Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #58795 üzenetére
Néhány éve volt egy X360-am pár hónapig. A Bayonettát azon vittem végig.
Nagyszerű élmény volt, ezért Ps3-ra is tervezem beszerezni (annak ellenére, hogy a ps3-as verzió állítólag lényegesen gyengébbre sikerült).
A Bayonetta elég egyedi, de nem tartom túlzásnak semmilyen téren.
Ami ebben a kategóriában túlzás (szvsz), az a Ps2-es God Hand (ami ettől függetlenül szintén zseniális).
A Killzone 2 jó móka volt, 1-2 gyerekbetegségtől eltekintve (a bajtársak gyakran beállnak az ember útjába, gyakran nem tudtam merre kell továbbmenni és az sem segített, hogy a rádióba kiabálta valamelyik társam, hogy "Erre, gyere már!"
).
A Resistance 2 viszont lényegesen jobb, mint az első rész, eddig bejövős nagyon!
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
-
james001
veterán
Köszi. Amúgy így is ezt is csak azért platináztam ki mert volt egy "kiskapu" az egyik nehezebb trófeára.
Nem csalásra gondolok,hanem az egyik nehézségért járó trófeát meg lehetett szerezni a teljes játék újra végigjátszása nélkül úgy,hogy csak az utolsó checkpoint-ot kellett végigvinni mindenkivel.
De azért így is volt két trófea amiért megszenvedtem rendesen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
energy4ever #58794 üzenetére
Én még nem vagyok oda a Bayonettáért de remélem próba után odáig leszek...meg még vissza is
De még nem volt időm megnézniMeg szerintem a Bayora nem is a gagyi a legjobb szó, hanem inkább hogy túlzás..a kevesebb néha több lenne .
-
energy4ever
addikt
válasz
Sirandrish #58793 üzenetére
Ez relativ. Nintendos topikokban odavagytok pl a Bayonettaert, ami szerintem mar videok alapjan is annyira gagyi, hogy kise fogom probalni, mert biztos nem tetszene. Szoval kinek mi. Bar teny, valoszinuleg nem csak szerintem lesz gagyi a heavenly, mivel regi mar(kb a ps3-al jelent meg egyszerre).
-
Sirandrish
legenda
válasz
energy4ever #58792 üzenetére
A grafika maga nem érdekel, de mondom a harc olyan gagyinak tűnt. Ha még végig se vitted akkor nem kell az nekem
-
energy4ever
addikt
válasz
Sirandrish #58785 üzenetére
Latvanyvillagra Uncharted(elso resz),szoval elege gagyi. Nekem nem tetszett, vegig se vittem.
-
aizen92
addikt
nem szeretem az autós játékokat
Megveszem,majd kipörgetem a gammát 1 hónap alatt ( kb. 2000. Ft az online letöltőkód ), majd eladom ugyanannyiért, vagy max pár ezer forint bukóval, így olyan mintha béreltem volnaAztán ha ez megvan jöhet a PS4 Muhahahahaaa
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hogy hozzá szóljak én is a témához. Nekem volt régebben X360am..kétszer is. De buta voltam hogy azt vettem akkor is nem PS3-at. 2 hónapja sem vagyok PS3 tulaj, de már kaptam annyit ettől a masinától mint a Boxtól 1 év alatt. (szubjektív vélemény)
És mindezt úgy mondom hogy én konkrétan Sony ellenes voltam..sosem szerettem. Elismertem a nagyságát de mindig is az volt az utolsó a sorban nálam. Csak ugye az exkluzív címek eléggé érdekeltek.
GoW, Uncharted, LBP etc etc.
És el is érkeztem a mondandóm lényegéhez. PS3 erősebb? Ki nem f*ssa le? X360nak kényelmesebb a controllere? Igen, és akkor mi van? A Kinect jobb mint a Move? lehet!
De ezek nem számítanak. Nézd meg az exkluzív játékok listáit és az alapján dönts.Halo fan vagy és szerinted amúgy is jobb a Forza? X360!
Isteneket akarsz ölni a GoWban és jókat marhulni a LBP-ben? PS3!Ennyi számít..melyik gép szórakoztat jobban? A többi csak sallang...
-
Elims
veterán
válasz
#42308056 #58787 üzenetére
Tényleg. Elnézést. :-)
Aizen: Azért az egy jàtékért?? :-)
Olyan,hogy forza nem is vonz?Kívàncsi sem vagy??Emlékszem pàr hònapja amikor meglàttam egy forza-gt hasonlítgatàst,ti írtàtok meg,hogy olyan forza-t hasonlítottak a gt5(!)-tel ami xbox one-ra jelent meg. Nem egy szànalmas mòka.? :-)
Ettől függetlenül én is veszek majd egy 360-at -vmikor-,de csak azért,mert Dilipok nem tudott dönteni a ps3-360 között. :-)) -
Elims
veterán
válasz
energy4ever #58784 üzenetére
Ez naggyon korrekt íràs!!!
Màr szemeztem egyszer-kétszer a 360-nal,de 40e-eket nem adnék érte.
A ps3-as sorbòl kimaradt a heavy rain,mafia 2 ;-) ,Journey,de ez csak szőrszàlhasogatàs. :-)Bertòk,ettől függetlenül,ps3. ;-)
-
energy4ever
addikt
válasz
Bertók #58777 üzenetére
ps3:
Uncharted
Ratchet and Clank
God of War
Heavenly sword
Jack and Daxter
Motorstorm
Killzone
The last of Us
Gran Turismo
Beyond
Littlebig planetXbox 360:
Gears of War
Forza
Halo
Banjo kazoie
FableXbox360-nal ott a kinect, rengeteg jatekkal. A ps3 move-ja sem lenne rossz, amennyiben nem 1-2db jatek lenne hozza.
Xbox360 kontrollerje kenyelmesebb, ps3 kontrollerje mozgaserzekelos.
Ps3 hallkabb, xbox360-on telepithetoek a jatekok.
Ps3mon ingyenes a netes elet, xbox360-nal fizetos.
Ps3 viszi a BD filmeket, tobb a 3D-s jatek. Xbo360 viszont tobb fele filmet tamogat.Esek alapjan kell donteni. Nekem van minden konzolom ebbol a korszakbol (wii,ps3,xbox360).
Szemely szerint az achievementek miadt inkabb az xboxra szavaznek. (tudom, van ps-re js achievement gyujtesi tamogatas, csak az nem a legjobb, nem tamogatja az osszes jatek.)[ Szerkesztve ]
-
Az exkluzívok miatt én is a PS3-ra szavazok, plusz az ingyenes multi is sokat dob a latba. A multiplatform cuccok elvileg jobban mennek Xbox-on, bár nem hiszem, hogy tetemes különbség lenne a kettő között.
-
-
törölt tag
válasz
Bertók #58777 üzenetére
PS topikban gyanús, hogy a PS-t fogják ajánlani
Én mondjuk használtam X360-at is a PS3 előtt. Annak az előnye a PS3-mal szemben a kontroller maga. A karokról nem csúszik le az ember ujja, meg a ravasz is sokkal kényelmesebb, meg úgy fogásra is kellemesebb, mint a Dualshock 3, például a karok elhelyezése miatt. Nem mintha ezzel bármi gond lenne amúgy, de szerintem az Xbox kontrollere jobb.
Amiben meg a PS jobb: ingyenes multi, bluray lejátszó, komoly exkluzív játékok (ezt nézegesd meg mindkettőnél), erősebb gép. Ezek elég erős érvek a PS mellett, egy kontroller nem ér annyit, hogy Boxot vegyél szvsz. Ja, a PS kontrollere (ugye a vezeték nélküli) aksis, USB-n töltődik, ellenben az Xboxos elemmel működik (amit viszonylag hamar megzabál), vagy aksiról, ha megveszed hozzá külön, ami hozzá való.
A többi dologban vagy ugyanolyanok vagy szubjektív dolgok, a super slim csúszós lemezadagolójával szerintem kicsit olcsóbb hatást kelt, mint az új X360, meg a bekapcsolós csippanás sem olyan menő, mint a másiké, de amúgy teljesen jó, megbízható kis masina. Javítani ezeket nem annyira lehet, esetleg forrasztani, de nem jellemző, hogy kéne (meg ugye akkor a gari ugrik). HDD-t lehet cserélni bennük. A PS Super Slim nem melegszik nagyon, viszonylag csendes is, jól szellőzik. A Box nálam hangosabb volt.
Szerintem PS.
[ Szerkesztve ]
-
Bertók
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem, elsősorban nem az elfogult PS fanatikusokhoz
szóval, nagyon tervezgetem a konzol vásárlást, és ahogy nézegettem a next-gen konzolok nekem elég húzósak lennének még most, így a kis PS2-m lecserélésére vagy PS3 vagy Xbox360-t tervezek.
Kérdezném, hogy ki melyiket mondaná győztesnek a párharcban? Itt gondolok minden egyes jó és rossz tulajdonságra ami a konzolokon van. Beleértve a szervízt, otthoni szerelést bár ne legyen ilyen ergonómiát, gyorsaságot, (esztétikában nekem PS) megbízhatóságot, melegedést ilyen általános dolgokat ami először eszembe jutott.
Köszönöm a választ -
james001
veterán
26. platinám: Resident Evil 6
-
Brian_GT
őstag
válasz
#58000384 #58764 üzenetére
Az All for One pedig plusos cím volt, szóval az megint csak jó bolt volt
Lemaradtál róla.
Amúgy csak reagálva...azon én is megálltam mikor azt olvastam, hogy NFS és valósághűség 1 szinten... de utána értettem mire írta Zsolt, szóval nem gáz. Viszont az igen mikor már nem is tudom hol volt, hogy nagy szimulátoros emberek beültek egy GT5 volánjához...lehet még media markt-ban anno. Mentünk arra, mondom ezt megnézem
Gyerek... jön a kanyar... ha nem tv-ben lett volna 3 háztömbbel állt volna meg a kocsi kb
Csávó: F**om ebbe a k** sz*r játékba...ilyen buzi fizikát még életemben nem láttam, nyomom a féket és nem áll meg ez a k**szott kocsi... megnézhetnék ezek is, hogy kell játékot készíteni, NFS-ben nincs ilyen.
Összenéztünk haverral rendesen...majd kérdeztem tőle kipróbálhatjuk-e...mondta nagy hévvel persze ez úgy is egy szar. Nah ott rontotta el, hogy ott maradt megnézni ,,mit bénázunk össze"Kicsúszás nélkül letoltuk a pályát... nem tudom lehet Nordschleife volt pont bent. Azt az arcot kellett volna látnotok amit a gyerekről lehetett leolvasni
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #58772 üzenetére
Akkor csak vak vagyok
-
törölt tag
válasz
james001 #58769 üzenetére
Jajj ezt inkább hagyjuk
Én valami komolyabbra gondoltam. Van neten videó valami "Dark Link vs Link" vagy milyen címmel, nekem az tetszett anno. Mondjuk Twilight Princess-féle sötétebb Zelda az elég menő lenne élőszereplős filmként.
HuMarc: Ha jól tévedek, már 2 éve szakértő
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #58767 üzenetére
Te most lettél szakértő, vagy eddig is az voltál, és nem vettem észre?
Grat hozzá
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58765 üzenetére
Miért, még jó is lehetne
Ha elég pénzt költ rá a Nintendo, és ismerve a japánokat, nem hiszem, hogy elszúrnák a saját művüket.
A Community csak PC-n működik, PS-en csak Steam-es bejelentkezés van, a szolgáltatások ott nincsenek (helyette van ugye a PSN).
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58757 üzenetére
Ez úgy van, hogy PS3-ra a Future sorozat van a játékból (meg a néhány PS2-es cím és spinoff), az első rész a Tools of Destruction, aztán folytatja a Quest for booty, majd jön a Crack in time (ez van meg, ezzel kezdtem, meg ez a leghosszabb a sorozatban), végül a Nexus. A többi cím az spinoff, kevesebb tartalommal és/vagy másfajta játékmenettel.
Szerintem mindegy, hogy hol szállsz be, mondjuk a CiT elején semmit sem értettem, hogy ki kicsoda, de elég hamar kiderül. A ToD játékmenetre ugyanez, talán az átvezető animációk minősége nem annyira jó, mint abban.
A Nexus meg drága
Újan vettem tavaly karácsonyi akció keretein belül a CiT-t 5000 forintért, azóta mindenhol ennyiért látom, annyit megér. Értékelések alapján a részek átlaga 90% körül van, de a CiT a legjobb.
De nézz róla videót, nehogy a grafika (nem a PS3 csúcsa, azt meg kell hogy mondjam) vagy Captain Qwark vagy a kis akármilyen lények (a játék legelején) aztán ne tetsszenek
Ők egy kicsit idegesítettek, de ezt leszámítva teljesen jó volt. Amúgy még film is jön belőle. Nesze neked Nintendo, hol a Zelda Movie?
[ Szerkesztve ]
-
A The Last of Us multija sokszor kidob meccs közben az utóbbi napokban "Lost connection to host" hibával. Másnak is nyűglődik a játék, vagy nálam hibás esetleg a router, vagy a modem?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58751 üzenetére
Hát nyilván fiataloknak készült, de nem csak gyerekeknek, mert nekik nehezebb fokozaton túl nehéz lenne. A története elég egyszerű, van a gonosz, meg mi vagyunk a jók, és ellátjuk a baját sok pályán keresztülmenve. Mondjuk a Crack in time az időmanipulátor bottal egész érdekes volt, a pályák dizájnja is jó, szóval egy próbát megér szerintem
Nem egészen lineáris az űrmissziók miatt a játékmenet. Ami nekem kell (full kameramozgás, duplaugrás, platformokra ugrálás, nehézség állítása, lövöldözés, kalapálás) az mind megvan benne.
erahurka: Én a motioninjoy nevű csodát használom a gépen, így vezeték nélkül megy a kontroller minden játékkal ami támogatja az X360 kontrollerét. Apróbb hibáktól eltekintve nekem mindig tökéletesen működik úgy és semmit sem kell pepecselni vele.
-
Tdizsolt
senior tag
Már mi sem vagyunk tinik(asszony 35),de azért még Ő is le-le ül játszani vele. Persze ha nincs oda érte a párod,akkor nem kell erőltetni...Marad az 1 játékos mód...
Viszont a GTA 5 újra installálása nem megy,valahogy az új gépnek nem tetszik a játék.Állandóan megáll kb a felénél,és nem hajlandó tovább tölteni...Már vagy 10x próbáltam,már tanácstalan vagyok.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Bogyi007 #58733 üzenetére
A realisztikusság nem a fizikában merül ki szerintem...de még mindig közelebb áll a valósághoz(és a szívemhez) egy négy kerekű jármű a Föld nevű bolygón,ami 300-al driftel egy hajtűkanyarban,mint a Wipeout,ahol egy antigravitációs teknőben 400-al megy egy nemtommi...
Ízlések és pofonok....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinek hozzám hasonlóan problémái vannak PS3 kontroller PC-vel való használatával, annak ez az oldal segíthet.
Most próbáltam alvó üzemmódból való ébresztés után és felcsatlakozott a kontroller, szóval jónak tűnik. -
littledon
tag
Van valakinek Grand Turismo 5 tapasztalata? Lehet én vagyok a béna vagy nem várok eleget, de a jóistenért sem akar elindulni. Lemegy az intro a gépkocsigyártásról, majd bejön pár db icon Career mode, settings stb. Majd amikor rámegyek valamelyik modera bejön a GT logo és ennyi, 30p után semmi... Lemezzel lehet gond vagy csak sokat gondolkozik?
(ekkor már azt sem írja ki, hogy install)
ui: A lemez nem karcmentes de nagyon szép állapotban van, a többi amivel játszom szinte mind karcosabb és semmi baj velük...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58748 üzenetére
Mit mondjak... engem az Uncharted nem fogott meg, pedig az a másik nagyon népszerű exkluzív játék
Nekem tetszik a sorozat, mert a platformer játékokat mindig is szerettem (NES volt az első gépem, ugye az meg abban a legjobb, aztán a PC-men nem nagyon futottak a játékok, csak a portolt platformerek meg pár klasszikus lövöldözős, ilyesmi).
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58746 üzenetére
Az egyik legnépszerűbb exkluzív cím a PS2 óta, így drága.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #58744 üzenetére
A Crack in time azt hiszem a leghosszabb a sorozatban, nekem 13 óra volt kb. de maradt még jópár space mission benne. Meg normál nehézségen játszottam, aztán jön majd a hard, meg a hardcore a platinához egyszer
Szóval az egy elég hosszú singleplayer játék.
Ja de hoppá! Van benne coop, de csak egy minijátékban
Arra van trophy, és az egyik legidegesítőbb dolog a Duke Nukem Forever flippere után.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001 #58739 üzenetére
Kerestem de nem találtam semmit. A Crack in timeról dobott egy youtube videót de ott sem láttam hogy bármit is ketten csináltak volna. De a választ köszi
aizen92 reggel óta meg van nyitva, de ezek szerint átsiklottam felette
A`rpi Jóvanakkor haggyatok békén
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Sirandrish #58735 üzenetére
Én a Killzone 3-al játszok, elsősorban ez is agyatlan dara, de mégis változatosabb mint a Cod... Meg ugye ott van a split screen co-op is, a Cod-ban nem tudom van-e.
Ha a multi is számít akkor viszont inkább a call of, mindig ugyanott éledek újra és ugyanúgy szednek le a Killzoneban általában -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #58736 üzenetére
Ratchet & Clank™: All 4 One Támogatja 4 személyig.
Trófea szinten egyik legegyszerűbb játék amúgy. Röpke három nap alatt kipörgettem.
szerk:
Látom ma "reggel" nem csak én vagyok "szurkálódós" kedvemben.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #58736 üzenetére
Az All 4 One-ban van. De amúgy Hyrule-ban tiltják a google használatát?
-
Sirandrish
legenda
Egyedül is szórakoztató de szerintem a sava borsát COOP-ban adja ki. Persze végigvinni talán egyszerűbb egyedül, mert elég sokszor előfordul hogy inkább akadályozzátok mintsem hogy segítenétek egymást, viszont poén
Amikor belevágjátok egymást a tűzbe, vagy csáklyával akkor kapod el a másikat amikor az épp a levegőbe akrobatázik valamit és ezzel lerántod a francba...az bulee... -
-
Sirandrish
legenda
A Ratchet and Clankokba van COOP? Akármelyikbe?
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #58731 üzenetére
A Resistance kontra Killzone kérdésedre részemről a válasz:
Resistance 1 gyengébb sokkal, mint a Killzone 2 (az egyjátékos kampány tekintetében).
A játék légköre, hangulata a Resistance-ben olyan semmilyen, a Killzone 2-ben pedig mintha csatában lennék.
A Resistance 1-et tegnap fejeztem be, a Killzone 2-t pedig ma kezdtem el... -
Bogyi007
veterán
válasz
Tdizsolt #58726 üzenetére
"A nagyon futurisztikus vagy/és fiktív világokban játszódó történetek nem kötnek le, magam sem tudom miért. Inkább a realisztikussághoz közel álló játékok fognak meg (.... NFS széria.... )"
Azért itt nem kicsit lett széles az arcszerkezetem, Nfs széria mint a realisztikussághoz közeli játék... :-P
A kézifékes, 300-as tempóval bevett s közben kövér driftet nyomó játékokat annak neveznéd? B-)
Hát nem tudom, hogyha egy Lambo Diabloval így álnék be egy kanyarba biztosan nem az történne mint az ott látottak... ;-)
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish #58725 üzenetére
Hát, nekem az inFamous icipici csalódás volt, ugyanis szinte semmit nem ad a játékélményhez az, hogy openworld. És ha kipörgetted (és közben csináltad a mellékküldetéseket is), akkor 15 óra alatt (ez nálam szombat-vasárnapot jelent) lazán kipörgeted, de utána nem marad semmi, ami még legalább egyszer visszavonzana a játékba. De amúgy a sztorija szerintem nagyon jóra sikeredett, kb. háromszor jobb (nem véletlen a szám
), mint egy átlag videojátékban.
Tdizsolt
Journey-t próbáltad? Az másfél óra, érdemes kipörgetni, hogy láss valami mást is, ne csak a realisztikus gammákat
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #58718 üzenetére
Köszi! Rànézek. :-)
TdiZsolt: "Jó lenne össze toborozni egy csapatot!"
Jövőhéttől én is be tudnék szàllni. :-) -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #58727 üzenetére
Ez így van jól...mindenki más és más...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #58725 üzenetére
Megmondom őszintén én kicsit földhöz ragadt vagyok a játékok terén,sajnos nem tudok elrugaszkodni a valóság alapú játékoktól.A nagyon futurisztikus vagy/és fiktív világokban játszódó történetek nem kötnek le,magam sem tudom miért. Inkább a realisztikussághoz közel álló játékok fognak meg.(Battlefield,GTA,GT sorozat,NFS széria,Homefront,The last of us,stb) A Farcry 3 is épphogy csak belefért,bár lenyűgöző volt a játék mind történetben,mind játékmenetben,a woodoo-s résszel nem tudtam azonosulni...a Crysist konkrétan már az elején dobtam,pedig bárkivel beszéltem,mindenki dicsőítette
Sajnos ez az én "hibám",de ez van...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #58724 üzenetére
Ahogy utánanéztem már az első rész is elég fasza de a második meg sokkal de sokkal jobb még annál is.
Igazából minden videótesztben dicsérték, Metacriticen is 80%os értékelés felett van mindkét rész a kritikusok és a játékosok szerint is úgyhogy reményeim szerint olyan nagyon rossz nem lehet -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #58723 üzenetére
Trailer alapján nem lehet rossz...
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #58720 üzenetére
Jó lenne össze toborozni egy csapatot!
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #58620 üzenetére
Az a siralmas,hogy a 7 éves fiam lassan többet játszik vele(és jobban is nyomja) mint én...
Ne kapkodd el,de ne hagyd ki,nagyon hamar rá lehet kattanni!
Szerintem a GTA 4 összes hibáját és hiányosságát kijavították/pótolták,és most a Rockstar igazán kitett magáért,főleg a tőzsde dolog tetszik most nekem.... -
Tdizsolt
senior tag
válasz
HuMarc #58629 üzenetére
A GTA 5 online nem rossz,de azt tényleg többen kell nyomni,mert ha egyedül kóválygok,akkor kb 2 percenként kinyírnak a többiek,főleg az öreg rókák...az ottani játékosok közül esélytelen bárkit is barátnak felvenni/felkérni,meg van a saját "falkájuk" és úgy portyáznak. Van sok-sok lehetőség ott is,versenyek,death match-ek,küldetések,online jobs stb de ezt is érdemes "klánban" nyomni.
-
Sirandrish
legenda
Jóhogy...ha van kivel tolni akkor még nagyobb poén.
Szerintem hatalmas az egész játék..mindenképp megéri. Az első részt már PK-val 2K-ból meg tudod venni (én is annyiért vettem) szóval hajrá. Egyébként egy tök egyszerű jópofa logikai játék.Ha van egy kis időd akkor ráadásul majdhogynem végteleníteni is tudod a játékidőt mert ezen a weboldalon tudsz magadnak pályákat berakni. Ráadásul a legtöbbről youtube videót is találsz szóval nem kell a sötétben tapogatózni.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #58715 üzenetére
Mindegy,hogy első vagy màsodik rész. :-) Csak ùgy àltalànossàgban milyen?Ér pénzt?
-
Sirandrish
legenda
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #58709 üzenetére
Arròl majd írj egy kis vmit,hogy milyen.Little big planet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tegla80 #58711 üzenetére
Most amúgy pontosan hol és hogy lehet megnézni hogy konkrétan egy adott cucc mennyi helyet foglal?
Tudom hogy háromszög és infó, de pl az UC 3nál nekem összesen nem ír 5gigát holott majdnem 30gigát szedtem le hozzá. Azokkal mi van? Tehát ha törlöm a 4500megat mondjuk akkor elszáll vele a 12gigányi videó is? Vagy hogy van ez? -
Sirandrish
legenda
Nah..közben megérkezett a LBP első része és az Infamous 1-2 is úton van már
-
crue
őstag
Ezen a Modnation Racers-en mi a lóf@sz majd' 20 giga? Még a GT6 sincs annyi.
-
Atish19
őstag
Nem tudtok valami jóféle boltot ahol black friday keretein belül most kaphatnék olcsón eredeti joy-t?
-
istvansebok
tag
válasz
littledon #58698 üzenetére
A wifi csak wifi
Esetleg a wifi titkosításán variálj valamit.
Androidos telóra wifi scannert töltsd le és nézd meg a környéken nincs-e másnak azonos frekvencia környékén ható wifije.
Ha ez így probléma akkor netes játékkal ez semmiképpen nem megfelelően működni, sajnos a játék ki fog dobálni
Ha nincs más menjen inkább kábelen. -
Tegla80
addikt
válasz
littledon #58698 üzenetére
a %-os jelerosseg szerint En ugy gondolom,h mennie kellene .
viszont a " 10-15m és fal sincs sok... "annyira mar nem szimpi....
nem egy eromu ezekben a wifi sem .....plusz lehet ,h nem is a ps dobja el a netet ,hanem a router a ps-t.
Milyen router-ed van??
(kozelebb hozni teszt miatt nem tudod esetleg?)Sirandrish
A mentes nem jatekfuggo,igy annyi a dolgod,h a jelenleg hasznalt es lejaro jatekot majd letorlod es ujra leszeded a mostani (aktiv)plus bol.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #58701 üzenetére
Hm, azt hiszem hagyom a PS+-t, nem akarok ilyenekbe belefutni.
-
Sirandrish
legenda
Megvan..szerintem lejár az előző tulaj PS plus-a vagy nem tudom mert találtam néhány játékot a vinyón ami 7 nap múlva lejár. Mármint addig tudom használni. Szerencsére csak NFS meg Spec ops line vagy mi, és hasonló "finomságokat" bukok, viszont így lesz helyem a Crysis 3nak meg ilyesminek ami kafa
Van viszont egy kis gondom. Amit jelenleg az asszonnyal tolok Puppetter (vagy mi) is lejár 7 nap múlva. Viszont azt a jelenleg használt PS plusról is le tudom szedni. Megoldható valahogy hogy ne bukjam el a mentést?
HuMarc Azt írta infónál hogy expired..lejárt..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Steam Deck
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest