Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
kevepapa #59895 üzenetére
Azért elég jó kritikákat kapott, és tényleg jól sikerült játék. Annyi a hibája, hogy a vége felé egy kicsit elfárad a játékmenet, de ha rajongó vagy, akkor szerintem bejönne. Nagyon autentikus Alien hangulata van, az első részt idézi. Véleményem szerint az egyik legjobb játék a témában.
-
törölt tag
Mit gondoltok, 15 GBP-ért esélyes egy Wolfenstein: The New Order ebben a 12 deal-es akcióban? Vagy lesz valami komolyabb karácsonyi sale a 20th anniversary után?
-
kevepapa
aktív tag
Viszont meghozta a futár a journey collector's editiont, benne a flowerrel és a flow-val, remélem tényleg akkora élmény lesz mint ahogy mindenkitől hallom, bár fogalmam sincs mik ezek, de annyira jókat olvastam róla, hogy muszáj voltam megvenni, hogy átélhessem én is...
-
kevepapa
aktív tag
Alien rajongóként csábító, de azt olvastam több kritikában is, hogy hamar unalomba fullad a játék. Az avsp2 óta képtelenek jó játékot csinálni a témában
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Alien: Isolation
Was €69.99/£54.99/AU$99.95, now €34.99/£24.99/AU$47.95PS3:
Alien: Isolation
Was €49.99/£39.99/AU$69.95, now €24.99/£19.99/AU$29.95PS4/PS3:
Alien: Isolation Season Pass
Was €24.99/£19.99/AU$37.95, now €16.99/£13.99/AU$25.95PS Vita:
Hatsune Miku: Project DIVA f
Was €29.99/£24.99/AU$44.95, now€14.99/£11.99/AU$22.95
PS Plus members save an additional 10% -
kevepapa
aktív tag
válasz
#58000384 #59891 üzenetére
Szerintem szuper, pcn valóban jobban volt optimalizalva mint az alap GTA IV, psrol nem tudok nyilatkozni.
Benne van az egész térkép és mindkét sztori durvajó, a Ballad of Gay Tony szerintem még az alapjatekot is veri, óriási császárok vagyunk benne, rengeteg nőt meg lehet húzni
Én sokkal többet játszottam a BoGT val mint az alap GTA IV-el, a motoros sztori már kevésbé jó de szerintem egyszer azt is érdemes végigpörgetni, főleg ha szereted a Sons of Anarchy-t!
-
törölt tag
Azt olvastam valahol, hogy az Episodes from Liberty City-ben egyrészt több dolog van (pl. ejtőernyő, fegyverek), mint a sima GTA IV-ben, másrészt sokkal kevesebbet szaggat a játék. Ezt valaki megtudná erősíteni? Meg akkor ezekben a standalone kiegészítőkben ugyanúgy benne van az egész város, szabadságszobor, lehet őrültködni küldetéseken kívül, ugye?
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59886 üzenetére
Én a 2 infamoust fogom megvenni, ha 24 ig nem jön más ami jobban érdekelne. Egyenlőre kivárok.
-
Bogyi007
veterán
A fene a jó dolgotokat! ;-)
Én reggel 5-től mindennap legalább délután 3-4 óráig melózok s utána is ritkán van időm konzolozni és fórumozni ti meg már megint szószátyárkodtok....
Lassan közeledik a 60000.-ok hozzászólás, vajon ki lesz aki eléri?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59886 üzenetére
Ezzel teljesen egyet tudok érteni
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59884 üzenetére
Hát én inkább várok akár 2-3 percet a játék előtt mint hogy végig azt hallgassam ahogy olvassa a lemezt.
Én elhiszem hogy ez sem a lemeznek sem az olvasónak nem árt, egyszerűen csak zavar. De nagyon.
Szerencsére nagyon kevés játék ilyen szóval ezzel együtt tudok élnisatz18 Még van 7 ajánlat háta 24.éig. Abban tuti benne lesz, legalábbis szerintem.
50%os leértékeléssel meg már csak 3500ft lenne.
Viszont akkor tökön is szúrnám magam mert idén már tényleg NEM tudok és nem is akarok játékra költeni
Főleg hogy még ezerrel gondolkodom a Max Payne 3on. Nem tudom hogy mennyire jó de 1500ft-t gondolom megér[ Szerkesztve ]
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59883 üzenetére
Amúgy főleg új pályán, amikor még megy az intró, ott rángatja nagyon a fejet. Miután megkapjuk az irányítást, már nem olyan vészes. Viszont ha digibe jön egy 50%-os leértékelés máris olcsóbb mint lemezesen használtan...
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59883 üzenetére
Erről beszélek
Az más, ha zavar a hangszigeteléstől mentes olvasó hangja, mert amúgy tényleg kicsit idegesítő néha
De szépen olvasgat, nem akad meg, teszi a dolgát. Aztán hátha majd egyszer a Sony frissíti a FW-t, hogy lehessen játékot telepíteni.
A TLoU amúgy az elején tölt rengeteget, sokat kell várni, a Beyond meg alig tölt, cserébe folyamatosan olvas. Megszokható amúgy a dolog, szóval ha olcsón látod, vedd meg lemezesen szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59882 üzenetére
Tudom hogy nem rossz...ezért választottam ezt. Csak még nem tudtam rávenni magam hogy hozzányúljak.
A kiemeltbe meg valakinek össze kéne szednie akkor ezeket a dolgokat. Mellesleg az "erősen használja a lemezt." is épp elég..engem például totál elrettentett a Beyondtól. Lehet hogy normál használat csak hangos de én nem szeretem..nekem fáj hallani..nem tudom miért
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59879 üzenetére
Pedig nem rossz a GT, de tény, hogy nem a legizgalmasabb játék, ezért gondoltam egy NFS-t beszerezni, de ott meg osztott képernyő nincs. Pedig konzolon ez ősi szokás.
A kiemeltbe én annyit javasolnék, hogy ne azt írjuk ki, hogy "gyilkolja a fejet" a játék, hanem hogy erősen használja a lemezt. Aki írt már képekkel teli DVD-t (esetleg duplaDVD-t) , az tudja, hogy annál is vadul jár a fej, de ez nem jelenti automatikusan, hogy jobban elhasználódna, hiszen ez normál működés. Szerintem feleslegesen lenne elriasztva néhány ember bizonyos játékoktól.
Szóval kéne egy HDD-csere, beépítőkeret, egy kompatibilis HDD-s gondolat, egy tisztítási javaslat, esetleg pasztázás is, a DNS-gondok megoldása, jól telepítő/nem telepítő/sokat olvasó/ritkán olvasó játékok, amik itt előfordultak a topikban, fejhallgatók, FAT/Slim/SS előnyei és hátrányai. Na, na?
Tegla80: Köszi a tippet
Ha megint leülök kicsit neten autózni, akkor mindenképpen meglesem majd. Amúgy eddig kicsit játszottam csak neten, akkor is az időmérőn, hogy megkapjam az aktuális autót meg a rengeteg pénzt (egyszer 250.000 kredit járt a második helyért, azóta sem láttam ilyent). A versenypályás játékok között tényleg nagyon jó a GT6, csak kicsit másfajta autós is jól jönne osztott képernyőn. Driver: San Francisco, ilyesmi, csak nagyon drágák
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz
#58000384 #59878 üzenetére
Tudok pl oldalt mondani/mutani ,de mi only GT ben gondolkodunk.(gtkarrier.hu)
Szoval ,ha GT6 es "kotott formaban jo verseny kell" akkor van...
Mi "ismerjuk a feket es a kanyarban ketten is el lehet fordulni erintes nelkuli szabalyt" .
Fix versenyek, autok ,szabalyok,lehetosegek,de korrekt futamok epp ez miatt.
(vannak fiatal titanok,de tobbsegunk 30+ ....nameg van gyors nagypapa is koztunk.)
-
Sirandrish
legenda
És meg is jelent
Köszi hogy ilyen gyorsan jöttélAkkor összeszedjük a gondolatainkat meg az általad javasolt papírokat és megindulunk
karak_22 Nekem is csak azért van meg a GT5 mert nincs szívem 2K-ért eladni vagy 2K értékben elcserélni az Academy Editiont...a prologue meg csak azért van meg mert adta a srác az 5höz amikor a PS3at vettem
Mondjuk én választottam...akkor még azt hittem jobban fog érdekelni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59861 üzenetére
Na, inkább nekem lett volna jó, ugye?
Hét ezek szerint itt nem nagyon játszanak autós játékokkal az emberek. Na sebaj, majd találok valamit
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #59876 üzenetére
Szólítottál???
BTW, nem tudok én sajnos első hszt módosítani. Ilyen kérvényt kéretik 7 példányban lepecsételve, önéletrajzzal megtámogatva és az alap költség (15000Ft+ÁFA) befizetése után a következő topikban beÍrni:
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #59873 üzenetére
Ezt bele lehetne venni sztem a topik eleji összefoglalóba, mert gyakran felmerülő kérdés. Meg esetleg még azt, hogy melyik játék öli nagyon a fejet és érdemesebb inkább digitálisan beszerezni.
-
válasz
Sirandrish #59873 üzenetére
En nem kerdeztem semmit, ugyhogy nekem tokre megfelelnek.
A jo tarsasag tok jo termeszetesen, en csak arra probaltam utalni, hogy nehez kiszurni ha pl. valaki belinkel egy akciot vagy ilyesmi, mivel rengeteg hsz szuletik rovid ido alatt, igy konnyen elvesznek az infok, ha az ember nem olvassa vegig az osszest, foleg mivel jo fejek vagyunk es nem kulon valaszolgatunk sokszor hanem egy hsz-be gyujtve, ami meg inkabb megneheziti a dolgot.
Magyarul nem kritizalni akartam, csak felvetni egy kis esetleges nehezseget, foleg abban az esetben ha az ember melozik es nincs ido az osszes megfigyelt/kovetett topikot vegigolvasni.Amugy a Filmvilag topik a masik ilyen, amibol eleg kiparseolni pl. egy olyan filmet amit meg nem latott az ember s jo lenne nem lemaradni rola.
-
Sirandrish
legenda
Azért mert ahogy én látom kezd kialakulni egy jó kis társaság itt aminek én személy szerint nagyon örülök.
Egyébként a kérdéseidre a válasz tényleg sokszor le volt már írva de mert rendibendi vagyok válaszolok1. 12 GB-os gépbe beépíthető nagyobb HDD?
-Természetesen igen
2. Ha jól tudom 2,5-es HDD építhető be, gyártói megkötés van, vagy bármilyen HDD berakható? (mi az ajánlott?)
-2,5-es legyen...onnantól rád van bízva
3. PS3 mekkora HDD-t tud kezelni, van-e méret megkötés?
-1Tig BIZTOS...felette felesleges
4. HDD beépítse esetén a garancia ugrik?
-Nem
5. A mai új konzol árakat figyelembe véve érdemes-e PS4-et venni, megéri-e az árkülönbözetet, van-e jelentős technikai előnye?
-Technikai előnye természetesen van..majd 10évvel fiatalabb a PS3nál de a PS3 is remek választás lehet. Főleg ha előtte még nem volt mert akkor annyi jó játék vár rád hogy ihaj csuhajMegfelelőnek találtad a válaszokat?
perge666 Én azt úgy értelmeztem hogy majd el fogok bizniszelni...de akkor okés
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #59870 üzenetére
Onnan hogy néhàny hozzàszòlàssal fentebb irtam hogy szereztem GTA4-et.
GTA5 sajnos nincs közte. -
válasz
Sirandrish #59853 üzenetére
Minek vegyem meg,mikor màr jön lemezesbe,és csak a posta kerül pénzbe?
Úgy mint a Fifa12,AC3,GT5,Crysis3,GOW Ascension,Resistance,GTA4.
Ezeket adjàk a Move pakkért,lehet ma jön is,én meg akkor küldöm ha megkaptam és teszteltem ôket. -
Elims
veterán
válasz
dilipok #59867 üzenetére
Nem tévedtél mint mindig. :-)
Árpi: Köszi!
Sajnos ott a beàllítàsoknàl ahol van a screenshot-od ott nekem csak a system default device van amikor ez a fejhallgatò csatlakozata van és az input/output device mellett ez a system default device felirat szürke,nem fehér.Így hiàba pròbàlom meg àtàllítani nem lehet.
Viszont az a boost chat volume tényleg van rajta.Eddig soha nem hasznàltam,nem kellett sehova.Az jò lesz.
Mégegyszer köszönöm! :-)Bignor: Nincs Mit.
-
A`rpi
addikt
(Settings) > [Accessory Settings] > [Audio Device Settings]>Output Device
System Default Device helyett állítsd headset-edre Output Device-t.
Ebben az esetben a játékhangok TV-n míg a beszéd a fejhallgatódban hallható.
Továbbá, a fejhallgatódon ha ilyened van, akkor annak van dedikált: "boost chat volume" beszéd hangerő potencia métere:
[ Szerkesztve ]
-
szipcsi80
csendes tag
Sziasztok, a Dirt 3 nem ismeri fel a Logitech G27-es kormànyomat!Valakinek ismert a probléma?Van rá megoldàs?Köszi előre is a segítséget!
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59861 üzenetére
:-DDDDD
Nem tudjàtok véletlenül,hogy hogyan lehet -ha lehet egyàltalàn- megcsinàlni a 7.1-es fejhallgatòval multin belül,hogy a jàtékhangot a tv-n halljam,a màsik jàtékost pedig a fejhallgatòban?
Igaz,annyira fülre igazodik a fejhallgatò,hogy a jàtékbòl nem sok mindent hallanék,de az nem is lenne annyira fontos. -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59858 üzenetére
Éppen üzleteltél UC3-mat, írtad, hogy "GT5 Prologue +500ft", én ebből az 500 forintot odaadtam volna a GT-ért
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59855 üzenetére
Arra már tettem ajánlatot, de nem fogadtad el
Bevallom, a bádogtetős hang ütközéseknél remekül elszórakoztat, de valami másabb környezetben, más játékban is jó lenne autókázni.
-
törölt tag
Hétvégén én is csatlakoznék UC2 multiba
csak időben szólajtok, hogy mikor kezdtek.
Továbbá RDR Undead Nightmare, NFS Rivals, mostwanted is jöhet meg minden ami a játéklistámba található[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát majdnem rossz játékot vettem! Mert akciós az NFS HP és MW2 is, aztán mondom jó lesz majd osztott képernyőn játszani, erre kiderül, hogy multi csak neten van mindegyikben. Az meg úgy nem jó. Esetleg van valakinek tippje jól kinéző, jól irányítható, splitscreen-t támogató autós játékra? A GT6 már megvan.
-
válasz
Sirandrish #59847 üzenetére
Én a 4-et végig vittem PS3-on és PC-n is.
7 jàtékot üzleteltem,és köztük lesz a GTA4 is újbòl.
Az összes részt imàdom,az 5 is jön hamarosan,szerintem néhàny hònapig nem fogok màs jàtékra kacsingatni.[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
bignor #59832 üzenetére
Szia!
Építhető bele nagyobb hdd egy beépítőkeret kell még hozzá. (ne támasztgasd kártyákkal szerintem)
1tb-ig szokták mondani,aztán lehet,hogy kezelné a nagyobbat is,de már az 1tb is sok..
Garancia megmarad.
Simán jó a ps3,ne vegyél még 4-est szerintem.
A leginkább ajánlott bele az a wd xxxgb bpkt.TdiZsolt: 3-an lehet max.Gyere ha tudsz! :-) Tényleg jó. :-)
Írd meg majd a felhasználóneved,felveszlek.SirAndrish: "a COOP k*rvajó az tuti"
Bizony az!! :-) Nagyon jól nyomod!Sajnálom,hogy James nincs ott.. :-/Szerk.: "a fülest meg lerakod magad mellé az asztalra vagy ágyra vagy akárhova. És akkor továbbra is a TV-n jön a hang"
Viszont szerintem jobb úgy,hogy a játék hangja a tv-ből jön,a "játszópajtásé" meg a fülhallgatóban.Sokkal jobban hallod a másikat,nem keverednek össze a hangok.Shadowfax: Nincs Mit. :-)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #59838 üzenetére
A statisztikànàl,ahogy a GTA-ban is.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59823 üzenetére
Igazából azért érdekel, mert ez egy jól párnázott füles, ha a fülemen van, nemigen hallom a TV-t, legalábbis az ellenfelek lépteit biztos nem.
Elims Köszi! Megnézem majd a menüben. -
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt #59840 üzenetére
Ami az Uncharted 2 illeti 3 személyes a coop.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59839 üzenetére
Örülök! Akkor ha meglesz a gém,majd nyomhatjuk.
(a coop része csak 2 személyes?)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt #59837 üzenetére
Most sikerült Elimsel kivinnünk az egyik pályát..szóval ma már sikerélmény is volt és azt kell hogy mondjam nagyon fasza.
Lehet benne taktikázni..1-1 oldalt védeni meg minden ami kell. Nagyon örülök hogy megvan a játék és annak meg főleg hogy találtam egy kis jáccópajtást hozzáNem tudom hogy a multija milyen de hogy a COOP k*rvajó az tuti
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish #59743 üzenetére
Uram,értettem,Uram!
Beszerzem és jelentkezek!Elims:
Köszi a tippet,utána járok a dolognak!Dilipok:
Beépíthető igen, 2.5-ös és szerintem 500Gb-os bőven elég,azt hiszem 1Tb-nál nagyobbat nem tud kezelni.
Gari nem ugrik,de minden (nem mentett) adat és beállítás törlődik a gépről.
Ha van sok pénzed,akkor vehetsz Ps4-et,de szerintem (és még talán mások szerint is) érdemes várni vele kicsit,míg lejjebb megy az ára(a játékoknak is),illetve az esetleges gyermekbetegségeket ki nem javítják egy újabb kiadásban.
Grafikája értelem szerűen jobb,a gép sokkal gyorsabb lett,és van csomó érv,ami mellette szól,én szvsz várok vele kb 1 évet,és utána cserélek....[ Szerkesztve ]
-
Én is elkezdtem az RDR-t,és egyàltalàn nem zavart a lemez pörgetés,meg sokszor nem is csinàlta.
Ràadàsul a jàték hangja el is nyomta.....
8,7%-nàl jàrok 1,5 òra jàték utàn.[ Szerkesztve ]
-
bignor
tag
Sziasztok!
PS3-mal kapcsolatosan segítsetek már egy-két dolgot helyre rakni.
1. 12 GB-os gépbe beépíthető nagyobb HDD?
2. Ha jól tudom 2,5-es HDD építhető be, gyártói megkötés van, vagy bármilyen HDD berakható? (mi az ajánlott?)
3. PS3 mekkora HDD-t tud kezelni, van-e méret megkötés?
4. HDD beépítse esetén a garancia ugrik?
5. A mai új konzol árakat figyelembe véve érdemes-e PS4-et venni, megéri-e az árkülönbözetet, van-e jelentős technikai előnye? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59829 üzenetére
Igen,màr vagy két héttel ezelőtt kérdeztem.Akkor még talàn nem volt fent fotò vagy nem néztem,telefonròl nem bajlòdom ilyesmivel.Megkérdezem,ha az eladònak nehezére esik megvàlaszolni",mert ott van a fotòn" akkor nem én veszem meg.
Mondjuk 6e-t sokallom érte,max. 4-4500Ft.Egyszer maj lesz annyi. ;-)Megszünt a nagyon halk zùgàs.Kikapcsoltam az automatikus frissítést+a vita remote play-t és minden O.K.
-
törölt tag
Hát a tok rossz állapota általában tükrözi a lemez állapotát és hogy miként bántak vele (leszórták, bedobták a kanapé alá, a haver haverjának a haverja is használta, egy ideig el volt keverve, ezért az asztalon volt poháralátét a lemez, ilyesmi). Láttam egy ilyen GTA V-t és a lemez sem volt karcmentes.
Ebay-en árulnak üres tokokat, azokhoz kell nyomtatni címkét, az is egy megoldásCsak a lemez legyen jó állapotban.
Sirandrish: Eddig nem így volt, de a GOTY kiadással ez lehet, hogy változik, hiszen abban benne is vannak ezek (vagy a nagy része).
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59827 üzenetére
Ezek szerint azért olyan sokan nem veszik meg ezeket a DLC-ket.
Vagy legalábbis annyian nem hogy az bezavarjon neked aki pl nem veszi meg.Elims Kész vagy? Mehet a hadzsime?
Most látom hogy mi után érdeklődsz? Csak nem egy team ICO?
Amúgy 2es régió..az látszik a képen[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
#58000384 #59825 üzenetére
Engem meg a tokok kevesbé érdekelnek.Persze ha àràban veszem a jàtékot akkor egyértelmű,hogy lényeg!
Egyébként meg nem szàmít,mert van még egy pàr tokom amiket a kòdokhoz kaptam pedig màr kicseréltem jò pàr darabot a tokon lévő papírdarab miatt..SirAndrish: "csak vicceltem.."
Én nem. :-) -
törölt tag
válasz
Sirandrish #59826 üzenetére
Szerencsére amúgy teljesen jó játszani a multival így is, és mivel ezek a pályák mindenkinek megvannak, így sokkal hamarabb összehozza a csapatokat, mint a DLC-s pályáknál
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59823 üzenetére
Ez a legutóbbi DLC 3 euró, legalábbis ezt írták, nem néztem meg. Én azon akadtam ki, hogy a Grounded nehézségi fokozatért 1500 forintot kéne fizetni. Ez régebben meg sem fordult volna a fejlesztők fejében, nonszensz. Szóval nem drágák a DLC-k, a Left Behind a legdrágább a sztori miatt, a többi meg apróság, csak sok kicsi, ugye.
Elims: Én ezt azért mondom ilyen biztosra, mert annak idején olyan emberkével beszélgettem erről, aki ért hozzá (szerelő), meg hát a tapasztalat, hogy soha nem volt fejhibás meghajtóm semmiben. Olyan volt, hogy elfáradt a gumi, amivel kiadja a tálcát a meghajtó, de a működésben ez nem akadályozta, a gumi cserééig meg a mechanikus módon lehetett nyitni a tálcát
Neten kutakodva is olyan véleményeket találtam, hogy az ODD szokta túlélni a gépeket, nem fordítva
Az olvasási zavarokat a lézerfejen lévő por okozza, a zajos fejmozgást szintén (főleg, ha nagy pormacskákat kell tologatnia).
Hát jó, ne vegyél hajszálkarcos lemezt, több marad nekemBár, ahogy mondtad, vadászni kell őket, mert rendszerint mind gyönyörű állapotban vannak. Én a csokifoltos, fognyomos meg hullámosra ázott tokokat kerülöm, mert ezekből több van.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #59812 üzenetére
"Ha viszont tetszik..."
Nem fog,hidd el. :-)"...tudok adni egy címet."
Ha nem adod el a kijàtszàsa utàn. :-)Karak: "...olvasók ellensége nem a karc..."
Akkor vmelyikünk nem teljesen jòl tudja,de,hogy én nem fogok rajta lovagolni,az biztos. :-)
Amit írsz teljesen korrekt,többször pròbàlja kiolvasni a karcos lemezről az adatot,erről olvastam én vmikor részletesen.
Legyen ùgy,hogy te ùgy,én így tudom,de "ettől még a tények nem változnak". ;-) A karcos lemez nem jò a fejnek,írjon/mondjon bàrmit is az eladò. Majd vki elhiszi neki és meg(v)eszi. ;-)Shadowfax: Nem akarlak tévùtra vinni..nem tudom,hogy mi kell hozzà,SirAndrish biztosat tud. :-)
Szerk.: Hogy a beszédhangot hol halld -fülhallgatò vagy tv- azt tudod àllítani.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
Shadowfax #59822 üzenetére
Szerintem alap esetben a játék hangját is a fülesen hallod, de erről nem tudok nyilatkozni mert nekem csak a mikrofon kellett. A hang továbbra is a TV-n jön.
Egyébként pofon egyszerű mert ha csak a mikrofon kell neked is akkor egész egyszerűen a füles részét nem dugod be és annyi.Karak: értem...hát az nem túl jó úgy akkor. Legalább drágák ezek a DLC-k?
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish #59820 üzenetére
Szupi!
Még egy láma kérdés: ilyenkor a játék hangját és a dumát is a fejhallgatón keresztül hallom, vagy a játék hangja a TV-ből szól?Vagy ezt a PS3 menüben kell állítani?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59818 üzenetére
Nem tudom, mert nem próbáltam őket, de azt hiszem pl. a gépfegyver is fizetős (bár ingyen benne van egy loadoutban, csak ugye azt nem lehet szerkeszteni), meg ott vannak a képességek, meg a pályák (amiket ha megveszel, látod, hogy negyedannyian játszanak rajtuk, mint minden DLC-s pályán a játékokban). Mondjuk a játékban elég pár pofon vagy egy shiv az öléshez, szóval nagy gondot nem jelentenek ezek, csak az ellenfélnek esetleg hatékonyabb a fegyvere, vagy olyan dolgot tud/lát, amit te nem.
-
Shadowfax
addikt
Köszi a választ!
Igazából már régóta gondolkodom ezen, hogy kellene valami jó kis mikrofonos fejhallgató a PS3-hoz, mert azért nem lenne hátrány, ha haverokkal pl. a COD-ban Survival/Safeguard-nál hallanánk egymást.
Van amúgy egy ilyenem, ami ezek szerint egy ilyen usb-s hangkarival a PS3-ba dugva működne?
Mert akkor óccón megúsznám a dolgot. -
törölt tag
A lemez körkörösen tartalmazza az adatot. Ha valamit az olvasó nem tud olvasni, akkor újra próbálja (a fej marad, hiszen a lemez pörög). Ha megint nem megy, akkor lelassítja a lemezt és megint megpróbálja. Ha sikerült, akkor felgyorsítja, ha nem, akkor lemegy 1x-es tempóig is akár. Ez semmit sem árt a fejnek, csak értelemszerűen megakad a film/játék addig, amíg nem sikerül pufferelni. A BD-nek meg a kisebb karcok nem ártanak.
Még ezer éve voltak ezek a tévhitek, hogy a legjobb a 4x-es CD olvasó, mert az tuti nem hibázik és hosszabb az élettartama (újságokban még az is le volt írva, hogy mivel lehet leszabályozni a 12x-es meghajtók sebességét). Nem muszáj nekem hinni, de az olvasók ellensége nem a karc, hanem a por. A super slim ráadásul elég rosszul zár, nincs tálcája, ezért jobban porosodik. Előbb fog a lézerdióda kiégni, mint a fej és a motor tönkremenni (na jó, régen a DVD hajnalán a Samsung meghajtóknak nagyon rossz hírük volt, meg a PS2 sem a legtartósabb darab volt, de ettől még a tények nem változnak, azóta eltelt 15+ év).Sirandrish: Szerintem is tetszeni fog
A Nexus-ra meg vadászok még, mert horror áron fut mindenhol.
Apropó, látom megint jött egy fegyverpakk (meg képesség) a TLoU-hoz. Örömmel tölt el, hogy újabb elemek lesznek a menüben, amikhez nem férek hozzá, de mások ellenem tudják használni. Nekem az ilyen DLC-zős dolog nem tetszik, minden szirszarért fizetni kell
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Látom neked is megvan a "TLOU" A kérdésem az lenne ,hogy mennyi helyet foglal a merevlemezeden?
Persze nem mindegy , hogy lemezesen vásároltad vagy digitálisan. -
Sirandrish
legenda
"akkor a màsodikért mar nem adtam volna pénzt."
Ha karácsony alkalmából elajándékoznád, és tudok adni egy címet
Viccet félretéve...neked is azt tudom javasolni mint rezuhunak. Neten olvasd el az egy storyját..ha ez megvan akkor mehet a lemez frizbinek a kutyának, és kezd el a 2-t. Az sokkal, de sokkal jobb
HaJózsi Nem szükséges..viszont ha csak a story miatt játszanád akkor vedd meg a 4et..most az valami 2K körül mozog storeban. Annak is jó a storyja és ha esetleg megtetszene a GTA érzés akkor 7500ft-ért használtan már bárhol megkapod az 5-t is
[ Szerkesztve ]
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Soha életemben nem játszottam GTA-val, de most néztem, hogy 7500 Ft-ra van leértékelve Store-ban az ötödik rész.
Főleg a történet miatt játszanám, viszont nem tudom, ahhoz szükséges a korábbi részek ismerete? -
Elims
veterán
válasz
satz18 #59764 üzenetére
Nekem is mindig benne van a gépben a lemez.Csak akkor veszem ki ha kicserélem a lemezt.
Birno: Én az assassins creed 1-gyel voltam hasonlò gondban.Nagyon nem azt akarta csinàlta amit nyomam.Azòta hagytam is...majd vmikor ùjra előveszem -talàn-.Mondjuk a kicsit nagyobb probléma az,hogy egyszerre vettem meg az 1 és 2-t.Ha tudom előre,hogy ilyen ez -vagy én..- akkor a màsodikért mar nem adtam volna pénzt.
Shadowfax: Nem azt mondom,hogy 7.2-es hangzàsa volt,de értettem,hogy mit akar mondani.Nem mondhatok rà nagyon rosszat. :-) Elfogadhatò.Erre tökéletesen megfelelt! :-)
Rezuhu: Na én ugyanígy jàrtam (assassins creed 1)!! :-) Én nem adom el,egyszer teszek még egy pròbàt.
Karak: Nanà,persze,ha jò még a fej tudja olvasni gond nélkül a kissé karcos lemezt,de nem tesz jòt neki.Vmikor olvastam erről egy kis regényt és ezt nagyon megjegyeztem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#58000384 #59810 üzenetére
Még nem jutottam el odáig hogy kipróbáljam őket, de a Crack in Timet ugye beszereztem hogy kipróbáljam viszont a másik kettőt összesen 3K-ért nem tudtam otthagyni. Főleg hogy csak az All 4 One-t bármikor el tudnám adni 4500 körül
Egyébként platform játék amit imádok, ráadásul az egyik még COOPolható is...biztos tetszik majd
Ha viszont tetszik akkor jaj Elims-nek amiért lebeszélt a trilogyról
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #59806 üzenetére
Na, ezek szerint tetszik, vagy csak a jó ára miatt megvetted őket?
Nincs köztük a Nexus? Azt csak sok-sok fémpénzért láttam különféle helyeken. -
Goldwin
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #59806 üzenetére
Lol, NAV-ot olvastam elsőre. Mondom mivan, Konzolok szervíze cuccokat máris kiárusítják?
(#59808) Sirandrish
És a hardveraprós user neve még véletlenül sem NemNAV lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah most hozta a postás a 2 makulátlan Ratchet and Clankot
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #59803 üzenetére
Írtam hogy ez így reális és nincs is baj vele, csak nekem személy szerint a nagyváros jobban bejön mint a puszta
Brian_GT Jelenleg úgy játszom hogy azt csinálom ami közel van. Nem bonyolítom túl..nem megyek rá külön semmire. Ami az utamba akad azt megcsinálom
[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish #59799 üzenetére
Amit a többiek is javasolnak arra nagyon menj rá...hogy gyűjtsd a növényeket, öld az állatokat amit kell + banditatábor írtás stb...bika összegek és repu jár érte és kb az egyik legizgibb mellékküldi. Főleg a kincskeresés...pfff nah az durva
-
válasz
Szerintem az a reàlis a vadnyugaton hogy kihalt,kopàr vidéken lovagolsz,néha 1-2 banditàba,vagy àtlag emberbe,van amelyiknek segìthetsz....belebotlasz,gyûjthetsz növényeket,mindenfelé,màs àllatfajok talàlhatòk......n
Én egyszerüen imàdom,most elkapott a jàtszhatnék........[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
Igen-igen azt pont tudom tesztelni mert szintén iptv van nekünk is. Így ez annyira nem jó példa
De talán ha abból indulok ki, hogy ugyan úgy szöveget látok rajta, de mégis crt-n kicsit homályosabban és nem annyira élesen, mint a másik szoba lcd-jén akkor talán nem lesz vele gond. Tudod attól tartok csak, hogy ott azért egy weblap nem akkora méretben van, mint egy T-home menü...szóval sok kis karaktert kellene nem összemosnia egy pacává a tv-nek.
-
satz18
őstag
válasz
Nálam a Call of Juarez 2 viszi a pálmát. A RDR ben is megvolt az alap vadnyugati feeling, de a sztori nálam meg se közelítette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Politika
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest