Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz perge666 #61596 üzenetére
Milyen neted van? Ha van legalább 5 Mb/s letöltés és 1 Mb/s feltöltés, akkor nem kéne, hogy gond legyen. Igazából a feltöltés fontosabb, mint a letöltés, mivel a letöltéssel csak a többi játékossal szinkronizál, de a feltöltéssel a mozgásodat, a lépéseidet rögzíti. De szvsz ha stabilan megvan az 1 Mb/s, akkor elvileg még működhet is.
Jahogy mobilnet. Akkor nem erőltetném a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #61597 üzenetére
Értem, szóval telefonon kell rendelni..remek. Még valami.
Ha vagyunk mondjuk ketten..teszem azt én és Elims. Ő beszáll hozzám a verdába..és akkor kérek egy küldit. Akkor mi van? Ha segít megcsinálni akkor ő is kapja a RP-t meg a dellát? Szóval érted mit kérdezek..2en vagy akár 3an is tudunk küldizni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61596 üzenetére
"De mindenképp csak az Offline Sztori befejezése után szeretném elkezdeni,amit még kicsit elhúzok"
Én is így voltam vele, de szerintem most be is fejeztem a singlet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61595 üzenetére
Hívd telefonon Lestert és kérj tőle küldetést. A Lester-féle és a Simeon-féle küldetéseket általában egyedül is meg lehet csinálni. A Gerald-os küldetések közül van olyan, amit biztosan nem lehet megcsinálni egyedül (tól sok az ellenfél). De autóversenyezhetsz is, csak ne fogadj, mert azt a pénzt bukod, ha nem nyersz, de amúgy az utolsó is kap valamennyi pénzt.
-
Tyűha,amiket írtok GTA5 Onlineról az valami hihetetlenül frankó dolog!!
Ennyire precízen hogy lehet egy játékot megcsinálni??
Vagy kell normális net,vagy az asszonyhoz el kell vinnem a gépet,és bele kell magam mélyebven ásni ebbe a multiba!!!
De mindenképp csak az Offline Sztori befejezése után szeretném elkezdeni,amit még kicsit elhúzok.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #61593 üzenetére
Aha értem..okés..lesz itt mire nézni.
És a küldikkel mi van? Milyen küldiket kéne csinálnom ami fizet? Mármint ilyen egyszemélyesekre gondolok, amiket egyedül tudok megcsinálni és nem kell mással versenyeznem vagy mást levadásznom vagy ilyesmi.Elims Engem nem az zavar ha valaki 12 éves..hanem ha unalmában el kezd énekelni
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Elims
veterán
válasz Tdizsolt #61575 üzenetére
Szerintem tökéletes ötlet. :-)
Bár a mikrofonos megoldás egyszerűbb lenne. :-)James: De gondolom ah rólad lehúzná vki az account-od te sem hagynád csak úgy szó nélkül. "Jaj,lerántották.Na mindegy,a sony úgysem csinál semmit. Használja egészséggel." :-)
Biztos Nem! Te is tennél olyan lépéseket,ami bizonyítaná,hogy az az account valójában a tiéd és bizony lehúzták.SirAndrish: "12 éves gyerek..."
Azért ezt óvatosan...HuMarc sem sokkal több. ;-)A bankos-ra én is kíváncsi lennék.Hol tudok berakni pénzt?
A lakásos témánál egyértelmű,hogy ha annyi pénzem lesz veszek párat.A kabriókban a tetőt hogyan lehet felhajtani??Volt ez vmelyik tutorial-ban,de elfelejtettem. :-/
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61592 üzenetére
Taxizáshoz kell KP, minden másra ott van a MasterCard. Select-et nyomod hosszan, célnak kiválasztod, hogy ATM (nem tudom, hogy van az angolban, németül Geldautomat). és ott kell lerakni a pénzedet.
Érdemes végigrabolni az összes boltot (20 van), mert jár érte egy achievment, és nagyon könnyű + pénzt is hoz. (bevásárlókosár ikon, és ha van pipa, akkor már voltál ott, de az nem baj, mert akkor is kirabolhatod megint).
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #61591 üzenetére
És milyen küldikkel? Nálam csak ilyen csillagok vannak, de azoknál azt írja hogy "versus mission".
A bank az fasza..csak tippeltem..azt sem tudtam hogy van bank..mi a jele?
Hja és hagyni kell magamnál pénzt? Vagy a tranzakcióimat le tudja vonni a bankból is?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61590 üzenetére
Pénzt küldetésekkel. Egy sikeres küldetés akár 15k körül is hozhat, és elég gyorsan megcsinálható egy-egy. Főleg ha versenyeken fogadsz magadra és első leszel. Szerintem 1 óra alatt lehet keresni 100k-t.
A némítást sajnos nem tudom
Érdemes betenni a bankba a zsetont, mert különben könnyű elveszíteni (halál az 10%-ot droppol, de csak a nálad lévő kápéból).
A kérók 100k-tól mennek felfelé. Én 126k-ért vettem egyet a belvárosban garázzsal együtt (nem tudom, lehet, hogy mindegyikhez jár garázs, ez számomra nem volt egyértelmű).
Kocsiba jeladó (1000$ körül) és biztosítás (az se nagy összeg de csak bizonyos nagyságú szinttől lehet kötni). A biztosítással mindig visszakapod a kocsid, ha felrobban. Ha te semmisítetted meg, akkor neked kell kipengetned a biztosítási díjat (Sanchez mocira 100$, Zion Cabriora 600$, de egy 1M-es kocsira 10k$ is lehet), ha más robbantotta szét, akkor tőle vonják le. Szóval te se robbantgasd mások kocsiját, mert költséges mulatság
Ház előnyei: Napi 100$-ért (kötelező kipengetni) kapsz egy házmestert, aki bárhova odaviszi a kocsidat/mocidat, ahol vagy. Oda spawnolsz amikor belépsz egy szerverbe. A garázsban tudsz tárolni autókat. A lakásban át tudsz öltözni, be tudsz rúgni, tudsz tévét nézni.
Nekem is lenne kérdésem: Tőzsdézni az Online-részben nem lehet sehogy sem?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #61589 üzenetére
Azta.
És mivel lehet annyi pénz összeszedni? Ha csak ismikkel tolom úgy is meglehet? vagy be kell adnom a derekam és vadidegenekkel kell TDM-ezni és hasonlók? Illetve van-e rá opció hogy némítva legyen MINDENKI a barátlistámon kívül? Tehát hogy ne halljam ha egy 12 éves gyerek elkezd énekelni...tudom hogy egyesével lehet némítani, de az összeset egyszerre nem?Pénzemet bankba be lehet tenni? Vagy be kell? Lesz még pár kérdésem biztosan, de egyelőre ennyi
Szerk: lett is. Kérót megéri venni? nyilván nem holnap mert gondolom akkor az meg 5M-nél kezdődik
Ha veszek az mire jó nekem? Hja és ha veszek egy kocsit 1M-ért..majd széttuningolom..azt én el tudom veszíteni valahogy?[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #61585 üzenetére
A jobbak inkább 700-800k körül kezdődnek. De az utcán begyűjthető kocsik között is vannak jók, csak tuningolni kell azokat
-
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61585 üzenetére
A southernsanandreasautos.com-on vannak olcsóbbak is, de azok olyanok, amilyenek... nem érdemes pénzt költeni rájuk.
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #61583 üzenetére
Hjaaa érteeeem. Hát 150K? Oké...az még kicsit messze van.
Mondjuk ha csak cirkálunk mindig akkor sose lesz megEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #61582 üzenetére
Általában a super kategóriás kocsikat meg kell venned.
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61582 üzenetére
A GTA Online-on belüli neten. A mobilodon.
-
Sirandrish
legenda
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61580 üzenetére
A jó kocsikat csak venni tudod. Amúgy vannak közepesen jó kocsik, amiket enged moddolni, nekem alapból van egy Zion Cabrio-m és egy Sanchez 2-m. Legendarymotorsport.net(?) az egyik honlap, a másik pedig southernsanandreascars.net (vagy valami hasonló) itt tudsz jó kocsikat venni, de ha jól néztem az előbbi oldalon 150 000 $-nál kezdődnek az autók. A san andreas-os oldalon nem tudom.
A cuccok gondolom szintfüggőek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Hát ez a GTA 5 online mekkora poén
Elimsel bohóckodtunk néhány órát de k*rva jó volt. Pedig semmi érdemlegeset nem csináltunkViszont lenne két kérdésem.
Az egyik hogy miért nem látok mindent a térképen amit más? például én a tenispályát nem látom és a mapon is nekem olyan 25-27 féle cucc látható míg Elimsnek például 33-35.Illetve hogy tudok egy értelmesebb verdát sajáttá tenni? 2 jóféle kocsival is próbálkoztam de mindkettőnél azt írta hogy "too hot to modify"...ez mi a franc? érteni értem, de akkor csak gagyi kocsikat tudok "venni"? Vagy szintfüggő?
-
Yandelus
tag
Sziasztok!
Egy apró kérdésem lenne, ha a PS3-hoz vesz rokonom egy külső HDD-t, akkor arra tud letölteni játékokat?
Tehát ha online megveszi, akkor arra is le tudja tölteni, vagy csak a gépbe szerelt HDD-re? -
Tdizsolt
senior tag
GTA5 online témában:
Volna pár ötletem,hogyan oldjuk meg/könnyítsük meg a kommunikációs problémákat egymás között,míg nem szerzünk elég rutint a játékban,vagy amíg nem lesz mindenkinél elérhető a headset.-Ha összefutunk valahol a térképen kószálva,akkor szálljunk be egymáshoz,hogy eljussunk együtt,egy a sofőr által kiválasztott job-hoz.
Természetesen ez csak akkor érvényes,ha épp nem hívjuk meg egymást valahova.-Célszerű bekukkantani az összes felugró küldihez,hátha van bent barát,ha nincs a listán,akkor ki lehet lépni egyből.Ezt azért írom,mert már volt pár alkalom,hogy ismeretlen behívott,valamelyikőtök ott volt a listán,de nem fogadta el az invitálást,így nem tudtunk együtt játszani.
-Egyenlőre én még nem rendelkezem elég rutinnal,hogy csak ismerősökből összehívjak egy spec küldetést,ahol csapatot alkotva kell megoldani az adott feladatot.
Ha van más építő jellegű kritika/ötlet,szívesen venném!!
Köszönöm!Psn ID: Tdizsolt
-
aktív tag
-
-
-
satz18
őstag
válasz storm3 #61553 üzenetére
Elég szívás ja. Én a dowpourt akartam megvenni, mert az PC-re nincs, de store nuku lemezesen meg ritka mint a fehér holló. Ha találsz 3k körül vagy továbbadnád késôbb majd szólj. De amúgy a homecomingot is érdemesebb konzolon tolni, én PC- n most vittem végig és egy bughalmaz, pedig maga a játék jó.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Na az ünnepek alatt elég rendesen le lett tesztelve a PS3,úgy voltam vele ha ezt kibírja akkor mindent.
Bátran állíthatom hogy jól választottam,semmi hibára utaló jelet nem vettem észre,még csak nem is melegedik.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #61564 üzenetére
Az igaz, de hogy a használt mellé élő dlc kódot kapsz az nem szokványos...
A Ufc-t meg sajnos el kellett passzolnom. Nagyon jó kis gakorlatok vannak benne, de a térdem mostani állapotában nem használhatom a progit. Már a bemelegítésnél ropog a térdem és kattog, a konkrét gyakorlatoknál meg fáj is. Az új programnál hála az égnek nincs ilyen baj.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
válasz Bogyi007 #61561 üzenetére
Még jó hogy használtan olcsóbban meg lehet venni
Ez általában mindennel így vanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #61557 üzenetére
erahurka, de én ma már nem leszek, meg valszeg holnap se. Talán kedden.
-
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #61547 üzenetére
Nem rossz ár de nekem lemezesen China Rising élő dlc kóddal 4000 forintért is jó volt és akkor nem volt élő Ps + sem.
Most meg elpasszoltam a Ufc Personal Trainert egy ezresért az 576-nak (ugyanennyiért vettem angliából, így nem buktam rajta igazából) és elhoztam hozzáadva egy másik ezrest a Killzone 2.-ik részét. Nem volt még meg és a harmadik rész játszása előtt legalább az előzményt is letudom.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
-
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61556 üzenetére
Se te, sem Elims nincs (nem volt) felvéve a barátlistámra. Ezt a hiányosságot most pótlom Megy a jelölés (ha megtalálom a nicketeket.)
Én meglepő módon HuMarc vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Amúgy mitől függ hogy hallom-e az illetőt? Illetve van-e olyan opció hogy csak azt halljam aki a barátlistámon van?
Egyébként aki GTA5özik multiban! Adjon egy ID-t.
Fausto nem felejtettelek el...felveszlekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
HuMarc
veterán
válasz Tdizsolt #61554 üzenetére
Én ma már GTA V-ztem 11-től 2-ig, akkor bezzeg nem jött senki. Most meg el kéne kezdeni megcsinálni a szünetre feladott házit
Ellopod, beviszed a műhelybe, átfested, veszel rá nyomkövetőt és kötsz rá Casco-t. De a csúcs járgányokat azt hiszem, nem tudod bevinni a műhelybe, azokat venni kell.
Hát, ha így hívsz, akkor megyek most
[ Szerkesztve ]
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Sirandrish #61545 üzenetére
Hali!
Nincs még sajnos...
Ha még leszek 5 után,akkor ütközünk....Nem tudja valaki,hogyan lehet legalizálni,venni lopott kocsit?(ha lehet egyáltalán?)
HuMarc:
Nyugodj meg nálam sincs semmi ismerős most...egyedül nyomom a küldiket...[ Szerkesztve ]
Psn ID: Tdizsolt
-
storm3
senior tag
válasz james001 #61551 üzenetére
Hát,én azt hittem hogy ez a PS Store ilyen Steam szintű cucc,de elég puritán ahhoz képest minden tekintetben(sebesség,kezelhetőség,átláthatóság,tartalom).
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Sirandrish
legenda
válasz storm3 #61550 üzenetére
Mi ugyanígy meglepődtünk z123456789vel hogy Burnout sincs
-
storm3
senior tag
Az létezik,hogy csak egyetlen Silent Hill játék van ps3-ra?(store szerint csak a ps1-es silent hill,plusz a többi vitás szarság)
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #61548 üzenetére
És csak sz*rok vannak...jót nem adnak olcsón kis butus
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61547 üzenetére
És valami jó játék is van akciósan, vagy csak ezek?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Battlefield 4 Premium Edition 6700ft PS Plus előfizetőknek!
Sniper Elite III 4600ft Ps Plus előfizetőknek
Durván jó ár
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz Tdizsolt #61544 üzenetére
5 után leszek szóval ha leszel akkor csatlakoznék.
"hangod" van?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tdizsolt
senior tag
Megyek kicsit GTA5 multizni....ha érdekel valakit
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #61541 üzenetére
Nick: Sony
Psw: YnosNick:admin
Psw: PasswordÍrok is egy levelet a Sony-nak, hogy alkalmazhatnának biztonsági szagértőnek. Feleannyit se kérek, mint azok, akik jelenleg ezzel foglalkoznak.
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
válasz z123456789 #61537 üzenetére
Gondolom a Sony-nál se sokkal komolyabb a védelem, nem véletlen törik fel minden évben a rendszerüket
-
z123456789
addikt
Fő a bizalom.
-
Sirandrish
legenda
Hát az poén. Akkor ehhez sem kell hackernek lenni az már biztos. Ezt nem tudtam egyébként
-
z123456789
addikt
válasz Sirandrish #61535 üzenetére
Tényleg ennyi csak a jelszó változtatás.
-
james001
veterán
válasz Sirandrish #61535 üzenetére
Sony-t szerintem úgyse érdekli ez hogy akivel megosztottad az acc-ot megváltoztatta a jelszavadat,felesleges nála ezért reklamálni is
De amúgy csak ezért is írom hogy csak azzal oszd meg az acc-od akiben tényleg megbízol,mert különben lehet hogy megszívod.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #61534 üzenetére
És most ezen felbuzdulva minden 3. ember accot "csen"
Amúgy nyilván nem fogom leellenőrizni de ez így mérhetetlen nagy baromság
-
james001
veterán
Jelszót simán meg tudod változtatni,és nem kell hozzá e-mail cím,legalábbis én már régen változtattam meg és elég volt csak itt belépnem és az account fülön megváltoztatni. Lehet azóta már nem így van és csak emlékeztetővel lehet,de ha nem simán el tudod "csenni" az acc-ot
Amúgy ha a srácnak lenne vagy 100 pozitívja akkor megbízhatónak mondanám és vennék tőle,de így hogy nincs neki egy se és ráadásul alig volt köze eddig a hardverapróhoz (és még a helyesírása is érdekes néha) eléggé gyanús nekem.https://psnprofiles.com/kazama001
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #61531 üzenetére
ELVILEG! csak egy embernek "ad el" egy accot. Legalábbis mikor kérdeztem hogy 2en megvehetjük-e azt írta hogy nem lehet
-
Elims
veterán
válasz #42308056 #61528 üzenetére
"...aztán kitol vele"
Én akkor a "sràc" helyében elhoznàm a gta-t kishazànkba.
Ezért kell màr a legelején megnézni,hogy kivel ossza meg az ember.Nem szabad hol-mi lom embernek megadni ilyen adatokat.
Csak olyan embert szabad oda beengedni akivel később nem lesz sziporka. :-/ Persze tudom,ezt az elején nehezen lehet leszűrni.
Mondjuk az ide aktívan (tényleg aktívan,nem csak egy-két hònapja és nem csak be-be ugràlòk) beíròkkal nem lehetne melléfogni szerintem. :-) -
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #61528 üzenetére
De az email jelszavát nem tudod. Ha jelszó emlékeztetőt kérsz vagy jelszót változtatnál azt mailben tudod megtenni, amihez nem férsz hozzá. Max akkor ha ugyanazt a jelszót használja mint a PSN-en, ami kb kizárt.
-
törölt tag
válasz Sirandrish #61526 üzenetére
e-mail címmel lépsz be, vagy hogy érted?
(#61525) fausto: Arra gondoltam ha a sráctól vesz meg valamit így az ember, aztán kitol vele De csak felvetés.
-
Sirandrish
legenda
válasz #42308056 #61524 üzenetére
Hogy tudnád megváltoztatni? Ahhoz email is kell nemde?
-
Sirandrish
legenda
-
fausto
addikt
válasz Sirandrish #61515 üzenetére
Egyszerűen nem engedi letölteni a harmadik embernek, kiírja, hogy az aktivált gépek száma meghaladta a megengedettet. A következő csak akkor tölthet le játékokat, ha a tiédet deaktiváljátok. Ezt bárki meg tudja tenni, aki tudja az account adatait. Ha deaktiválnak, nem indulnak a játékok, hiába töltötted le.
Ez egyébként úgy működhet jól, hogy ha van ismerősöd, akivel megbíztok egymásba és hasonló az ízlésetek, csináltok egy közös profilt és megbeszélitek, hogy miket vegyetek. -
Sirandrish
legenda
Néhány játék elég jó áron..ha érdekel valakit.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61518 üzenetére
Ha törölnék akkor hogy mondhatnák a szponzoroknak hogy 500K regizett felhasználójuk van?
Gondolkozz !!
Amúgy is leesett vagy 10 centi..
-
válasz Sirandrish #61517 üzenetére
Az ilyeneket nem törölni kellene x idő elteltével?
Na az utolsó munkaszüneti napom hóeséses,szomorkás hangulatban fog eltelni,még játszani sem nagyon van kedvem.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #61516 üzenetére
Az foglalt...amúgy az lettem volna.
Mit ne mondjak..sok mindent köszönhet neki a PH
Érdemes volt beregizni[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Tegla80 #61513 üzenetére
írtam az Off topikba
Ezt amúgy sose értettem. Ha megoszt velem valaki egy accot. Majd én leszedek onnan magamnak mindent, és az illető meg akarja osztani még valakivel olyankor mi történik? Tehát én már kiszálltam..megvan minden. És a 3. emberke lépne befele. Kiírja neki hogy irgum burgum vagy felrobban a gép vagy mi lesz?
perge666 És mostanában akartam cserélni...cserélhetném is. Csináltattam is egy faszat. Ugyanez a karakter volt csak kicsit frissebb, de aztán rájöttem hogy így ismer mindenki..mit variáljak
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
válasz Sirandrish #61511 üzenetére
Valami Sony/PlayStation dolgot...
Ami belefer a PH szabalyaiba es nem serti a levedett logokat,de megis arra hajaz mindenkinek aki ranez.
Szoval mindenkep egyedit szeretnek terveztetni..... amugy van egy intesem"politizalasert",de azt csak elnezik majd."Off" topicban beszeljunk az ilyenekrol inkabb.(felek a buntitol )
szerk
Az acc arusitassal az a baj,h az emil tulajdonosa barmikor kirug mindenkit egy deactivalassal a hatterbol.Te meg ott allsz,h fizettel valakinek es kb mas meg kirak(hat). Plusz csak 2gepen megy 1szerre igy sztem csak penzlehuzas.(a tudatlansag nem mentseg a jelenlegi torveny ek szerint.Szoval nagyon meleg ez a dolog igy.....de majd a nagyok eldontik.Nekem csak a szemem szurja,es sajnalom a tudatlan vasarlokat.
A megosztas dolog amit hasznalnak nagy szamban itt is az nem errol szol....ott kozosen vasarolnak es tudatosan cselekszenek a masikat nem +karositva.)szerk
perge666
Tudom,de a "fanboy"-sag az nem atmeneti nalam.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
válasz Jackie_Chan #61505 üzenetére
Ingyen ezek valamit?
A 20.évfordulóra is nagy csoda volt hogy ingyen adták a Mirrors Edge játékot,ilyen se igen lesz még egyszer. -
Sirandrish
legenda
válasz Tegla80 #61510 üzenetére
& Elims Hjaj gyernekeim..kezdtek "nagykorúak" lenni a PH-n?
És mit szeretnétek ha szabad érdeklődnöm? Jöhet priviben is nehogy lenyúljákEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tegla80
addikt
Ne is mond....
36nap kell meg nekem is hozza,igy itt a "cel" elott inkabb olyankor gyorsan topic-ot valtok.
(lattam a multkori probalkozasod az igenylesre.....olvasgatom azt a topic-ot is. Nameg a "miert moderaltuk"-ot,ami szinte "aranykopesek" topic is lehetne olykor. Szoval "jarok mindefele",latok sok mindent.)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Sirandrish
legenda
Engem az nem érdekel, és gondolom a "madafaka" stílust könnyebb így eladni.
Viszont az már zavar hogy játék közben konkrétan ez a Franklin gyerek nem tud egy mondatot sem elmondani anélkül hogy abba ne legyen benne a "motherfucker" vagy legalább 2 "fuck". Értem én hogy ez a getto de engem egyszerűen irritál. Lehet csak én vagyok így vele..Arra a digitális játékos gyerekre én ráírtam..korrektnek tűnt. Persze tudom hogy ő igazából nem árul semmit, mivel a játékot tőle nem tudod megvenni, csak max rárakod a vinyódra, viszont az FC4,Shadow of Mordor, és a Dragon Age engem még így is nagyon elgondolkodtatott
-
heihachi
addikt
Ha valakinek van kedve laza és nem hardcore Destiny strikeokhoz, és türelmes ember a bénázással szemben, akkor vegyen fel: heihachi1978 Egyelőre 24. szintű titan vagyok, és nincs meg a kieg sem.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #61506 üzenetére
Arra figyelj,hogy csak fekete embert indíthatsz. :-/ Nem tudom miért...én màr nyomkodtam mindent hàtha fehér lesz belőle,de nem sikerült. :-///
Tegla: 100%,hogy vmi tizenéves gyerek pròbàl így pénzt csinàlni.Ha nem lennék most benne az arckép kérős dologban írnék neki hsz-àst.Nem bunkòn,de azért tudjàk a többiek,hogy mivan...
Gta5 online-ban én holnap kb.du.1-től benne vagyok. :-)
Ja mégvmi..James,nézz rà Fausto platinàira.Van neki egész pontosan 37 azaz Harminchét Darab!!!!! :-)))))
Nem néztem,hogy mik azok,de ahhoz azért nem kis idő kell. :-))
És itt lapul halkan,csendben... :-))
Gratulàlok hozzàjuk!!Szerk.:
Z....: Szerintem vedd meg mind!!!! Én is 3000-3500Ft. körül vettem. :-/
2e-ért ùgy eladod darabjàt mint a pinty!!
Max.2hét alatt elmenne. Vàsàrold fel mind!!![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tdizsolt #61504 üzenetére
Jaja..de majd megcsinálom délelőtt hogy ha hív valaki akkor tudjak menni egyből
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz perge666 #61503 üzenetére
1580 ft az első része. Ennyi idő után már igazán Ingyenessé tehetnék.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
Tdizsolt
senior tag
válasz Sirandrish #61500 üzenetére
Ja karakteeer! Értem!
Persze,amíg nem indítod el,addig nem is kezdhetsz küldiket,ez érthető!HuMarc:
Természetesen,de a holnapi nap játék szempontjából igen képlékeny....[ Szerkesztve ]
-
válasz Jackie_Chan #61493 üzenetére
Sajnos a Crash Bandicootról már teljesen lemondtak.
Pedig én is imádtam a PS1-es részeket,PS2-n már nem volt az igazi. -
storm3
senior tag
válasz Tegla80 #61491 üzenetére
Értem, én benne lennék játék csere-berében, bár nekem csak a RE super bundle van mint online tartalom,ha valakit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Képregény topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat