Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
válasz
Sirandrish #64081 üzenetére
Ahha, akkor rendben. Adj hozzá nyugodtan, matrxhun314 UK profil, már ha számít.
-
Matr x
aktív tag
Rohadt szemét ICO! Egészen elfelejtettem már a régi időket, amikor nem voltak checkpoint-ok. És egy-egy elrontott ugrás _nagyon_ sok mászkálást von maga után. Aki kiplatinázza, annak
Más.
Sirandrish, mi a helyzet a Rayman-nel? Mit kéne csinálni ott?
-
Matr x
aktív tag
válasz
Sirandrish #62638 üzenetére
Create and share a character online. 20th Dec 2014 3:35:08 PM
megy az.. vagy azóta kapcsolták le? Platina megvan, dlc-k nélkül 65%-ban állt meg
-
Matr x
aktív tag
válasz
james001 #60810 üzenetére
No akkor fogok még egy párszor próbálkozni. Inkább kitartó vagyok, mint szerencsés ilyesmi helyzetekben. Amikor először sikerült alig sérülve lesebezni a dögöt annyira, hogy.. megjelent másik két hajó.. akkor pislogtam. Már csak ez hiányzik a 100%-hoz, nem fogom ennyiben hagyni
De tuti nem mostanában, majd egy kicsivel nyugodtabb pillanatomban. -
-
Matr x
aktív tag
válasz
istvansebok #60414 üzenetére
KGST piac rlz. A vásárolt játékhoz jár egy csík zárjegynélküli import cigi. Ha nem akarod megvenni, akkor egy AK csövét érezheted a veséd környékén
Habár... lehet, hogy az PolyStation, de ebbe ne menjünk bele
Más. GTA-ban én is beugranék, szigorúan csak azért, hogy meglegyen a csapat
-
-
Matr x
aktív tag
Létezik,hogy ez az agyhugyköves Heavenly Sword gyári hibás? Eddig akárhányszor indítottam, mindig sír, hogy hibásak a fájljai és kijavítja. Megcsinálja, nem lenne baj, de _kicsit_ sokáig tart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Miyoo Mini V4
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest