play-ről vagy a Galaxy Appsból?(#7370) Parallaxis: Azért mert neked jó a fólia, attól még sajnos nekem, meg egy pár tagnak nem jön be. Nem tudom, hogy honnan lett tele az árkokkal, de lettek rajta. A fólia meg nekem gyűjtötte a koszt és nagyon gányúl nézett ki a kijelző tőle. Törölgettem, mert nem szoktam úgy hagyni. Ráadásul a kijelző tapintása nekem tapadós volt. Ezekért szedtem le. Nem vagyunk egyformák, de ahogy írtam, nekem nem jött be.
(#7371) ΞΔGLΞ: A fentebb linkelt frissítéssel valóban megoldódik a probléma! Most reggel felraktam és tényleg hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
lkereki
tag
válasz
Luser2000 #7290 üzenetére
Szia!
Igazából a hiba oka nem lett meg, de legalább az kiderült, hogy mi is látható a videón: EZ
Érdekes, hogy én a telómban már nem találtam ezt a pontot meg. Egy S7 tulaj szerint a Home gomb 5x-i megnyomása kapcsolná ki, azonban ezt nem tudtam kivitelezni, mert a kijelző csak néhány dologra reagált.
Olvasgattam a témában egy kicsit, de nem jutottam előrébb. Egyértelmű, hogy valami szoftveres gebasz volt, remélem nem jön újra elő.
Időközben látom, írtál is a Redditen.A kombájnt komolyan mondtam...
[ Szerkesztve ]
-
lkereki
tag
válasz
Luser2000 #7233 üzenetére
Nah, valahogy bejutottam a recovery menübe, wipe-ok megvoltak, viszont bekapcsolásnál csak a samsung feliratig jut el, ott megakad.
Régen, még az első Galaxy S-t romolgattam, erre esetleg egy odinos rom-felrakás nem lehet jó? Azzal ugrik a knox? Kiestem már ezekből a dolgokból (és nem biztos, hogy újra akarom)... -
lkereki
tag
válasz
Luser2000 #7233 üzenetére
Köszönöm, majd délután rápróbálok. Az a gondom, hogy kikapcsolni sem lehet, csak újraindítani, így pedig még nem jött be a recovery.
Írtam a gsmhominak, hogy kérem a cserét, majd gondolom a hét elején elolvassák.
A betakarítógépet el tudom intézni, csak el kell jönni a hajdúságba... 😉😀 -
lkereki
tag
válasz
Luser2000 #7215 üzenetére
Nem volt egyik sem, nem akartam mókolni.
Az a baj, hogy a recoverybe sem jutok be, egyedül a Hangerő le-power gomb hosszú nyomására reagál. Úgy újraindul, viszont ugyanez fogad.
Mindjárt megpróbálom adb-vel, bár még a gépre sem volt dugva, annyira új...
A vicc az, hogy a háttérben működik, jönnek értesítések is. Lehet hardveres hiba lesz... -
Bossi
őstag
válasz
Luser2000 #7193 üzenetére
Köszönöm
Egyébként nem vagyok lusta, csak az angol nem az erősségem és rég használtam Odint... elrontani nem akarom akkor inkább várok még a kedves Telekom kiadja a frissítést.
Na most akkor összezavarodtam:
Luser2000 ezt írtad
4 fájlt tallózz be (adja magát), kivéve a HOME CSC kezdetűt
monster95 ezt írtad
AP helyére az AP nevezetűt.Igy tovább CP,BL.Es a CSC helyére ha teljes restet akkarsz ami ugy ajánlott akkor a CSC_OXM ha meg nem akarsz restet akkor HOME_CSC.
most akkor elég a 4 vagy kell mind az 5?
lehet én vagyok értetlen
köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
thebear007
aktív tag
válasz
Luser2000 #6436 üzenetére
Az, a legújabb. Ahova te raktad, oda nem merem, mert vertem már le így gyári tartót ajtónyitáskor, igaz, az tablet volt, és csak a kerete sérült. A szélvédő annyira csapott, hogy ott idegesít, maradt a box. Így viszont kilőve a navi, marad a gyári.
Más: volt téma a BT füles. A Monster victory most érkezett be, kiváló a hangmisnősége, jobb, mint a gyári vezetékesé. -
laabom
tag
válasz
Luser2000 #6187 üzenetére
Ha negyedszerre sem jön válasz (semmilyen) akkor azért meg lehetne írni hogy "nincs tapasztalat". Azért van pár fanatikus user itt meg van olyan, hogy emberség (ha kérdeznek válaszolunk tudtommal azért van ez) de ebben a fórumban ahogy látom nincs. Mindegy egyéb más hülyeségre meg veszekedésre van idő mert nem egy volt belőle....
Különben meg több fórumot olvasok napi szinten (nehogy az legyen a válasz, hogy csak én ide jöttem) és eddig sajnos elég színvonal alatti... -
agabe
addikt
válasz
Luser2000 #6016 üzenetére
még zárva vannak (telón is) csak 10:30-kor nyitnak
Addig is ha más hely van (néztem a Pertnero-nál, Újmobilok,Újtelefonok stb...akik Csepelen vannak, GSM Home-nál), de egyik sem aktív még. Nemsokára hívhatók, de általában nem bízom benne, hogy raktáron tartják.... hátha van valakinek infója már konkrétan.(#6017) leslien :
még nem vették fel[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
válasz
Luser2000 #4750 üzenetére
No, szűk egy hét átfutással megérkezett tegnap a DUAL S8 Plus (SM-G955FD).
Szingapúri verzió (XSP), jelenleg a gyárilag telepített sw-re csak egy frissítés érhető el, ezt rögtön le is töltötte (G955FXXU1AQDG). A dobozban lévő töltőhöz átalakító kellene, de szerencsére volt otthon QC3.0-ás EU szabványos töltőm.Szeptemberben váltam meg a legutolsó Samsungomtól (S7E), azóta Mate8, Honor8, P9, Mate9 jött a sorban, így elszoktam a Samsung felületétől, illetve anno az S7E-re akkor még nem is létezett se a 7-es Android, se az új UX felület. Most úgy érzem, hogy sokkal bonyolultabb, mint amit a Huawei alkalmaz. Át kell szokjak.
(Rögtön van is, ami hiányzik: én szerettem a Huawei felületben, hogy az értesítési sáv legördítése után rögtön volt nyomógombom a képernyő felvételre; most a fizikai gombok nyomkodására kell visszajöjjek.Igaz, hogy beállítás kérdése, de kicsit aprók a betűk (erre számítottam) a Mate9 tepsijéhez képest. Nadrágzsebbe kényelmesebben fér bele és végre megint a készülék alján kell a JACK dugóval szarakodni. (Nekem ez jobban kézre esik, jobb így kivenni a zsebből).
Új fogást kell megszokjak, mert (hosszú ujjaim ellenére) az ujjlenyomat szkennerhez nagyon nyújtogatnom kell. Az elhelyezése talán kevésbé ergonomikus, és - vélhetően a kisebb fizikai méret okán - sokkal jobban kell figyelni a helyes érintésre. (A Huawei sokkal jobban kézre áll, nagyobb pontosságot tudok vele elérni). Remélem csak megszokás kérdése lesz.
Ha még futok bele valamilyen említésre méltó különbségre, igyekszem fejben tartani, leírni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...