Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
Srácok, van a Original Xiaomi Mi Smart Temperature and Humidity Sensor -ra kupon?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gagyilovag #117693 üzenetére
vizezd be enyhén a felületet, meg a szivacsot is, és ne nyomd rá, csak simogasd vele a koszt. na meg ki kell tapasztalni, hogy melyik "szálirányból" viszi jól.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hardline
senior tag
-
mrrr74
aktív tag
-
Janaboy
veterán
-
tobias40
veterán
Komolyabb lakás riasztó rendszert vett már vki külföldről?(vagy itthonról jó áron ,tudom nem egyszerű kérdés de hátha..)
Nem találok rá topic-t azért kérdem itt. -
gagyilovag
aktív tag
A topikos csodaszivacsot rendeltem én is,az itt bevált eladótól!
Egy nagy rakás sz... amit kaptam.
Semmit nem visz le. -
BullZeye
veterán
Múlt héten jött meg kollégámnak ez a Xiaomi Mi Speaker, és abszolút meglepett a hangminősége a méretéhez és árához képest (általában 9 dollár körül szokott lenni kuponnal).
Akinek van ilyen, és esetleg van nagyobb méretben is (pl blitz vagy nagyobb xiaomi), sokkal jobbak a nagyobbak hangminőségben?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tillatrilla
senior tag
válasz hentes555 #117657 üzenetére
Szia! Ez eléggé jónak tűnik.A TX3 Max-ra gondolok. Láttál már ilyet valakinél működni,és tényleg eléggé fürge? Nagyon gondolkozom egy vásárlásán a gyereknek a tvhez... Okosítva lenne legalább :-) Vagy javaslatok alapján választottad ezt? Én attól félek,hogy egy aránylag kicsi dobozba van belezsúfolva egy csomó alkatrész,passzív hűtéssel. Nem hevülhet túl az egész belseje?
Üdv: Attila
-
Beni2360
félisten
válasz Zsoleszhun #117687 üzenetére
De hiába rendeled meg ma e szerint ha Áprilisba érkezik be és akkor más más lesz a hozzá állás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tillatrilla
senior tag
válasz crazygamer75 #117665 üzenetére
Ez tényleg jól néz ki,de kicsit sok a 18dodó érte nem? Én tavaly a xiaomi redmi4x-hez a linken lévő fülest vettem. Mit mondjak... Nem akarom dicsérni,de a mély az olyan marha frankón jön belőle,hogy csak ámultam!!
Imádok munka közben zenét hallgatni rajta. A hívások is tökéletesen szólnak benne. Merem ajánlani!!Üdv: Attila
-
XtremLor
őstag
-
Janusz001
őstag
válasz gagyilovag #117672 üzenetére
Csak a szokásos 7% van.
-
nepszter1
addikt
Tud valaki megbízható elem töltőt amire akár van kupon is ?
-
Jarod1
veterán
no megjött a fogkrém adagoló
-
janakbacsi
őstag
xiaomi bluetooth hangszóróhoz tud valaki olcsósító kupont?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
ZsoltG60
aktív tag
-
Kernel
nagyúr
válasz csucsotke #117644 üzenetére
Igen, ezt pedzegettem én is régebben a fórumon, hogy a csomagot kibontva egy komolyabb megjelenésű távszabályzóval szembesültem, mint a fotók alapján vártam volna. Méretre, anyagminőségre stb. Takarón keresztül is képes működni.
Számomra az is követelmény egy távszabályzónál, hogy ránézés nélkül is könnyen eltalálhatók a gombok.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
sysrq
őstag
A 9:00 UTC az Budapesten (HU) ugye 10:00 (tíz) órát jelent?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
HoTaZo
addikt
válasz dudi6 #117660 üzenetére
Ne felejts el felkészülni a következő télre!
Ikeás, "lapraszerelt" hóember.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
crazygamer75
tag
válasz jackbacsi87 #117658 üzenetére
Ezt a fülhallgató topikban sokkal jobban dicsérik hangzásra, ráadásul olcsóbb is
Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones - SILVER -
DeFranco
nagyúr
válasz dudi6 #117660 üzenetére
az igazsághoz annyi hozzátartozik, hogy ez az új széria nem tudom milyen, de a régebbi szériánál volt, hogy kicsit hunyorgott a lámpa amit a forrasztott kapcsoló gyenge kontaktja okozott. nem villogott, csak változó volt a fényereje. a kapcsolóház enyhe összenyomásával ideiglenesen a kapcsoló szimpa cseréjével (ez tényleg egyszerű még kismókusoknak is és van rá netes workaround) véglegesen javítható volt.
de nem mindegyik csinálja és nem is gyakori én egy kapcsolót sem cseréltem még ki emiatt, pedig rengeteget használjuk. de a múltban volt ilyen gond, jobb ha teljes körű információval rendelkezel.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
válasz jackbacsi87 #117658 üzenetére
Így már majdnem annyi, mint az eustock.eu-n.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz hentes555 #117657 üzenetére
Nincs olyan amire ne lenne kupon
TX3MAX1 ----> $37.99 free shipping
Tanix TX3 Max TV Box - EU PLUG BLACKLumia 950XL
-
jackbacsi87
senior tag
Original Xiaomi Pro HD In-ear Hybrid Earphones erre tud valaki esetleg kupont? Kb 1 hete app-ból pontozva postával 17$ körül jött ki, most nem engedi pontoni meg drágább is, posátval együtt 28$-ra jön ki.
[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Gearbesten van most valami kupon tv boxokra? Egy tanix tx3 max vagy mini érdekelne, de inkább az első. De a max 45$ alatt sehol nincs eu pluggal :/
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
azbest
félisten
válasz bertokl #117654 üzenetére
tegnap hoztam haza a gearbestes tarantula i3 nyomtatót. Rá is csodálkoztam, hogy miért van rányalva a matrica, hogy "lithium akkut tartalmaz, sérülés esetén ne pakolják fel". Nem emlékszem rá, hogy lenne benne bármilyen elem
Ellenben nem értem, hogy az eu csatlakozós nyomtatóhoz miért mellékeltek egy uk adaptert Kicsit paráztam is kibontáskor, hogy mi ez a dudor a külső doboz tetején. Kicsit be is nyomta a belső dobozt az adapter. De szerencsére elég vastag szivacs volt alatta, hogy az akril elemek nem sérültek.
-
törölt tag
Hali!
Egy ilyen Xiaomi fülest szeretnék venni.Mivel elég drága a szállítás, nem lehet pontozni sem...
Viszont a HK4 raktárból engedi a pontozást.
Ha több terméket rendelek HK4-ből, akkor egyben rendelhető? És úgy is menne EU express ? -
Masooo
aktív tag
válasz petipetya #117649 üzenetére
Kulon jo az a resz hogy 256bit titkoditassal allo a4 papirra...
Vajon hanyan olvassak el a cegem privat levelezeset amig boritekba kerul? Mindegy, gondolom erre is volt egy halom tamogatas, produkaltak a komak a mrllekes melle valami eredmenyt is.
Biztosan egyedi eset de ha havi 1x betevedek szemelyesen a postara, nem level van az emberek kezeben. En cegkent levelet szerintem 4 eve nem adtam fel. Jobban tetszenek az email es mobiltefon kifejezesek meg a karacsonyi udvozletekhez is.
De mindenre van madar ahogy szoktak mondani, hiszen eros erv hogy jo lehetsz a fonoknel ha javasolod a hibridlevelet...Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
-
petipetya
nagyúr
Megújult a postai nyomkövető oldal, szombat reggel még simán működött a https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=XXX formátummal elmentett könyvjelzővel, ma már viszont be kell pipálni a captcha-t és tovább gombot nyomi.
Emellett azt irják, hogy részletesebb infók láthatóak az énpostám menüpont alatt, ám onnan is csak ugyanez a nyomkövetési oldal töltődik be. Mondjuk az enyém éppen "belföldi feldolgozásra továbbítva" péntek esti időponttal, tehát hétfőn hozzák ki. Ennél részletesebb csak az lenne, ha látnám hol jár a postás, de az még a futárszolgálatokkal sem müködik.
A hibrid levélre meg annyit, hogy "vissza a jövőbe", úgy látszik ki akarják vele váltani az elavult e-mailt.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Chris Kiki
senior tag
Ez a kérdés itt eléggé off, talán itt kellett volna feltenned.
De röviden, az, hogy egy alkalmazás nem kompatibilis az eszközzel, nem jelent semmit. Próbáld meg letölteni apk mirrorról, vagy a Xiaomi weboldaláról.Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
ot93
senior tag
Üdv, mitől lehet, hogy a Mi home alkalmazás nem kompatibilis a tabletemmel ("Az eszköz nem kompatiblis ezzel a verzióval." ? Huawei mediapad t3 típus és android 7.0, így az android verzió őskoriasságát kizárhatjuk. De ez még nem minden. A Mi fit alkalmazás sem kompatibilis. A yeelight az működik, de a másik kettő nem. Azért kérdezem, mert tervezek venni majd egy mi band 2-t vagy 1s-t, meg majd egy ip kamerát, de azokhoz kéne a mi fit meg a mi home. Egyes ip kamerák mondjuk a yi home-al is mennek, de úgy tudom, hogy csak ami yi nevű én meg pont nem olyant szándékozok, hanem dafang-ot.
Tud valaki erre valami ötletet?CRF300L
-
dudi6
senior tag
Ilyen kis lámpát tud valaki ajánlani kuponnal? Lehet akár vezetékes is, könyv olvasáshoz kell.
Illetve kis asztali digitális óra is érdekelne, ami éjszaka is leolvasható, lehet benne extra is, hőfok, stb.
Kerékpáros telefontartóhoz kód esetleg?[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
válasz Kernel #116304 üzenetére
Köszi a tippet, nagyon jó ez a távirányító. 3 azaz három távirányítót váltott ki, és még háromra van lehetőség ez így egyben 6 azaz hat. Szebb mint a képen, nekem legalábbis tetszik. A gombok pattogósak, érezni hogy pattan, nem kell kinyomni a szemét, ez külön bejön. Szinte tökéletes, talán csak annyi hogy speciális használat, mint például tv-box esetében kicsit szokni kell a benyomás hosszúságát, nehogy 2 gombnyomásnak érzékelje, de ez abszolút elhanyagoltható. A gombkiosztás végett választottam ezt a verzióját a chunghop -nak, érdemes megfigyelni hogy ez nem kifejezetten tv távirányító elrendezés, mégis nekem jobban használható mint a t-home távirányítója. Pokróc alól is kapcsol. Könnyen tanítható, babakék csungcsop a sííííraj
-
Bec
tag
válasz #45553408 #117598 üzenetére
Igen,a lengyel G-W-4 Warehouse raktárból küldték GLS-el 6 nap alatt megérkezett. 99$+9.9 volt.. Vagy 2 hónapon át vadásztam mikor lesz akciós,karácsony előtt 89$ volt de lecsúsztam róla! Nagyon jó kis cucc,videósoknak ajánlott (Zhiyun Smooth Q3)
Ezzel szoktam használni jól megáll rajta. -
Robynho
tag
Szép estét!
Okosporszívóból milyet ajánlanátok, esetleg honnan?
Ajándékba lenne úgy, 50k-ig gondolkozunk.
Én kuponnal ezt az Ilife 6A-t néztem, esetleg vélemények vagy milyen sűrűn szoktak lenni jó kuponok?
Köszi a segítségeteket! -
mrrr74
aktív tag
válasz #45553408 #117598 üzenetére
Napi szinten használok egy Zhyyun Smooth q-t, 3 tengelyes, nagyon hosszú üzemidővel rendelkező gimbal. Telefont és akciókamerát is elbír, azt hiszem 200 grammig. Budapesten (Árpád híd környéke) meg tudom mutatni ha érdekes lehet.
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
Pubi78
csendes tag
Sziasztok. Működik még a Flash Sales nél a pontozás? Ha igen akkor mi a trükk? Köszönőm
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Breki #117627 üzenetére
Mennyire pontos a kijelzés?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Janusz001
őstag
Ilyennel van valakinek tapasztalata?
Fenőkő : [link] ,ahogy nézem pont becsúszik a 22 juró alá.
-
Breki
veterán
válasz tillatrilla #117620 üzenetére
Ilyet (Rock Stores változatot) rendeltem mikor akciós volt írtam is itt róla, sajnos már nem akciós pedig rendelnék még egyet.
Talán lesz újra 12 körül.
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
dugynok
senior tag
Mekkora sutyeràk banda alin a orico official store. Rendeltem egy powerbankot 32 dollàrért, majd azt hazudtàk nincs nekik, töröljem a megrendelést. Fél nap mulva újra rendelhető 50 dollàrért... Lehet őket alinak jelenteni valahogy?
-
cidalain
veterán
válasz sto1911 #117622 üzenetére
Nyilvan nem gondoljak, hogy megnyertek a fonyeremenyt.
Biztos van az oldalon olyan, hogy az elirasokert nem vallalnak felelosseget, igy hiaba menne perre (hihi, kinait perelni), akkor sem kap az ember telefont 300 forintert.
Ez akkor jo, ha kell vedofolia, mert tuti az persze, aztan mivel telefonnak vetted, vissza lehet kerni az aratn hogy atvertek. Persze a folia megmarad, igy ingyen volt. Es persze nem te voltal a paraszt, hanem ok.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hardline
senior tag
Boruit rj-02 kupont még mindig senki nem tud? Szokásos 6-7$-os ár lenne a cél.
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok!
Ilyet vett már valaki? Tapasztalat,vagy vélemény? Esetleg egy kupon hozzá?
[link]Mondjuk az 5 $ szállítás kicsit sok...
[ Szerkesztve ]
Üdv: Attila
-
206 cc
senior tag
válasz Keeperv85 #117616 üzenetére
Így van ahogy mondod,sőt jobb is neki ha nem meríted 0-ra ....30-40%-nál már siman tölthetőek...kb. 1.5éve hasznalom kb.70-80 töltési ciklus van bennük és tökéletesen müködnek 4-4 db van AA és AAA.
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
-
206 cc
senior tag
válasz Keeperv85 #117614 üzenetére
Szia!
Én használok ilyeneket AA és AAA verziót is csak ajanlani tudom!...bár az AAA mintha alulteljesítene egy picit, igaz egérben használom az meg lehet kicsit jobban zabálja!
Gondolom tudod hogy ezek liion akkuk amik ugye 4.2V -ig tölthetőek és egy elektronika segítsegével van beszabályozva a kimenő feszültség 1.5V-ra. Szóval normál telefon microusb töltővel tölthetőek csak azért mondom nehogy töltőágyas akkutöltőbe próbáld tölteni!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Szerintetek ez az akku csomag használható, megér egy próbát?
Próbált/használ valaki valami hasonlót?
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Power Bank 2C 20000mAh
hscnyear124
$24.99 -
ZsoltG60
aktív tag
válasz #04441088 #117609 üzenetére
Igazad van de ha úgy számolunk ,hogy az Amazonról rendelés esetén futár hozza(vagy posta) akkor biztos az áfázás .. és a legjobb esetben is 125$ + 3000-6000FT vámeljárási díj lesz a vége. (135-145$ így már nem egészen ez az olcsóbb megoldás.. Persze 50-50%.. szóval mindenki eldönti magának mit választ Vagy ez EU raktáras amit linkeltél ?
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
bump3r111
tag
A 20.000-es Xiaomi power bankra én is nagyon örülnék egy kuponnak.
Nincs most esetleg? -
w.miki
veterán
válasz -secret- #117602 üzenetére
YKZ 2 portos töltő 2.83 Kupont nem láttam rá most.
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest