-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
válasz Breki #119098 üzenetére
Original Xiaomi Smart Mi Air Purifier
EU raktárból:
GB4THGW4018
$119.99
+$8.83 szállítás -
Masooo
aktív tag
válasz dudi6 #119096 üzenetére
Elég sok dolgot csináltam benne, egy betét jár hozzá, azt használom csiszolási munkákhoz, egyet pedig vettem hozzá pluszban, azt a sima vágási / bontási / egyéb feladatokhoz.
Eddig ennél többet nem kellett vennem hozzá, kisérletképpen aktivszén lapból vágtam ki formára takarót a betétre, felrakva és csiszolva vele, már eleve sok "port" megfogott, mielőtt találkozott volna magával a szűrővel. Kímélhető azzal is az élettartama, de fölösleges én is csak kiváncsi voltam, nomeg szag ellen pl jó megoldás.
A csomagolásában van egy zacskó (nevezzük így) ami azért van benne, hogy tárolni abban tárold a maszkot, nekem is abban is mióta csak megvan, persze alapos áttakarítás mosás után tedd bele ha mondjuk csiszolsz pár órát, és így nem porosodik v egyéb.
kínai verziót nem ismerek most, annyira nem lehetnek rosszak, de a szűrőben nem bíznék maradéktalanul, max akkor, ha amúgy egy ilyen profilt vivő kínai cég terméke lenne a maszk. Ennek viszont nem néztem utánna.
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
-
BlackDevil
aktív tag
Megtetszett a Baseus szellőzőrácsba tehető mágneses autós tartó. Ilyen alternatívát keresnék, ami nem ilyen drága, de nem is bóvli. Esetleg ha tudnátok ajánlani egy Bluetooth headsetet azt is megköszönném! Egy ismerősömnek olyan van, hogy felcsipteti a ruhájára és abból jön egy füles. Hasonló jó lenne.
Előre is köszönöm»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
KubanitoS
veterán
Régi tévémhez kerestem SCART -> HDMI átalakítót. Magyarországon noname kínai 15 ezer forint körül mozgott szinte mindenhol. Ugyanaz a cucc Ebayen keresztül Kínából szállítással együtt 3 ezer forint...
Gondolom ez nem hatalmas újdonság, de azért na. Furcsa világban élünk.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Masooo
aktív tag
válasz dudi6 #119090 üzenetére
Mikor kerestem maszkot, többet megnéztem fórumokon, egyéb oldalakon és a nesler elismert márkának bizonyult. Főleg fapor ellen kerestem valami védelmi cuccot, de egyéb vacakoláshoz is megfelelőnek kellett lennie, én is szórakoztam 1x használatos maszkokkal, most is van itthon vagy 30-50 darab, általában akkor jön jól, ha valaki jön segíteni és kell neki egy maszk, lassan, de fogy az is.
Nekem munka a "dizájn", ha fogalmazhatok így, ezért fontos volt az is a minőség mellett, és ebben a maszkban találkoztak az elvárásaim.Ezt csak ha ráérsz és nem elég annyi, hogy sokszor:
--(Kb 2 éve lehet meg, azóta csináltam ráérő időmben franciaágyat és éjjeli szekrényeket, ágyhoz háttámlát, alá fiókokat, egy tv állványt (tv alá) beépített ruhásszekrényt, gardróbszobát, cipős előszobaszekrényt, előszoba falat, fürdőszobába ráültetős mosogató alá 140cm pultosszekrényt, felsőszekrényeket, berendeztem a garázst, kertbe építettem saját tervezésben sütőt / kemence / füstölő / bográcsozó dolgokat, fölé pergolát, kerti vackokat, napozóágyat, asztalt, spájz szekrénysort (csak tömör fából ezért a maszk betesztelt erre a területre), mellékhelyiséget nullára bontottam és újraálmodtam és most jön a konyha ha végre tavasz lesz, összel ha itthon leszek akkor pedig fürdőszoba is bebontódik és terveim szerint épül át.)Tehát nem használom napi szinten, de rendszeresen minden munkához és akkor folyton rajtam van, könnyű, nem izzadok bele így sokszor fel sem tűnik, hogy viselem, jól is áll ha megfelelő méretben rendeled meg.
3M nekem csak 1x használatosban van és ahhoz nem lenne igazságos hozzámérni ezt mert nem egy kategória.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Jarod1
veterán
ilyet rendelt már valaki?
Makibes I4 AIR Smartwatch -
kigyi_23
addikt
válasz Vertigo18 #119086 üzenetére
Nem akartam szivatni ezzel, ha újraküldi anélkül is, persze az jön ha erre a levelemre sem jön pozitív válasz tőle akkor dispute. Eddig 1x volt gondom cuccal arra sem nyitottam írtam az eladónak kért képet látta a problémát és megoldottuk kapta az 5 csillagot mindenki boldog volt.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
Remek dolog történt hétfőn érkezett egy kijelző védő fóliám (azért nem üveg, mert hála ezeknek a hajlított telefon kijelző sarkoknak az üveg nem marad meg rajtuk rendesen egy idő után valahol levált.... Na a fóliára visszatérve. Megérkezett, de gyűrött volt a csomagolása le is fotóztam a fólia benne szintén meg volt "törve" Mert a fólia is törik, ha valami meghajlítja csak ugye az valamennyire visszasimul, de a törés ott marad és a kijelzőre nem fekszik fel tehát használhatatlan. Írok az eladónak hülyének néz teljesen, hogy az film ember nem törékeny.... Elküldtem a képet is a csomagolásról a fóliáról ofc a telefonra felrakva nem tudtam fotózni nem hordok magammal fényképező gépet a zsebemben telefonon kívül.
Ali-s rendelés nillkin gyári fólia. Mindjárt lepontozom a fenébe az eladót és a terméket is képpel illusztráva felcseszett rendesen ez a szar. Nem az ára, de akkor is használhatatlanul érkezett.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
tupacamaru
veterán
válasz dudi6 #119037 üzenetére
De ha nem akarsz ágyúval verébre lőni akkor arra amire neked kell, egy ilyen is teljesen megfelelő.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Voltam olyan figyelmetlen és elhagytam a Samsung EO-MG920 Bluetooth fülhallgatóról a szilikon fülbe illeszkedő kagylót.
Most azonnal ide írok mert nagyobb esélyt látok arra, hogy tudtok beszerzési forrást.
(még nem túrtam fel az egész netet)[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Pókira tudtok valami csökkentő kupont?
-
206 cc
senior tag
válasz Dr.NX #119058 üzenetére
Sziasztok!
Én is kiváncsi voltam mi ez a flash deal akció 60 illetve 100 usd határ eseten?! Elnézést aki már tudta,de en pl. soha nem használtam ezt még ,így most jöttem rá mi is ez!
Szóval,ha átleped a 60.-usd akkor van pár termek amiből választhatsz, azok kedvezményes áron hozzácsaphatóak a rendeléshet....illetv3 ugyan ez a szitu a 100usd határral is de ott már amikből választhatsz azok kb.30%-al olcsóbbak a jelenlegi árnál!
Pl. Van hátizsák illetve kés amik 12-13usd helyett 8.44.-usd/db áron elhozhatóak!...ez már nem is rossz szerintem.
Elnézést még egyszer ha ez nyilvánvaló volt ,de én csak most néztem utána igaz nem is sűrűn lépem át a 100.-usd-t!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Masooo
aktív tag
válasz dudi6 #119037 üzenetére
Dudi, még ha ritkán is kell, egy tüdőd van (jó 2 lebenyes de azért 1) ezt ne kintről vedd és ne keress valami kamu kacatot. Én hobbi szinten bútortervezek és építek, nekem is kellett erre bevált megoldás.
Íme:
Ez egy egyéni védőeszköz, egy légzésvédő (munkavédelmi maszk), nem kizárólag kerékpárosoknak fejlesztették ki, hanem kemény ipari felhasználásra. EZ TÉNYLEG MEGVÉDI A LÉGZŐSZERVEKET. Legyenek a részecskék láthatóak vagy láthatatlanok. A HESPA szűrője a 0,3 mikronos részecskéket sem engedi át. Méretéből és kialakításából adódóan kényelmesen és hosszú ideig viselhető.
P3 maximális részecskék elleni védelem. A szűrőbetét vízlepergető anyagú, így esős időben is használható.
Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.
Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő
- ANATÓMIAI KIALAKÍTÁS
- KÉNYELMES és HIPOALLERGÉN
- MAGAS SZINTŰ VÉDELEM és ELLENÁLLÓSÁG2 méretben kapható, amit a legördülő menüből lehet kiválasztani.
Kapható szagszűrős (aktívszenes) verzió is. SPR502, SPR337Elipse félálarc ismertető:
http://nesler.hu/doc/elipse_felalarc.pdf6350 most éppen. Oh és te magas is kiegészítheted aktívszenes szűrővel, de van is hozzá gyáriban is olyan kivitel.
nekem innen van:
keress hátha van olcsóbban isPolitikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Bigemperor
senior tag
Nem tudtok esetleg jófajta GB-s chest bag-re kupont?
-
KTU
addikt
OBI Revolver lyukasztó 949 Ft kb.: 3,5$
Jó avval lehet "szegecselni", meg nincs mindenhol obi.
Látom ahhoz adnak 75db szegecskarikát, bár a doboz tartalmánál nem írja.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
DeFranco
nagyúr
válasz DeFranco #119030 üzenetére
ofc. a tempered glass volt, abból is rosszat küldtek... nem is értem ugyanettől az eladótól rendeltem már üvegfóliát az tűpontos volt, ez valami más lehet mert már a csomagon sem H340N a telefon kódja hanem H30-TG, amilyen kódnevű telefont a gugli sem ismer, cserébe legalább rossz helyen is van a kamera kivágása.
fun fakt most akarok telefont cserélni meg is bántam hogy megrendeltem, szóval jól jön a refund, mindenesetre a három epic loot még mindig hiányzik.
-
Kernel
nagyúr
válasz TheProb #119045 üzenetére
Lii-100 / 500 sem konvertál 1,2 V-ról, de ez természetes, mert rossz lenne a hatásfok, a nagyáramú bemenet miatt. Legyen csak 5V x 1A = 5W = 1,2V x 4,16A és még nem számoltam a veszteséggel. Ez áramra túl sok, feszültségre pedig túl kevés, nem is minden DC-konverter képes ilyen alacsony feszültségről működni, vagy feleslegesen bonyolítaná a konstrukciót. Vannak persze a zseblámpákban is ilyenek, de az arra van kiélezve, hogy a LED-ed meghajtsa kb. 3 V-on, akár 1 V-ról is.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Dr.NX
addikt
válasz hardline #119054 üzenetére
Érteni kicsi angol?
Additional Purchase Deal: If Cart Subtotal exceeds $60.00, you can purchase 1 Add-On for $1.44, a Cart Subtotal over $100.00 allows you to purchase 1 Add-On for $8.44, Discounts are automatically applied to your shopping cart before checkout.
purchase=megvásárolni[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
hardline
senior tag
Gearbesten mi ez az Add-Ons izé? A kosárnál 100$ feletti az érték és erre kattintva van néhány kacat. Egyet lehet választani. Azt hittem ingyen adják, de a paypalnál már annak az ára is oda lett számolva. Nem is fizettem így ki a rendelést.
Ingyen kéne lennie, vagy akkor mi a 'csának az az add-ons hülyeség? Biztos volt már ezelőtt is, de most vettem észre. -
Zeki
nagyúr
-
kelly416
veterán
válasz Chris Kiki #118999 üzenetére
Nem csak rólam van szó, bárkiről. És nem 10 h.sz-t nehéz vissza olvasni, hanem egy ilyen esetben még említve sincs, hogy tablet lenne a linken, csak egy kuponkódot találsz a h.sz-ben, elég könnyű átfutni rajta. De mindegy, bocs, hogy szóltam.
-
Krogoth
senior tag
válasz martillo #119046 üzenetére
2017. évi CLII. törvény 162.§.(5) bekezdése alapján:
"A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, tíz eurónál vagy az 51. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét - kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság. Nem kell megfizetni, illetve visszafizetni azt a tíz euró alatti, egyéb teher különbözetet, valamint visszafizetni azt a tíz euró alatti vámtúlfizetést, amely az egy határozatban egy vagy több jogcímen kiszabott és megfizetett összeg különbségéből keletkezett. Az így keletkezett tartozást a vámhatóság utólag törli, a túlfizetést pedig köteles bevételként adónemenként belső bizonylattal előírni és elszámolni."
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz anonymus89 #119043 üzenetére
LADDA Ni-MH. Azzal nem kéne, hogy menjen?
(#119044) Donki Hóte: tudja
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
veterán
-
TheProb
veterán
LiitoKala 402-t hogy tudom működésre bírni, hogy usb output-on adjon le a feszt? Videón olyan lazán berakja a jobb szélső slot-ba az akksit és egyből jelzi neki a töltöttséget. Nálam semmi se történik. Ha rádugom pl 1 telefont, akkor se történik semmi.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
martillo
tag
válasz martillo #119005 üzenetére
Koszi a tippeket, sikerult azonositani.
Ez sajnos a masodik, februar 13-ai feladas, amugy egy mr Bean macirol van szo, meg az 1$-os akciobol. Anno ugy terveztem, hogy mire a gyerek megszuletik ideer es jo lesz babafotozni, nah majd a harom honapos kepekenMasik kerdes...
Rendeltem ma 26,97$-ert ami kb 6900 HUF lett. Erre fizetek mar vamot vagy meg hatar alatt van? Kerjem inkabb, hogy kulon postazzak, ha lehet ilyet? -
w.miki
veterán
Digitális rajztábla (nagyobbik méret)
$6.99 kód: GBMAR108 --- lejártFuribee F36 mini drón, EU raktárból gyorsan, vámmentesen
$9.99 kód: EEGB4th2 - 3 db-nál ingyen DHL posta[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ot93
senior tag
-
dudi6
senior tag
Por elleni maszkot tudtok esetleg ami bevált? Hobbi munkákhoz, fa csiszolásához kellene ritkán...
-
Timyyy
őstag
válasz Donki Hóte #119035 üzenetére
Véget ért az akció.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
veterán
-
w.miki
veterán
Original English Version Xiaomi Mi WiFi Router 3
EU raktár! - Flash Sale!
29,99$Xiaomi Miband2
Flash Sale!
19,99$Xiaomi légtisztító, vám- és áfamentes szállítással (Priority Line / EU Express)
$129.99 Email Only árExcelvan mágneses mobiltelefon tartó autóba
$0.99 kód: GBANNIVERSARY008Convoy S2+
$8.99 kód: BILAKOSBLF45Lenovo P8 ( TAB3 8 Plus ) Tablet PC - WIFI VERSION DEEP BLUE
Ár: 129,44$Vezeték nélküli kamerás kaputelefon
$29.99 Flash Sale[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
törölt tag
válasz mr_kickass #119025 üzenetére
Gugli Trenszlét válasza: Határokon átnyúló szolgáltatási pont
-
Bigemperor
senior tag
Skacok nincs most válltáska kuponnal, múltkor volt valami jó, csak lemaradtam.
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #118937 üzenetére
Original Xiaomi Portable USB LED Light (Enhanced Edition)
1.99
LEDKN[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
mr_kickass
tag
Tudnatok segiteni, ez pontosan mi lehet?
2018-03-14 17:18 Shipment arrive at 【Cross-border service point in Budapest】
Vam? Vagy csak valami logisztikai kozpont? Nem egeszen ertem, hogy miert nem mozdult innen majd' egy hete (bar megertem, hogy azota csak ket munkanap telt el, igy normalis is lehet, hogy eddig all).
-
FingR86
őstag
X9 Magnetic Bluetooth 4.1 Headset Noise Canceling Sports Headphones
2.99$ free shipping
-
-
ben-ga
tag
Köszi nektek a tablet ajánlást!
Ez így mindenmentesen jön? -
pulutodurumo
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez egyszer elnézzük, többet ne forduljon elő.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
TheProb
veterán
Véletlen se erre céloztam.
Komolyan írtam, amit írtam. Én anno 1x azért kaptam fél napos kényszerpihit, mert eszembe se volt, hogy olyan linket másolok be, amiben van reflink, így nem is figyeltem rá. Mondhatni "vicces volt"...Na de mindegy, már lassan szóba se merem hozni az ilyeneket, mert akkor meg azért leszek megvádolva (és szintén bannolva persze), mert lázítok, stb.stb...
Vegyük úgy, hogy nem írtam semmit.
-
spileraaa
senior tag
válasz martillo #119005 üzenetére
nekem 6 db lett újraküldve novemberből
az újra küldöttekből 4 rekord idő alatt értek ide kb 10-15 nap
és mindegyiknél volt dátum rajtaahol írja order no. a felet van nálam a dátum
2 újraküldőt pedig lassan 50 napja van úton
ezekre megint kérjem hogy küldjék újra vagy jobb ha refundot kérek?mert úgy érzem ez a 2 már nem fog megérkezni
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
FingR86
őstag
X3 USB Wired Optical Gaming Mouse - BLACK
GBANNIVERSARY002
2.99$ -
martillo
tag
Sziasztok,
Volt egy GB rendelesem a kiserteties novemberi idokbol, amit azota ujrakuldtek.
Ma erkezett egy csomag, amiben az a termek volt. Hogy tudom ellenorizni, hogy ez az ujrakuldott termek, vagy esetleg a novemberi esett be???
Datumot nem latok a csomagon, vagy csak rossz helyen keresem?Thx
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Vettem január 11-én egy tablet tokot, március 18 volt megadva érkezési határidőnek, de nem érkezett meg.
Mikor ma beléptem az ebay rendelt termékek részbe akkor nem jelenik meg a "contact seller", illetve a "I didn't recieve it" rész.
Hol tudok problémázni? -
beg
veterán
válasz TheProb #119002 üzenetére
0h-24h-ben percenként nincs kapacitásom f5-öt nyomogatni az oldalon, remélem megérted a kis csúszást. Akad néha munkahelyem és magánéletem is.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
TheProb
veterán
Azért jó látni, hogy nem mindenkire csap le instant a ban hammer...
-
nagyúr
válasz szabi__memo #118992 üzenetére
6x próbálkoztam mire ...
You Have won a 20% off Coupon for Apparel
Tökre megérte
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lenovo Yoga 910 – szinte már tökéletes
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 SUPER Panther OC - Gari! - Mint az új!
- Cyberpunk 2077 Ultimate Edition (PS5)
- Bármilyen hibás Poco F3-at keresek!
- Asus ROG Zephyrus G14 AniMeMatrix / 14" 2K WQHD / Ryzen 9 / RTX 3060 / 16GB / + Logitech gamer eger
- Ryzen 7 5700X3D vagy Ryzen 7 5800X3D processzort keresek hűtővel együtt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest