Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- 2025 - Íme a 17. héten megjelenő játékok listája
- EAFC 25
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Elden Ring
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- The First Berserker: Khazan
- Star Overdrive - Júniusban újabb platformokra is elérhető lesz
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bertók #58777 üzenetére
PS topikban gyanús, hogy a PS-t fogják ajánlani
Én mondjuk használtam X360-at is a PS3 előtt. Annak az előnye a PS3-mal szemben a kontroller maga. A karokról nem csúszik le az ember ujja, meg a ravasz is sokkal kényelmesebb, meg úgy fogásra is kellemesebb, mint a Dualshock 3, például a karok elhelyezése miatt. Nem mintha ezzel bármi gond lenne amúgy, de szerintem az Xbox kontrollere jobb.
Amiben meg a PS jobb: ingyenes multi, bluray lejátszó, komoly exkluzív játékok (ezt nézegesd meg mindkettőnél), erősebb gép. Ezek elég erős érvek a PS mellett, egy kontroller nem ér annyit, hogy Boxot vegyél szvsz. Ja, a PS kontrollere (ugye a vezeték nélküli) aksis, USB-n töltődik, ellenben az Xboxos elemmel működik (amit viszonylag hamar megzabál), vagy aksiról, ha megveszed hozzá külön, ami hozzá való.
A többi dologban vagy ugyanolyanok vagy szubjektív dolgok, a super slim csúszós lemezadagolójával szerintem kicsit olcsóbb hatást kelt, mint az új X360, meg a bekapcsolós csippanás sem olyan menő, mint a másiké, de amúgy teljesen jó, megbízható kis masina. Javítani ezeket nem annyira lehet, esetleg forrasztani, de nem jellemző, hogy kéne (meg ugye akkor a gari ugrik). HDD-t lehet cserélni bennük. A PS Super Slim nem melegszik nagyon, viszonylag csendes is, jól szellőzik. A Box nálam hangosabb volt.
Szerintem PS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- ELADVA! Értékelésre vár.PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest