Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok, Rendeltem egy vizallo mp3-at, megerkezett, gep ugye nem ismeri fel meghajtokent, eszkozkezeloben se latom, illetve a hangero fel gomb fixen be van ragadva, hasznalhatatlan.
Irtam az eladonak, kert kepet a csomagrol, kuldtem, 20% refundot ajanlott, iram, hogy no no, most azt ajanlja, hogy kikuldik ujra. Fogadjam el, aztan majd szepen kicsuszunk a 60 napbol, vagy refundot eroltessem?
Everybody lies.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok.
A Trachecker szerint az egyik csomagom Shipment Canceled lett 14 nap után. Ilyet miért csinálnak?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
izisz
senior tag
-
hardline
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, holnap benézek a LIDL-be, hátha találok még a Parkside gépből. Az ára és a 3 év gari miatt talán jobb választás.
Ha lemaradnék róla, akkor a Hilda lesz a befutó. Jó minőségű, a kiegészítői is jó áron vannak, bár nem szívesen adnék érte 12k-t. -
dugesz77
őstag
válasz azbest #122291 üzenetére
A Lidl gépnek a legelterjedtebb 2,4 mm és 3,2 mm befogó fejei vannak de bármikor vehető/tehető bele másik is. Nem drága egyébként a komplett befogófej készlet.
-
DJ. Ru$y
félisten
Miért is lenne? Nézd meg a képet és gondolkodj, mielőtt próbálsz lehurrogni. Kivehető a rész amit tartja a telefont, ha megnézed, ergo meg lehet fordítani, ha kifelé nézne.. És mi az, hogy kifelé néz a telefon? Igen, a telefonokon 2 kamera van, az egyik biztosan minden esetben kifelé néz.
(Remélem azt is megnézted, hogy a probléma annyi, hogy az elsütő gomb ami a távon van és elvileg kivehető, nem feléd esik, hanem a másik irányba, ergo maga a selfiebot működik, tartja a telefont.)
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dugesz77
őstag
válasz dugesz77 #122281 üzenetére
Egész jó ez a Lidl-s multi szerszám. Épp nézegettem a kínálatot mire mindent megvesz hozzá az ember bőven jó árban adják. A flexibilis szár az 8-9$ körül kapható külön, a teleszkópos állvány is hasonló 6-8 $, a ledes világítás is ilyesmi árban van(ebből nem is nagyon találtam máshol de a gyári dremel valami 9000 FT).
Plusz ott az alap szerszámgép tartozékok és egy kicsit erősebb ,mert 160W-os a gép)
Egyet elhoztam, kipróbáltam kellemes kis gép .(volt egy ilyesmi gépem régebben de azt elfelejtette valamelyik "haver" visszahozni) -
csucsotke
aktív tag
válasz hardline #122268 üzenetére
Nekem ilyen dremel klónom van már 1 éve, de mértékkel használtam. Az egyik legolcsóbb, de semmi kiegészítő nincs hozzá. Azokkal a kiegészítőkkel ami a parksidenak van, már drágábba jönne ki, mint a lidliben, szóval olcsóbban nem igen van. És egy alap 5 dolláros pakkot minmum kell hozzá venni. (Nekem mondjuk a lidlis rögtön elromlott, de a pénzt visszaadták, áru már nem volt. Szóval amikor új próbáld ki, kicsit gyötörd meg egy 2 x20 perces használattal, legalább, hogy jöjjön elő ha van neki valami kehéje).
-
sloja
tag
válasz MasterMark #122286 üzenetére
Vámhatár kiskapu: [link]
-
dugesz77
őstag
válasz MasterMark #122286 üzenetére
"Az uniós vámjog végrehajtásáról szóló 2017. évi CLII. törvény 162 § (5) bekezdése alapján a rendelt küldeményben lévő termék értéke a 22 € forintra számított összértékét meghaladja, de nem éri el a 150 € értéket, úgy a termékbehozatal során általános forgalmi adó fizetési kötelezettség keletkezik, amely összeget az ügyfélnek nem kell megfizetnie akkor, ha a kiszámolt – és így az ügyfél által fizetendő – összeg a 10 € értéket nem haladja meg.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy februárban 45,69 $-ig adómentes a küldemény.
Ha a vásárolt dolog értéke 45,69 $ körüli, akkor emlékeztetve a fenti jogszabályi helyre az értékigazolást bekérőt, kérni kell az áfa kiszabás, a vámeljárás vámmenteskénti elbírálását.
Mivel ennek a szabálynak alkalmazása már vámeljárás keretében történik, így a vámolási szolgáltatást végző cég felszámolhatja a vámeljárási költségét."Gearbest topik összefoglalójából másoltam. Az összeget a mostanival helyettesítsd be.
Nekem utoljára egy Xiaomi router akadt meg a vámon az 39,99$ volt , beküldve a papírokat,stb-t áfamentesnek ítélték.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Degeczi #122271 üzenetére
köszi a linket, még volt pár a szegedi szabadkai utcai üzletben. Megvan egy olcsó kínai érzése, ami a topichoz szükséges
(#122286) MasterMark
az összefoglaló kb második bekezdése részletezi. A 10 euronál kevesebb kivetendő adót nem kell beszedni, ez a lényege, az adott havi hivatalos árfolyam alapján szokták dollárra átszámolni, hogy az mennyi vételár+szállítás összeget jelent.[ Szerkesztve ]
-
sloja
tag
válasz MasterMark #122282 üzenetére
45.78$
-
dugesz77
őstag
válasz MasterMark #122282 üzenetére
" Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vámeljárási Osztálya azt a tájékoztatást adta, hogy májusban 45.78 $-ig adómentes a küldemény."
-
MasterMark
titán
Üdv,
Mennyi most a vámhatár EU-n kívülről?
Ilyet vennék ez még belefér? Egyébként valakinek van esetleg ilyen?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
citkar
addikt
válasz Zoli-bácsi #122274 üzenetére
Használtam néha adaptert, de csak laptophoz, amikor a felmásoltam a kártya tartalmát, ilyenkor semmi problémám sem volt.
-
Trabi TM
csendes tag
válasz Zoli-bácsi #122274 üzenetére
A sebességet nem tudom, de az átalakítósokkal nekem mindig érintkezési gondjaim voltak a fényképezőmben, egy darabig ment jól (pár óra), majd kiírta, hogy nincs kártya. Kis igazgatás után újra egy darabig jó, majd ismét nincs kártya. És több típussal is próbáltam, mire meguntam, és vettem normál SD-t, azóta még egyszer nem írta ki, pedig ez már több éve volt...
-
Zola007
veterán
-
Salex1
őstag
Valami normálisabb okos órát tudnátok ajánlani? Kerek házasat szeretnék, amin lehet váltani a számlapot. Az sem lenne baj,ha saját sim foglalata lenne. Még + lenne,ha EU Stock-ról jönne.
-
zsolt1225
aktív tag
Alibabán kinéztem a Xiaomi Scootert és elvileg az eladó 1 db-ot is postáz. Van tapasztalat ilyen 1 db-os alibaba rendelésekkel?
-
Degeczi
nagyúr
válasz Doki16 #122269 üzenetére
Ha erre gondolsz, az már van tegnap óta (ill. ebből adódóan valszeg már nem nagyon, mert ami tényleg jó értékarányú, azt tucatjával viszik a profik)
-
hardline
senior tag
Dremel klónból van valami olcsó ajánlott 230V-os?
Van egy kis multigépem, de rettentően gyenge, meg adapteres és körülményes vele dolgozni, ezért keresnék egy másikat, ami 230V-os és legalább 120W teljesítményű, de minél több, annál jobb.
A LIDL-ben láttam most 8k-ért egy Parkside gépet, ha nagyon nincs más, akkor azt veszem meg. -
azbest
félisten
válasz Donki Hóte #122257 üzenetére
úgy tűnik a sandisk néha csupasz hátsójú kártyákat is gyárt... legalábbis egy ultra változatból láttam a neten hasonlót [link], [link]
(#122265) GIJoe
de mocskosul megkavarták ezeket a jelöléseket...
,
uhs-I , uhs speed class 3
Az a1 meg application performance classCsak azért írom, mert az uhs-II és uhs-III fizikailag máshogy néz ki, van egy második csatlakozósora.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz GIJoe #122265 üzenetére
A hozzávaló olvasód is megvan ugye?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
YxVs
senior tag
válasz Donki Hóte #122263 üzenetére
És vajon mi a különbség az alábbi kettő között?
Amit te rendeltél az olcsóbb, és nem 100% eredeti?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz quailstorm #122261 üzenetére
Korábban sinceritytől vett hasonló Sandisk Ultra A1 kártyán van egy plusz lakkréteg a hátulján, de az se ad sok védelmet.
Ezek büdzsé kártyák, nem strapára tervezték őket
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
válasz quailstorm #122261 üzenetére
ez az ala natúr slim fit edition
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
quailstorm
nagyúr
Mintha hiányozna róla a műanyag borítás
(#122260) Donki Hóte: mondjuk mert nem mindennapi látvány a NYÁK egy új microSD-n.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Beni2360
félisten
Már bekebelezték BP-tet?
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Ciccuka
veterán
-
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #122254 üzenetére
Nincs sok értelme, h nézzék, hiszen ők tudják a legjobban, h a kínai eladók többsége töredékárat ír a csomagra.
-
veterán
válasz Donki Hóte #122254 üzenetére
Nem nézik az árat.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz sambenez #122252 üzenetére
Úgy tudom, hogy egyesével teszik a csomagokat a szkennerbe, szóval ha már egyesével megfogják őket, akkor egy pillantást vetni a Costum Declarations mezőre, ahol feltűnően ott az ár, már nem többletmunka.
Ha nem nézik az árat, az persze nekünk jó
-
Ciccuka
veterán
válasz Donki Hóte #122251 üzenetére
Képet készítettél a kártyáról?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
sambenez
addikt
válasz Donki Hóte #122251 üzenetére
Gondolod egyesével nézegetik mi van ráírva?
-
veterán
Ma megérkezett a JoyBuy-ról rendelt 128 GB-os SanDisk Ultra microSD kártya.
Rendes nyomkövetéssel volt feladva, a sinceritytől érkező vékony borítékokkal szemben ez egy jó vastag csomagban volt elrejtve.
(A JoyBuy sajnos kívülről ráírja a csomagra a tétel pontos árát, ez nem jó hír azoknak, akik 50 dollár feletti terméket rendelnek, mert a vámosok szélesen mosolyogva fognak lecsapni a vámolandó tételekre )
A kártya az olcsó ár ellenére tökéletes, a kapacitása tesztelve megvan 122 GB, a teszten mért sebessége pedig 79/62 MB/s
Ez az A1 jelű Sandisk Ultra kártya nagyon megéri az árát, szerintem mindenki vegye meg a neki járó 1 db. kártyát a JoyBuy-ról, mert 31 dollárért ez egy bestbuy kártya
-
wentworth
tag
válasz Zsoleszhun #122159 üzenetére
Samsung dobálja... vajon miért? A kártya, vagy a telefon a szar?
Vi10 32G Q32G221510...
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #122246 üzenetére
Most megint lassult a posta, tehát minden elképzelhető.
Nekem LVS nem tűnt el szerencsére, 1db volt ami 60 napra jött meg.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kigyi_23
addikt
válasz Mr.Csizmás #122246 üzenetére
Az azt jelenti, hogy Belgáék átvették onnan még pár hét lehet mire ideér, de országunkba érkezés után is eltlhet 2-3 hét (mostanában nekem ennyi meg van simán ) Szóval még ez a jelenlegi viszonyok szerint simán megérkezhet hozzád napokon belül.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Mr.Csizmás
titán
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #122239 üzenetére
Van egy pár.
LVS belgáig követhető.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
-
keszo
őstag
-
Breki
veterán
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
veterán
válasz [BiG] #122234 üzenetére
Köszi a fényképet, ez tényleg másmilyen, mint az enyém.
Ezek szerint változtattak a konstrukción, csak a termék leírásából "elfelejtették" törölni a 360 fokos körbeforgatás lehetőségét.
Szóval aki mostanában rendelne BlitzWolf BW-S3 szelfibotot, az kérdezzen rá, hogy a fej tényleg körbeforgatható-e!
-
w.miki
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
melyik tracking kamu? LVS?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
air
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #122235 üzenetére
Ezt most te sem gondoltad végig.
Hogyan látja el a funkcióját, ha kifelé néz a telefon?
Ráadásul a specifikációban benne van a 360 fokban forgatható fej.
Szóval ez így hülyeség, amit írtál.Donki Hóte!
Szerintem csinálj egy videót a BG-nek, amin megpróbálod elfordítani!
Ha pont akkor eltörik, nem kérdés a refund, és nem fogják kérni a törött bot visszaküldését.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Donki Hóte #122231 üzenetére
Vagy egy második-harmadik "generációs" darab már, amiből kimaradt ez. Attól még nem hibás, mivel funkcióját ellátja.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
[BiG]
csendes tag
válasz Donki Hóte #122231 üzenetére
Nekem valóban másképp néz ki a fej alatt.
Ha forgatom, akkor a teleszkópos rész együtt forog a kor alakú lappal együtt a fejben, de kicsit kiemelkedik forgás közben és a két végállásban visszaugrik, érzésre egy rugó húzza be. Így van rögzítve a 180 fokos két állás. Itt talán látszik a kiemelkedő kör lap forgás közben, de sajnos a fények nem előnyösek és per pill nem tudtam jobban megvilágítani.
2017-es vásárlás és a rendelésben a BlitzWolf BW-BS3 típus szerepel
Én eddig abszolút ajánlott terméknek tekintettem, nem találkoztam jobb selfie bottal.
Üdv.: BiG
-
mrrr74
aktív tag
válasz Donki Hóte #122191 üzenetére
Esküszöm, hogy már sokadszor olvasom amit írsz, de nem értem mi a baj
A kengyelt felnyitod és a bot/markolat tengelye körül megtekered magad felé. És akkor pont úgy áll, mint a képen.[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
veterán
válasz azbest #122228 üzenetére
Esetleg kérj meg valakit személyesen, aki picit jobb technikai érzékkel rendelkezik nálad.
Ha pesti vagy, akkor szívesen megmutatom neked, kíváncsi vagyok, hogy te el tudod-e fordítani (SZERK: mármint úgy, hogy funkcionálisan működőképes maradjon )
#122229 daver88: köszi szépen! Nekem így nem forog, ahogy a te videódban látszik, az enyémben a kör alakú betét nem mozdul a külső részhez képest.
Hanyagolom a témát itt, megírtam a banggoodnak, hogy hibás a cucc
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz Donki Hóte #122226 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz Donki Hóte #122226 üzenetére
2:22 -nél látszik a videóban, hogy természetesen ott is megvan a rögzítés, különben szétesne.
Próbáld meg úgy forgatni esetleg, ahogyan a vieóban teszi. Ne a teleszkópos fémcsőre fogj rá és arról próbáld letölrni a végét, hanem a nyeléhez képest forog az egész valószínűleg. Esetleg kérj meg valakit személyesen, aki picit jobb technikai érzékkel rendelkezik nálad. Kezd szélmalomharccá válni részedről
(#122229) daver88
hmm, én tévedtem[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Xiaomi wifi amplifier-hez állandó töltőből ki mit használ? (Ha nem laptopba dugdosnám) Van valami bevált darab, ami nem égeti le a házat tartós használat mellett sem?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
veterán
válasz olddog #122216 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, de az enyémen semmi nyomát sem bírom felfedezni semmilyen rugós szerkezetnek.
A fej tengelye bele van szorítva a kihúzható nyélbe és pontozással van rögzítve, az nem forog. Maga a műanyag fej pedig teljesen stabilan össze van ragasztva (egybe van öntve) a kengyel tartójával, semmi sem mozdul benne semmilyen próbálgatásra sem
A fejet leszedve ez látszik, belül nyoma sincs mozdítható, rugós szerkezetnek
Nálad is így néz ki a felső része a szelfibotnak
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz Donki Hóte #122204 üzenetére
nekem is ilyen van, és nekem fordul...
-
Ferike81
senior tag
válasz Exian #122223 üzenetére
Az, hogy milyen a Nokia BL-5C akku, azt ha másként nem is de google alapján is tudjuk, de hogy milyen a felvevő motyód azt így elég nehéz kisilabizálni. Egy linket róla, vagy legalább a nevét elárulhatnád. Egész sokat segítenél. Köszi!!!
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Exian
addikt
válasz sambenez #122201 üzenetére
Enyém a legjobb, sima régi Nokia telefon akku kell bele több, mint 3 éve van a kocsiban, kutya baja az akkunak. Igaz, hogy a gyári akkut azonnal cserélni kellett, mert gyárilag kuka volt, de vettem 500 Ft-ért bolhapiacon Nokia BL-5C akkut és azóta is tökéletes.
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
64gb-os SD (nem micro) kártyát hol, milyet érdemes mostanság venni?
-
w.miki
veterán
houzetek C26 Bluetooth Car Charger - Black FM, USB
Ár: 6.99 USD (-53%)
Kupon: DSRGAPR11Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Kernel
nagyúr
válasz KisApám #122217 üzenetére
USB LED-szalaghoz való PWM-dimmer, vagyis nem lineárisan szabályoz 0-5 V között, hanem kapcsolóüzemben dolgozik:
https://www.aliexpress.com/item/-/32826200712.html
Mivel LED-hez készült, villogó módot is tud, a jelzett sebesség arra vonatkozik, nem ventilátorra. Utóbbihoz értelemszerűen csak a fényerőt (PWM-kitöltést) kell szabályozni.
Vagy kellene, ugyanis egyáltalán nem kipróbált, csak netről ismerem, tehát garantálni semmit nem tudok. Legfeljebb olcsó ára miatt nem ér nagy kár, ha mégsem áll össze valami.
Ilyen lehet például némi PWM-sípolás a ventilátoron, noha elvileg a hallható tartomány felett működik.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Valaki rendelt még email only xiaomi Df3 kamerát a Gearbeströl?
Én rendeltem egyet szombaton és egyet vasárnap is. Akkor kaptam egy levelet,hogy biztos duplán szeretném e. Írtam hogy igen. Erre jött a válasz,hogy elfogyott és válasszak 3 lehetőség közül.Az egyiket törölték is és egynek az árát vissza is adták De a másik az azóta is Paid. Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
USB-s feszültségszabályzó kellene az USB-s ventilátor és az áramforrás közé (pl. számítógép, USB-s töltő stb.) (0 és 5V közötti).
Tudnátok linkelni megbízható, működőképeset?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
olddog
tag
válasz Donki Hóte #122191 üzenetére
Üdv!
A kedvedért elővettem, az enyém körbeforog. Valami rugós szerkezet, ha elforgatom kicsit megemelkedik az egész kis telefontartó állvány 180 fokot elfordul, és visszaugrik stabil állapotba. A lábak valóban nem a legjobbak, de majd egyszer valaki biztosan gyárt egy minden szempontból tökéleteset.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
bul07
nagyúr
Újra
rosegal.com
Metal 9 Ring Puzzle Toys 8Pcs/Sets Intelligence Buckle - Stainless Steel
[link]
ZHKG19
$1.46( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz apple87 #122206 üzenetére
Hát már többen írták, hogy a legerősebb fénynél 1 órát bír az aksi.
Egy sima 1A stabil töltőt lehet hozzá csatolni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
válasz Trabi TM #122212 üzenetére
4 év valóban rendben lenne - de semmi nem garantálja, sokan számolnak be bőven egy évnél hamarabb megdöglött akkuról sajnos.
A régi A118C-ben az is tetszik, h kívülről egyáltalán nem föltűnő (és benn sem zavaró), annyira elbújuk a tükör tövénél - így persze nekem nem lenne szempont, h kiszedjem, nomeg egyébként is ragasztva van. Ha kinn kellene videózni, arra ott a telefon
[ Szerkesztve ]
-
Trabi TM
csendes tag
válasz Degeczi #122203 üzenetére
"Érthetetlen, miért nem a biztonságosabb, kondenzátoros megoldást választják a gyártók ilyen célra."
Ezeket úgy tervezték, hogy pl baleset esetén kipattintod a helyéről, és a kocsin kívül is le tudd videózni a történéseket, amire a kondi nem alkalmas. Ráadásul némelyikben olyan funkció is van (legalábbis így hallottam, az enyémben ilyen nincs), ami leállított autónál is figyeli folyamatosan az ütközés szenzort, és ha akció van, akkor be is kapcsol, ehhez is kevés a kondi.
Az előző ilyen készülékem ~4 év után lett lecserélve, de az akku még bírt pár percet akkor is, a mostani még fél éves kb, arról még nincs hosszú távú tapasztalat, de ha ez is megy 4 évet, akkor simán elégedett leszek vele...
-
Aidan85
aktív tag
válasz Donki Hóte #122204 üzenetére
Szia,
ha jól emlékszem rugós a cucc, kicsit meg kell húzni kifelé és lehet forgatni, amikor 180 fokot fordítottál rajta, beugrik a helyére, hogy ne forogjon indokolatlanul. Összecsukáskor vissza kell forgatni.
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Ehhez a lámpához tudnátok ajánlani usb töltőt, amiről folyamatosan megy, mert az akkumulátora borzalmas, alig bírja valamikor meg be se kapcsol?
-
anadroid
senior tag
válasz ANOka #122202 üzenetére
A "Ship between" nem a te rendelésedre vonatkozik, hanem azéra, aki ma rendelné.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
veterán
válasz Saccco #122192 üzenetére
Megnéztem mégegyszer, az enyémen nem lehet forgatni a fejet
A videóban valóban egy mozdulattal fordít rajta 180 fokot az illető, de az enyém ott a nyakánál nem fordul el.
Nem látom pontosan, hogy nálam ott egybe van öntve, vagy csak nagyon erősen be van ragadva, de közepes erőltetésre sem fordul el. Nagyon meg nem akarom erőltetni, mert akkor biztosan elfordul, csak nem a nyakánál, hanem a kihúzható rudaknál fog fordulni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz sambenez #122201 üzenetére
Persze, h van ilyen tapasztalat is, de lutri. Az tény, h minden li-ion akkunak rosszat tesz a hőség, erőteljesen csökkenti az élettartamát már 40-45 fok fölött is - és az autó szélvédője alatt ennél jóval melegebb van (nyilván típustól függően is)
Érthetetlen, miért nem a biztonságosabb, kondenzátoros megoldást választják a gyártók ilyen célra.
Zola007: már rég nem követem, még 2015-ben vettem a népszerű Viofo A118C-t külső GPS-el, be is vált, de azóta persze nyilván vannak jobbak.
Ha most vennék, olyat keresnék, amiben van wifi (néha csak azért nem töltök le egy érdekes helyzetről készült felvételt, mert nem akarok a microSD áthelyezésével pepecselni), de a GPS (ami az alábbi Xiaomihez azt hiszem nem illeszthető) nekem továbbra is fontos, mert sokszor nyugtatott már meg a felvétel visszanézése egy későn észrevett traffi mellett elhaladva.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz crazygamer75 #122156 üzenetére
Bő egy hete rendeltem egy feketét apámnak. Azóta is b@sszák feladni, a "Ship between" is folyamatosan együtt mozog az aktuális naptári nappal...
Hol árulnak még ilyet, ahol van is raktáron belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest