-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Dyingsoul #20899 üzenetére
Szívás, nekem egyszer fagyott, le azt már írtam is, télen, minusz 20 fokban, duplahome-mal indítottam fotózás miatt és befagyott a kamera. 10+ hónap használat után ez még elmegy.
A hetes lassabb sajnos egy kicsivel, nem tudom, hogy a BTU frissebb-e, mint amin én vagyok, lassan jöhetne egy patch, persze minden jól működik, de eddig pörgősebb volt kicsivel, viszont minden másban jobb a hetes. A kinézetet is lehet témázni, launcherezni. -
Dyingsoul
veterán
válasz Burt1793 #20896 üzenetére
Persze csak azért kerestem volna 3rd party app nélküli megoldást, hogy ne terheljem felesleges appokkal a telefont. Így is megint lefagyott kétszer egymás után az S7-em... Egyszer mikor rádugtam a headsetet munkából hazafelé indulva zenehallgatás céljából, rögtön utána hívtam is egyik havert, hogy elújságoljam megint fagyogat az S7, erre hívás közben csak úgy újraindult a zsebemben. Még mindig alig néhány app van a telefonomon, azok is csak a legismertebb/leggyakoribb alkalmazások semmi különleges... Pláne olyan app nincs ami a 4 éves kínai telefonomon ne lett volna ami évente talán egyszer fagyott...
Lehet felteszem a 7-es droidot csak emiatt a fagyás miatt csak hát azért veszem rá magam nehezem mert rühellem a kinézetét...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Ma sikeresen betortem a telefon ket sarkan a kijelzot, allja e a cseret a garancia?
-
Dyingsoul
veterán
Nem appon belüli beállításra gondoltam, hanem olyasmire, amit a Light Manager tud. Ilyet az oprendszer nem tud magától, nincs ilyenre beállítási lehetőség? Teszemazt egy bármilyen progi értesítéseit akarom egy speciális színnel jelölni. Neten csak olyan válaszokat találtam, hogy 3rd party app kell ehhez.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
kutga
nagyúr
válasz Dyingsoul #20887 üzenetére
Gyárilag sehol, külső alkalmazás kell, nekem Light Manager van meg, de ezen a telón még nem próbáltam.
Amúgy 7-es alatt az sms, Skype pl. kék, Viber lila, a többi zöld, Whatsappban meg be lehet állítani.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Dyingsoul
veterán
Repülő üzemmód meg ilyesmi nem megoldás. Azért jött fel a téma, mert néha van, hogy fontos emaileket írok telefonon, vagy belekezdek valamibe teszem azt képszerkesztés vagy bármi és olyan ember hív aki várhat, illetve nem gond ha 2-5 perc múlva hívom vissza. De az okoska nem okul belőle, hogy nem veszem fel, és hív 2-3-szor. Megsérteni nem akarom, de így is van, hogy kinyomom és vaze újra hív... Mindegy, azt hittem van rá valami Jedi trükk csak én nem tudok róla. Új nekem a 6-os droid nah...
Más: Értesítési LED-ek színeit hol tudom beállítani? Jelenleg mindent kékkel jelez, de szeretnék külön színeket beállítani SMS-hez, nem fogadott híváshoz, esetleg játékhoz vagy más alkalmazások értesítéseihez.
-
-
Dyingsoul
veterán
Kis help kellene: Néha nagyon zavar mások hívása, viszont nem akarom kinyomni őket...
Hangerő le persze némítja a csörgést, de felül még ott van a hívásjelzés és az is zavar. Nincs rá mód, hogy fentről eltüntessem a hívást , hogy a teljes telefont úgy nyomkodhassam, hogy a másik fél ebből semmit nem vesz észre?
-
oba
addikt
válasz rb26dett #20879 üzenetére
Nova launcher. A megoldás minden gyártói android launcher problémára. Én még meg is vettem a prime -ot, igaz akkor amikor ilyen 500 Ft -ba került. Minden telefonomon ezt használom. "Mindent" be lehet rajta állítani, az ingyenes verzió is teljesen használható.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
smisa
őstag
Sziasztok nem konkrét S7 téma de kapcsolódik regisztráltam a készüléket a mysamsungon, de szeretem volna megnézni a többi készüléket is amit regisztráltam viszont nem tudom vagy error hiba üzenet jön vagy csak simán vissza dob a samsung oldalra. nektek működik?
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Most frissítettem 7.0 ra és megjelent az alkalmazások felett egy alkalmazások keresése sor, olyan mint ami a kezdőképernyőn widgetként szokott lenni, de nem találom hol lehet onnan eltűntetni. Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is!
-
davidovi
tag
válasz PainKiller13 #20835 üzenetére
kiterjesztett garit bármikor lehet venni, amíg megvan az eredeti gari, ügyintézési idő max 1 hét, szóval a két éves gari lejárata előtt egy héttel kell megvenni legkésőbb.
listaáron kb 14 ropi, én lealkudtam egy tízesre, telefonon keresztül. légy pofátlan
-
oba
addikt
válasz szizoka #20868 üzenetére
Nekem úgy 2-3 készülékkel ezelőtt volt g4 -em. Ez egy sokkal jobb mobil mint az. Nugáton vagyok, 6 óra kijelző időt produkál ugyanazzal a felhasználási móddal amivel a G4 max 4et tudott nálam. Gyorsabb is a készülék, szerintem a kamera is jobb.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
szizoka
csendes tag
Sziasztok!
Ma váltanék g4 ről, üzemmidő miatt.
Itt s7 en milyen SOT-ok vannak nektek (nougaton, mobilnettel)?(+aki esetleg g4 ről váltott, tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Nem látom sehol sem a shot & more appot. Hol keressem? 7.0-n is megy? 😐
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Jazzmedve
tag
Használ valaki shot & more modot a fényképezőnel? Nekem megcsinalja a képet. Viszont a kesz kepeknel ga rakattintok h hozza elo a funkciókat full lefagy a galeria tole. Pedig sok regi kepem igy készült meg az alphaval. Valakinek vmi ötlet? Köszike
[ Szerkesztve ]
-
appel
őstag
válasz Cynicelectro #20858 üzenetére
Eddig azt hittem feloldani nem sikerül ujjlenyomattal...
A lezárás gond nem azért van, mert beállítottad a smart lockot helyre, arcra, közeli eszközre, stb? -
Cynicelectro
aktív tag
Köszönöm a sok seggítséget. Újra beállítottam a képernyőzárat és az ujjlenyomatokat, de továbbra sem záródik le a készülék
-
törölt tag
Sziasztok,
Jövő héten belépek én is a használók táborába, S5-ről váltottam.
Ha megjön a készülék mit érdemes végignézni rajta?
A 3 gombos indításokat ismerem, S5-re volt egy tárcsázóba beírható kód is, ami után lehet tesztelni a telefont, ez S7-nél is így van?
Phone Info progit is használom.
Ezeken kívül kell még valamit nézzek? UK-ből érkezik a készülék.
Esetleg ha vki váltott szintén S5-ről tudna írni pár sort milyen a tapasztalata? -
ACE-
addikt
válasz PainKiller13 #20851 üzenetére
Melyik biztosítónál lehet 5 évre kötni 14ezerért? Már indulok is megkötni!
Havidíjak ilyen 3ezer körül vannak 150ezer feletti telókra... szóval... aligha érné meg.Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
jeni
félisten
válasz PainKiller13 #20851 üzenetére
annak igen akinek a saját nevén van,vagyis ő az első tulaj! azt nem tudom,hogy ez az első hónaptól érvényes-e vagy bármely hónapban köthető rá?
abban az a jobb még,hogy törésre is lehet kötni biztosítást. -
anadroid
senior tag
Amíg a kiterjesztett garanciád le nem jár.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
jamy79
tag
válasz nggabi #20833 üzenetére
A Phone INFO szerint a knox garancia jelzés 0x0, a firmware CSC kód DBT, a CSC ország Germany / DE, a mobilszolgáltató Vodafone HU / 21670. Gondolom, hogy a knox rendben van.
Remélem, hogy minden ok lesz vele (kopp kopp), és nem kell majd gariztatni. Amúgy eddig nagyon tettszik a készülék, úgy érzem, jó választás volt.
-
samu74
addikt
+1.
A modem nem árt ha dual simes,vagy azt is lehet belefaragni?juuzer a SOT nagyban függ attól is hogy mobilneten mennyit vagy,és a lefedettség milyen.Mert melóhelyen nekem is max. 3,5 óra.Itthon néha 6 óra is megvan.A játék és a VR meríti a legjobban amúgy.
[ Szerkesztve ]
-----------
-
juuzer
addikt
-
samu74
addikt
-
juuzer
addikt
válasz Burt1793 #20822 üzenetére
Fallout Shelter, ezzel szoktam játszani.
Bár most 44%-nál vagyok és 2 óra 55 perc SOT-nél.
Rájöttem, hogy nem lehet, hogy az Antutu a baj? Még anno leszedtem hogy megnézzem, mégis mennyit gurít és rajta maradt. Az fogyasztotta a legtöbbet, 14%-ot
Majd utána jött 8-8%-kal a rendszer és a képernyő.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
pit24
csendes tag
Kérdés csc dde én nem jött még rá a 7.0 ha lecserélem magyar fűgetlen romra a samsung oldalrol ugrik a knox ?
-
jeni
félisten
Írok egy példát: Aztán el lehet dönteni melyik ér többet!
Az Alpha telómnak novemberben lejárt a 2év garija,de még az első évében megvettem a 3. évi garit. És mit tesz az Isten?!
Erre neki decemberben azért is el kellett romlania! A Murphy törvénye itt beigazolódott!
Akkor el lehet dönteni,hogy ha nem veszem meg a 3. évi garit akkor mennyibe került volna egy 3. évbe belépő mobilnak a fizetős javítása?
Nem kötelező megvenni főleg az aki nem tartja meg a telót és tovább adja.[ Szerkesztve ]
-
-
tabaga
tag
Sziasztok.
Rájöttem, hogy átlátszó tokra van szükségem, amely keményebb műanyagból készül. Hasznal valaki itt ilyet, ami bevalt és meri ajánlani is?
Továbbá az még a gondom, hogy nem tudom elég halkra venni a telefon beszéd hangszorojat. Olvastam még régebben, hogy másnal is van hasonló probléma, nem tudom, sikerült-e megoldani, ha igen örülnek, ha megosztaná velem is, mert elég idegesítő a dolog.
-
jeni
félisten
A +3.évi gari megvétele az 14000Ft de,hogy csak az első évében érvényes a megvétele,ezt nem tudom megerősíteni! Az a biztos,hogy csak az veheti meg, akinek meg van és vissza van igazolva az a 1+1 év garancia. Természetesen a 3. évében nem hiszem,hogy meg lehetne venni. Gondolom így ajánlatos még az első évben megvenni.
Legalábbis az Alpha telómra ily módon jutottam a 3.évi gatihoz,sőt én még 11000Ft-ért vettem meg,de minap néztem és ennek az ára is emelkedett azóta. -
jeni
félisten
válasz nggabi #20833 üzenetére
A +2. év a regisztrációhoz kötött. Hacsak az eladó által feltüntetve vagy a számlán vagy a gar jegyen erre nincs külön felírva a garancia idő!
Tudtommal a Telekom az egyből 2 évet tüntet fel a számlán és nem írja,hogy ehhez regisztráltatni kell a gyártói oldalon az 1+1 évet.
Sőt az is igaz,hogy amelyik megkapja az 1+1 évet ahhoz ,meglehet venni a +3évi garanciát is! -
jeni
félisten
-
jamy79
tag
Sziasztok! A héten GSM boltban (mobilcorner) újonnan vásárolt S7 telefonomhoz sajnos nem kaptam garanciajegyet, csak számlát. A honlapon 1 év gyártói garancia szerepel. Garanciajegy hiányában, csak számlával is tudom majd érvényesíteni a gyártói garanciát? Érdemes reklamálnom, vagy ne foglalkozzak vele? Előre is köszönöm.
-
TommyNagz
senior tag
-
Csocsesz75
őstag
Ha valaki még fekete témát keres, tudom ajánlani a Dark Eight [Walk on Mars], vagy a Modern Black [Minu] nevűeket. Én még MM-n vagyok, azon rendelkezésre állnak.
Utóbbinál ha a háttérképet is egyszÍnű feketében szeretné valaki, azt saját kezűleg kell kicserélni.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
S4-nél és S5-nél ugrott a KNOX gyári ROM visszalépés esetén és a SAMSUNG élből a Downgrade-et nem támogatja semmilyen módon.
Kíváncsi lennék arra, hogy S7-nél lehet-e vissza menni, és hogy a Knox hogy alakul.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
-
samu74
addikt
válasz eladogeppc #20802 üzenetére
Odin-al vissza lehet flashelni a 6-os droidot.Onnan tudom, hogy próbáltam.
-----------
-
juuzer
addikt
Sziasztok
Sok helyen olvasom, hogy millyen jó üzemidőről beszélnek az S7 kapcsán.
Nekem ezt valamiért sose sikerül elérnem, kb 2,5-3,5 óra kijelzőidőket produkálok :/
Sok messenger/whatsapp/snapchat és kb 1 óra játék meg max 30 perc telefonálás a felhasználási szokásom közepes fényerőn.
Szerintetek mi lehet a baj? :/
Vamos a la playa.
-
terra052
őstag
Lehet láma kérdés, de használhatom a telefonon az otthoni wifi-t 5 GHz-en, máshol meg 2.4-en? Az otthonit 5-8-an használjuk néha, olyankor sebesség OFF
Gondoltam ha átállnék 5 GHz-re, ott legalább egyedül lennék. Vagy ez nem ilyen egyszerű?[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
baani59
aktív tag
Eszerint a fórum szerint minden szoftverben benne a dual simes funkció.
"Both have same radios and support same frequency. I ve an FD. Using it in EU. Works perfectly on every carrier with 4G+. I ve flashed latest BTU stock rom for the 930F through Odin (doesn't trip Knox for stock roms). For faster updates. All 930F stock roms have dual sim functionality built into them. Go for FD, you will not regret."
Valahogy bele kellene kukucskálni, hogy megvannak-e a szükséges érintkezők.
Bár talán sok lenne a jóból, egy tálcán 2 SIM + 1 microsd...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
kutga
nagyúr
Az mitől van hogy a főképernyőn az ikon számláló új értesítés esetén csak bizonyos alkalmazásoknál jelenik meg?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
jeni
félisten
válasz renee7 #20805 üzenetére
Lemaradt.
Egy ilyen üveggel lehetne még a tokot párosítani. Amúgy a Nyugati West-End plázában alul van egy GSM boltos ahol 2000Ft tesznek fel üvegfóliát az S7-ra. -
jeni
félisten
válasz eladogeppc #20802 üzenetére
A 6.0.1 verzió jobban tetszik. Ez pont olyan mint az Alpha telón 4.4.4-ről átváltani az 5.0.2
renee7
A Brando név nagy márka volt anno.Azt hittem már eltűntek. A fólia úgy tűnik jó lehet mivel nem hajlik le. Viszont húzós az ára. átszámítva 6000Ft. Posta nincs benne. Így a gyári Samsung Vallet flipes tokba is betehető.
Amúgy én is keresek tökéletesen rátapadó ,le nem váló LCD üvegfóliát.
Olcsón ilyet találtam ami nem oldalra lenyilós a széle. Kérdés minőségileg milyen? Mert a Spigen Neo Hybrid tokkal használva még tökéletesebb lenne párosítva.[ Szerkesztve ]
-
renee7
tag
Ilyen üvegfóliát használ valaki?
-
appel
őstag
válasz Cynicelectro #20800 üzenetére
Pedig 4 ujj bevitele nem több 2 percnél...
-
eladogeppc
veterán
Én úgy tudom hogy 7.0 után nem lehet vissza menni. Vagy lehet?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen monitort vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EAFC 25
- További aktív témák...