Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Fizikai térképem nekem is van, de ingame térképet tudtommal nem lehet venni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
Valaki magyarázza már el hogy HOOOOOGY lehet repülni?
Itt elakadtam mint a szar. Akármit csinálok, nem repül..
beszarok..újra kell kezdenem a chaptert mert nem vettem meg valamit???fausto Az szomorú
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz HuMarc #58892 üzenetére
O.K. :-) Félreértettem az íràsod.
A telepítést a térképre értettem. :-/Wlac: Pedig màr több helyen olvastam,hoy térképpel.Sőt!Van ahol még posztert is adnak hozzà. Pl. az enyémhez. ;-)
A léghajòs dlc meg nincs meg. :-/ Remélem az ebay-es 2€-s léghajòs dlc jò lesz hozzà.. -
fausto
addikt
válasz Sirandrish #58888 üzenetére
Igen, volt mindkettő.
Kevepapa: jól tudod, a navit kiválthatja a DS3 -
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Jól sejtem hogy a move navi botja csak kényelmi szempontokat szolgál, de egyébként a dualshock analóg karját is használhatom "mozgásra" továbbra is?
Azért két bot az már 12 ropi, bevallom sokallom, pedig a Portal 2 In Motion local co-op módjára fáj a fogam!
[ Szerkesztve ]
-
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #58886 üzenetére
Mivel a heti akciókban előszeretettel dobálnak olyan címeket, amik korábban már voltak a Plus-ban, jó esély van arra, hogy ezt a két játékot is látod majd leárazva
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #58885 üzenetére
Ahogy látom viszonylag friss címeket adtak tavaly szóval kb esélyem sincs azokra amiket szerettem volna.
Ettől függetlenül persze kíváncsian várom hogy mi lesz.
De ha tippelnem kéne akkor lesz itt Fifa 15, Shadow of Mordor, talán South Park is...majd meglátjukEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #58884 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #58883 üzenetére
Azta betyárját..
Shadow of The Colossust és Okamit akarok...de nagyonNah akkor pénztárcákat tényleg készíteni
Az az egy baj van hogy platformonként csak 1et...legalábbis gondolom így fog fojtatódni is ahogy elkezdődött.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #58882 üzenetére
Ez most olyan lesz, hogy karácsonyig 2 naponta más játékot áraznak le. Közben meg biztos lesz valami nagyobb karácsonyi akció is.
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #58881 üzenetére
Köszike szépen
Tényleg elég jó akciók..csak sajna rossz játékot akcióztak leEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #58879 üzenetére
Az EU-s PS Blog-on szokták kitenni az akciókat, ezt érdemes olvasgatni. Ezt is hirdették ITT.
Érdemes nézni a US PS Blog-ot is, más akciók vannak (általában jobban) és ugye PS3-on nem nagyon varázslat más régióból vásárolni. -
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #58875 üzenetére
A Red Dead nem rég volt kerek 3K de a Nightmares vagy milyen DLC-vel együtt
fausto Mindig tanul valamit az ember..köszönöm
Egyébként nem szokták közölni valami "gyűjtőhelyen" hogy mikor mi akciós? vagy belefutsz vagy nem?
HuMarc Cserébe elvileg nincs töltögetés játék közben szóval megéri
[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Tegnap este néztem pont, hogy a Mass Effect trilógia 18 font körül volt (talán).
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #58874 üzenetére
Ha rámész a játék adatlapjára, írják az eredeti árat, meg azt is, hogy meddig tart az ajánlat.
-
HuMarc
veterán
Kaptam térképet a GTA V-hez Mondjuk elég sokáig telepít... Lassan 2 órája.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #58874 üzenetére
Nem baj, majd rálicitálok Amúgy eddig a legolcsóbb (és legjobb) vételem a Demon's Souls volt 1400 forintért, meg is lepődtem rajta, mert a nagyobb akciók is 3000 fölött szoktak lenni. Bár a nyáron volt talán az RDR 2500 forint körül, meg a GTA IV is hasonló áron.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #58872 üzenetére
Nah így már érthető minden
Mondjuk odaírhatnák az eredeti árat is mert ez így szerintem elég megtévesztőkarak_22 De siess nehogy elkapkodják
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #58865 üzenetére
Azannyáját! Rögtön meg is veszem azt az F1-et!
birno: Szoktak lenni nagyobb akciók, de nem Steam-es szintűek, hiszen itt a játékok alapból drágábbak is. Tehát az ilyen 1-2 eurós árak helyett 5-10 eurósok lesznek legfeljebb.
-
fausto
addikt
A szürke ár, hogy most mennyibe kerül, de az már eleve akciós. A sárga azt jelenti, hogy PS Plus-szal mennyi. Pl. a The Last of Us Remastered eredeti ár £39.99, akciós ár £19.99, akciós ár PS Plus-szal £17.99 (bocs, angol Store-on vagyok, ott fontban látom az árakat)
A kedvezmény az elmúlt két év tapasztalata alapján kb. 30-60% között szokott lenni, Plus-szal az akciós árból le szokott még jönni -10-20%. -
Sirandrish
legenda
Szerintem is úgy van. Ráadásul oda is van írva. 50%al max az indulóárnál olcsóbb..
Legalábbis szerintem.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Fogalmam sincs, mivel nem régóta vagyok PS3 tulaj. Majd a régi motorosok elmondják hogy lehet-e számítani karácsonykor valamire.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Sirandrish #58865 üzenetére
Ez ugye most csak poen akart lenni?
Store-ban nem szoktak olyan akciok lenni mint Steamen? 50-70% is akar s nem noname gamekbol. -
Sirandrish
legenda
-
winery
aktív tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a magyar ps store-ból vásárolt játék aminek van honositása (fifa 15 ). Szóval a ott vásárolt játék magyar vagy csak angol?
-
Sirandrish
legenda
Nekem bejön..azzal nincs baj, de a controllert nem szeretném szétverni miatta.
Ha nincs benne sok akkor tuti végigviszemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz kmarci25 #58857 üzenetére
Elsősorban LittleBigPlanet 1-3 és Karting, aztán LEGO játékok, sportjátékok (akár FIFA, bár annyira ez nem szokott feleség-kompatibilis lenni ), Rayman Legends, Minecraft, Driver: San Francisco, Portal 2 (robotokkal kell logikai feladatokat megoldani közösen). Igazából szerintem ezek azok, amik nem gyilkolósak, de lehet együtt játszani és értelme is van.
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #58856 üzenetére
Hm, nem nagyon rémlik egy ilyen része se, szóval ha van is, kevés. Kivégzéseknél előfordulhat párszor, hogy nem nyomkodni kell, mint egy hülye, hanem tekerni. Szerintem ne hagyd abba, eléggé játszatja magát, szintén végig 100%-on pörög az egész.
A Slime draws near! Command?
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #58858 üzenetére
Köszi!
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Sirandrish
legenda
-
kmarci25
veterán
válasz Sirandrish #58650 üzenetére
Tudtok ajánlani néhány olyan játékot, amivel egyszerre ketten is lehet játszani és feleség-kompatibilis (nem öldöklős, űrlényes, elszabadult-járványos stb.)?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Sirandrish
legenda
Nah végre sikerült kipróbálnom a Bayonettát.
Nekem bejön. Szerintem egy marha szórakoztató játék. A zene meg...hát a legtöbb játékban észre se veszem de mikor a legnagyobb trancsir közepén megszólal ez akkor az odab*szViszont több mint valószínű hogy nem fogom végigvinni. A második chapterben már találkoztam olyannal amikor rángatni kellett az analógot amit én ÚTÁLOK! A DBZ-ben anno PS2n az összes olyan "csapást" elszenvedtem ahol rángatni kellett volna az analógot...ott nem is zavart, itt viszont konkrétan nem lehet továbbmenni 1-1 helyen. Például az említett bossnál vagy 6szor elvéreztem mert nem tekertem annyira mint kellett volna..csak hogy sajna azt nem fogadja el csak a MAXot.
Nem játszotta innen véletlenül valaki végig? Hány ilyen jelenet van a játékban? Esetleg 2-3at bevállalnék de többet nem szeretnék..
-
Elims
veterán
válasz satz18 #58849 üzenetére
A gladiàtorost is lehet eggyel.Kipròbàltam.A pajzsot talàn vmelyik gombbal lehet feltartani a màsik fagyi helyett (ha jòl emlékszem). Nem volt vele gond szerintem.
A boxra viszont nem tudok mit írni,mert nem pròbàltam.Az talàn a 2-ben van,az első részben nem rémlik.
Mégegyszer írom,lehet jàtszani egy fagyival is,de kettővel kényelmesebb ez nem vitàs. -
Brian_GT
őstag
válasz Real Ghoost #58850 üzenetére
Stand by alatt nyomd meg a joy-on a ps gombot. Lesz meglepetés
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Bogyi007
veterán
válasz satz18 #58836 üzenetére
Dehogy kell 4 fagyi, max ha jeges dolgot akarsz társaságban. ;-)
Ha van Navi konti és két Move konti a kamera mellé, akkor már minden adott a játékhoz, a Shooter kieg vagy a Move Gun is inkább kényelmi cucc, én pl. A House of Death játékhoz sem használom a Move Gun kieget mivel nehezebb tartani kézben így a cuccost.
Sourcery gamát is azt hiszem 2-3 fontért vettem Angliából, itthon ha jól tudom az Euronics üzleteiben van/volt most Moveos Játékok akcióban.
HuMarc: Így van, sőt a netkapcsolatról sem árt olyankor leszedni ha kábeles kapcsolattal van a Ps3 - idén májusban tapasztaltam a dolgot - a 320-as Slimem bánta a dolgot...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
dilipok
veterán
válasz Real Ghoost #58850 üzenetére
lol jo pap holtig tanul
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Real Ghoost
aktív tag
wow, akkor én most felegyenesedek az eddigi neandervölgyi életből, nem tudtam, hogy a kontrollerrel is be lehet kapcsolni
Egyébként nekem is egy kapcsolós elosztón van a tv-vel meg az 5.1-el, és ha nem használom leszoktam kapcsolni, hogy ne világítsanak a kis ledek alvás közben.[ Szerkesztve ]
-
-
aizen92
addikt
válasz Sirandrish #58845 üzenetére
Pontosan!
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Sirandrish
legenda
Detto..
Én konnektorból sosem húzok ki semmit. Nem véletlenül van olyan elosztóm amit egy kapcsolóval tudok áramtalanítani amihez NEM kell lehajolnom...lábbal megoldom
21. század ecsémEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wlac
Ármester
Elvi okokból nem húzom ki. Ha nem lenne stand by módban a készülék, akkor nem tudnám a kanapéról bekapcsolni a kontroller segítségével, és elveszne a hi-tech érzés. Nehogy már manuálisan kelljen beüzemelnem, mint valami ősembernek...
-
satyátó
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Ti a ps3 tokat amikor kikapcsoljátok akkor az árambol is kihuzzátok? Vagy csak simán? -
Sirandrish
legenda
-
satz18
őstag
válasz kevepapa #58833 üzenetére
A Sorceryhez killzone 3-hoz heavy rain-hez kell a navi mert azzal mozogsz. A sportosokhoz csak fagyi kell de ott viszont kettő. Ha kópolni is akarsz akkor 4. Szóval nem árt a movehoz 4 fagyi, 1 navi kontrollret, ha lövöldözni is akarsz pl killzone, akkor egy sharpshooter is. Nekem az még nincs speciel, de ha minden igaz, azt egy naviból és 1 fagyiból kell összerakni, szóval az kb egy adapter plusz 2 gombba és 1 ravasszal.
Ha találsz olcsóért sorcery-t akkor szólhatnál, mert én is tervezem annak a beszerzését.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Sirandrish
legenda
válasz kevepapa #58833 üzenetére
Csak azokat a játékokat tudod letölteni amiket "megvettél" aktív PS plus előfizetés alatt. Szóval ha most fizetsz elő a PS plusra először akkor nem töltheted le a fél évvel ezelőtt adott játékokat. És csak addig játszhatóak ezek amíg aktí a PS plus előfizetésed.
A fagyi meg ilyen sport championhoz elég..az infamoushoz már kevés..kell az analóg is.
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra szerintem beújítok egy Move-ot.
Kérdezném, hogy milyen kontentot érdemes move-val tolni?
Olvasom a Sorcery nevű cuccot, a Sports Champions 2-t, nagy címek közül meg az Infamous 2-t, Killzone 3-at...
Szerintetek? Tapasztalatok? Navi bot is kell, vagy csak a fagyi meg a kamera?
MÁS:
A PS plus előfizetéssel le lehet tölteni a PS Plus játékokat és utána az előfizu lejárta után is lehet tolni a gammákat, vagy csak "online" az előfizetés ideje alatt?
Előre is köszi a válaszokat!
-
-
törölt tag
Sirandrish : kipergetem azt viheted
-
PS3 sslim 500 GB + 2 db kontroller + FIFA 14 és GTA V. 50.000 ért jó vétel ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #58815 üzenetére
Én meg vittem is.
-
törölt tag
válasz james001 #58821 üzenetére
Valóban, az experthez minden pályát kívülről kell tudni és hiba nélkül tökéletes íven menni (enélkül a szellemautókat esélytelen megverni időmérőn), de rengeteg gyakorlás után megy Nekem volt ami elsőre ment experten. De az biztos, hogy sokszor emlegetem az AI anyukáját Na de képzeld el, milyen érzés lehet egy ilyen platina az accon
Sirandrish: ööö, ez az LBP Kartingos?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #58820 üzenetére
Kíváncsiságból ránéztem...100community lv-t kell megcsinálni és 24órát kell aktival createlni..meg az "apró"
-
james001
veterán
válasz #58000384 #58820 üzenetére
Fuck no! Játszottam a játékkal,de mindent végigvinni expert-en kész öngyilkosság. De tényleg mert az idegességtől felvágnám az ereimet,így is a végén már easy-n is a hajamat téptem néha (főleg a színes autós előzős pályákon...). Az LBP Karting zizi bambi vattacukor ehhez képest.
Amúgy a Resi 6-ot is csak azért platináztam ki mert ott volt ez a "trükk" rá,amúgy a franc vitte volna végig a játékot még egyszer mindenkivel nehezebb fokozaton,annyira azért nem volt jó játék[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
válasz james001 #58796 üzenetére
Ajánlom platinázni a Sonic All Stars Racing Transformed című kis kartingos játékot. Egyszerűbb talán, mint az LBP Karting, meg elég könnyű begyűjteni a trófeákat, de az aranyakért meg főleg a platináért kell ügyesség. Mondjuk nem tudom mennyire jönnek be ezek a játékok, de ha igen, akkor mindenképp próbáld meg
Én Steam-re szereztem be 240 forintért, 9 óra játékkal 22 achim van, amik amúgy mind megegyeznek a trófeákkal PS-en. Innentől jön a neheze
-
Sirandrish
legenda
Puppeteer végigtolva.
Ahhoz képest hogy azt hittem hogy valami kis indie móka, igen kellemeset csalódtam. Remek kis játék voltEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz energy4ever #58816 üzenetére
Az igen..8 rész.
Nekem annyi nem kell...egyelőre semmiképpEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Brian_GT
őstag
válasz energy4ever #58813 üzenetére
Hát igen....ez a minőségi hirdetés. Puritán kib**ni a kőre az amúgy is érzékeny lemezt...gratula. vevőcsalogató kép lett.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
energy4ever
addikt
válasz Sirandrish #58815 üzenetére
Ratchetbol a trilogia a legjobb. Utana a t.o.d. a tobbi sem rossz, de nem is az igazi. (mondom ezt ugy, hogy nekem megvan mind a 8resze ps3-ra.)
-
Sirandrish
legenda
-
HuMarc
veterán
válasz energy4ever #58813 üzenetére
Én is néztem, csak azért nem tettem szóvá, mert az inFamous 1-2 nincs is benne a hirdetésben
-
Goldwin
aktív tag
válasz Sirandrish #58746 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz james001 #58796 üzenetére
Tuuudom persze,szinte gyerekjàték volt.Majdhogynem csak bekapcsoltad a gépet és màr csilingelt a platina,ugye. :-DDDD
Na hagyjuk màr!!! Kemény vagy és iszonyat keményen nyomod és kész.Nincs ezen mit "szépíteni". :-))))SirAndrish: "Valaki jókora radírt elkoptatott most a topikba."
Nekem is feltünt egy pillanatra. :-)
De lehet,hogy rà is férne pedig van ps3 off topik is.Én pròbàltam azt a defiance-et.Online.Ezért nekem annyira nem jön be+van egy fura nézetmozgàsa.
Egyébként nem lenne nagyon rossz.Kérdezek tőletek egy hatalmas marhasàgot.. :-)
Ps3---Remote play settings---Remote start---Enable remote start via the internet <--- Ha ezt bekapcsolom csak én tudom bekapcsolni a gépet a vita-ròl ugye? :-) -
Sirandrish
legenda
Valaki jókora radírt elkoptatott most a topikba
Defiancet próbálta már valaki?
Nem tűnik kimagaslóan jónak, de azért nagyon borzasztónak semEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest