Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Jarod1 #118398 üzenetére
Zsugór csövet szoktak rátenni a csúszás ellen.
Igaz az én készletem tavaly óta egy dobozban hever tegnap találtam meg.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
TRob1
veterán
válasz fateless #118375 üzenetére
Ezekre - meg minden más jegyzetre is - bizony sokkal jobb/egyszerűbb/olcsóbb a Keep alkalmazás (droidon és pc-n is elérhető, megosztható, rögtön látja pl. párod is amit írsz, ha meg van osztva)
Időpontokra meg egyértelműen egy naptár app... hisz nem veszik el, minden telefonon/pc-n elérhető, nem beszélve arról hogy figyelmeztet is, és nem figyelni kell...stb. De persze kinek mi jön be.¤ R'n'R ¤
-
ZsoltG60
aktív tag
25 in 1 Screwdriver Wallet Kit Repair Tools - SILVER+GOLDEN
Kupon : SCREWEXTRACTOR
$0.99 +0.08 shipping[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
bul07
nagyúr
válasz MittuDomain_ #118389 üzenetére
Most hogy nézelődök
Ez a lámpa is megérheti 0.03$-ért[link]
fém puzzle [link]
25 in 1 Screwdriver már ha nem lenne még [link]
óra [link]
De ebben a kategóriában sok dolog van ami jó lehet [link]
Vagy főzős cuccok [link]
hátizsák[link]
Ennél nem tiszta hogy csak a dobozát adja vagy az egész készletet[link]
Carving Knife 13 Sets of Models [link]
telefonos cuccok[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pulutodurumo
addikt
válasz Donki Hóte #118390 üzenetére
Nem random. Nyilván eltelt több mint egy nap, és visszatett. Én is nyomogatom, nálam működik.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
MittuDomain_
őstag
válasz Donki Hóte #118390 üzenetére
Ez nem random, minden nap be kell lépni és rányomni a Get XY coins gombra, reggel 9ó a fordulója.
Először 1 pontot ad, aztán 5-8-10-12-16 talán, és ha már eljutottál 16ig, végig annyit ad.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
veterán
Arra rájött már valaki, hogy az aliexpress mobilappja milyen algoritmus szerint osztogatja a pontokat.
Nekem teljesen randomnak tűnik a dolog, egyik nap 16 pontot ad, a következő napon meg csak egyet
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hardline
senior tag
válasz PainKiller13 #118320 üzenetére
Elvileg valóban gyorsabb, de nem sokkal. Nem akartam már azt is berendelni, mert elég a 2db 120gb, de ha lett volna 1100 pontom hozzá, akkor lehet hogy elgyengültem volna. De mondtam, hogy nem veszek több ssd-t
Kíváncsian várom majd az eredményeket. Én csináltam teljes felületes írás és olvasás teszteket is, de nem akartam teleszemetelni az egész topikot ezekkel, így csak a crystal disk mark eredményt dobtam be.
Ami érdekesség még, hogy a KD-n kevesebb a hely majdnem 6gb-val, mint a RD-n.
[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #118381 üzenetére
Ez fincsi
Nekem az elején olyan tízen valahányadik napon szált el így, szerencsére azóta nem, két napja lett meg a második kupon
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dugynok
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Universal Dust Suction Brush Vacuum Cleaning Attachment
ilyet mar rendelt valaki? hasznalhato? megeri?[ Módosította: #45553408 ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Vertigo18
addikt
válasz bul07 #118380 üzenetére
Nem, engem egyszerűen megszívatott. Mindig este, olyan 10 óra körül jelentkezem be az app-ba. A 30. napon beléptem reggel, nem engedett rányomni a kis "tallárra", nem volt ott, gondoltam még "tegnap van. Aztán beléptem kora délután egyszer, ugyanez volt a helyzet. Majd este 10kor, ahogy szoktam, ismét loginoltam. Még mindig nem volt ott a kis tallér, mintha aznap már behúztam volna... De annyiszor léptem be aznap, hogy gondoltam, biztos behúztam már.
Másnap este 10kor, gondoltam belépek és behúzom a 30. napot, hiszen akkor eszerint előző nap a 29. nap volt és azt már korábban behúztam. Erre kiírja, hogy "1. nap...". Mondhatom, marha pipa voltam.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #118379 üzenetére
Hát én se mertem frissíteni az alkalmazását csak a 1 napon, hátha alapon(hátha eltűnnek a gyűjtött napok)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
Nálunk a kicsin a gyerekek gyógyszereinek adagolása van. Amikor nem lesznek betegek (mert január óta van a tábla, azóta valamelyik mindig beteg max pár napos szünettel), akkor pedig marad a gyerekekhez csoportpénz, időpontok, ilyesmik miatt. Raktam rá mágnest, fent van a hűtőn.
A nagyobb tábla pedig a bolti listához van. Ha kifogy vagy kifogyóban van valami, akkor felírjuk, aztán mikor megyünk boltba, csak lefotózzuk, és mehetünk. Korábban kis jegyzettömböcske volt feltéve a hűtőre, de rendre kifogyott a papírt, és nagyon sokára pótoltuk."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
cidalain
veterán
én gyerkőcnek adom rajlzolgatni (firkálni még inkább)
a mágneses cucc amit én gyerekként használtam, annak a modernebb verziója (pl nem csak 8 mili széles vonalakat lehet húzni, hanem tényleg kézírni is lehet, illetve erősen/épphogy rányomva máshogy fog)
de ahogy mondták mások is, felfogható digitális post-it-ként is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz davenport #118371 üzenetére
Jahjah értem, 17$-ért is jó vétel amugy.
Szoritok.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Nekem egy a konyhában van kirakva jegyzetelni mi kell a boltból vagy miből van kevés...
Egy meg a nappaliban pár olyan dologra amit nem rögzítek telefonba naptárba de jó ha szem előtt van. (pl villanyórát leolvasni, xy csekket befizetni...)
Röviden firkálós papír helyett jó, nem kell annyi cetlit kidobálni. Lehetne mondani hogy ilyen postit helyettesítő. -
xXxian
senior tag
Sziasztok,
Valami bestbuy kerékpáros comutert tud valaki? Vagy van jobb topic erre?
X
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz davenport #118332 üzenetére
Hogy sikerult 90%OFF-ot rányomnod? Mert 17$...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bul07
nagyúr
rosegal.com
Tie Fighter Metallic Building Puzzle Educational DIY Assembling Toy - Silver
[link]
TFMB59
0.79$( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Theory66
aktív tag
Tanix TX3 Max-ra tud valaki kupont?
-
Timyyy
őstag
Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb - SILVER
EU raktár, GW5
Kupon: HSCNyear159
Akciós ár:16,59 $Aki 10 dolcsis kupont vár, az ne tegye, mert ennél csak drágább lesz már.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
denko
senior tag
sziasztok,
LiitoKala -ra vagy 18650-es akksira van most kupon?
Köszi!
-
cidalain
veterán
megjött a 4.4"-os writing tabletem. ez rohadt jó.
vennem kell egy nagyobbat is
néztem egy ilyet, de a kérdés-válaszban szerintem egy pingvin válaszol a GB részéről. hol azt írja, hogy nincs hozzá a pen, hol meg azt hogy persze hogy van, ugyanúgy, mint a képen. vette már ezt valaki? van hozzá, vagy nincs?[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ZsoltG60
aktív tag
Ez a kupon csak az új ügyfeleknek szól, akik a "Checkout with PayPal" -ot használják
Cree XPE Q5 600Lm Zoomable LED Flashlight 1 x AA / 14500 - BLACK
Kupon 80%THB$1
$1+ $0.30 shippingPortable USB Keyboard Vacuum Cleaner - YELLOW
Kupon 80%CNA$1
$0.58+ $ 0.26 shippingApache Helicopter Metal 3D Puzzle - SILVER
Kupon 80%THA$1
$0.65+$0.37 shippingGarden Magic Water Spray Head Pipe Nozzle with 8 Modes
Kupon : 80%HGF$1
$1.06 +free shippingLumia 950XL
-
CHIPman
nagyúr
válasz Masooo #118349 üzenetére
Én nála vettem még kb egy éve, akkor ő volt a legolcsóbb, viszont kellett keresgélni a hirdetései között is, mert volt különbség árban.
Illetve gearbesten van 4x5m 5050 szalag kontrollerrel, az is jó szokott lenni kuponozva, csak most nincs rá.
Ez nem rossz ár 1x5m-re táppal és kontrollerrel, attól függ mennyi kell.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Masooo
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van e ajánlott eladó LED szalag vásárlásra? Mondjuk régebben vettetek ott és még jó. 5v usb lenne a cél 1.5 méterben vagy ennyire szabhatóban.
5050 / 2835 vagy ilyesmiPolitikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz quailstorm #118347 üzenetére
Köszi, reápróbálunk
-
w.miki
veterán
válasz pulutodurumo #118300 üzenetére
valamit mégis tud ma is mértem kettőt.
Mielőtt elindultam a munkahelyre 103/69, miután beértem 129/86 lett. Reális lehet.
Viszont napfényben alig látni a kijelzőt, és könnyen eldobja a BT kapcsolatot. Aztán nem is kapcsolódik, csak ha manuálisan párosítom.
Írok is a BG-nek...[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
bul07
nagyúr
válasz maestro87 #118321 üzenetére
Leteszteltem
4.7V 0.9A
4.16V 1.6A
Adat is megy át rajta, Mifi router kötöttem rá és simán működik a vezetékes nettként
Mágnese elég erősÍgy azt mondanám hogy a 0.3$ megéri de a 5.3$ árát biztos nem
Most is meglett már a következő kupon, esetleg ha tudsz valami értelmes linkelhetnéd
Ha rá tudom beszélni a munkatársamat akkor egy ilyen lesz rendelve , pontot adok neki ajándékba és $6.73 fizettetek vele(nekem meg tisztán meglesz a 5$ lóvé)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
retesz147
addikt
válasz Graphics #118336 üzenetére
Nekem tőle érkezik most karórába elem.
50 x SONY CR2032 vagy 100 x Maxell Lithium CR2032.
Nem a legolcsóbb, ithon is lehet ilyen árakat találni a korábban linkelt oldalon.Értékelések alapján sinceryti minőséget képviselhet.
Én is nagyon várom az enéymet, de csak 2 napja rendeltem.Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
cidalain
veterán
válasz Graphics #118333 üzenetére
nem ajánlom a kínai beszerzést. sokkal silányabbak, mint az itthon vehető nevesebbek (Duracell, Varta, de még a GP-t is ide sorolhatom). Ilyen tételben simán le tudsz menni 100 forint alá is darabonként.
Amikor rendeltünk ilyesmit olcsóért, nagyjából minden tizedik eleve rossz volt, és volt ami nagyon hamar lemerült (mindenesetre Tecxus márkájút ne vegyél)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Breki
veterán
Ilyen egeret próbált már valaki?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
DJGABI
addikt
China Mobile A3s: 5.2 inch Fingerprint, 2GB/16GB, Snapdragon 425 - 69$ [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Graphics
Jómunkásember
Tud valaki megbízható helyről CR2032-es elemet.
PC-kbe kellene, szeretnénk kicserélni az összeset, hogy biztosra menjünk, és ezért kéne vagy 100-150db
-
senior tag
Tronsmart Encore S1 bluetooth fülhallgató a Geekbuying oldalán 5 dollár ha valakit érdekel.
No money, no honey.
-
cidalain
veterán
válasz Donki Hóte #118326 üzenetére
smarter shopping, better living!
végülis úgy hogy nem enged vásárolni, úgy is teljesül a szlogen.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
veterán
-
Arcképgyáros
válasz Donki Hóte #118326 üzenetére
Nálam pont fekete péntekes akcióknál volt ilyen, nem engedett a saját kártyámmal fizetni. 4 nap kellett neki mire megjavult.
-
veterán
Ma reggel nem tudtam rendelni az aliról.
Illetve a terméket ki tudtam választani, a kosárba is be tudtam rakni, de kifizetni nem tudtam.
Először észre se vettem, de az egyik fizetési mód se volt kiválasztva (tegnap még alapértelmezetten be volt jelölve a Card), de hiába rakta oda a pöttyöt a Card mellé, nem történik semmi, hiába nyomogatom a Confirm & Pay gombot, nem lehet fizetni
Mi lehet a megoldás?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A napokban gondolkoztam egy ilyen terméken.
Azonban ahogy nézem (eBay kivételével) mindenhonnan eltűnt.
Az Aliexpress hivatalos Orico oldalán sincs, Banggoodon is under restocking. Lehet tudni, hogy ez most csak kifogyott, vagy kivonták a forgalomból?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
daver88
aktív tag
válasz scream #118316 üzenetére
üdv!
több éve használunk Ugreen töltőt itthon, teljesen ajánlott darab részemről...
-
maestro87
őstag
válasz bul07 #118318 üzenetére
Várjuk a tesztet, mert jelenleg nem tudom mire ellőni az újabb kuponomat.
Mondjuk elég lassan dolgoznak, 7-én rendeltem egy RGB LED szalagot a TV mögé, és még mindig processing.Szerintem hamar le fogják korlátozni a kuponokat (főleg ha a fél PH rákattan ), de szerencsére még zajlik a beetetés.
(#118320) PainKiller13: Mennyire lehetnek megbízhatóak ezek a kínai SSD-k? Mert elég kellemetlen lenne ha egyik napról a másikra megadná magát és oda minden fájl... Vagy mire fogjátok használni?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csak érdemes nyomkodni a rosegal appba, megéri a -5$ kupon
Megjött a 0,29$ rendelt mágneses Micro USB kábel[link], holnap tesztelem hogy adat is átmegy e rajtaÉs megint van kupon, remélem sokáig megtartják ezt a lehetőséget, bár előbb utóbb egy összeg limitet tesznek rá, mondjuk hogy 20$ felett lesz majd használható a kupon, mert most nekik nettó veszteség a dolog
-
scream
veterán
Hali!
Keresnék megbízható, jó töltőt okostelefonhoz, van esetleg valami favorit?
Telefon nem támogat se Fast, se QuickCharge szabványt, de jó volna, ha gyorsan töltené a telefont.
Üdv és köszi.
-
Emperor_
addikt
válasz balazs1956 #118308 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
veterán
Üdv!
Esetleg tudtok ajánlani valami jó kis webkamerát Skype mellé?
720p elég, 3-5k körül gondoltam, ha létezik ilyen, ennyiért.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Beni2360
félisten
válasz balazs1956 #118308 üzenetére
Hát tőlem nem nagyon fogsz mp3 ügyben tapasztalatot kapni mivel nem nagyon használom max a flackot inkább. Ezt a rádiót csak utazáshoz vettem, hogy legyen egy kisebb is kéznél.
Szerintem meg a C beszúrás a név elé max egy 0 a kettő közé és akkor 01,02,03 stb fogja sorszámozni.: C0név . Majd nagyobb kártyával meglátod mi lesz.
----------------
Dluinet ez kinek lett címezve? 255[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
255 asszem
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
balazs1956
senior tag
válasz Beni2360 #118263 üzenetére
Nagyon nagy köszönet a segítségért.
Eddig egy, két gb-os mikrosd-vel teszteltem, 50 db mp3 fájllal.
Fat 32 re formáztam, 101-ről indítottam a számlálót, mivel a rádió is 1-ről indítja a számlálóját.
Tehát a 25. szám az 125-ön szerepel.
Benyomkodva a 25-öt, tökéletesen működik.
Majd kipróbálom nagyobb kártyával, és több fájllal, mert rémlik, hogy van valami korlátozás a fat32-nél. Mintha a 4 gb-os korlát mellett lenne egy darabszámos korlát, de ez lehet, h fals info.
Ha megjön, nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalatodra! -
Nirvatti
tag
válasz hardline #118296 üzenetére
Ebben a hozzászólásban található, amiről szó van
KingDian S280-120GB Solid State Drive 2.5 inch SSD Hard Disk SATA3 Interface[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz pulutodurumo #118300 üzenetére
már nagyon régen voltam ideges. Most bajban vagyok, mert nincs ötletem, hogyan teszteljem
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest