Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz davenport #121694 üzenetére
Akkor nem véletlen, hogy nem értettem.
Köszönöm, hogy felhomályosítottatok.
De biz isten, nem értem, hogy miert jobb egy USB-C - >USB-C kanóc, mint egy USB - >USB-C?
Max annyi előnye van, hogy uniszex a két vége, nem hermafrodita, mint egy USB toldó.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Zola007
veterán
válasz balazs1956 #121685 üzenetére
Valószínűleg
Képről nekem ugyanolyannak tűnik
Lehet hogy nem Isana amárka, de az biztos, hogy Aldiban vettem és Zöld-szürke fém nyelű.
Adtak hozzá 1x 3 pengés és 1x 6 pengés fejet, 1400 körül voltMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
vegyszer
addikt
válasz -secret- #121620 üzenetére
Szia!
Had kérdezzem meg, mert komolyan nem vágom:
Az milrt jó, ha egy autó töltő fejen van USC-C telón lévő bemenet?
Ez valahogy nekem megfejthetetlen.
Azt értem, hogy miért jó a QC3.0, de ez totál nem tiszta."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
addikt
válasz MADcat #121655 üzenetére
Nekem 4db Google Chromecast Audio van elszórva a lakásban, sose vennék mást. Csoportokba rendezheted és a csoport szinkronban szól, vagy akár mindegyiken más zene szólhat. Spotify és Tunein is vezérli.
A konyhában egy Panasonic soundbar van a falra csavarozva, a nappaliban az erősítő van rá kötve, a szobákban aktív hangfalak."After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Dr.NX
addikt
válasz anonymus89 #121681 üzenetére
Elfogadom a sütiket.
-
balazs1956
senior tag
válasz nickcreeper #121680 üzenetére
Köszönöm, ez megér egy próbát.
Vesztenivalóm nincs, mert ha jó akkor lesz nyele a kb. 25 darab 6 pengés fejnek, ha meg nem jó, akkor is el tudom használni! -
Zola007
veterán
válasz balazs1956 #121673 üzenetére
Szerintem ez ugyanolyan, amit most isana néven lehet kapni az Aldiban 3 fejjel.
.
Zöld-szürke fém nyelesMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
spammer
veterán
válasz vittorio7 #121660 üzenetére
Az egyik rosegalos mikroszálas kendő tegnap hozzám is megérkezett, de szerintem nagyjából annyit is ér, amennyibe került (10 cent). Nekem inkább valami textilrongynak tűnik, elég nagyok a szálak, rendesen átlátni köztük, nem annyira puha, mint kellene, a mérete meg max jól kifeszítve 30x70 centi... Mindegy, ennyit megért, de teljes árat nem ért volna.
Egyébként a rosegal egy másik, $5 kuponos rendelésemet (amire még +3,5 dodót fizettem rá, szóval nem is fél dolláros téma) már 2 hete nem képes feladni (processing), miközben a termék "In Stock" volt akkor is és azóta is. Írtam a supportnak, annyit írtak, hogy estimated dispatch 7-15 business days, várhatok vagy kérjek termékcserét. Na jó, mondom várok. Hamarosan lejár a határidő, kíváncsi leszek feladják-e.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e most olyan ajánlott mobil amit kintről (EU expresszel) vagy EU raktárakból be lehetne szerezni jó ár/érték arányban?
Van most ez az Umdigi Pro 4G elég jó támogatottsággal csak nincs EU expressz szállítás sajnos....Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
nickcreeper
tag
-
joy_k
tag
Sziasztok! Bringa gyerek ülés határa keresek valami vissza verő matricát illetve olyan hátsó lámpát amit föl lehet szerelni erre és ajánlott is. Köszi
-
kcsa
veterán
válasz Dluinet #121643 üzenetére
Borzalmasan belassultak a belföldi ügyek: van olyan áfamentes fejhallgatóm ami egy hete Ferihegyen vár. Tapsra vagy nem tudom hogy mire. Ráadásul a belföldi kézbesítésre továbbítva sem egy-két nap mint régen, simán volt már öt munkanap (persze plusz egy hétvége) is.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Arcképgyáros
Alis eladók általában vállalnak garanciát a termékekre? Vagy addig szól a "garancia" amíg meg nem adom rá a csillagokat?
Egy pénztárcáról van szó ami elszakadt kevesebb mint fél év alatt pedig vigyáztam rá.
-
Janusz001
őstag
Van ajánlott usb-type c kábel eu raktárból?
-
Zola007
veterán
válasz balazs1956 #121671 üzenetére
veszélyes dolog a "spájzolás", én is faragtam már rá hasonlóra
fotósd le a nyelet penge nélkülMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
balazs1956
senior tag
balazs1956
(fanatikus tag)(Szerkesztés)
Sziasztok, segítség kéne!
Pár éve betáraztam az Aldiból a Prince típusú 6 pengés borotvákból. Sajnos azóta nem forgalmazzák, és eltört a nyél, és ott a sok penge.
Tudtok-e ajánlani olyan nyelet, ami kompatibilis ezekkel a pengékkel.?
Egyébként nagyon bevált típus.Segítséget, ötleten előre is köszönöm szépen!
-
Ghard
őstag
válasz MADcat #121655 üzenetére
Pedig olcsóbban nem úszod meg, az áruk is azért ennyi mert nincs rá kereslet. Minek is okostelefonok meg hangszórók mellett Szerintem nem nagy maszatolás. Nézel aprón régebbi telefont( pl samsung ace 8k) vagy 50dolcsi körül kínából, mellé hasonló áron hálózati 2.1 hangfalat és akkor legalább szól is valahogy. Hangszórót/telefont egy alis töltőre rádugod, kapcsolós ha nem akarod állandóan áram alatt tartani.
-
izisz
senior tag
válasz Hegasus #121650 üzenetére
Sejtem, hogy nem minden munkahelyen megoldható, de szvsz akinél igen, annak érdemesebb melóhelyre rendelni.
ad1: recisek mindig ott vannak, amikor a postás érkezik
ad2: nincs értesítős bu*iskodás, kihoznak mindent (levél, csomag, tracking, nem tracking, nem számít)
ad3: nem kell postára battyogni sose
ad4: !szerintem! ha akad is enyveskezű talpaló kihordó, a cégesre kért küldeményekkel nem valószínű, hogy mer játszani (+ nálunk ezt zsákban szokták hozni, gyanítom postán összekészítik, az illetőke nem hiszem, hogy megbontja a zsákot) -
UberMutant
őstag
válasz Zola007 #121665 üzenetére
acélbetét, azt nem fúrod ki
121655 bocs, úgy értettem, hogy a célhardver annyi, amennyiért láttad. nincs belőle olcsó filléres kacat.
philips streamium-om volt valaha, szerettem, de nagyon körülményes volt felvenni csatornákat bele / hangolni.utána persze szépen működött, de ma már nem szórakoznék ilyennel
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kigyi_23 #121663 üzenetére
a felsőrész belső borítása kopik ki, nem a talp
#121664) sambenez: próbáltam már, de nem csinált semmit. Lehet, hogy be is kellene indítani?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Cipőim rendre kikopnak belül a nagyujjamnál és a kisujjam tövénél.
Erre nem talált még fel a kínai valamit?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
vittorio7
őstag
Helló!
Tegnap karácsonyi hangulatot okozott a posta.
Jött a postás, és hozott egy nemzetközi ajánlott csomagot, majd közölte, hogy még vár 12 darab postán maradó nagyalakú és nem tudja kihozni őket.Annak rendje és módja szerint egy valóban nagy csomaghoz gumizva vártak a megrendeléseim. (Meg az egyik szomszéd levele, belekeveredve az enyémek közé, ahogy szokott lenni.)
Megérkezett két db. novemberi megrendelésem a Gearbesttől. 150 és 151 napig vártak rám.
Már csak két novemberi gearbest rendelés nem érkezett meg, meg három januári, és egy márciusi mindez 140 db. megrendelésből. Nem annyira rossz arány most már.
Megkaptam viszont a 2018. január 24-én rendelt csipeszt a zapalsról. Innen, ezzel együtt négyből két megrendelés érkezett meg eddig.
Az aliról és megérkezett több termék. Sajnos sokadjára fordul elő, hogy kevesebb árú van a csomagban, mint amennyit megrendeltem, hiába küldik nemzetközi ajánlottal a levelet. De legalább videót készítettem a kicsomagolásról.
A rosegalról is jöttek cuccok, köztük az április másodikán rendelt mikro szálas kendő. (utólag is köszönöm a linket).
-
mobilizmo
addikt
Sziasztok!
Feleségem kinézett egy ilyen noti asztalt:
Számomra képek alapján elég gagyinak tűnik. Ráadásul ahol kinézteremek-deals.comdurván lehúzós oldalnak tűnik (FB reklám persze), ezt kakit 18000-ért árulják. Viszont nagyon akarja, ha valahol normálisabb áron meglehet kapni, akkor azért megvenném neki. Szóval "látta valaki ezt a csirkét" (mert én nem találom)?[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
MODERÁTOR
válasz UberMutant #121653 üzenetére
Mindenképp cél eszközt szeretnék. Nem akarok maszatolni. A tablet és a hangszóró lemerül,vagy folyamatosan tölteni kell, az már két madzag rögtön. Ha lemerül persze a legrosszabbkor. Most málna pc és erősítő van, de ahhoz app kell. Sehogy nem jó...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Czimby
addikt
válasz #42431471 #121599 üzenetére
Köszi szépen a választ!
A többieknek is!Érdekes cucc, de félek, hogy 1-2 használat után a fiók mélyén landolna.
Mondjuk egy igényes készülékházban valami 1-2 dolocsis mp3 lejátszóval még vicces is lenne.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
MODERÁTOR
Egyszer bedobtam a kérdést. Nem lett siker.
Internet rádió érdekelne, az se baj ha wifis. De ha csak lan-os, az sem hátrány. Nem tud valaki? 40 ezer itthon sajna.[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Hegasus
senior tag
az alis vagy bg-s rendelésed rakoncátlankodik?
én alin azt figyeltem meg, hogy ami simán eltart 50+ napig az a "seller shipping method" ami ugye rendszerint "free shipping", érdekes mi az oka, lehet azok magáncégek és a china post mögé sorolják őket.
igyekszem mindig "china post ordinary small packet plus"-al rendelni, az 10-30 nap szokott lenni, ez ugye rendszerint +0,2-0,5 zöldhasú, és belföldön nincs tracking. de lehet átszokok a "registered china air mail"-re (+1,5-3 dodó,belföldi trackingel),mert most bekakkantottam, rendeltem biciklizéshez egy ilyet, épp ideje volt már hogy megjöjjön (20 nap), amikor szombat este áthozza egy fiatal pár, hogy hozzájuk dobták be, a kb 1 kilométerrel odébb lévő utcába, aminek neve nem is hasonlít a miénkhez... véleményem szerint, a "postásunk" szabin volt, és valakimi más csak bedobta a legközelebbi házhoz, aztán rohant haza gyurmázni, hogy mennyire menő gyerek volt, hogy ellógta a szombati munkanapot ez a legvalószínűbb verzió... a másik verzió,hogy ugyan nem én vettem át, de azt mondták, hogy sorry hogy kibontották, de nem tudták mi ez, meg kérdezték, hogy ugyan mit dolgozok, hogy ilyen szemüveg kell... nos lehet, hogy hivatalos szerveknek kicsit gyanús volt, és biztos ami biztos személyesen hozták ki érdeklődni kicsit, mert ilyesmit lehet használni védőszemüvegnek mindenféle kemikália előállításához... nade mindegy ezt csak a fantáziám szülte... (remélem)
volt már valakinek, hogy felbontva érkezett, vagy legalábbis látszott, hogy kibontották, aztán vissza celluxozták?
szóval, az hogy nem érkezik meg valakinek valami, simán lehet hogy a bal lábbal felkelt helyettesítő postás bedobja a legközelebbi házhoz, azok meg zsebre teszik ajándékként.
amúgy már érdeklődtem benn a postán is, meg mondtam a "postásunknak" is, hogy nem lehetne-e hogy csak értesítőt hoz, neki se kell feleslegesen cipelnie, az esetek 99%-ban, én is szívesebben ugrom el heti 1x átvenni x csomagot... de mondták, hogy ilyesmit sajnos nem lehet hivatalosan...Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Ghard
őstag
válasz gixxergabi #121647 üzenetére
A generátor nem füstölt, ventilátorral raktam össze. Nem vagyok szakértő, de magas koncentrációban látható az ózon szerintem.
-
lappy
őstag
Transistor Tester tudtok ajánlani vmi jó vételt?
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
gixxergabi
senior tag
válasz Ghard #121617 üzenetére
Köszi. Ezek szerint "látszik" is az ózon? Vagy csak az elektronika füstölt
(#121626) staker Először én is aliról akartam, de nem engedte fizetni se appból-se böngészőből, azt írta próbáljam újra...Ezért vettem banggoodon, pontokat beváltva olcsóbb volt...
De gondolom azért mert ahogy most nézem én 7gr/h vettem (világoskék), míg a tiéd 10gr/h... (sötétkék) -
kigyi_23
addikt
Azt a kis furcsa kézi fólia hegesztőt aki rendelte nézze meg az üzeneteit ezek nem is postázták el (mondjuk a nyomkövetésből gyanús volt, mert meg sem mozdult). Most küldték állítólag szét hát ezt buktam ahogy nézem már nem érkezik meg időben hacsak nem kap szárnyakat.....
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Ghard
őstag
válasz szabi__memo #121639 üzenetére
Egy hete ugyan úgy ki volt fogyva, de ma mégis volt 1 darab Remélem nem elírás volt.
-
carr
őstag
válasz #04441088 #121626 üzenetére
ali!
Jellemzően későn, vagy nem kapom meg mostanában a rendeléseimet. Illetve csak pár dolog jön meg.
Szerintetek van köze a "agyar" királyi postának hozzá?
pl. 3+1 led izzó nem érkezett meg még, pedig 1 hónapja rendeltem. jellemzően 2-3 hét alatt minden itt volt eddig. rámentek volna a kínai csomagokra a postások? vagy mi?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
tomazin
veterán
válasz Krogoth #121630 üzenetére
Közben rájöttem ám.
Venni kell egy infinit enerdzsi powerbankot ezzel bundleban és a sima usbből bedugni a powerbankot tölteni, a powerbankról meg a kocsit.
Ily módon a régi 2üteműek is pillanatok alatt zöldrendszámos hibridként vizsgáztathatóak.
Az ötletet kéretik nem ellopni -
zsiz
őstag
Olcsó (mondjuk 2k körül) microSD/SD olvasót tudtok ajánlani?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
törölt tag
válasz gixxergabi #121615 üzenetére
Jól írta kolléga,. Alirol jött.
Április 11.-én rendeltem délután, ma délelőtt jött meg. Elég gyors volt. Pontosan ez az: Link -
nagyúr
-
HornedReaper
senior tag
-
Arcképgyáros
[Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-C7 USB Type C Quick Charge QC 2.0 33W Car Charger
kupon:f515bd
ár: 915 Ft!!! -
Beni2360
félisten
válasz balazs1956 #121614 üzenetére
Az ebay oldalán a saját magadnál keresd a lehetőséget a tiltásra.
Egyszer vásárlásnál felugrott egy ablak, hogy szeretnéd-e a gyorsabb vásárlás és te ott ok-tál és összefűzte a fizetést. Vissza lehet vonni de hol azt nem tudom, olvastam róla.
Látom közben jött válasz mástól.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ghard
őstag
válasz gixxergabi #121615 üzenetére
AWTFS gondolom aliról. Én egyet rendeltem ugyan innen(világos kék lapos) és egyet banggoodról(sötét kék lapos). Alis 5 hét volt, banggoodos 2.
A 2 együtt +ventilátor szépen teleküld 40 perc alatt egy kb 30m²-es szobát. Egy órát vártam a működés után, hogy benyissak szellőztetni. Olyan "köd" volt bent, azt hittem kigyulladt a generátor -
IldiH
tag
válasz balazs1956 #121614 üzenetére
Nem a PP oldalán kell, hanem e-baynél szétválasztani (valamikor bejelölted a gyorsfizetést).
[link] -
balazs1956
senior tag
válasz UberMutant #121568 üzenetére
(#121568) UberMutant
Köszönöm az ötletet!
Beléptem a PP oldalára, meg is találtam amit ajánlottál, de ott nem szerepel az Ebay, és nem is találom a lehetőséget, hogy hol lehetne hozzáadni cégeket, vagy elvenni a jogosultságukat.
Egyetlen sor szerepel ott, a MyMemory, akitől egy hete vásároltam, de ott rendben kérte a PP jelszót.
Szóval egyelőre nem találom a megoldást. -
Salmi
tag
Sziasztok! Alin megjelöltem kedvencnek egy terméket, nemrég jött email, hogy azt a terméket kedvezményesen megvehetem. Hiába kattintok rá az emailben (vagy az alkalmazásban), csak a régi árát hozza. Van valami ötletetek? Köszi
-
HornedReaper
senior tag
válasz fecus #121605 üzenetére
Vettem olyan szemüveget, én is Veithdia márkajelzéssel és márkajelzés nélkül is (5-6 USD-ért is van márkajelzés nélküli, és a márkajelzés ahogy néztem csak a dobozon szerepel). Ott lehet csak elírták a méretezést. Elég nagy a szemüveg valóban, szomszédnak továbbadtam Szerintem a lencséi is túlzottan vékonyak, torzított is a széleken.
-
anadroid
senior tag
válasz CHIPman #121608 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
CHIPman
nagyúr
Emailben jött Lenovo P8 tablet GB-n 129$-ért, de rákattintva 151-ért hozza inkognitóban is. Elfogyott volna pár perc alatt?
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
fecus
őstag
Ilyen napszemüveget vett már valaki:
KINGSEVEN Men Polarized Sunglasses Aluminum MagnesiumA Veithdia túl széles a fejemre. Ezt kisebbnek írja valamivel.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
haruspex
aktív tag
Van valakinek ötelete erre a TN-re:
AAA627912740GB
A TOMTOP UK raktárából rendeltem, arra kaptam, de semelyik postánál nem ismerte fel.
-
bertokl
tag
Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb - SILVER
email only: $17.99
pontozva: $12.61
YEELIGHT YLDP06YL Smart Light Bulb 10W RGB E27
email only: $21.99
pontozva: $15.41
Yeelight Smart Light Strip - RGB COLOR
email only: $27.99
pontozva: $19.61[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch
email only: $19.99
pontozva: $14.01
( Official International Version ) Original Xiaomi Mi TV Box - BLACK EU PLUG
email only: $59.99
pontozva: $41.30[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 6gen i5 HP pc 12gb ram/1tb hdd
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- 2db tökéletesen funkcionáló Kingston A400 120GB (100/33 25TB és 100/86 3TB) egyben eladó
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest