Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60998 üzenetére
Az új lehet hogy már eltér de a Vigilante konkrétan egy Twisted Metal klón
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Pedig nem nagy kaland mert a Vigilante 8 mellett volt a Twisted Metal..ami elég keményen hasonlít. Sőt..tudtommal a Vigilante az egy TM koppintás. Nah és TM van PS3ra is..szóval tádáááám.
Persze elképzelhető hogy egy kicsit kaki a PS3as rész, de hasonló
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz #42308056 #60973 üzenetére
Nincs Mit. :-)
Nekem már megvan a 20.. ;-)
Most is szavaztam. 9. voltam.
Kellene még 11.Szedjük össze. ;-)Storm: Mi is meg voltunk veszve a vigilante 8 second offens-ért.Nagyon jó futamokat mentünk rajta.. :-)
Kerestem én is hozzá hasonlót,itt is kérdeztem,de sajnos sokan nem ismerik innen a játékot,így nem tudják,hogy milyet is keresünk.. :-// Pedig James,Dilipok,LDave biztos tudna mondani hozzá hasonlót...
Talán vmelyik motorstorm olyan.Szerk.:
Perge: Igaza van own fate-nek..én is így kezdtem az angol nyelvet.Final fantasy 7 és kis szótár... :-)
Emlékszem,hogy az "of course" kifejezés nagyon megszivatott.. :-)) Azt gondoltam,hogy egy nagyon fontos vmi..[ Szerkesztve ]
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz perge666 #60992 üzenetére
Pont ezért egy remek lehetőség, hogy szórakozva tanulj. Eleinte lassabban fogsz haladni a játékkal, de amint belejössz, százszorosan megtérül.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Helyes-helyes. Arra készülj fel, hogy nehéz a játék, meglehetősen összetett a harcrendszer és gyakorlatilag szinte az összes szereplő teljesen egyedi játékmechanikával rendelkezik. Hardcore stuff.
Itt egy gyors review / kedvcsináló.
Meg egy kis video az összes karakter Distortion Finish, Over Drive Finish és Astral Finish move-jával.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sirandrish
legenda
Jaja azok nekem is tetszenek. Mármint a Rayman..annak is több része van
-
Tity
csendes tag
Huhúú,köszi mindenkinek a segítséget akkor szépen lassan beszerzem mindet
(#60983) Sirandrish
Igen,arra gondoltam. Tyű,ez a Rayman igen tetszetős,youtubon megnéztem.(#60984) karak_22
Akkor a Jégkorszak 4 felejtős. Megnéztem a JUJU-t is,az is frankó lehet.(#60987) [oWn]f4te
Jaja, szeretem őket, tetszik,amit linkeltél. Asszem tényleg nem fogok unatkozniAmint helyreáll a rendszer,tudunk már töltögetni. Jelenleg egy demot szeretnénk leszedni, de még csak a fele jött le kb. másfél óra alatt
-
Bogyi007
veterán
válasz #42308056 #60973 üzenetére
Ott nincs platina ott a kiezrezés (1000 Gamerscore egy játék általában) a menőség fokmérője....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szeressük a beat 'em up-okat? Na, akkor ezt kötelező lesz beszerezni. Ízig-vérig fulligényes, komplex és profi cucc, bőséges tartalommal. Csodálatos sprite-ok és 3D-s hátterek, színvonalas OST-k. Dehát Arc System Works; ami az ő kezükből kikerül, az mindig arany. És persze van eredeti hangsáv is. <3
Olyan a verekedős játékoknak, mint az FPS-eknek a Quake; nonpluszultra skill + niche. Ha szereted a műfajt, kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Miért akarnék bármiért is odamenni, ha a futár másnapra hozza - annyiért (vagy olcsóbban), mint amennyi az utazgatás lenne? Az idő fölösleges elbaszásáról és a küzdésről nem is beszélve. 3 klikk-csengő FTW.
-
storm3
senior tag
Volt régen egy játék PS1-en,Vigilante 8 volt a neve, ehhez hasonló nincs Ps3-on? Imádtam!
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
törölt tag
A Jégkorszak 4 az minijátékokból áll, félóráig el is szórakoztat, aztán mehet porosodni
A Sonic & All Stars Racing Transformed szerintem egy baromi jó kis karting játék, ugyanúgy működik, mint a Mario Kart, egy-két apróságot kivéve. Ha szeretitek az ilyesmit, akkor nagyon ajánlom.
Ha Mario-szerű platformer játék érdekel, akkor próbáld ki a JUJU-t (jelenleg nem jön be a PSN, nem tudom linkelni), egészen kellemesnek tűnt, szép grafikával. De nagyon hasonló játék nincs PS-re, hasonló meg, kb. bármelyik oldalnézetes platformer játék
Meg persze, ahogy előttem is mondták, a Rayman is olyasmi.
A Ratchet & Clank meg 3D-s platformer, időnként kell lőni is, de automatikus célzás is van, egyáltalán nem kell erőlködni benne, szerintem az is megéri a pénzét. -
Sirandrish
legenda
Ratchet and CLankból nekem 3 rész is megvan de kipróbálni még nem tudtam őket.
Super Marionál a 2D-s verzióra gondolsz? Mert ahhoz mondhatni hasonlítanak a RaymanekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tity
csendes tag
válasz Sirandrish #60979 üzenetére
Szeretem a bunyós játékokat, de az autósokat még jobban
Most nézegettük a kicsit lightosabb játékokat :
Putty Squad, Jégkorszak 4, Ratchet & Clank,Sonic & All Stars Racing. Ezeket ismeritek? Melyiket ajánljátok?
Régen tv játékon imádtam a super mariot,valami hasonlót kipróbálnék PS-en is. -
james001
veterán
Amúgy a Killer is Dead-el nem játszott itt senki? Csak mert a Mondo's girls missziókat valaki elmagyarázhatná hogy kéne megnyerni mert nem jövök rá...
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
Mortal Kombat PS3ra is van. Mondjuk én picit szolidabb játékokra gondoltam mint pl a Little Big Planet. De ha ti szeretitek kitépni egymás gerincét, ám legyen
Én azért nem szeretem ezeket a játékokat mert gyakorlok..leverek mindenkit..szétkombózom az agyam, majd jön az asszony..nyomkod 1 gombot és elver mint a sz*rt
-
Tity
csendes tag
válasz Sirandrish #60977 üzenetére
Mortal Kombat jó volt az X-BOX-on Am. így sem lehet elrángatni a gép elől.. csak nem a PS elől
-
Sirandrish
legenda
1-2 szuper COOP cím és alig lehet majd elrángatni a gép elől
-
Tity
csendes tag
válasz Sirandrish #60975 üzenetére
Nekem biztos De hogy az én drágaságomat is le tudom-e majd ültetni,abban nem vagyok biztos
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Remélem sok-sok kellemes órát sikerül majd eltöltenetek a masina társaságában
De ahogy a felhozatalt "ismerem" azzal nem lesz gondEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tity
csendes tag
válasz Sirandrish #60972 üzenetére
Köszike Nagyon örülök a gépnek,már régóta szerettem volna egy konzolt
-
-
Sirandrish
legenda
Némá...egy Tity!
Én már vártalak....elég sokat tárgyaltam az uraddal a témát illetően szóval tudtam hogy előbb utóbb felbukkanszÉs persze grat a masinához
[ Szerkesztve ]
-
Tity
csendes tag
Sziasztok Most már z123456789-nek hála én is PS3 tulaj vagyok Köszi a sok segítséget,amit már eddig is kaptunk Tőletek Elkezdem átböngészni a fórumot,hogy minél előbb értsek hozzá én is Szép napot
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz perge666 #60968 üzenetére
Akkor éppen itt az ideje, hogy ez változzon.
Amúgy is egy alapvető követelmény manapság. El sem tudnám képzelni az életemet angoltudás nélkül. Internetezésem kb. 5%-a folyik magyar felületen. Már csak egy Wikipedia is 15x különb englisül, pedig az egy igazán parányi részlet - 1654654654 másik helyen / szitációban jöhet nagyon jól.
Szóval nosza. Rendkívül primitív nyelv, pikk-pakk össze lehet szedni egy már használható tudást és az ölben keresős középszótárra sem vagy rákényszerítve, mint én annak idején.Egy játék végigjátszása nagyon sokat dobhat. Nekem anno pl. a Fallout 1-2 és Baldur's Gate 1-2 tekintélyes mennyiségben segített. Amúgy is ez a leghatékonyabb módja a nyelvtanulásnak (persze az eredeti közegben élés után); olyan dolgokat csinálni közben, amit élvezel. Játék, könyvek, képregények, eredeti nyelven nézett filmek, anime angol sub-bal (mondjuk ez egy olyan téma, ahol a nyelvtanulás része a miértnek elhanyagolható, de most erről inkább nem írok esszét), ill. az, hogy a létező legtöbb felületen körbevedd magad az adott nyelvvel (pl. OS, telefon GUI, software-ek, etecera).
Számítástechnikában és szórakoztátásban nekem viszket a hátam a magyartól. Arról nem is beszélve, hogy egy magyar interface-en elveszek a gányba a sok gyökér fordítástól. Nekem ne Beállítások legyen, hanem Preferences, bázzeg. : D
Sokszor előfordul, hogy egy szó már hamarabb jut eszembe angolul vagy japánul, mint magyarul.Szóval, ahogy már korábban is írtam, nagyon szép nyelv a magyar, talán a létező legkomplexebb, leginkább leíró jellegű és legdinamikusabban ragozható, de vannak dolgok, amikhez egyszerűen nem passzol. IT, elektronikai- és játékipar (+anime / manga) például ilyen.
Nyilván némi energiát kell belefektetni, de nem vészes - főleg manapság, a szélessávú internet korában. Utána meg egy teljesen új világ nyílik meg előtted és rájössz, hogy igencsak megérte fordítani rá egy kis időt. Csak jót akarok.
Amúgy japán kiadáshoz jó a japán is.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Sirandrish #60952 üzenetére
Majd ha kipróbálom,meglátom nekem meg ér e annyit,de lehet felfüggesztem a letöltést,mert még csak 29%-nál jár......
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60964 üzenetére
Hát hja. Azért had döntsem már el hogy akarok-e az adott játékkal online menni vagy sem.
Nah jó..most is eldönthetem, csak éppen akkor esélyem sincs platinára ha nem akarok online is játszani.Elims Nekem még mindig azt írja hogy ma már szavaztam
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #60932 üzenetére
Ha neked egyszer szòba kerül a "jRPG" biztos,hogy 300-400karakter alatt nincs hozzàszòlàsod.. :-))
Nem rosszbòl írom!! :-)
Írjad csak!!! Később jò lehet bàrmelyikünknek!Kereső kiadja.SirAndrish: "...meg is lett a 20 reggelre."
Nincs Mit! :-)
Most menjünk rà Erahurkara. ;-)
Majd Fausto és IstvanSebok jön.IstvanSebok: "...vezető hír a hacker támadás a PSN és az Xbox live ellen."
Azért őszintén kívàncsi lennék,hogy az ilyen "tàmadò" hogy tud tükörbe nézni.Minek gusztustalankodik,szivat meg x ezer embert?? :-/
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60961 üzenetére
Egyébként nem értem egy játéknál miért nem rakják külön az online trófeákat hogy ne "zavarjon" bele a platinába,sok játékom van aminél már a single trófeák megvannak,de az online trófeák még hiányoznak... (Pl. Tomb Raider,AC Brotherhood és Revelations,stb.) Ráadásul ha lelövik a játék szervereit akkor putty esélyed sincs platinát szerezned.
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60960 üzenetére
Az addig rendben is lenne mert gondolom nagy szenvedés árán be lehetne tolni, de nem fogok online szórakozni a sok hülye között
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60957 üzenetére
Én is ráhajtottam volna a platinára de ez az ivós játék nagyon nagy hülyeség... Ráadásul csak bronzot ad asszem
-
Alister71
nagyúr
HDD-n lévő tartalmat, hogy a legegyszerűbb költöztetni? 500-ast vettem bele, de elég lenne egy 250-es is, ami van is. Ha pc-n átmásolom a teljes tartalmat, úgy fog működni?
Alister from Hell
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A listából gyakorlatilag bármi az sRPG / tRPG-ken kívül.
Egyikhez sem kell asztrofizikus PhD.
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60956 üzenetére
ÁÁ akkor nem is foglalkozom vele. Ami már "elbeszélve" is szívás az nem érdekel. Csak tetszik a cucc és gondoltam hogy rászánom az időt. De aztán láttam hogy van 5 olyan trófea ami online megy, ekkor kérdeztem be. De akkor igazából lényegtelen.
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #60952 üzenetére
Biztos meg lehet egy-kettőt,de van amihez szerintem több ismerős is kell nem csak 1. De engem ne kérj,nekem már nincs meg a játék.
-
Tegla80
addikt
válasz z123456789 #60951 üzenetére
Nemtom,nem kovettem mit is szeretnel,de En a napokban semmivel nem probalkoznek jatekon kivul.(szo szerint csak jatek...xar,instabil a rendszer ha ep el is ered....magad kimeled meg,ha nem eroltetsz most semmit ami nem jatek!!)
Tudom xar,de ez van....birno
Jah,h olyat keresel....hat ez nem az.
Ez szimplan egy ugribugri jatek,ami konnyen kezelheto es szorakoztato sztem .......[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
addikt
válasz Tegla80 #60946 üzenetére
Azert ez nagyon mas kategoria.
En valami japan rpg-re gondoltam ami nincs tulbonyolitva egy olyan szamara aki meg nem jartas ezekben a jatekokban.
Kozben raneztem a Disgaea 4-re, meg a most akcios Tales of Symphonia Chronicles plusz az FF XIII-ra s bemutato alapjan nekem az elso ketto jobbnak tunik, jopofabb valahogy. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz perge666 #60941 üzenetére
Magyar tesztet? Nem. A játék lokalizált verziójához úgyis kell tudni angolul (ez mindegyikre igaz).
gamefaqs.com-on érdemes olvasgatni; vannak user- és critic review-ek is, thread-ek, kérdés-válaszok, minden, ami kell. Nagyon zsír oldal, igencsak kiterjedt adatbázissal.
Atelier Rorona: The Alchemist of Arland
Picit több pénzért van az Atelier Rorona Plus: The Alchemist of Arland, amit tavaly adtak ki és egy felújított verzió. Kicsit feljavított grafika, némileg több content (item-ek, post game, játszható Totori, stb.), játékmechanikai frissítések, stb.
Dióhéjban a különbségek:
*Enhanced 3D character models
*New field map modelling creates more rich and vibrant scenery
*New chapters featuring Totori and Meruru who return from the previous Arland trilogies “Atelier Meruru Plus” and “Atelier Totori Plus”, brimming with new content and illustrations
*Additional Content, including playable characters, maps, bosses, costumes and more
*Improved Synthesis system and new Assignment system
*Expanded Item Crafting
*Newly restructured battle system with advanced combat features and skill execution between characters
*New Time Capsule system allows players to bury items in Atelier Rorona and retrieve them in Atelier Meruru Plus, and Atelier Totori Plus
*Over 30 different Endings: Interactions with character and decisions made to complete missions with affect the ending offering extremely high replay value
*Data saving and sharing between PlayStation®3 and PS®Vita versions
*PlayStation 3 (Physical): at GameStop you will receive two swimwears, Black and OrangeTöbb, mint 30 végigjátszás? Hmm..
Itt kicsit látványosabban meg lehet nézni a változásokat.
A Totori, Meruru és Ayesha-ból is van ilyen frissített kiadás.
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60950 üzenetére
És egymással nem lehet megcsinálni az online trófeákat?
Mert igazából engem az érdekelt volna. Biztos nem fogog napokig/hetekig mazsolázni a TROLLok között..Az ivós játékig még nem jutottam el.
perge666Kicsit sokallom
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
Na végre letöltöttem a a frissítés csomagot, most meg valami Origin ID-vel szopk.
Mi a sz@r az?
És miért nem fogadja el a nevet? Kizárt hogy egy 5 számból álló kombináció+név van valahol máshol is!
Főleg hogy már többet is próbáltam. -
james001
veterán
válasz Sirandrish #60945 üzenetére
Nem tudom hogy addig eljutottál-e már,de majd lesz egy ivós mini játék ahol gombokat kell nyomogatni,igen ám de valami 10 vagy hány szintet kell teljesíteni és már az első szint végén baromi nehéz... A legtöbb gyűjtögetős trófeát összeszedtem,meg próbáltam online is játszani de csak versenyekben talált embereket,ott meg mindenki laggolt meg köcsög volt
-
válasz Sirandrish #60948 üzenetére
4590ft.
Épp a demot szedem lefelé,csak k..va lassan jön. -
Sirandrish
legenda
-
Na szerencsére sikerült fellépnem GTA Onlinera,átélhettem a havazás örömét benne,de szerintem ennyi is volt.
Maradok az Offline Story módnál,és néhány hónap múlva meg talán fel-fel lépegetek onlinera....How to survive játékkal játszott már valaki,meg ér 1 próbát?
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #60943 üzenetére
Nah pont az Online trófeákról akartam érdeklődni, de akkor mindegy.
Ivós? Az milyen?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
válasz Synthwave #60932 üzenetére
En nem igazan szoktam ilyesmi RPG-kel jatszani(South Parkot gondolom nem sorolnatok koze ), de most eszembe jutott, hogy anno, ezer eves telomon jatszottam a Fantasy Warrior 2 Evil es Good reszevel is es nagyon szerettem, szerintem pont a faek egyszerusege miatt, jo kikapcsolodas volt.
Melyiket ajanlanad egy kezdo emberkenek?
Jo lenne egy valami modernebb, meg akar egy, az emlitetthez hasonloan egyszeru kis game is. -
james001
veterán
válasz Sirandrish #60942 üzenetére
Nincs kiplatinázva az online trófeák és az ivós trófea miatt.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60941 üzenetére
Szerencsére van mivel játszani szóval ha tolódik 1-2 napot, az sem a világ vége
MÁS: Watch Dogs valakinek ki van Platinázva? James?
[ Szerkesztve ]
-
Atelier Roronáról nem tudtok valahol magyar tesztet??
Sirandrish : Installálta az,csak az online móka hiánya idegesít de nagyon.
A GT5 kb 4x annyi ideig települt,és most még installál is,na ez idegölőbb,és a hab a tortán hogy már vagy 5 perce 5 másodpercet ír.
Na épp befejezte végre....[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60939 üzenetére
Úgy látszik a karácsony nem az install/refresh időszaka
Persze elhiszem hogy idegesítő..és is zokon fogom venni ha megjön a GTA és nem tudom lefrissíteni.
Bár a hsz-ekből kiindulva lehet jobban járok ha várom vagy 29.ig...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Komolyan mondom sírhatnékom van,este felinstallálom a patcheket a GTA-hoz,mondom kipróbálom az Online részt,hogy milyen,meg megnézem a havazást,erre nem lép fel PSP-re./mint olvasom szerverhiba.../
Gondoltam akkor lefrissítem a GranTurismo 5-öt is,egész este azt csinálta,hajnali 3-kor ránéztem,a felénél kb megszakadt a netkapcsolat,rányomtam hogy folyatassa,5-kor már szerencsére ki volt kapcsolva a gép.
Most bekapcsolom a PS-t,erre a GT5 valami 40 perces installálást ír. -
Sirandrish
legenda
válasz istvansebok #60935 üzenetére
Mert ez sokkal fontosabb
-
istvansebok
tag
Most láttam az Euronews hírcsatornán vezető hír a hacker támadás a PSN és az Xbox live ellen.
Mondjuk lehetséges okként hozzák a sok új (karácsonyra kapott új gépek installálása körüli macera) felhasználó általi leterheltséget is.
A hír még az orosz rubel krízist is megelőzi. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60924 üzenetére
Hát több ötletem nincs. Ami kicsit komolyabb (több dolgot is kell csinálni) mint pl a Rachet, Jak, Sly, azokat kilőttétek. Ilyen gyerekes mókákból meg nem jut több eszembe.
Esetleg a LEGO játékok közül valamelyik? Bár az játékmenetileg kb egy kaptafa..Elims meg is lett a 20 reggelre.
Köszönöm szépen mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Rezuhu #60930 üzenetére
A csak japánban kiadott 20 GB-os modellel, ill. egyes 80 GB-osakkal is (CECHExx).
Elég siralom, hogy nem az összes változat PS2-kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz ekko98 #60931 üzenetére
Disgaea-k tRPG-k.
Pár olyan jRPG, ami kapott lokalizációt (kiv. ToV, de azt sehogy sem lenne szabad kihagyni);
Final Fantasy X / X-2 HD Remaster
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIV
Atelier Totori: The Adventurer of Arland
Atelier Meruru: The Apprentice of Arland
Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky
Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea
Tales of Vesperia (JP ONLY)
Tales of Graces f
Tales of Symphonia Chronicles
Tales of Xillia
Tales of Xillia 2
Tales of Zestiria
Ar tonelico Qoga: Knell of Ar Ciel
Ar Nosurge: Ode to an Unborn Star
Eternal Sonata
Resonance of Fate
Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
Star Ocean: The Last Hope
The Guided Fate Paradox
Kingdom Hearts 1.5 HD Remix
Kingdom Hearts 2.5 HD Remix
White Knight Chronicles
White Knight Chronicles II
Hyperdimension Neptunia
Hyperdimension Neptunia mk2
Hyperdimension Neptunia: Victory
Trinity Universe
Fairy Fencer FsRPG / tRPG-vonalon:
--------------------------------
Record of Agarest War
Record of Agarest War 2
Record of Agarest War ZERO
Cross Edge
Valkyria Chronicles
Tears to Tiara Gaiden: The Secret of Avalon
Tears to Tiara II: Heir of the OverlordMeg ugye
Disgaea 3: Abscence of Justice
Disgaea 4: A Promise Unforgotten
Disgaea D2: A Brighter DarknessSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ekko98
tag
válasz Synthwave #60922 üzenetére
Ahh ezek a tipikius JRPG-k, nagyon jók. Hamàr JRPG akkor Disgaea a 3 és 4 van PS3-ra meg a nem rég kiadott D2 (jàték legnagyobb része arról szól hogy tàpolod karaktered amit meg is jegyeznek a borito hàtuljàn). Habàr a Disgaea 1-nek volt valamilyen story félesége(nekem eddig mindegyik rész storyja tetszett) azóta valami idiótasàg. De tényleg a Disgaea nem olyannak valo aki most lépett be a JRPG vilàgàba.
[ Szerkesztve ]
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
storm3
senior tag
-
james001
veterán
Uhh ez a Killer is Dead egy zseniális játék! Suda megint alkotott
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #60855 üzenetére
Barátnőm volt a 18. ;-)
De utána menjünk rá Erahurkára,ő előbb jönne.IstvanSebok: Én sem tudok belépni. :-/Minek buziskodik az ilyen semmi ember??
Tegla írásából tudom,hogy próbálják törni. -
Köszönöm az ajánlásokat,holnap rájuk lesünk.
Sirandrish : Ezek közül,csak a Hupikék törpikék ami megtetszett neki úgy ahogy,olyan mario hangulata van kicsit....
-
istvansebok
tag
Én sajnos nem tudok bejelentkezni a Psn 're, így nem tudok a Defiance'val játszani.
Nálatok megy minden rendesen? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz perge666 #60908 üzenetére
RPG? Mert akkor ott lenne pl. a patinás múltú Atelier-sorozat, aminek az alkímia -így a különböző komponensek gyűjtögetése- meglehetősen központi eleme. Mászkálni is kell eleget. Jóféle és a hangulata sem vérgőzös kinyit-megöl-treasure-next, passzol a forró kakós téli estékhez.
Atelier Totori: The Adventurer of Arland
Atelier Meruru: The Apprentice of Arland
Atelier Ayesha: The Alchemist of Dusk
Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky
Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea
Tartalmas is, mert egyik sem a 20 óra alatt végigjátszod kategória.
-----------------------------------------
Alternatív vonalon mondjuk Journey. Egészen egyedi hangulata van.
Mivel a PS3 viszi a PS1-es lemezeket, a lehetőségek tárháza is jócskán bővül; kezdetnek pl. ott van az összes Mega Man epizód.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60917 üzenetére
Ezekből annyi van hogy dunát lehet velük rekeszteni.
Shrek, Jégkorszak, Madagaszkár. Kung fu Panda, Rango, Toy Story, Verdák, Spongyabob, Merida, The Smurfs, Rio, Kacsamesék, UP, Lecsó, G-force, Volt, Wall-e, Táncoló Talpak, és ezeknek az 1,2,3,4,5 meg a franc tudja hanyadik része És akkor még nem is beszéltem a 86 féle LEGO játékról. Remélem el lesz velók élete végéig
Bár mire végigvisz 10et, jön még 20 szóval ennek sosincs végeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
aizen92
addikt
válasz Sirandrish #60912 üzenetére
Kivétel a Rango. Az valami hihetetlen jó kis game lett.
Élveztük anno boxon minden percét.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
válasz Sirandrish #60916 üzenetére
De azokkal már nem akar játszani,mert végig vitte őket,esetleg a madagaszkár3..........
A nőknek más az ízlése mint neked vagy nekem,vagy bármelyík férfinak,ezt ne felejtsd el. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60915 üzenetére
Hát szerintem azok már nagyon gyerekesek, de ha neki bejön akkor hajrá
-
-
Sirandrish
legenda
válasz z123456789 #60913 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz Sirandrish #60860 üzenetére
Küld már a fb linkedet légyszi mert nem találom a hsz-ek között. És lesz még egy szavazatod.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60910 üzenetére
A jégkorszak meg kung fu panda meg ezek meg kb 3 éves gyerekeknek készülnek. Tudom mert régen nagyon sokat kipróbáltam. Ha épp hozzád vágják akkor el lehet velük lenni 1-2 órát, de pénzt nem érnek. Max ha van egy 3-5 éves gyerek a családban, de egy (tippre) 24-26 éves csaj/nőnek...nagyon nem gyerebe szerintem
-
válasz Sirandrish #60909 üzenetére
Az szerintem nem tetszene neki,lövöldözzön és szaladgáljon,nekem se jön be.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #60908 üzenetére
Ratchet and Clank pl, azok is platform játékok mint a Crash.
-
Valami jó kis csajos játékot tudnátok ajánlani,ami nem túl nehéz,és mászkálni gyüjtögetni kell benne?
Rayman részek már uncsik,Crash Bandicoothoz hasonló játék nincs esetleg???
Vagy jégkorszak,madagaszkár,kung fu panda,ezekkel játszik vagy játszott valaki??Vélemény róluk? -
törölt tag
válasz Sirandrish #60895 üzenetére
Én asszem 6-nál
-
Sirandrish
legenda
Hja szóval ti pörgettétek fel...köszönöm a családnak
erahurka Neked is köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #60902 üzenetére
Tetszett az egész családnak, nem volt kecmec
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #60895 üzenetére
Na..., már 16 , meglesz az...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Horgász topik
- Bittorrent topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest