Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- Escape from Tarkov
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Black Myth: Wukong
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marvinyo
aktív tag
válasz
DarthFater #11591 üzenetére
Szia! Részben hátha tudok segíteni. Én a bécsi MM-ben vettem a Kindle-met, és erre direkt rákérdeztem. Ott nekem azt mondták, hogy igen, bevihetem bármelyik MediaMarktba, bárhol, országtól függetlenül, akkor is, ha az adott készülék nem elérhető náluk (esetemben ugye a Kindle).
De én inkább rákérdeznék itthon is (akár írásba foglalva), ez az összeg fájóbb lenne, mint a kindle 20k-ja :-)
(elnézést a dupláért, telefonon nem történt semmi a "szerkesztés" gombra kattintva az első kommentemnél. Itt valamiért működik. Windows...)
[ Szerkesztve ]
-
Marvinyo
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy miért azon kell spórolni, hogy külön helye legyen az SD kártyának? Valahogy nevetséges, hogy ezen spórolnak egy 300 ezres készüléken.
-
Pompi
nagyúr
-
DarthFater
tag
Nemsokára be fogok menni a Media Marktba, megkérdezem személyesen, szerintem úgy egyszerűbb
Aztán majd megírom, hogy mit mondtak...
-
OCTAMD
őstag
válasz
Samsungnál 1 év a gari
Ellenőrizd hogy DBT Rom legyen rajta ,nehogy beszívassanak
180at ér max
És csak személyesen
-
icemad
nagyúr
válasz
Külföldön sok helyen 2 év a garancia a telefonra is és a tartozékokra is. Szerintem hívj fel egy media marktot, ők megmondják neked, hogy él e a garancia. (Egyébként én is így tudom, de nem vagyok benne 100%-ig biztos.)
-
DarthFater
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne!Találtam egy Samsung Galaxy S8+ telefont viszonylag jó áron..
A jelenlegi tulajdonosa külföldön, a Media Markt-ban vásárolta, számla megvan róla.
Privátban azt írta nekem, hogy az egész világon, minden Media Marktban fogadják garanciális igényemet..Szerintetek ez ilyen formában lehetséges? Tud valaki erről valamit?
Illetve még ezzel kapcsolatosan egy másik kérdés, hogy a Media Markt-ban 2 évig jó a gari, a Samsungnál pedig csak 1 évig.. Ilyen van? Nem úgy van, hogy ha a Mediában 2 év, akkor a Samsungnál is annyi?
Ha esetleg hasonló tapasztalata van valakinek, megköszönném, ha szánna rám 2 percet és leírná!!!
-
Gombinyó
őstag
achtung!
UAG Plasma tok most ingyen elhozható a telekomtól coop kártyás kuponnal.(Van S8+ ra is)
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #11579 üzenetére
Nekem korai volt az öröm, remélem neked nem! Ugyanúgy csinálta egy idő után. Egyébként tényleg borzasztó idegesítő! Fel nem tudom fogni, hogy miért nem képesek ezt megoldani! Szerintem én ezt 6 általánossal is megmondtam volna, hogy milyen logika kell rá!
Az előbb épp felvettem valakit a zsebemben.[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
Nekem ez a Nillkin Frosted Shield nem jött be.
Most vettem a Speedshopból, de holnap vihetem vissza elállok a vásárlástól.
Marad a gyári clear cover.lukoz:
Sehol, nálunk még nem engedélyezett.
[ Szerkesztve ]
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
A bixby voice-t azt hol találom?
Az alkalmazások menüben ott van, de sehogyse tudom elővarázsolni.
/T-s rom van fent, lehet ahhoz egy másik kellene?/[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz
Memmaao #11577 üzenetére
Én kedvelem az AOD-ot. Végre nem kell kinyitnom a telefont, hogy lássam az időt.
Szerintem - ha beleszámolnám azt a fogyasztást is, amit az hozott össze, hogy régen meg állandóan bekapcsolgattam, hogy pontosan mennyi az idő - akkor az AOD, akkumerítése jelentéktelen.
És hát őszintén szólva tetszik is.
-
válasz
janosibaja #11564 üzenetére
Na, én meg pont azt hittem, hogy az AOD miatt itt nincs ilyen! A Note 4en ez volt a legjobb funkció. Most, hogy tudom, itt is van, az AOD megy a kukába, és marad a jedi kapcsoló!
És bízom benne, hogy evvel megszűnik a zsebben garázdálkodó üzemmód is, nem tudom máshoz, csak az AODhez kötni. És talán javul az üzemidő is.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz
Kisegítő lehetőségek: kézügyesség és műveletek
-
viera
őstag
válasz
Beállítások-Kisegítő lehetőségek-Kézügyességek és műveletek-Képernyő egysz. bekapcs. - ki
Amúgy én használom rendszeresen,nekem nagyon tetszik.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Esetleg váltott innen valaki 7 Plus -> S8+ -ra? Nagyon elgondolkodtam, de kiváncsi lennék tapasztalatokra.
-
janosibaja
őstag
Sziasztok, most vettem észre, hogy valahogy bekapcsolódhatott az a Jedi-feature, hogy mikor elhúzom a kezem a mobil fölött a levegőben, akkor bekapcsol a kijelző. Hát ez egyszer nagyon szórakoztató, de most már inkább idegesít.
Hogy kell ezt kikapcsolni?
-
Mr.Silkó
veterán
Nincs semmi gond ezekkel a tokokkal.
Majd oszd meg kérlek a tapasztalataidat itt a rendelt tokokról, hátha valaki pont ugyanolyat keres.
vivo2000
Jó olvasni az ilyen pozitív tapasztalatokat a szervízekről.
Zsozsoka 74
Attol függ, hogy az előlapi vagy a hátlapi üvegre gondolsz. Utóbbira elég jó ez a Nillkin tok, többünknek van, elég szorosan ragaszkodik a hátlaphoz, így nem megy alá a piszok, por, homok.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #11560 üzenetére
Olyan szerintem nincs.
Nekem egy dbrand skin (dragon skin) van rajta. Erre mehet bármilyen tok és nem fog karcosodni.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Ha már tok kérdés akkor azt kérdezném hogy mik a tapasztalatok melyik tokot érdemes megvenni ami alá nem megy be a kosz és nem karcolodik alatta az üveg?
-
vivo2000
tag
válasz
Mr.Silkó #11554 üzenetére
Igen teljes mértékben meg nyugodhat, és nagyon korektek voltak a Váci úti Samsung szervizbe,és szerintem nagyon gyorsak is mert szombaton vittem be és mondták hogy ki is cserélték volna, csak nem volt kijelzőjük így mondtak hogy hétfőn re kész.De én csak kedden tudok sajnos menni érte mert melozok...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #11557 üzenetére
Én félve bevallom (mert hát ilyen értékű telefonra mégiscsak na, de nem az ára miatt), de én ezt az 1200-as noname füst színű - szürke átlátszó tokot használom, ilyen volt az S7-emen is, azon is bejött. Vettem Nillkin Nature TPU-t is, de ez még kevesebbet ad hozzá, igaz ahogyan az sem, ez sem fog valószínűleg a nagyobb esésektől megvédeni. Várok még ebayről egy ugyan ilyen szürke Nillkin is, mert Speedshopban csak a teljesen átlátszó van, máshol meg horror árat kérnek érte - majd ha megjön összevetem ezzel.
De az itt olvasottak alapján rendeltem cafele-t is, meg egy ilyen Speigen Rugged Armor utánérzést, amit szintén itt linkelt valaki nemrég.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Aszi10 #11553 üzenetére
Ha gyorsan akarsz jó tokot, aránylag jó áron, akkor érdemes szétnézni még a Speedshop oldalán, ott is van már 1200 forintért is átlátszó szilikon tok.
Viszont a gyáriak közül a Clear Covert nem javaslom, többeknek megkarcolta a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Aszi10 #11553 üzenetére
Cafele tpu az ebayen 1500ft, egy hét alatt a postaládában van. Ha itthon akarsz ilyet venni, azon már valaki akar keresni. Így kb 2x drágább. Gyári szilikon cover is nagyon jó, eleinte szöszmágnes. De egy hét és bekopik. Kicsit tapadós. Cafele vékony, szép. Karc ellen biztos véd. Esés nem próbáltam.
-
sgeza
veterán
-
Aszi10
tag
Tokot milyet ajánlotok rá? Nekem a legfontosabb az lenne ,hogy ne nagyon változzona telefon fogása közben , de azért védjen is... és ne legyen ez a kihajtogatós féle.
-
-
Aszi10
tag
Üdv Srácok!
Egy kérdés,a héten fogom elhozni a Tmobiletól az S8+-am és olvastam itt hogy bekapcsoláskor ki lehet választani, hogy brandelt Rom legyen installálva vagy a független gyári...Melyikkel járok jobban és miért?! Előre is köszönöm a választ!Aszi
-
Üdv!
Nem tudom,hogy a frissítéssel jött-e.
Érdekelne hogyan tudnám kikapcsolni (még nem néztem utána) azt amikor a home gomb eltűnik amikor megnyitok valamit,fel kell húzzam alulról,hogy használni tudjam. Nekem nincs rá szükségem,hogy eltűnjön,tök idiótaság,hogy mindig vissza fel kell húzni.
Szóval szeretném kikapcsolni.
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Tehát akkor ezt érdemes venni kijelzővédőnek?
[link]A gyári fólia az fos?
-
STC Speed
őstag
Youtube reklámokra van valamilyen "megoldás" androidon? Nem lenne akkora gond,de ez embertelen,hogy mindenhol reklámot nyomja be
-
Songo
senior tag
válasz
szabyka95 #11494 üzenetére
EZ az atomic elég beteg darab tetszik. a kérdésem, hogy egy ilyen tokkal a dex is működik? vagy az már megint csak a csupaszok kiváltsága mint a gear vr volt?
illetv hogy a kijelzőre milyen extra vvédelmi lehetőségek vannak ami esetleg elöbb törik szakad mint maga a kijelző?
-
-
Zsozsoka 74
senior tag
Szerdán kapom kézhez az új s8 - at.
Veszem valami hasznát a Knox alkalmazásnak vagy csak üzletembereknek jó? -
Daffchy
őstag
válasz
DaveHutt #11524 üzenetére
Engem az ilyen dolgok hihetetlenül tudnak zavarni sajnos, szóval mindenképp kipróbálom, ha az S8 mellett döntök (nagyon várom a Note 8-at, de brutális ára lesz valószínűleg).
Anno volt Note-om (tudom azóta rengeteget fejlődtek) és "kíméletes használattal' is kő keményen beégett a kijelző, hihetetlen módon. Ezzel van valami tapasztalat? Anno pár hónap alatt jelentkezett ez a "hiba".Egyébként a képek alapján egy pink és egy normál kijelzőt egymás mellé téve, elég komoly árnyalatbeli különbség van.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz
Daffchy #11522 üzenetére
A rózsaszínesedés gyártási anomália lehet, nem minden kijelzőben ugyanakkora a Piros szubpixelek száma. Kalibrálással módosítható. A Samsung soha nem fogja elismerni, de a megoldásuk erre enged következtetni. Minden kijelző más és más, ezért vásárlás előtt kérd meg, hogy próbáljátok ki. Lehet nem fog előjönni, lehet nem is zavar majd (mint engem sem), de lehet igen.
[ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
válasz
mikesa #11519 üzenetére
Köszönöm, ez jó hír!
Mr.Silkó: Köszi az infót, rá is kerestem erre a "pink screen"-re. Annyi kérdés, hogy ez 0 perces korától látszik vagy idővel is elő jöhet? Ha kipróbáláskor jók a színek akkor utána sem lesz vele gond?
Gombérzékenység csak egyes típusoknál fordul elő? Szoftveres gond egyébként? Ha igen gondolom majd javítják.Az előző hozzászólásom köddé vált, remélem nem jelenik meg kétszer...
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Készülékváltás előtt állok és Galaxy S8/S8+-on gondolkodom.
Olvasgattam kicsit és nem futottam bele típushibákba.
Lehet valamiről tudni, vannak ismert hibák egyes szériáknál?Köszönöm előre is!
-
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Viktor0610 #11514 üzenetére
Nekem mobil hotspottal egy laptopra szorva 35mb/s toltott lefele.
-
-
Peterzon94
tag
válasz
mate198712 #11503 üzenetére
Ha már így megkérdezted, ki milyen üvegfóliát használ a telefonján? Szeretnék én is venni, csak nem tudom milyet lenne érdemes
-
SkyS1gn
félisten
Semmi mód hogy 5Ghz-ez szórjon a telefon mint hotspot? Vicc hogy a nagy samsung nemtudja épp.
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
Sziasztok! Tmobilos s8-on mi a legutóbbi biztonsági frissítés dátuma nektek?
-
szabyka95
őstag
válasz
mate198712 #11503 üzenetére
-
mate198712
tag
Sziasztok,
Elnézést amiért nem olvasok vissza, de érdeklődnék, milyen tempered glass kijelzővédők vannak, amik Spigen Ultra Hybrid tok mellett fenn is maradnak?
Az se gond, ha a hajlított részt nem védi, de a sima fóliáktól tartok.
Köszönöm a segítségeteket!
-
anrab
addikt
Köszi srácok. Azt hittem hogy itt csak a teszttel kapcsolatos hozzászólások vannak.
Akkor nekilátok az olvasásnak.
Igaz hogy már megrendeltem. Remélem jó választás lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Ukrajnai háború
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vírusirtó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...