Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
- World of Tanks - MMO
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Nekem van egy Microsoft Lumia 640-em jelenleg, műanyag hátlap + Gorilla Glass képernyő-üveg. Eddig minden megterhelést kibírt az üveg (most ugye csak arról van szó
)..
Tényleg nagyon vigyázok rá, és nagyon nagyon ritka, hogy leejtem... De már nem egyszer az egyik zsebemben volt a kulcs meg a telefon is. Semmi baja nincs, még egy hajszálnyi karc sincs rajta!
Volt egyszer, hogy lépcsőn gurult le, volt hogy egy kőre esett képernyővel lefelé (ritka pillanatok egyike volt, hogy leesett), de a képernyőnek semmi baja...
Szóval szerintem a GG véd rendesen, akármilyen telefonról legyen is szó... Ha meg összetörik, akkor összetörik. Minden telefon összetörhet, ha szerencsétlenül esik! Nem célja senkinek, hogy összetörjön, épp ezért olyan ritka dolog. De erre való a biztosítás.... Vegyél szerintem is olcsóbb telefont, ha ez a probléma...
Ha Samunál maradnál, akkor vegyél S6 Edge -- S7 Edge-et, azok most már olcsóbbak, és nem "törnek" annyira, mint az S8-S8+-ak, bár a törések átlaga közötti különbség szerintem minimális...[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz
Ateess #12292 üzenetére
Autót is úgy választasz amúgy hogy majd mennyi lesz a javítás ha összetöröd?
Nézd, szerintem neked nincs pénzed erre a telefonra. Válassz olyat ami 100-120k körül mozog, és nem fogsz ilyenen izgulni. Nekem pl vásárlásnál 1 percre se fordult meg a fejemben hogy uristen mi lesz ha elejtem? Kit érdekel ? Bármilyen telefonod van, ha pont rosszul érkezik összefog törni.[ Szerkesztve ]
-
Ateess
tag
válasz
laci0530 #12290 üzenetére
El elhiszem, mert a tulaja írta, hogy sokat navigált vele a szélvédőre tapasztva, szóval lehetséges, persze tényleg elég extrém a körülmény. Én igazából azért aggódtam emiatt, mert több tesztben (P9, Mate 9) is láttam, hogy a bekapcsológomb mellett elég sérülékenyek a Huawei-ek, pechemre P10-ről nem találtam még ilyen tesztet, úgyhogy csak általánosítottam.
Viszont, ha már egy S8 topik ez, tegnap volt szerencsém beszélni az egyik helyi Samsung szervizes sráccal, hogy mik a tapasztalatok, illetve mennyire ajánlja a telefont és sajnos elég rosszakat mondott róla. Nem ajánlotta, mert nagyon törik a kijelzője, illetve gondolom a hátlapra is igaz ez, illetve 90 ezer Ft egy kijelzőcsere, így most eléggé elbizonytalanodtam. Tudom magamról, hogy nem dobálom a telefont, szinte az összes régi telefonom patent állapotban pihen a fiókban, de sose lehet tudni, egy kicsit határozottabban lerakott telefon azért ne nyekkenjen meg.
Helyette inkább HTC-t, vagy Huawei-t ajánlott egyébként.Bocsi, hogy sokat dilemmázok itt, de az ára miatt szeretnék biztosra menni, hogy jól választok-e!
Bár, ha jól olvastam, akkor szinte minden újabb készülék, Iphone 7s, 8, LG V30, Samsung Note 8 is minde üveg hátlappal jönnek ki, gondolom azok sem lesznek ennél tartósabb GG-ból.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz
Ateess #12260 üzenetére
Azért ahhoz már igen extrém hőhatás kellett, a Huawei készülékek igencsak össze vannak rakva.. mondhatni nagy átlagban makulátlan a felső kategóriás készülékeik összeszerelése és anyaghasználata. (Valós, saját tapasztalat, nem csak hallomás, netes olvasmány.)
Mondjuk, ha 40 fokos külső hőmérsékletnél a szélvédőre cuppantva órákra - bármelyik készüléket - a napon hagyják egy lezárt autóban, történhetnek furcsaságok, azt sem kétlem, de ez hétköznapi körülmények között, kis odafigyeléssel elég ritkán fordulhat elő.
#12281 Quasi_modo: Használd egészséggel, leld örömed benne, szerintem remek választás. :-)
#12283 MunezXBK: már a T-modellekre is jöhetne valami, elaludtak a szolgáltatónál most egy cseppet.
[ Szerkesztve ]
-
Aszi10
tag
Srácok senki nem tud nekem segíteni a kérdésemben?!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quasi_modo #12281 üzenetére
Üdv a klubban!
-
Quasi_modo
nagyúr
Üdv az idejáróknak!
Én is beléptem a klubba egy fekete S8 - cal. -
Zolio3
senior tag
válasz
Parallaxis #12239 üzenetére
Mint írtam: a hangzással sem voltam megelégedve. 1 hónapot hagytam, azalatt hagytam volna kijönni hibát, ha van. Nyilván van több reklámblokkoló, ezeket is néztem, de hát.... Bízom benne, hogy egy évet kibír, utána úgyis váltani szoktam.
-
törölt tag
Létezik normális üvegfólia az S8+-ra?
[ Szerkesztve ]
-
-
Aszi10
tag
Srácok Melyik gyári rommal járok a legjobban? és mi a kódja amit Samfirmbe be kell irjak?
-
WiZARD
addikt
tok tema: en a clear covert hasznalom, es nagyon szeretem.
vekony, a telefon lenyegi formaja es merete megmarad, kinezeten se nagyon ront. Hogy esestol mennyire ved az jo kerdes (valoszinuleg eleg minimalisan), de en nem vagyok hajlando vastagabb tokkal duplazni a telefon meretet.
Van egy gyari alcantara tokom is, ami szep, de felteglava varazsolja a telefont -
szabyka95
őstag
válasz
DarthFater #12222 üzenetére
1 honap, auto fenyero, alig latszik, keresni kell, de ottvan
-
laci0530
senior tag
Kis tok-adalék: többen rendelték meg itt a kollégák közül a Cafele tokot a készülékre, az enyém is megérkezett.
Nos, ahogyan vártam is, ez az ultravékony kialakítás legfőképp a hátlapi, illetve a keretre leselkedő karcoktól nyújthat valamiféle kis enyhe védelmet, igaz viszont mindemellett, hogy a telefon elég karcsú marad akkor is, ha felhelyezzük rá.
Én valószínűleg elvétve fogom használni, ha vékonyabb tokba helyezem, inkább a Nillkin Nature-t vagy a Frosted Shield-et választom, azok érezhetően jobb védelemben részesítik, mégha leejtés során a repedés vagy töréskár ellen talán nem is védik meg.
Hátha valaki ezek között a típusok között vacillált, és ez hozzásegíti a döntéshez.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
mchawer #12263 üzenetére
Emlékeim szerint kell neki valamilyen kiegészítő! .Net vagy valami hasonló letölthető cucc. Nézd meg a honlapját!
Na közben megnéztem:
It requires .NET Framework 3.5 (Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) and Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) installed)[ Szerkesztve ]
-
-
SlayR
senior tag
Én ettől függetlenül is választok LG-t, ha megfelelő lesz a specifikáció ...még pedig amint itt a V30
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12260 üzenetére
Huu.. Na látod, arra a kérdésre, hogy zsebben hordva elpattan-e, nem tudok sajna választ adni
Nekem még nincs meg a telefon, de már "úton" van hozzám
Hasonló esetről videót még nem láttam, úgyhogy tényleg nem szeretnék erről nyilatkozni.. Ha mégis lenne vele ilyen gond, ne engem kövezz meg
EXTRÉM esetben persze a lehetetlen is lehetséges, de szerintem nem lesz ilyen jellegű probléma! Ne legyen!
Én egyelőre nem vettem még rá Rhinoshield-tokot, de nagyon gondolkodok rajta! Rendeltem ha jól emlékszem 2900-ért (remélem eredeti
) alcantara tokot rá az Ebay-ről, 20.-a után érkezik meg. Majd teszek fel képeket, meg csinálok ejtéstesztet a tokkal (Na jóóó ezt azért még én sem vállalnám be)
Krisztián: Na látod, jó hogy mondod. Alapból nem tetszenek a telefonjaik, de most már még több okom van, amiért nem választanék LG-t
[ Szerkesztve ]
-
Ateess
tag
válasz
DarthFater #12258 üzenetére
Persze, nem is abból ítélem meg, csak azért elég drága a telefon és hosszú távra tervezek, így szeretném, ha a mindennapos használatot bírná és nem lenne baja.
A leejtés már más tészta, én amúgy is nagyon figyelek arra, hogy hogy nyúlok egy telefonért, lekopogom, de nagyon ritkán ejtek le telefont, így nem is ez zavar, mert ott tényleg csak szerencse kérdése, hogy hova, milyen szögbe és felületre érkezik, hanem inkább az, hogy leejtés nélkül, zsebben hordva, de tokba, üveggel az elején ne legyen baja, ne pattanjon csak úgy el az üveg.
Épp emiatt ejtettem ki például a Huawei P10 Plus-t, mert valaki írta, hogy a ház elhajlott a melegben a leggyengébb ponton a bekapcsológomb mellett.Úgyhogy remélem ennyi pénzért azért a hétköznapi használat során bírja a telefon. Bírja, ugye?
-
dnelb
veterán
válasz
DarthFater #12258 üzenetére
Nekem g5 volt az s8 előtt, kinézeten kívül semmi előrelépés nincs a g6-ban. kivették az értesítési ledet, van helyette akksi szívó always on, nincs infra, hardver ugyanaz, kamera 2 éves, előlapi is rosszabb, kamera karcolódik, G5-ben ufs2 volt a nand, ebben hol ufs hol emmc.. szóval az egész telefon egy pofátlan nagy spórolás lett, szóra sem érdemes kb
en imadtam a g5öt, szóval jó nagy csalódás a 6-os sajnos
ettől a leeséstől meg nem értem mit remeg mindenki, ha ennyire lyukas kezű valaki akkor vegyen rá neohybridet, vagy más telefont, megvan oldva. utcára se menjünk ki mert ránk esik 1 tégla..ha nem ejted le nem fog magától repedni.
[ Szerkesztve ]
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12255 üzenetére
Krisztián jól szólt
Igazából, énnekem a G6 nem igazán tetszik, úgyhogy azután nem is nagyon nézegettem...
Viszont, egy DROP TEST-es összehasonlítást találtam róla.. Persze mivel mindig máshogy esnek a telefonok még "irányított" ejtéseknél is, ezért eltérőek lehetnek az eredmények minden ejtésnél / esésnél. És ugye az is számít, hogy milyen magasról ejted, melyik részére érkezik (keret/képernyő/hátlap).
De szerintem nem érdemes csak egy-két ejtésteszt alapján telót választani, gondolom neked sem ez a döntő, csak ugye jó tisztában lenni, hogy mit vesz az ember[ Szerkesztve ]
-
Ateess
tag
Ezért esett a választásom az S8-ra, de azért zsebben hordva nem szeretném, ha elrepedne a hátlapja.
Emiatt is gondolkoztam a G6-on, mert ott vastagabb az oldalkeret, sík az üveg elő és hátlap, talán jobban véd a sérülésektől, kamerában pedig az sem rossz.
De nyugtassatok meg, hogy azért tényleg csak egy eséstől reped be a hátlap, és nem magától, mint anno talán az S6 kamerája körül? -
Ateess
tag
válasz
DarthFater #12254 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Gondolom az LG G6 hátlapja is ugyanilyen vékony, nem?
Csak mert ma vagy holnap tervezek S8-at rendelni és emellett még a G6 játszott. -
DarthFater
tag
válasz
Zoli133 #12251 üzenetére
Persze, csak azt mondják, hogy erősebb, mint a többi. Ez ugye nagyrészt igaz is!
Egy pár videót láttott már szerintem mindenki normál üveg vs gorilla glass -összehasonlításról, és meggyőzőnek tűntek. Viszont az S8 hátlapja azokhoz képest is sokkal vékonyabb, ezért hamarabb is törik / reped ://[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem letiltogatni a felesleges programokat Package Disabler PRO-val.
Azt vettem észre, hogy sok olyan program van, amit ha letiltok, akkor mintha többet is fogyasztana. Pl. Samsung Dex Home. Létezik, hogy ez így van? Maximum arra tudok gondolni, hogy szerencsétlen rendszer próbálgatja folyamatosan elindítani, de nem tudja és azért merül?
A másik, hogy eddig folymaatosan szívtam az ilyen olyan Bixby gomb átállítására való programokkal, mert mindig valahogy csak előjött egy pillanatra a Bixby. Most leszedtem a Button Mapper progit, és ez egy ADB parancs után tökéletesen működik
Nem tudom, hogy ez újdonság-e, de hátha jól jön itt valakinek.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz
DarthFater #12250 üzenetére
gorilla glass-ról sose mondták hogy törésálló
-
DarthFater
tag
válasz
Ateess #12245 üzenetére
Szia!
A Rhinoshield tokjai szerintem elég meggyőzőek, és szépek...
https://rhinoshield.io/products/samsung-galaxy-s8-plus-bumper-case?variant=32457480577
Érdemes megnézni ezeket a videókat, hogy miért is olyan megbízhatóak:
VIDEO1
VIDEO2
VIDEO3
VIDEO4VISZONT!!! Szerintem az üveg előlap teljesen felesleges:
VIDEO5
VIDEO6Több videóban is (az utólag linkeltekben is) lehet látni, hogy egy-egy leesésnél rögtön leesik a telefonról, és van, hogy ettől el is törik. Van, amelyik videóban kalapáccsal esnek neki a Rhinoshield üvegnek, és semmi baja nem lesz, de van olyan vidi is, ahol egy 3-4 méteres ejtéstől meg eltörik.. Szóval az üveggel kapcsolatban úgy látom, nagyon vegyesek a tapasztalatok...
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
válasz
DarthFater #12246 üzenetére
Jerry állandóan szétbarmol mindent
-
DarthFater
tag
Igen, ebben a vidiben látni 6:30-tól, hogy néz ki belülről, milyen vékony kis cucc.. ez az egyik gyengepontja a telefonnak......
Az iFixit-en most fél perc keresés után találtam meg a következő tutorialt a hátlap cseréjéhez, ha valakinek szüksége lenne rá...:
https://www.ifixit.com/Guide/Samsung+Galaxy+S8+Rear+Glass+Replacement/89278 -
Ateess
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani S8-hoz tokot, illetve edzett üveget, hogy hol érdemes beszerezni és melyiket?
Lehet gyári is, ha az jobb, mint a külső cég által gyártott, illetve boltból is szívesebben vennék itthonról, hogy ne kelljen sokat várni.
Eddig Nillkin tokokat használtam, azok eléggé minőséginek tűntek a régebbi telefonjaimon, nem tudom, hogy abból van-e olyan, amelyik megfelelően védi a telefont.
Legfőképpen a karcolásokat szeretném elkerülni, így szeretném, ha azért nem lenne a telefonból bunkofon.Köszönöm előre is a segítséget!
-
tween
őstag
Úgy képzeljétek el ezt a hátsó üveglapot, hogy hajszál vékony és belülről van festve. Gyenge mozdulattal ketté lehet törni, olyan vékony...
-
Parallaxis
addikt
válasz
Zolio3 #12200 üzenetére
Ha nem írnának bele ennyi sok szemét reklámot egy appba
A reklámmentesítéshez már jó ideje nem kell rootolni
Egy készülék pótolható, de amit ideg, meg agysejteket elveszít az ember, az nem pótolható
Hát én inkább telepítek egy reklámblokkolót, ami megy root nélkül is, minthogy kifizessek 90-100 eFt-ot egy szervizelésre. Az utóbbi tuti több agysejtet pusztít, miközben azon dühöngsz, hogy ha nem cseszed el a garanciát tök fölöslegesen, akkor nem kéne kifizetned ennyi zsét
-
Aszi10
tag
válasz
Ateszpapa #12235 üzenetére
Először is köszönöm a választ!Másodszor pedig hogyan tetted fel? Illetve miután felteszem ugyan ugy OTA frissitések vannak? Lehet hülye kérdés de én régen csak rootoltam és úgy raktam fel custom romot...ott ugye sosem volt OTA frissités...de ezt a telefont nem szeretném annyira babrálni...
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Aszi10 #12234 üzenetére
Szia!
Én meguntam a Telekom ROMot, hogy nem frissítik, és felraktam ezt: G950FXXU1AQG5
XEH lett a kódja ami a gyári függetlené.Asszem ez a legfrissebb
Odin kell hozzá, meg a SamFirm progi amivel letöltöd a ROMot.
S7 topikban le van írva, hogy kell.Szerk: Van OTA frissítés és a gari is megmarad, ha gyári ROMot raksz fel.
Nem olyan nehéz, egyszerű.
Itt leírták a lényeget.Most nem tudok írni, megyek vissza meló, de bizti van aki tovább segít.
S7 fórumon olvasd el az összefoglalónál.[ Szerkesztve ]
-
Aszi10
tag
Srácok amennyiben nem akarom még rootolni a telót megéri Romot cserélni rajta? Gondolok itt arra,hogy van olyan országnak szánt rom amit hamarabb frissitenek?Amennyiben érdemes hogyan tudom ezt megcsinálni?Ez az első Samsung telefonom és nem vágom hogy itt mit hogy kell...
Előre is köszönöma segitséget!
-
userxy
őstag
Halihó!
Ebay elkúrta ezért van egy felesleges s8+ Nillkin frosted shield tokom feketébe. Origi és használatlan. Sima s8-am van.
Ez nem hirdetés, csak tényközlés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
S8+-ra elindult az augusztusi patch. Sammobile tölthető már a török vagy a német verzió. Ugyanaz bitre pontosan mindkettő. Lényegtelen melyiket rakod fel. OXM-es cs, mindenkinek jó akiknek független firmware van fent.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
Köszi mindenkinek a tippeket, sajnos nem pesti vagyok így az oda vissza út kb annyi lenne mint maga a javítás. A sérülés elég koncentrált területen pont a keret mellet van és a vízállóságot ezzel tutira buktam is.
Gondolom a hátlap csere után (ha én csinálnám meg) ugrik a gari is.
Beviszem a t-be hátha ki tudok eszközölni tőlük valami kedvezményes lehetőséget ha már 20 éve ügyfelek vagyunk...
A készülékbiztosítást én is néztem, egyrészt vásárlás után 60 nappal lehet rá megkötni, másrészt le ellenőrzik a készüléket.
Nagyot csalódtam ebbe az új gorilla glassba, az s6-ot betonra, csepmére mindenre leejtettem és nagyon bírta. Ez kb egy asztal magasságából esett le védőtokba és reccs. -
kóóó
aktív tag
Valaki próbálta már a Spigen üvegfóliat?
Spigen ÜvegJött most egy Neo Hybrid gunmetal és egy Ultra Hybrid jet black, de a Neo csúszósabb, az Ultra meg passzosabb, jobb a fogása, de nem szép az ezüst telón,lehet el is fogom passzolni....
Lenyeg, hogy ami volt rajta üveg keret,azt egyből letolta magáról. Úgyhogy most keresnem kell valamit ami meg is marad a Neo mellet. -
DarthFater
tag
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=samsung+galaxy+s8+new+rear+panel&_sop=15
Itt keresgélhetsz, vannak ÚJ hátlapi panelek, egy részük ingyenes szállítással, akár szerelő "készlettel", és magadnak kicserélheted.. Vagy, ha te nem mersz nekivágni, és van valami vállalkozó szellemű ismerősöd, akkor vele esetleg megcsináltathatod
Van már egy pár ilyen videó a YouTube-on
Bár igaz, 3-4 hét alatt érkezik meg, de akár olcsóbb megoldás is lehet, mint egy Samsungos csere lenne..[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Nah, telefon leadva a váci úton, elvileg ma kész is lesz.
Köszönöm a tanácsot, hogy oda vigyem.u.i.: s7edge a cseretelefon addig, nos, nem bánom, hogy s8am lett....
-
DarthFater
tag
Általános kérdés: Nektek van biztosításotok a telefonotokhoz? Milyet érdemes kötni?
(Nem szolgáltatónál vásárolt telefon esetében) -
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Vannak ezek a mágneses autós tartók, az lenne a kérdésem,hogy ezek nem tesznek kárt a telefonban? -
khorvat
senior tag
Én a helyedben nem vinném sehova a javítás több 10ezerFt, mivel nem a kijelzősérült szemből nézve nem is látod a hibát, max tudod hogy létezik. Rakni kell rá egy nem átlátszó teljes hátlapot védő erős tokot ízlés szerint aztán használni, ha lesz újabb baleset akkor érdemes javítani szerintem.
Olyan ez nálam mint az autó amit meghúznak gyűjteni kell hozzá és egyszerre megcsinálni később, ha a működést nem befolyásolja a sérülés! -
törölt tag
Sziasztok olvasgatom itt a rootolással kapcsolatos eszmecseréket, van olyan mód amivel rootolás esetén sem fogom bukni a garanciát?
Aszi10: Tudom engem is f...b@sz amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
Indul a Plusz augusztusi frissítésének publikálása.
S8+ DBT G955FXXU1AQH3[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
nalam is megjelentek a beeges nyomai, igaz, keresni kell.
eltuntettem a nav bart, es szurke hatternel, ha nagyon megnezem, latszik hogy a navbar beegett -
icemad
nagyúr
válasz
Zolio3 #12200 üzenetére
Nálam az a furcsa helyzet van, hogy nem nagyon látok reklámokat, pedig nem rootolt a telefonom. Ingyenes játékoknál persze van, de ott elviselem, mert a készítőt támogatom a megnézéssel. Honlapoknál szintén. Ahol meg van lehetőség megvásárolom a reklámmentes verziót. Kb 5-600 eurót költöttem már el a play áruházban az elmúlt években.
-
Zolik
senior tag
Sajnos a mai napom (tok ellenére) az S8-as kicsúszott a kezemből és kb 40-50 cm-t zuhanva megrepedt a hátsó üveglap, de elég csúnyán. Természetesen még garos. Van értelme bevinni T-mobilba vagy elzavarnak hogy ez nem tartozik bele a gariba? (tényleg nevetségesen kicsit esett és a tok sem védte meg).
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...