Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #33794 üzenetére
Legfrissebb firmware van fönn. Nem ettől függ a dolog: PS3 Media Server és PC nélkül soha nem játszik le neked mkv-t, nem játszik le FLAC-ot, nem játszik le wmv-t, nem kezel feliratot, kvázi használhatatlan, csak avi-k, DivX-ek mennek alapból, felirat nélkül. Ha külső HDD-t kötsz rá USB-n, az eleve csak FAT32 fájlrendszerű lehet, ahová meg nem másolhatsz 4 GB-nál nagyobb fájlokat. A belső HDD-re másolhatsz hálózaton át mondjuk mkv-t akármekkora méretben, de ha azt előtte nem fejted át vob-ba/mpeg-be, akkor nem játssza le, mert nem támogatott a formátum (az újabb 5.1 kódolású mkv-kkal átkódolás után sem boldogul). Beágyazott feliratkezelés egyáltalán nincs, azt rá kéne égetni a filmre (PC kell hozzá és nagyon hosszadalmas), vagy marad a PC-ről való kiosztás PS3 Media Server-rel és real time rákódolni a feliratot, de az meg megintcsak minimum 3 eszköz egyidejű használata maximális kihasználtságon. Szóval minden, csak nem jó.
Ezzel szemben egy médialejátszó jó, ha 10 Wh-t fogyaszt, teljesen néma és mindent alapból lejátszik, összedugod, megy. Hát, úgy ennyi.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #33798 üzenetére
Ha lemezes filmjeid vannak (DVD, BD), arra jó a PS3 is. Én zömmel e két formátumot nézem, eredeti lemezeim vannak, de amiatt meg megintcsak inkább asztali BD-lejátszót használok, mivel:
- huszadannyit fogyaszt (a PS3 sajnos simán megeszik 200 Wh-t, a BD-lejátszó 10 Wh-t se nagyon)
- a BD-lejátszóban nincs hűtés, így teljesen néma
- gyorsabb
- kényelmesebb a kezelése (még úgy is, hogy a PS3-hoz van BlueTooth BD-távvezérlőm)
- normálisan kezeli a HD-hangnormákat, ami a PS3-nál sajnos problémás.Ha az ember nem akar másik eszközre költeni, akkor persze használható a PS3 is, de bizony vannak kompromisszumok és hosszú távon megéri a dedikált eszköz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #33805 üzenetére
Minden attól függ, mennyit szánsz rá! De ne itt OFF-oljunk, nézz át a szakmai topicba, ott elég sok modell szóba kerül a 10 eFt-ostól a 100 eFt-os kategóriáig! Én amúgy egy középkategóriás Popcorn Hour A-210-et használok nagy ritkán, ha épp nem lemezről nézem a tartalmat és mindenre megfelelő, még a BD-ISO-t is viszi menüvel, mindennel - még akár tömörített fájlból is. Számos hálózati funkciója van (Youtube, Picasa, Facebook, Foreca, Torrent, internetrádiók, stb.), a legtöbb hálózati protokollt ismeri (NFS, Samba, FTP, Bonjour, UPnP, stb.). Full passzív, fémházas eszköz, korrekt, háttérvilágításos távirányítóval.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mrhitoshi
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz perge666 #33937 üzenetére
Ezek a HD-s játékok szerintem, és tapasztalatom szerint oltári nagy SEMMIK.
Pénz lehúzás. Beszélhet nekem itt bárki a játékélményről meg mit tudom én, de amikor a kocka textúrák vannak a HD megjelenítőn az elégé lehúzza az ember száját.
MGS 3 volt az egyetlen ezen a szinten grafikailag is megállta a helyét.
Talán még a DMC lehet ilyen. -
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz perge666 #33955 üzenetére
Ezen játék esetében szerintem te nem ítéled meg reálisan a helyzetet. Nézd meg a két videót, amit előbb linkeltem, majd gondold át, hogy mennyit is turbóztak fel ezen a játékon - nem s felturbózták, hanem kvázi újraírták. Meg alapvetően: ez egy platformjáték, ennél semmivel nem néz ki jobban a LBP-széria sem, sőt, ha megnézed a PoP HD pályáinak részleteit, a rózsaablakokat, stb., akkor láthatod, hogy olyan finom részletek vannak ott, ami kevés játékban. Nyilván vannak hibái, mint minden játéknak, de ezt a ronda/katasztrofális játékok közé sorolni erős bornírtság, egy gyönyörű remake, amire öröm ránézni, pláne az olyanoknak, mint én, akik már '90-ben nyomtuk IBM XT-n a Prince-et.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #33981 üzenetére
Ki lehet fogni ott is jo aron jatekokat, szoktak lenni akciok. Viszont annyi elönye van, hogy az onnan letöltött jatekokhoz ugye nem kell lemez, igy nem kell ki-be rakosgatni, cserelgetni öket, csak elinditod a gepröl es mar jatszhatsz is. Raadasul igy meg csöndesebb is a gep.
Mondjuk en is inkabb megveszem boltban, ha mar fizetek erte, akkor legyen kezzel foghato..
PSN-röl csak a PSPlus-os ingyenes jatekokat töltöm, az viszont megeri szerintem.r3dsnake: Igen. En ugy tudom, havonta minimum 3 jatekot cserelnek, es igy 3 havonta frissül a teljes lista. Szoval legkesöbb 3 honap utan mindenkeppen eltünik. De lehet, hogy elöbb.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #33984 üzenetére
Igen, a PSPlus-ert fizetni kell, es ha lejar az elöfizetesed, nem jatszhatsz mar a jatekokkal, viszont ha kesöbb valamikor ujra elöfizetsz, akkor megint jatszhatsz velük, illetve ha nincsenek a gepen, akkor le is töltheted, ha mar egyszer megvolt.
Viszont ha azt veszed, hogy egy egy eves PSPlus tagsag 50 euro es ugye most juniustol havi legalabb 3 teljes jatekot le lehet tölteni, akkor siman visszahozza az arat. Csak elözö honapban volt az ingyenesek között az inFamous, LittleBigPlanet 2, Motorstorm Apocalypse, Warhammer 40k, meg meg nehany jatek, ami mar összesen böven több, mint 50 euro, es ez meg csak egy honap..Azt esetleg nem tudja valaki, hogy lehetne kikapcsolni azt a pittyegest a gep bekapcsolasanal? Rohadt idegesitö tud lenni mondjuk ejszaka. De gondolom sehogy..
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #33988 üzenetére
Mint irtam, a Plus kinalatot folyamatosan frissitik, ezert egy idö utan el fog tünni az ingyenesek közül. Igy ha kesöbb fizetsz elö, akkor a korabbi jatekokat mar nem fogod tudni ingyen letölteni. Viszont ha mar korabban is elöfizetö voltal, es leszedtel egy jatekot, amikor ingyenes volt, akkor kesöbb is le tudod tölteni, mert a Store-bol nem tünik el, csak a Plusbol.
Ennek az a lenyege, hogy folyamatosan legyel Plus elöfizetö, es igy a Sonynak folyamatosan folyjon be töled penz. Mert ha mar van Plusod, akkor lehet, hogy nem csak az ingyenes tartalmakat fogod töltögetni, hanem azokat is, ami csak olcsobb a Plusszal, mint rendesen, stb..
-
r3dsnake
nagyúr
válasz perge666 #33992 üzenetére
Fogalmam sincs hogy ott van-e egyáltalán ps plus, és ha jah, akkor mennyiért. Nekem UK regem van, de amúgy gondolok egy USA regen, mert olcsóbb a dollár mint a font. Tényleg ha van egy gépen egy usa acc psplus-szal és leszedek játékokat onnan, akkor egy másik userként, uk accal tudok-e azokkal játszani?
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #33995 üzenetére
Nem akarlak lebeszelni, de szerintem jobban jarnal valami külföldi accounttal, mint magyarral.. Annyi, hogy fizetes kicsit komplikaltabb, de pl itt apron is lehet venni USA/UK/stb storeokhoz feltöltökartyat, raadasul eleg jo aron.
Ocarina: Egy resze marad, nehany viszont cserelödni fog.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #34008 üzenetére
1 oraig! Benne is van a neveben, lenyegeben egy demo, de a teljes jatekot szeded le, es egy oran keresztül jatszhatsz vele probakeppen. Ha tetszik, akkor megveheted az aktivalokodot hozza, es akkor teljes jatek lesz, nem kell ujra letöltened.
Korabbi kerdesedre: Magyar Store jellemzöen dragabb, plane ha aktualis arfolyamnal olcsobban lehet kapni külföldi Storehoz feltöltökartyat, valamint a kinalat is kicsit szegenyebb. Hogy utobbi miben merül ki, azt nem tudom, mert nincs magyar accom, en is ugy olvastam.
Virtua Fighter, ha jol ovastam, a honap jateka volt juniusban, igy az lesz az elsö, amit cserelnek valamikor honap elejen (egesz pontosan juli 4-en, ha minden igaz).
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #34011 üzenetére
Meghatarozott ideig. Ugye ez az egesz Plusos ingyenes jatekos dolog juni 5-en vagy 6-an indult, akkor elerhetöve tettek 10 darab teljes jatekot ingyen. Majd ezeket honaprol honapra frissitik/cserelik. Van amelyik több ideig elerhetö, van, amelyik kevesebbig. A Virtua Fightert egy honapra tettek elerhetöve, es juli 4-etöl mar nem lesz az ingyenesen letölthetök között. Ha az elött regisztralsz es letöltöd, akkor utana mar nyugodtan tudsz vele jatszani, viszont ha utana regisztralsz, akkor mar nem fogod tudni letölteni. De lesz helyette valami mas.
-
chubii
senior tag
válasz perge666 #34021 üzenetére
A kártyán feltüntetett összeg mindig hozzáadódik a már az egyenlegeden lévő pénzhez. Tehát ha veszel 3 feltöltőkártyát,akkor egymás után aktiválva őket ( a Te esetedben) 18e forint lesz az egyenlegeden. PSN Plus előfizetés után pedig megmarad 3e Ft, amit még bármire elkölthetsz a Store-on.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
dani3l
őstag
válasz perge666 #34092 üzenetére
Hmmm.. Vajon mit tudnak meg kisporolni belöle? Vagy itt is eljatsszak azt, amit a PSP-nel, hogy kiszedik a Blu-Rayt, aztan csak Storebol lehet tölteni a cuccokat, esetleg meg a wifit is kiszedik, ugyis ott a lan... Jah meg usb-böl is eleg lesz 1 db.
Igy mar tenyleg SuperSlim lenne.Mellesleg szep linkeles.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest