Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zolio3 #14998 üzenetére
A mercis példád nem állja meg a helyét, mert egy kocsi üzemszerű használatához kell ablaktörlő, az infra viszont nem szükséges egy telefonba, legfeljebb egy extra. És nyilvánvalóan azért nincs infra a telefonban, mert a felhasználók nagyobb részének egyszerűen nincs rá szüksége. Ugyanezért nincs benne rádió sem. Minden ilyen extra, melyet kevesen használnának vagy megnövelné a telefon méretét, vagy csökkentené az akkuét.
-
Zolio3
senior tag
válasz
lanszelot #14982 üzenetére
Pont erről beszélek!!! Potom pénzek, és nem igaz, hogy ezeket (a készülék egész árához nézve) hagyják ki! Nem arról van szó, hogy drága, vagy nem, hanem egy ilyen áru készülékhez képest pont a filléres tételt nem teszik bele. Emiatt vegyél hozzá ezt, vegyél hozzá azt. Hülyeség! Előbb vennék univerzális távirányítót, mint különböző kütyüket. Én egyébként a munkámból kifolyólag sokat kell távirányítanom. A G3-ast előkapom, és mindenféle kütyü nélkül célzok, és kapcsol. Ehhez képest az s8-hoz hordjak még egy zsebnyi kütyüt, mert kihagyták! Pont ez a probléma. Kb, mint ha egy SLK Mercibe nem tesznek ablaktörlőt. Mert minek? Ha az a pár hülye, aki SLK Mercivel akar esőben autózni, vegyen egy lehúzót, és hadonásszon maga előtt vezetés közben?
Nem vagyunk egyformák, minden embernek más lehet a szüksége. Egy csúcskészülékben igen is hiányzik, hogy ilyen ár mellett nem fér bele egy viszonylag kis helyen elférő, és olcsó apróság.
-
Ezt akartam hallani.
-
Az új iphone le fogja vajon nyomni ennek is az árat vagy csak az Apple készülékeket fogja érinteni?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
N.otorious #14987 üzenetére
Jah ezt ismerem. Azt hittem be akarja építeni az infrát.
-
bigdady
nagyúr
2002-ben használtam utoljára infrát. Azóta nincs kb egy telomban sem
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz
mikesa #14964 üzenetére
Én hiányolom az infrát. Igaz, egy esetet kivéve - elveszett tv távirányító, bónuszként szétállított beállításokkal, így kaptuk a tv-t - nem sokszor volt kifejezetten szükségem rá, de amikor kellett akkor jó volt, hogy benne van az S4-esemben. Az irodai klíma kisajátított távirányítója 'ellen' például vicces is volt
-
-
zseko
veterán
válasz
icemad #14624 üzenetére
Itt most nem azon van a hangsúly, hogy BT-n küldtem. Azon, hogy más telefonokkal mindkettő úgy működik BT-n ahogy kell, egymás közt meg szarozik, és a wifis küldést erőlteti, mikor kimondottan BT-n akarom. Az nfc-s küldés ugyanez, fél percnél több, mire elkezdi egyáltalán küldeni, más telefonnal meg faszául megy ez is, gyakorlatilag másodpercek alatt átmegy.
Egyébként alapesetben tovább tart feltenni másnak a programot, mint átküldeni azt az egy-két képet. És akkor még nem beszélve, hogy megértetni a másikkal hogy miért kell a progi. Akkor netet osztani neki, hogy letölthesse. Meg eleve wifi kell a használathoz. Igaz, ha már netet kell osztani a letöltéshez, akkor a wifi már úgyis adott lesz. Most komolyan ennyit szarakodjak egy kép átküldése miatt?A samsung féle beam egyéként ugyanezt tenné, nfc-n elintéz mindent egymás közt.
Ha már használni kell valami hasonlót, akkor az x-plore progit szoktam, én eleve azt használom filekezelőnek. -
mikesa
tag
-
lanszelot
addikt
-
sgeza
veterán
-
Zolio3
senior tag
válasz
mikesa #14964 üzenetére
Már miért ne használnánk infrát?! Még tévékhez, légkondikhoz, házimozi és setupbox, meg ezer más dologhoz még alapból ir távirányítót adnak. Még meg van a LG G3-asom, és nem találkoztam még eszközzel, amit ne tudott volna távirányítani, és/vagy betanulni. Van olyan tavalyi Samsung Smart tv-m, amelyikhez egyik wi-fis applikáció sem működik. A tv-t látja, írjam be a kódot, csak éppen nem jelenik meg a képernyőn. Bezzeg a 3 éves LG telefonnal minden gond nélkül irányítom infrán. Szerintem egy csúcskészülékben benne kellene lennie., nem ezzel kellene spórolni. Plusz még egy: FM chipet kihagyni???! A legutolsó kínai telefonban benne van
Egy 300 ezer körüli telefonba ilyen alap-dolgokat bele kellett volna tenni. Persze, majd írnak rá páran, hogy nem kell. Szerintem igen! Több, mint 5 millió s8, vagy s8+ készüléket adtak el idáig. Tehát nem párszáz embernek adták el a készüléket. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak hiányzik ez a pár dolog, akik napi rendszerességgel használták. -
dkovizoli
addikt
válasz
Leka68 #14973 üzenetére
Két csc file van. Az egyik home csc néven fut. Ha azt rakod fel, nem töröl semmilyen beállítást. Ha a másik csc filet tallózod be, akkor csinálsz egy factory resetet is. Nem vettem ki semmit.
Fuximaxi -akkor sajnos nem tudom mi lehet nálad. Nálam azóta működik.[ Szerkesztve ]
-
Leka68
tag
o.k,letöltöttem a G950FXXU1AQH3_G950FOXM1AQH3_XEU.zip,na de itt 5 file vann én ahogy nézem odin csak 4 filet fogad el,vagy rosszúl gondolom,elöre is bocs a láma a kérdésekért amikkor odinal rakod újra akkor a sim és sd maradhat benne vagy ki kell venni,sajna a lányom nincs itthon hogy segitségét tudjam kérnni.
-
Mr.Silkó
veterán
Azt (még) nem, nehezen engedem el a bejelentkező jelszavak helyetti íriszes azonosítást.
De most úgy néz ki - bár nem akarom elkiabálni -, azzal, hogy egy lightos energiatakarékos módot állítottam be, nem zabálja le az aksit a titokzatos fogyasztó. Egyébként szerintem valami a háttérfolyamatok közül fogyaszt rengeteget, hiszen ennek az energiatakarékos beállításnak az egyik meghatározó energia spórolási megoldása a háttérben történő alkalmazás szinkronizáció letiltása.
[ Szerkesztve ]
-
mikesa
tag
válasz
GMalik #14962 üzenetére
Csatlakozom: infra??? Már vagy 10 éve nem használunk ilyet 😂. BT vagy wifi (inkább wifi).
A kolléga ha jó üzemidőt akar, vegyen Nokia 6630-at. Perpill ez van. A Hiper-szuper akksikat még nem adják oda a civileknek. 😂 Én nagyon válogatós vagyok telefonok terén és van lehetőségem mindenfélet tesztelni és márkahű sem vagyok. A Samu a 8-as szériával nagyon odatette magát akárhogy is nézzük... -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mjani1172 #14956 üzenetére
Most végső elkeseredésemben beállítottam energiatakarékosra a telót, így most némileg lassabban merül.
Eddig bármi mást próbáltam (alkalmazások váltogatott tiltása vagy törlése, AoD on-off, kijelző felbontás állítása, beállítások aprólékos, célirányos végigböngészése), nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Leka68 #14949 üzenetére
Ha nem akarsz feleslegesen még egy kártyát, akkor szerintem nem kell venned, ha jól rémlik azt írtad, hogy már többel is próbáltad. Ha meg sem mukkan rá, akkor gyanús, hogy a telefon a ludas. Ez még nem jelenti azt, hogy hardverhiba, nyomj egy gyári alaphelyzetet, esetleg tegyél fel odinnel egy romot (lehet ugyanaz is, ami most van)! Hátha megjavul.
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
S7edge DUOS(Blue Coral,nem tudom a szín számít e)
6 es1/2 ora SOT
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Megnéztem, hogy a legutóbbi feltöltés óta, hogy mely programok a fő fogyasztók a telón.
Ezek szerint:-Google Play szolg.: 10%
-Knox: 5%
-OM Customize(?): 5%
-GearVR: 5%
-Eszköz karbantartás: 5%
-Bixby Service: 5%
-Beaming Service(?): 5%
-Beállítások: 5%A többi elenyészően ették az akksit.
Miket lehet/érdemes kilőni ezek közül?
Nyílván, a GearVR-ra nincs szükség.
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
Samsung EVO kártya jó bővítő? A 32 GB nem túl drága és annyit még el tudnék viselni pluszba.
-
fuximaxi
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem találtam választ.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy valakinek sikerült működésre bírni a spam védelmet telenoros kártyával?A menüpont látszik, de disabled.
-
dkovizoli
addikt
Felraktam az új szoftvert a telenoros készülékre. Most a szolgáltatói szoftvernél dbt/xeh/pan. A szoftverfrissítés menüben pedig xxu1aqh3/oxm1aqh3/xxu1aqh3. Ez mit is jelent?
-
Leka68
tag
válasz
N.otorious #14920 üzenetére
Probáltam több kártyával de semmi eredmény,más teloban müködnek a kártyák,pc is látom a tartalmat,köszönöm a segitséget.
-
Leka68
tag
válasz
N.otorious #14909 üzenetére
Leformaztam mindketöben de semmi változás nem látja a telo.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #14890 üzenetére
S8+ azért hozza a 7-7 és fél óra SOT-ot simán!
A Sima is. Nálam az első feltöltés után 7 és fél óra volt. -
nyulnyulu
senior tag
Azért az durva hogy egyesek 7 órát tudják nyomkodni a telót,fizetnek érte?Akkor felmondok a fogtechnikán,hagyom a francba és elmegyek telefon nyomkodónak!
-
Leka68
tag
válasz
N.otorious #14909 üzenetére
Kösz...Megprobálom
-
bubibaba31
tag
Sziasztok!
Miután s8 vásárlása után visszaállítottam az adataimat, jött egy értesítés, hogy google fiókba bejelentkezés történt, és Huawei p10-et ismert fel, Budapestről (legalábbis az ip cím kereső ezt dobta fel).
Előfordulhat, hogy a régi telómon hard reset után maradt valami , amivel más be tudott jelentkezni a fiókomba? Vagy előfordulhat az, hogy az S8-at érzékelte más telónak, más helyről??? -
racerx
őstag
5-6 óra SOT nekem csak akkor jött ki (sima8as), ha szobában, esetleg sötétben nyomkodtam, használtam. Chrome/Oprera/FB..Neadjisten wifi is volt. Napközben, ide oda menve, napsütés, több fény, 4G, 3-3,5 óra.
Kb Scifi kategória nekem elhinni ilyen felhasználssal a 6 órás SOT-okat..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+