Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
Bertók #58777 üzenetére
ps3:
Uncharted
Ratchet and Clank
God of War
Heavenly sword
Jack and Daxter
Motorstorm
Killzone
The last of Us
Gran Turismo
Beyond
Littlebig planetXbox 360:
Gears of War
Forza
Halo
Banjo kazoie
FableXbox360-nal ott a kinect, rengeteg jatekkal. A ps3 move-ja sem lenne rossz, amennyiben nem 1-2db jatek lenne hozza.
Xbox360 kontrollerje kenyelmesebb, ps3 kontrollerje mozgaserzekelos.
Ps3 hallkabb, xbox360-on telepithetoek a jatekok.
Ps3mon ingyenes a netes elet, xbox360-nal fizetos.
Ps3 viszi a BD filmeket, tobb a 3D-s jatek. Xbo360 viszont tobb fele filmet tamogat.Esek alapjan kell donteni. Nekem van minden konzolom ebbol a korszakbol (wii,ps3,xbox360).
Szemely szerint az achievementek miadt inkabb az xboxra szavaznek. (tudom, van ps-re js achievement gyujtesi tamogatas, csak az nem a legjobb, nem tamogatja az osszes jatek.)[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz
Bertók #58777 üzenetére
PS topikban gyanús, hogy a PS-t fogják ajánlani
Én mondjuk használtam X360-at is a PS3 előtt. Annak az előnye a PS3-mal szemben a kontroller maga. A karokról nem csúszik le az ember ujja, meg a ravasz is sokkal kényelmesebb, meg úgy fogásra is kellemesebb, mint a Dualshock 3, például a karok elhelyezése miatt. Nem mintha ezzel bármi gond lenne amúgy, de szerintem az Xbox kontrollere jobb.
Amiben meg a PS jobb: ingyenes multi, bluray lejátszó, komoly exkluzív játékok (ezt nézegesd meg mindkettőnél), erősebb gép. Ezek elég erős érvek a PS mellett, egy kontroller nem ér annyit, hogy Boxot vegyél szvsz. Ja, a PS kontrollere (ugye a vezeték nélküli) aksis, USB-n töltődik, ellenben az Xboxos elemmel működik (amit viszonylag hamar megzabál), vagy aksiról, ha megveszed hozzá külön, ami hozzá való.
A többi dologban vagy ugyanolyanok vagy szubjektív dolgok, a super slim csúszós lemezadagolójával szerintem kicsit olcsóbb hatást kelt, mint az új X360, meg a bekapcsolós csippanás sem olyan menő, mint a másiké, de amúgy teljesen jó, megbízható kis masina. Javítani ezeket nem annyira lehet, esetleg forrasztani, de nem jellemző, hogy kéne (meg ugye akkor a gari ugrik). HDD-t lehet cserélni bennük. A PS Super Slim nem melegszik nagyon, viszonylag csendes is, jól szellőzik. A Box nálam hangosabb volt.
Szerintem PS.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest