Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Probléma megoldva. Írtam a nagyvilágnak, hogy mivan, ettől a vas megijedt, azóta megy gond nélkül
Játékkal végeztem, nem volt túl hosszú, kellemes volt hétvégére.
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Sirandrish
legenda
válasz Lacko84 #60196 üzenetére
A Slim/Super Slimmel nem nyúlhatsz mellé.
Mármint azok már jók, de azért meg kell nézni a vétel előtt hogy minden fasza-esatz18 Majd én is felveszlek ha nem baj.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Lacko84
aktív tag
válasz Sirandrish #60191 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Használtat szeretnénk csak arra gondoltam hogy nem a legelső ps3 szériát ami volt 40-60-80-120gb-os hanem ezek az újabb slim- super slimek amik fiatalabbak... De igen én írtam félreérthetően..
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Sirandrish
legenda
-
dilipok
veterán
válasz #79125504 #60192 üzenetére
nekem nincs vele bajom, de van a kornyezetemben olyan, akit zavar. Olyan ez kicsit mint a 3d tema. Van akinek felfordul tole a gyomra, van akinek meg nem. (en szerencsesnek tartom magam, semmi ilyesmi nem zavar )
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
Ma kipróbáltam a "mirror's edge" nevezetű gammát, 20 perc után olyan szinten elkapott az émelyégés , hogy inkább letöröltem Az imbolygós kameranézetes produktumok nem nekem valóak. Ti tapasztaltatok hasonlót más játékoknál ?
-
Sirandrish
legenda
válasz Lacko84 #60188 üzenetére
"Használtan szeretnénk. Inkább az újabb fele hajlunk."
Most akkor használtat vagy újat szeretnétek?Én a Super Slimet ajánlom mert újabb és mert abból még ki tudsz fogni garanciásat és a vinyó is ebben a legnagyobb..nah nem mintha a Slim 320gigása nem lenne elég.
A régi fat verziót én már semmiképp sem ajánlom, mert szerintem abból a legfiatalabb is túl öreg már.
Ha Super Slim mellett döntenél abból ugye a 12 és a 500gigás van. A 12eset ne vedd meg mert arra túl sok minden nem fér. Persze megcsinálhatod azt is hogy megveszed majd raksz bele magadnak egy vinyót,Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz satz18 #60185 üzenetére
Írd meg a felhasznàlòneved.
Ha ràersz holnap jöhetnél is 18:30felé.James: Na fasza.. :-//
Neke megvannak azok a pàlyàk?Ha igen,legközelebb kipròbàlhatnànk,hogy te indítod a mòkàt.Lacko: Szia!
Slim-et vagy super slim-et érdemes.Fat gépért ne adj pénzt.
Ezek közül szinte mindegy melyiket veszed.A 12gb-os super slim-be még winchester-t is kell venned,mert a 12gb nem sok mindenre elég. (Vàltozò) Azon kivül veheted bàrmelyiket ha működik normàlisan a gép. -
Lacko84
aktív tag
Szép estét! Ps3 vásárláson gondolkozunk! Milyet érdemes venni? Használtan szeretnénk. Inkább az újabb fele hajlunk. Van a "sima" Ps3 meg a Ps3 super slim. mind a kettőbe különböző Gb-osak.12gb,250gb,320gb,500gb simát vagy super slimet nézzünk? Hány Gb-osat? Van amelyik nem ajánlott? Mire kell figyelni? Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
satz18
őstag
Köszi a válaszokat, akkor majd próbálkozok.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Elims
veterán
-
Sirandrish
legenda
Nah az fasza
Akkor egy ideig most mikrofon nélkül megyek majdEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz james001 #60172 üzenetére
Azzal a Nokia Pàrtival aki a gt5-öt is kiplatinàzta?? :-DDDD
Két vídia.. :-))))
Veletek sem jàtszanék. :-DVan pénzes dolog az uncharted 2-höz a store-ban ha jòl emlékszem 3 vmi.
Amikor elindítod ebben a főmenünél a multit akkor kérdezi a térképet.Ott lehetne megvàsàrolni."olyan Sony-s bluetooth headset-et,már árulnak 2-3e ft-ért is."
Egyet màr kinéztem SirAndrishnak..muszàj,én is alig hallom,de azt mondom neki,hogy "persze,a lényeget hallom. :-)" pedig alig-alig..
51.szint mi? :-))
Kerestem,de nem sok sikerrel,hàny pontonként ad szintet?Satz: Lehet,hogy éppen nincs senki aki coop-ozna -a közeledben- és akkor bizony vàrni kell.
De egyre nagyon kérlek!!Ne pròbàlkozz a 3-mal csak a 2-vel.
Ha van kedved/időd holnap jöhetnél velünk. :-)
De ezeket tényleg intézhetnénk a ps3 off topikban. -
Loner
tag
válasz Sirandrish #60178 üzenetére
Köszönöm, igy már megnyugodtam!
Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
-
Loner
tag
Szép estét!
Egy super slim ps3 ba lehet tenni ssd-t vagy sima 2.5-os hdd-t ?
Vagy specko vinyó kell bele?
Köszönöm! ( és nem röhög )Azért mert nem volt panasz, nem jelenti azt,hogy minden rendben volt az ejtöernyővel!
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60173 üzenetére
Ja lehet hogy előbb hard-on meg kell csinálni az adott pályát... Már nem emlékszem pontosan.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz satz18 #60174 üzenetére
Első alkalommal rettentő sokáig tölt a multi. Konkrétan kb 10 perc..másodszorra már sokkal gyorsabb.
Emlékszem Elims már vagy 68szor invelt partyba mikor én még csak töltöttemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
satz18
őstag
Áruljátok már el, hogy ti hogy bírjátok működésre az UC2 COOP-ot? Én próbáltam a 2-t és 3-at is elindítani, de kb 10 percig töltött aztán meguntam és kiléptem. Csak türelmetlen voltam, vagy valami gebasz van nálam?
-
Sirandrish
legenda
Tényleg jól tolta, de azért mi sem voltunk rosszak.
Az azért látszott hogy a village mapot "gyakoroltuk" mostanság. Nem volt olyan fejetlenség mint a Sanctuaryban..itt mindenki tudta hol a helye aztán normalon is pikkpakk letoltukjames001 Nekem egy sima talpas mikrofonom van..kb 600ft a tescoba.
Amúgy hogy lehet crushingon tolni? Nekem csak nomralt engedte kiválasztani.
Vagy ha normal kész (pl most villagen) akkor már engedi feljebb?[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
Easy-n persze hogy könnyen ment Mondjuk aztán a Village pályán már érződött hogy átraktátok normal-ra,jól beleszaladtam mindenkibe az elején
Most gondold el ezt a 3 pályát végigvittük nokia pártival ketten crushing-on. Na az volt kemény Főleg a Village.(#60168) Sirandrish: Milyen mikrofonod van amúgy? Én gondolkoztam hogy veszek egy olyan Sony-s bluetooth headset-et,már árulnak 2-3e ft-ért is.
(#60171) Elims: Hallottam amikor kérdezitek hogy milyen szinten vagyok,az 51-es szint. Valamiért 50-es szint után római számokkal jelzi. A legmagasabb a 100-as szint,de ahhoz kicsit nagyon sokat kell játszanod hogy elérd A dlc-k ingyenesek ha minden igaz,de azok nem nyitnak meg új pályákat,csak a coop arena-hoz.
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #60170 üzenetére
Felbukkant az ellenség,rögtön(!) becéloztam,hogy majd Azonnal lelövöm de még mire én becéloztam volna màr csuklott össze James töltényétől. :-))) Nagyon komoly!!! Iszonyat kemény!!!! :-)
Mit jelent az,ha vkinek az uncharted 2-ben 1-es àllandò szintje van?Biztos,hogy ki van akasztva,de mennyi a max.?
Vmint nekem mit kell megvennem ahhoz,hogy több pàlyàn is lehessen coop-ozni?Elég ha én egyedül megveszem azt? -
Sirandrish
legenda
James a kincsvadász
Még le se esett a földre már felszedteEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz perge666 #60157 üzenetére
"Egyáltalán nem bántam meg..."
;-)
Dilipoknak van igaza.Ha kikapcsolod a ràkötott gépet kikapcsol a tv is és ugyanígy be.Egy kis lg black pearl tv-m tudta ezt.
SirAndrish: Naggyon kemények voltatok!! :-)
James meg...ő a James. :-) Teljesen egyedül végig vitte volna a 3 pàlyàt!Tùlzàs nélkül! :-) -
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60167 üzenetére
Olyankor kell szólni mert szét kell vernem a mikrofont
Sajna néha rájön...de Elims nem szólt.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60163 üzenetére
Ja jó volt. Mondjuk sajnáltam hogy én nem tudtam dumálni veletek,de majd szerzek már egy mikrofont (bár mondom ezt vagy 1 hónapja lassan ) Amúgy téged alig hallottalak de Elims-et tisztán és érthetően.
Legközelebb crushing!https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #60163 üzenetére
Amúgy mivel játszotok, ha lehet tudni?
-
Sirandrish
legenda
Elims és James
Köszi a COOP-ot..nagyon ott voltunk..minden pályát kivittünk, ráadásul egyből...fasza volt
perge666 Én mondtam neked
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz HuMarc #60160 üzenetére
nem kotkedesbol, de nem. Mert itt nem csak arrol van szo, hogy ha a tv nem kap jelet akkor standby modba all (a'la monitor) hanem ha bekapcsolod a ps-t akkor bekapcsol a tv is, valt a megfelelo bemenetre, vagy ha kikapcsolod a ps-t auto lelolovi a tvt is, vagy ha a tvt kikapcsolod kikapcsol a ps, stb. Amugy meg mukodik meg elvileg a simplinkken kivul kovetkezokkel is: ARC, Anynet, Bravia syn, Aqous link
Bar abban igazad volt, hogy ha nem tamogatja ezt a tv, akkor nem fog menni, de a tobbit nagyon nem jol tudtad, erre ment a nem jol tudod
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
HuMarc
veterán
válasz Kephamos #60155 üzenetére
A monitorom tud olyat, hogy kikapcsolás nélkül elmegy standby-ba, és akkor ha van aktív bemeneti jel (VGA vagy HDMI), akkor feléled. De a tévénk nem tud ilyet. Ha a tiéd sem tud, akkor szerintem nem lehet megoldani. Ha tud, akkor meg csak nem kell kikapcsolni játék után.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #60153 üzenetére
Az is jó kis játék.
Ahhoz képest hogy a GTA5 miatt vettem újra konzolt,elég sok játékot tervezek kipörgetni.
Egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem,főleg hogy a játékok is pofátlanul olcsók hozzá! -
Sirandrish
legenda
-
Kephamos
addikt
Azt hogyan tudom beállítani, hogy bekapcsoljon a Tv, mikor bekapcsolom a PS-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60152 üzenetére
Én meg holnap szerintem nekiállok a Shadow of the Colossusnak..
-
Na mára befejeztem az RDR-t,33,7%-nál járok.
Megint teljesen magával ragadott,szerintem jövőhéten is majdnem minden délután ezzel fogok játszani. -
Sirandrish
legenda
válasz Kephamos #60150 üzenetére
Jó áron számolták be, viszont drágán adták a játékot.
Szóval összességében nem jártál rosszulEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kephamos
addikt
válasz Sirandrish #60144 üzenetére
Igen. Utóbbiból szépdobozos goty-t, újat.
-
Elims
veterán
válasz Matr x #60137 üzenetére
Dilipok megoldàsàt pròbàltad màr,letörlöd teljesen a cuccait a gépről persze kivéve a mentést ha van és ùjrarakni mindent.
Francia: Nekem megvan a whatc dogs,szerintem jò grafikàja van 16:9-es jò felbontàsù tv-n.
Max.10percig volt a lemez a gépben,képcsöves tv-n szinte egyetlen betűt sem lehet làtni.Ja,magyar feliratos... :-/// :-(((
Ha nem képcsövesen jàtszanàd vedd meg! -
válasz Sirandrish #60144 üzenetére
Én magamról beszélek nem rólad,ha jobban megfigyeled.
-
istvansebok
tag
válasz istvansebok #60139 üzenetére
Na megvan a megoldás egy külföldi oldalon más is szembesült ezzel problémával.
A korábbi lemezes játék mentését automatikusan be akarja tölteni a játék
A pause menüben ki kell választani a new game menüt, és már itt ki lehet választani a dlc-ket. -
törölt tag
Akinek megvan a watch dogs , mondja már el nekem pár szóban mennyire fut szépen PS3-on ?
És mennyire mondható tűrhető a látványvilág? YT videók nem mindig hitelesek nekem -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60141 üzenetére
Több mint egy hét alatt értem a végére...ez nálad átszaladásnak számít? A mellék küldiket most is tolhatom...miről maradtam le? Szerintem semmiről
Kephamos BF3-4 +4Kt adtáé és MGS4 meg RDR kaptál?
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
válasz Sirandrish #60138 üzenetére
5K-ért számították be a kettőt. Még 4-et fizettem rá.
-
válasz Sirandrish #60135 üzenetére
Na ezt nem tudom,mert én a főszál mellett csináltam meg csinálok mellékküldetéseket is!
Nem végigszaladni akarok rajta,hanem szórakozni vele. -
törölt tag
válasz istvansebok #60139 üzenetére
Nekem csak a 2 kiegészítő van meg, de indítás után bead egy választóképernyőt, ahol lehet váltogatni köztük. Nem így van nálad is esetleg?
-
istvansebok
tag
Most szembesültem azzal a problémával, hogy megvásároltam a Store-ból a GTA 4 & Episodes from Liberty City packot a fiam szüli naojára kapja.
A letöltésekhez csak külön adja a 4e-et,a The lost and Damned-et és The ballad of gay Tony-t.
Letöltöttem mindet külön -külön.
Feltelepítettem őket, de csak a 4 ikonját látom és csak az is indul el.
Mit rontottam el? -
Sirandrish
legenda
válasz Kephamos #60136 üzenetére
Mennyiért számították be és mennyiért adták az MGS 4et illetve a Red Deadet?
-
Matr x
aktív tag
Csodálatos. Meg fogja kapni haver, hogy tesztelje. Csak az a fura, hogy a telepített fájlokra sír, azon kívül minden megy normálisan. Na mindegy. És köszi a tippeket
Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60133 üzenetére
Néztem és saccperkábé maga a főszál olyan 60-65%...a többi a mellékküldi
-
satz18
őstag
Végeztem a Beyond two souls-al. Ez a játék egyszerűen fenomenális. Szinte hibátlan. A sztori, a hangulat, a zene.... Csak ajánlani tudom.
-
válasz Sirandrish #60131 üzenetére
Én is játszottam ma vele kicsit,de még messze a vége,16,6%.
Mivel én 1x már végig vittem tudom a végét,de nem árulom el.
Kis lazulás,zabálás,asszonykával időtöltés,aztán irány vissza a vadnyugatra. -
Sirandrish
legenda
válasz fausto #60130 üzenetére
SPOILER!!
Poén de pont Blackwaterbe mentem és meg is csináltam ott 1-2 küldit..ezek szerint ebbe nem futottam bele
Remélem a várva várt revenge lesz az. "tenyérdörzsőlős" smile[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #60129 üzenetére
Spoiler
Akkor még nincs vége Menj Blackwater-be és ott vedd fel a stranger quest-et, Remember my family a neve. Azt vidd végig!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #60126 üzenetére
Nah akkor lehet mégsem lepődök majd meg annyira?
SPOILER!
Én egy kis revenget vártam a végére de az elmaradt.
Jackel tudok bóklászni és ennyi. Akkor van még valami? Merre menjek? Mert nem jelöl semmit a térkép.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz Matr x #60122 üzenetére
Sajnos vannak olyan gépek,amik nem szeretnek egy-egy jàtékot.Csak super slim gépek között van ilyen.
Olvastam màr itt több ilyen hsz-t.Volt akinek a feissen kibontott uncharted 3 nem indult,volt akinek a burnout paradise a mùltkor direkt vettem egy ilyet,de még nem néztem meg,hogy működik-e,az eladò azt mondta hibàtlan.,volt akinek a toy story-val ha jòl emlékszem.
Sajnos ez ilyen. :-( Ha teheted pròbàld ki màsik gépen,ha azon hibàtlanul fut akkor az van amit leírtam. :-(Hegegege: Szia!
Én vagy uncharted 2-t mondanàm vagy a last of us-t ha csak egyet lehetne.Esetleg ha szereted az autòs jàtékot akkor a gran turismo 5-öt.
Nagyon mondanàm még a mafia 2-t,de ùgy làtom,hogy csak én vagyok megveszve érte. :-) -
fausto
addikt
válasz Sirandrish #60125 üzenetére
Stáblista is lement? Mert ha nem, akkor van még hátra a sztoriból ;-)
-
Sirandrish
legenda
Végigvittem időközben a Red Dead Redemptiont!
Elég jó volt, bár a vége azért pöttyet meglepettEgyébként 12 óra volt, mellékküldik nélkül. De majd adok azoknak is néhány órácskát
-
Sirandrish
legenda
Hjaa tényleg nem Csak az elején..a közepén a Shotgunostól..a háromnegyedénél mindig leugrom a francba és a végén is agyon ló általában a tank vagy a heli..de sose halok meg
-
Matr x
aktív tag
Super Slim, csak ez az egyetlen játék. Lemez szinte gyári állapotban, semmi karc semmi repedés. Játékból kilépés nem tudom hogy befolyásolja, főleg, hogy főmenüből kilépve, amikor nincs vinyón aktivitás, akkor is ez van.
Végső esetben végigtolom egybenMindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
Kephamos
addikt
válasz Sirandrish #60118 üzenetére
Tatabányaiba megyek. 576 honlapján elég jól utána lehet járni a dolgoknak.
BF3: elpocsékolni semmiképp nem akarom, inkább félrerakom neked.
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #60111 üzenetére
Ezt tényleg nagyon elírtam. :-) Bocsànat.
Jav.: Te nem szoktàl Meghalni.Tegla: Én a keresőben a hsz-ait néztem meg csak a legelső oldalàt.Először a sajàt portàn kellene söprögetni,nem a màsikat megszòlni.
De most nem szeretnék belemenni ilyesmibe,mindig ilyenkor kòstolnak be amikor bepròbàlkozom egy egyéni arcképért.SirAndrish: Pedig 100%,hogy azt làttam,a 3 is ugyanannyiba került. 1000%. Ez ugyanolyan mint a ni no kuni,azon is rajta volt a plus 10%. :-/
Matr x: Milyen a lemez?Nem karcos/repedt,stb.?
Super slim géped van?Csak annàl az egy jàtéknàl csinàlja?Akinek angol account-ja van és email-ben kapott lehetőséget 20 éves születésnapos téma letöltésére,írja meg kérem,hogy hogyan lehetne ps3-hoz letölteni.
Ps vita-ra/ps4-re megtudtam venni,de ps3-ra nem.
Csak azt hasznàlnàm. -
Matr x
aktív tag
Létezik,hogy ez az agyhugyköves Heavenly Sword gyári hibás? Eddig akárhányszor indítottam, mindig sír, hogy hibásak a fájljai és kijavítja. Megcsinálja, nem lenne baj, de _kicsit_ sokáig tart.
-
Sirandrish
legenda
válasz Kephamos #60116 üzenetére
Mennyiért veszik be a BF3at? Csak mert használtam lehet kapni 2 K körül, szóval marhára érdekel hogy ők mennyit adnak érte. Ilyen 500ft-ért oda ne add...akkor inkább megveszem én.
Amúgy gondolom a Nyíregyháziba mész..
1-2 használt játék árát felírnád vagy megjegyeznéd nekem? Pusztán kíváncsiságból hogy átlag használt piachoz képest mit produkálnak ők[ Szerkesztve ]
-
-
Kephamos
addikt
Nemsokára megyek a helyi 576-ba. Eladom a két battlefieldet és hozok egy MGS4-et. Mit érdemes még beszereznem, amivel nem tudok PC-n játszani, ezen kívül olcsó és jó?
-
-
Most lehet hülyeséget fogok kérdezni,de ti milyen képi beállításokkal /üzemmód/játszottok a TV-n??
Nekem van gyári Játék üzemmód,azzal volt eddig használva mert azt hittem az a legjobb.
Van még Normál,Mozi,True Cinema és Dinamikus.
Ezeket értelem szerűen lehet még állitgatni/kontraszt,fényerő,színtelítettség,képélesség,élénk színek,öko üzemmód,PNR,panel/ezeket gyárin hagytam.Dinamikusra átállítva sokkal élénkebbek a színek játék közben,és a kép is élesebb,de filmnél már más beállítás a jó,amit át is állít magának más kimeneten./de most nem ez a lényeg/
Ezt lehet tudnám még fokozni.....Szóval adnátok tippet vagy leírnátok hogy ki milyen beállításokat használ a jobb képminőség érdekében?
-
addikt
válasz storm3 #60110 üzenetére
Nem fog, en is most vettem meg, bar csak az 1-2-3-at tartalmazo pakkot s epp tegnap jott at haver megnezni s mindkettonknek az volt a velemenye, hogy a 140cm-es TV-n is feltunoen jol nez ki, sokkal rosszabbra szamitottunk.
Persze, pixeles, de egyaltalan nem zavaroan, mindent rendesen ki lehet venni s megvan a regies feeling is. -
Sirandrish
legenda
A TR2-t nem is láthatod hun store-on, azon egyszerű oknál fogva hogy :
Not available in Bulgaria, Hungary, Kuwait, QatarNem számít,hogy hogyan célzol!!Csak engem kelts fel kérlek,ha meghalok. :-))) SirAndrish nem szokott..
Nem szoktalak feléleszteni vagy nem szoktam elfeküdni?
Mondjuk mindkettő hülyeség szóval mindegy[ Szerkesztve ]
-
storm3
senior tag
-
-
storm3
senior tag
Ebben a super resident bundleben az 1,2,3 meg a 'wooden' grafikas tema vagy valami HDvel remasterelve lett?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
dudikpal
senior tag
Ezeket miért nem privátban intézitek?!?
De most őszintén, az utóbbi hszeitekkel mivel bővítettétek a közösségi helpdesk szaruját?!? -
-
Elims
veterán
-
törölt tag
Miért ilyen lassú frissíteni a GTAV-öt? A játék jött le annyi idő alatt mint a frissítések fele :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest