Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Sirandrish #62799 üzenetére
Ízlések és pofonok.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62798 üzenetére
Nekem pont a Merc 2 nem jött be. Mondjuk a JC2-t nem is próbáltam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
-
satz18
őstag
válasz Sirandrish #62789 üzenetére
A prototype sztem is nagyon jó. Van benne lopakodás, repkedés, tank-, helikoptervezetés. Csomót lehet benne hülyéskedni. Én egy kicsit a just cause 2-höz tudnám hasonlítani.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #62794 üzenetére
Hja értem. És a főszál mennyi idő? Nah nem mintha nem lenne mindegy, de ha már feltétlenül újra kell játszani akkor nem baj ha nem túl hosszú
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #62793 üzenetére
Én most 19-es vagyok, és a 20. szinthez olyan ~1 millió XP kell, amit össze lehet szedni randalírozással a városban, csakhogy egy közkatona: 1 XP, egy Blackwatch-őr: 5 XP, tank: 20 XP, helikopter 10 XP (asszem). Szóval enyhén szólva sok ideig tartana.
-
Sirandrish
legenda
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #62791 üzenetére
Mindenképpen kell egy New Game + a platinához, mert nem lehet annyi XP-t összeszedni, hogy végigmenj a skillfán.
-
Sirandrish
legenda
válasz HuMarc #62790 üzenetére
Lehet rákukkantok én is
De akkor én már Hardon kezdem el..ha megtetszene akkor Platináznám én is. Persze csak ha nem nehéz vagy nincsenek multis trófeák..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
HuMarc
veterán
válasz Sirandrish #62789 üzenetére
Ja nem, végigvittem a sztorit, és hiányzott még 5-6 trophie. azokat meg megcsinálom. Mondjuk az egyikhez újra ki kell játszanom hardon, de csak a story-t csinálom végig, és van new game +, így nem olyan nehéz.
Amúgy vállalható játék, 10-15 órányi gameplay van benne (de max ennyi)
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62787 üzenetére
Az enyém nem garis már, de még nincs 2 éves.
HuMarc Ilyen jóó a Prototype? Amúgy mi az a FEZ?
Én is gondolkodtam rajta, de az első rész annyira nem kötött le PC-n.[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
Na, lassan nekem is meglesz az első platinumom. Prototype 2, még két trophy hiányzik. Aztán talán FEZ.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sirandrish #62786 üzenetére
Semmi hangja,nem is melegszik,meg gondolom garanciás még,akkor meg 1-2 éves sincs.
-
válasz Sirandrish #62780 üzenetére
Szerintem a tiedet még teljesen felesleges megbontani!
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #62783 üzenetére
"a pasztázás sikeres volt, de tudtad-e, hogy egy kondi laza volt az alaplapon, sőt, le is esett róla?"
Ezen most beszartam
-
törölt tag
Használattól, a szobától, a felhasználótól meg a gép helyzetétől függ, szerintem általános igazság erre nincs Ha állandóan megy, poros helyen van, akkor érdemes 1-2 évente takarítani és pasztázni is (utóbbi akkor fontos, ha a gép rendszeresen meleg, mert nem kap rendesen levegőt, esetleg szűk helyen van, sokat játszanak vele, stb). De ha nem melegszik különösebben, nem is zajos, akkor még nem kell pasztázni.
Szerintem sem rossz ötlet hozzáértőhöz vinni amúgy a gépet, de csak akkor, ha felelősséget is vállal érte, nem csak ilyen "há haggyad itten nekem, egy óra múlva jer érte", aztán mondja, hogy a pasztázás sikeres volt, de tudtad-e, hogy egy kondi laza volt az alaplapon, sőt, le is esett róla?
-
Sirandrish
legenda
Én inkább adok 3K-t valakinek aki már mondjuk csinálta párszor és tudja is hogy mit csinál és nem Youtube-ról nézi
A félreértések elkerülése végett...itt magamra céloztam
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #62780 üzenetére
:-))
Én simàn bevàllalnàm.Szépen ràérősen,nyugodtan,odafigyelve.Úgy kizàrt a hibàzàs.
Viszont fölöslegesen nem bontanàm meg,ezért kérdezem,hogy ràérne kb. két évente? (a szàmítògépet kb. 1.5-2évente megszoktam csinàlni.Alapos takarítàs+pasztàzàs) -
Sirandrish
legenda
Néha majdnem velem is elszaladt a ló
A pasztázós buli engem is érdekel. Sajna nem tudom hogy az előző tulaj mennyit használta de gondolkodom erősen rajta hogy megcsináltatom. Újrapasztázás és takarítás. Nem hangos a gép, de szerintem az sosem árt ha tiszta. Mondjuk én nem vállalnám be..inkább "szakemberre" bíznám, a Playboxba csak-csak csinálnak ilyet. Sajna az az egyetlen konzolbolt az 576on kívül itt. Vagyis van még egy de az nagyon pici
Itt a hirdetésük.
Konkrétan pasztázás és tisztítás dolgot én nem találok, de talán a "Cégünk évek óta foglalkozik asztali és hordozható játékkonzolok szakszerű javításával és állapotfelmérésével"-ba az is beletartozikSzerk: de hülye vagyok..megkérdezem mailben
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #62778 üzenetére
"Egyedül arra kellett odafigyelnem hogy ne írjak olyat hogy "hát ez k*rvajó b*szod" meg ilyenek.."
:-DDDDD
Én azért olykor-olykor megemlítettem volna benne. :-))))Nem szòlom le,nem kis dolgok azért azok.... De az íras keményebb.Helyesbítek,a jò íràs keményebb.
Szerintetek milyen időközönként kellene ùjrapasztàzni a gépet?
Gondolkozom,hogy vmikor megejtem.
Csinàlta màr innen vki? -
Sirandrish
legenda
Mindkét cikket végigjátszás után írtam. Csak az érzéseimet írtam le..ahhoz nem kell tudás. Csak tudod mit érzel Egyedül arra kellett odafigyelnem hogy ne írjak olyat hogy "hát ez k*rvajó b*szod" meg ilyenek De azért köszönöm a dicséretet
De az fáj hogy a kis Platináimat mindig leszólod...azt hittem büszke leszel rám
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #62769 üzenetére
Ezért a leírasért+az ascension leíràsért többet kellet tenned mint azért két platinàért.Ha vàlasztanom kellene inkàbb lenyomnàm két-hàrom nap alatt azt a két tròfeàt minthogy írjak két olyan cikket.Ahhoz kell igazàn idő,ràlàtàs,íràs tudàs... :-)
Én a fogalmazàsnàl elvéreznék.. Te nem! :-)Connor: Szia!
Az a 12-14eFt-os joy dolog kis tùlzàs.Ha kivàrsz és keresgetsz simàn talàlsz egy-két hét alatt 5eFt. körül nagyon szép gyàrit hasznàltban postàval.
Én is így vettem a màsodikat (4e körül).Ami a lényeg,hogy nem szabad elkapkodni.Sokan ezért veszik meg "annyiért".
Ha tényleg ilyen a consol corner akkor én simàn szòlnék még blokk nélkül is.Akkor,rögtön.Akàr itt a hardverapròn is megkeresném őket.
Viszont én megpròbàlkoznék mégvmivel..szétszedném a joy-t és megnézném,hogy tényleg nincs e benne az a reset gomb és ha màr szét van szedve kivenném az akksit is egy pàr napra majd vissza. Nem sok esély an a javulàsra,de hàtha megoldanà.
Egyébként van itt most a hardverapròn egy eladò Garantàltan eredeti joy.4e Ft-ra tarja az eladò,nem rezgős joy.Szép,jò àllapotù.
Az eladò garantàltan megbízhatò,korrekt ember.
Szerintem még egy ezrest le is tudnàl alkudni vagy postàval együtt 4e-ért.
Persze te tudod. :-) Ha fontos a rezgés akkor meg nézegess màs oldalakat.Azokon többször lehet làtni ilyen àrban csak vàrni kell. -
Sirandrish
legenda
válasz conorr #62774 üzenetére
Oh én egy 2500ft-s szart vettem. Pont ilyen joy gyilkosabb cuccokra mint pl az FPS. Egyszerűen sajnálom például a L3-R3at használni a gyárin
De persze majd úgy is írok róla pár sort ha megjön és kipróbálomerahurka Erre mit mondjak? Engem a konzol részlegük érdekel aminek a jelen generációja szerintem nem túl izmos
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sirandrish #62771 üzenetére
Az sokba kerülne a Sonynak, és évek óta csak a veszteségeket halmozzák. Hamarosan kukázzák az Xperia részleget és megint fellendülhet a cég, talán akkor.
-
conorr
tag
válasz Sirandrish #62773 üzenetére
Hát PS4-et akkor vennék ha kijön az MGS5. Még nem jelentették be a pontos dátumot így nem tudom mikor lesz, de remélhetőleg idén. Bár a józan eszem azt mondja toljam ki PS3-on, és ez miatt még ne ugorjak az új genbe annyi pénzért, mert még játékok sincsenek annyira rá (FF15, Silent Hill még amit várok).
Hát az útángyártattal annyi volt a gondom, amit ott adtak hogy az analog karok nem voltak a legjobbak, tehát ilyen fps-be nem volt a legbarátabb, de mivel csak második joyként használtam ps-en, illetve emulátorhoz pc-n, annyira nem volt zavaró. Illetve a reset gomb hiánya nekem most végzetes következményekkel járt. Tehát útángyártattal is elehet lenni, de majd kíváncsi vagyok hogy amit rendeltél azzal mi lesz a tapasztalatod.
"Az OEM kiszerelésnél meg az ára lett volna árulkodó": (Én akkor dolgoztam sok napot egy huzamba ezért nem tudtam bemenni a boltba, ezért még be is telefonáltam. A telefonba meg kb csodálkoztak hogy miket kérdezek, így úgy jött le hogy alaptalanul gondolkodtam túl a dolgot. Amúgy Console Corner-ba nem volt még gondom, vettem ott egy DMC4 limited-et jó árba PS3-ra, illetve feltörték az egyik X360-om és minden gond nélkül ment. Mondjuk ez után a Kontrolleres fiaskó után most nem fogok nagyon oda járni, ilyen elvi dolog miatt.
-
Sirandrish
legenda
válasz conorr #62772 üzenetére
Ahogy olvastam a PS4 topikot is, a DS3al jobban jársz. Legalábbis ha nem akarsz a közeljövőben PS4et venni. A PS4 kontrollernek kopik az analógja, felszakad rajta a szövet meg ilyenek. Persze 1-2 K befektetéssel lehet elenne tenni, de könyörgöm. Egy vadonatúj termékről beszélünk..
Az OEM kiszerelésnél meg az ára lett volna árulkodó..8K-ért nem adnak gyárit. Még használtan is 6K..érted
12-13K körül kezdődik általában mindenhol. Nekem ugyan van 2 gyárim és mindkettő pöpec is, de én pont most próbálkozok egy HongKongi utángyártott cuccal. Vagyis most lett megrendelve..majd vagy 2 hét múlva próbálkozokHogy hol érdemes venni? Kb bárhol ilyen boltokban de mondom..12K alatt nem nagyon tudod megúszni. De persze egy kérdést még akkor is megér...mármint hogy eredeti-e. így ha esetleg átbasznának, akkor lenne valami a kezedbe és reklamálhatnál és valszeg cserélnék is.
-
conorr
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy most tervezek venni egy 2. kontrollert, mert amit eddigi használtam megadta magát. (DS3 tool megölte pc-n. )Most azon gondolkozok hogy elméletbe megy a PS3-om a PS4 kontrollerrel, használ valaki ilyesmit ? Úgy gondolom lehet időtállob lenne abba befektetnem. Illetve hol lenne érdemes kontrollert vennem?
(mert ahonnan múltkorról hoztak nekem joy-t a Console Corner (PS3 controller OEM) lazán replikát adtak ki a barátnőmnek, de a blokk nem volt meg, így nem mentem vissza pampogni. Ez is halt meg most kevesebb mint fél év alatt, mert DS3 tool pc-n be fagyot és a joynak is annyi lett, fórumon azt írták reset-teljem, megakartam nyomni a reset gombot, de a tű eltünt kb a joyban, mert csak a helye volt meg, egy üres lyuk. )
-
Sirandrish
legenda
válasz supercow #62770 üzenetére
Hogy őszinte legyek én jobban örülnék ha valami újdonsággal rukkolnának már elő, mert a Remastered dolog okés a megjelenéskor, hogy a már jól bevált címekkel is erősítsenek, de már lassan 2 éve van piacon a cucc...talán ideje lenne fejleszteni rá valamit.
-
supercow
őstag
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Sirandrish
legenda
A Tekkennel azért voltak húzós pillanataim.
De persze azért nem kellett eret vágnom....mindenesetre én örülök a két platinámnak...még ha a könnyebbek közé tartoznak is. De persze a Indexes "megosztás"nak is nagyon[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #62763 üzenetére
Ilyet azért nehezebb összehozni.. :-)
-
Sirandrish
legenda
válasz #58000384 #62766 üzenetére
Hát én is úgy érzem..akkor majd lehet megvesszük "közösen" valakivel/valakikkel
-
törölt tag
válasz Sirandrish #62765 üzenetére
Hát sajnos az nem mostanában lesz, úgy érzem
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
válasz Sirandrish #62759 üzenetére
Jó lett, jó lett, szép munka Na és az LBP 3 hol maradt? A boltban.
-
Sirandrish
legenda
Miért bántod szegény kicsi Platináimat? Főleg hogy alig vannak
Amúgy kösziPerge: Örülök hogy tetszett
-
válasz Sirandrish #62759 üzenetére
Hatalmas.......
-
Elims
veterán
Árpi: "...egyik legkönnyebb platina szerintem."
Ezt ugye te sem gondolod komolyan??? :-DD
Keményen nyomtad!! hogyisvan az a ..
GhostPetya: Nincs Mit. :-)
Ott értenek hozzá,rosszat biztos nem ajánlanak.SirAndrish: "Az index2 is lehozta mellesleg
Na Ez komolyabb dolog mint az a két platina. ;-) Ez jó!!!
Gratulálok!! -
Sirandrish
legenda
LittleBigPlanet cikk tőlem!
Ha érdekel valakit akkor csak olvassa el.Az index2 is lehozta mellesleg
Ezt csak azért írtam ide mert állítólag ez jó dologEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Sirandrish #62756 üzenetére
Kis szamojéd... a Golden Fury-t meg a Brown Rage-et tudja is
-
válasz Rezuhu #62754 üzenetére
Lassacskán költözni fogunk,és az új házba lesz egy kinti szoba,ahol majd haverokkal iszogatunk,ökörködünk,na ott lesz majd a PS1 is,és szerzek hozzá egy régi tv-t is.
De előtte lehet végig viszek PS3-on 1-2 kedvencet csúnya kép ide vagy oda,a hangulata mindenért kárpótol!
Szerintem.Annak idején a Medal Of Honor volt a legelső játékom,leírhatatlan érzés volt újra bekapcsolni,kipróbálni,alig várom hogy kicsit több időm legyen rá!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
Ma tudtam végre gép elé kerülni és le is jött a Resogun.
Az egészben az a meglepő számomra, hogy anno amikor mégcsak Ps4-re jött ki, akkor ugyebár azt a Ps+ keretén belül "meg is vettem", azóta ugye multiplatform lett a Playstation platformon belül azaz van már Ps3-ra és Vita-ra is. Tegnap be is dobtam a Pc-s felületen a kosárba és betettem a letöltési listára is - most meg amikor a gépet bekapcsoltam már fel is volt pakolva (hajnalban amikor a gép felkapcsol gondolom letöltődött). Persze volt rá egy 102 megás update de ami a meglepőbb, hogy az infóra azd dobja ki hogy No time Limit, azaz nincs a Ps+ előfizetéshez kötve....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mézespálinka
senior tag
válasz MasterMark #62749 üzenetére
Hazaértem megnézem. Köszi a tippet!
-
MasterMark
titán
válasz mézespálinka #62746 üzenetére
Erősítőben ki vannak kapcsolva a hozzá nem kötött hangfalak?
Switch Tax
-
ldave
félisten
Bioshock Infinite DLC-ket tolta valaki PS3-on (Burial at Sea)? Valami brutálisan sokat tölt a játék, most hogy megvettem a 2 DLC-t, játék inditásától számítva 3-4 perc mire bejön a főmenü, majd ugyanennyi a DLC betöltése. Amikor az alapjáték volt csak meg, fele ennyit se töltött.
A Slime draws near! Command?
-
-
mézespálinka
senior tag
Köszi a netes válaszokat! (nem böngészőnek akarom használni, csak azért kérdeztem, hogy ez általánosan ilyen, vagy nálam van-e valami hiba
Lenne egy újabb kérdésem: van egy erősítőm(5.1), amihez egyelőre csak front hangfalak vannak (folyamatban a többi beszerzése). Ha ps-el játszok, akkor játék közben nincs semmi a hanggal, viszont az ilyen átmeneti jeleneteknél amikor ugye csak nézi az ember a "videót" akkor nagyon nagyon halk a párbeszéd (játék közben az is jó). Ez mitől lehet? (nem értek hozzá, én azt tippeltem, hogy mivel többcsatornás erősítőre van dugva ezért talán a ps3 több csatornára küldené ki és olyan hangfalra jutna a párbeszéd, amely jelenleg még nekem nincs (tehát nem frontra)).
[ Szerkesztve ]
-
zol71
tag
Üdv. CECH-2504b-tip alaplapos Slim PS3 tulaj vagyok. Kikellene bent cserélnem a hűtőt.Találtam 1 23 lapátos ventit de nem tudom hogy kompátibilis-e ezzel a géppel. Segítséget kérek!
23 lapátos:http://www.aliexpress.com/item/Wholsesale-and-retail-100-guaranteed-Internal-Cooling-Fan-23-Blades-for-PS3-Slim-console/1668687358.html
17 lapátos:http://www.aliexpress.com/item/17-Blades-for-Sony-PS3-Slim-Internal-Cooling-Fan-W-Heatsink-for-ps3-slim-console-fans/1432874595.html
Köszönettel![ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #62736 üzenetére
Nem célom..
Ha az lenne a terv akkor nem 3 hónapja lennék PS3 tulajElims Annak még nem néztem meg a trófeáit. De az FC4 most úgy is üt mindent.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
Még gondolkozok rajta, lehet még kérdem abban a topikban is. Köszi a segítséget!
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
A`rpi
addikt
UC1 platinájához 50 óra bőségesen elég, egyik legkönnyebb platina szerintem.
Amikor megszereztem igaz, én éjjel-nappal toltam.
Platinum
3 days, 23 hours, 25 minutesEbbe az intervallumba belefért 3 végigjátszás emlékeim szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Sirandrish #62735 üzenetére
És a garden warfare? :-)
James: Így van.2-3év ebben a tempòban ilyen jàtékokkal és ott lesz ahol ti. :-)
2x platinàhoz azért ott kell görnyedni a tv előtt egy-pàr hònapot... Főleg olyan uncharted platinàkhoz.
De ne menjünk messzire,DanyiNorbi Gran Turismo 5 platinàja kb.10hònapjàba került.Ezekhez azért teljesíteni kell Keményen! -
james001
veterán
-
Sirandrish
legenda
Nem "értékre" hajtok. Ha a játék esetleg tetszik annyira és nem fárasztóan nehéz összehozni benne a Platinát akkor talán megcsinálom. Ez ilyen volt. Főleg hogy a trófeák 95%át együtt csináltuk az asszonnyal.
Az UC 1-t Platináznám utoljára az UCk közül az már egyszer hót ziher, mert az....tudod te aztA következő Platina amik tervbe vannak, (ergo még marhára nem biztos) az az FC4, esetleg Saints Row 3 és a Ratchet & Clank - Crack in time (bár ezt előbb megnézem hogy egyedül is leköt-e). Persze mivel az FC4 brutál király, a SR3 meg rohadt hosszú, ráadásul mindkettőt csak haverral COOPozgatjuk általában 2 naponta 1 kicsit így ezek nem a hetekben várhatóak
-
Elims
veterán
válasz Rezuhu #62713 üzenetére
Le a kalappal. Keméyn dió az 1. :-)
Perge: Annyit megért! :-)
Szerintem a ps3-on játszd a játékokat.Legalábbis szerintem kényelmesebb a vezeték nélküli joy miatt.GhostPetya: Ha megszokott a rezgés akkor jó vétel lehet. (bár azért csak drága..akkor már inkább egy 45e-s komolyabb.A fejhallgatós topikban tudnak jót ajánlani.)
"Továbbra is fenntartom, hogy a Boss fight lényegesen könnyebb..."
Ez simán hihető.Vannak az első részben igazán izzasztós részek,hard-on/crushing-on biztos.
Az uncharted 2 legvégén a főharc normal fokozaton iszonyat nehéz.Viszont ha megnézitek a youtube-on a "könnyebb" megoldást akkor még crushing-on is gyerekjáték. ;-)SirAndrish: "2. Platina..."
Gratulálok!! :-)
Ez gyors volt nagyon.
Esetleg egy uncharted 1-2 platina? :-)) Az kicsit többet érne. -
Sirandrish
legenda
2. Platina! Ratchet & Clank: All 4 One
-
Bogyi007
veterán
Legyen négy, már akkor is megérte.
Más. Resogun-t anno Ps4-re behúztam Ps+ alatt ingyen, most elvileg már multiplatformos, akkor elvileg a Ps3-ra is ingyen leszedhetem?
Jó volna, ha ez így van....
Egyébként nézem a Storeban az árakat és a legtöbb játéknál ami edig listaáras volt - minő véletlenül - magasabb ár van mint szokott. Nincs itt ingyen kenyér a 10% miatt...
Igaz nem is terveztem most venni semmit sem - ÁFA befizetés van a családban a jövőhéten (brutális az öszeg) így most pihen a pénztárca....[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Sirandrish
legenda
-
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #62729 üzenetére
Majd ha legközelebb ha megyünk ütögetni, akkor a fonákomnál gondolok rád.
-
Sirandrish
legenda
válasz Bogyi007 #62728 üzenetére
HOgy én sose fogok ki semmi hasonló vételt..nemigaz már
-
Bogyi007
veterán
válasz Sirandrish #62706 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan, Szegedi Rókusi Tsco extrában NFS Rivals és Bf4 6495 ft Bf3 Premium Edition 3 3495 ft (ebből este még 2 darab volt)
Leendő anyósom elmondása szerint (ott dolgozik a másik Szegedi tescoban pénztárosként) a műszaki osztályt visszább fogja a cég kicsikét azért vannak most a készletkisöpréses akciók is. Én tegnap például ezeket szereztem be:
A tescos ütők darabja 199! forint volt a Dunlop Play27-es pedig 649-be került. A tescosból kapásból vettem 6 darabot (négy haveré lesz) a Dunlop sajna uccsó darab volt.
echterion: este ránézek erre én is, nálam eddig is volt pár Ps3 játékom rajta az eddigi Pc-sek mellett. Hátha én is kaptam ilyen ajándékot. jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Rezuhu #62725 üzenetére
Nyugodtan leírhatod mert érdekel, de kétlem hogy amiatt meggondolnám magam.
Bár sose lehet tudniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Az ubi-s accountomon (amin amúgy pc-s játékok vannak) megjelent egy ps3-as Prince of Persia rész, ezt tudom valahogy ps3-on játszani? Járt már valaki így?
Előre is köszi a választ.******
-
Rezuhu
aktív tag
válasz Sirandrish #62723 üzenetére
Továbbra is fenntartom, hogy a Boss fight lényegesen könnyebb, mint a játék többi csatája crushing szinten.
Visszaraktam a játékot és újra játszottam az utolsó fejezetet.
Most meghaltam 2x, de lenyomtam a fő ellent.
2 halál szerintem nem tartozik a nehéz kategóriába.
Inkább a rossz technika lehet a gond másnál (közel sem célzok a játékban profi módon, multi player-ben elkenték a számat rendesen!) .
Nem akarok spoiler-ezni, de ha gondolod megírom a taktikámat (a boss fight ne vegye el a kedvedet a kiplatinázástól!)[ Szerkesztve ]
-
renji00
aktív tag
Valaki aki esetleg jártas Tales of Symphonia téren tudna nekem segíteni? Valahol meg lehet nézni a játékon belül hogy merre kellene elindulni? 15 órája vagyok a játékban de annyit kell mindig barangolnom hogy néha kezd unalmas lenni.
-
Sirandrish
legenda
válasz Rezuhu #62722 üzenetére
"..Azzal nem értem, hogy mi a probléma, mert az nem nehéz kicsit sem, sőt..."
Csak majdnem
De a lényegen nem változtatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rezuhu
aktív tag
válasz Sirandrish #62721 üzenetére
Én nem ezt írtam...
-
Sirandrish
legenda
válasz Rezuhu #62715 üzenetére
Hja hát ha kiplatináztam volna már, akkor én is azt terjeszteném hogy a világ legkönnyebb játéka
-
KaitouP
nagyúr
Értem, köszi! Akkor még gondolkozok, hogy melyiket. A rezgés nem zavarna különben, a PC -s Roccat fülesem is rezgett, de egyébként lehet tényleg sok az a 30K érte
A PlayStation.Community csapata minden kedves olvasójának játékostársának áldott, békés, boldog ünnepeket kíván! https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/kellemes-unnepeket-kivan-a-playstation-community
-
Rezuhu
aktív tag
válasz Sirandrish #62712 üzenetére
Az első rész boss fight-ja elsőre sikerült... crushing-on...
Azzal nem értem, hogy mi a probléma, mert az nem nehéz kicsit sem, sőt... -
Direkt nem írtam árat,mert akkor mindenki írná hogy jó isten,normális vagyok?
De ha rákérdeztél neked megsúgom : 4500ft volt.
Most teljesen be vagyok zsongva,baromira örülök hogy a gép is működik.
Most azon gondolkodok hogy PS3-on játszak a játékokkal,vagy szerezzek be egy memókártyát,meg egy működő kart és a PSX-en toljam. -
Rezuhu
aktív tag
Egy bő hét alatt megvolt végül is a két játék Platinája úgy, hogy dolgoztam a hétköznapokon (korábban végigjátszottam őket Hard fokozaton)..
A többszöri végigjátszás a legidőigényesebb dolog, az egyéb trófeák gyorsan beszerezhetőek, ha az ember tudja miket kell csinálni az elérésükhöz, és az egyik végigjátszás alatt kifigyeli, hogy mit hol érdemes megcsinálni (írtam egy listát! ).
Volt olyan, amihez kb 1 perc kellett (gurulva összeszedni a lőszert 20x zsinórban, 1 robbantással 3 embert kinyírni stb)
Az összes kincs összeszedéséhez használtam segítséget (UC1 54/60-at találtam meg magamtól, UC3-ban 94/100-at).
Alapban azért mentem rá a platinára a játékoknál, mert a játékok tetszenek, csak könnyűnek tartottam őket (nem volt nagy kihívás a számomra még a Hard sem ---> innen már nem kell sok a platinához).
A Normal-on kitapasztaltam, a Hard szinte sétagalopp volt (már megvolt a taktika a csatákhoz), a Crushing-on pedig már mérgelődtem is itt-ott (itt számít, hogy mennyi idő alatt tudod leszedni az ellenfeleket, és nem árt jó néhány/sok fejlövés, hogy spóroljon az ember a lőszerrel)! -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62707 üzenetére
Sajnos nem elég nagy ahhoz hogy véleményt tudjak alkotni, de volt már a kezemben és nekem bejött.
Ahogy az asszony S3minije és az én S4minim is brutál jó képeket csinál. Persze a nagy szakértők szerint biztos gagyik meg sz*r az egész, de nálam ha telefonon és gépen is pöpec akkor nálam rendben van. Nem akarom a szobám falát a telefonnal készített fényképekkel kitapétázni szóval marhára nem érdekel hogy 39MPX-be ha fullra rázoomolok akkor zajos leszRezuhu Gratula! A harmadiknak majd egyszer lehet én is nekiesek, de az első és második részt a boss miatt tuti kihagyom
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Rezuhu #62710 üzenetére
Őszintén Gratulàlok!!! :-)
Azért egy uncharted 1 platina nem kis platina!
"...de kitapasztalhatóak."
Te többször irogatsz ilyesmit.Ezzel te most szerénykedsz?? :-) Ne tedd,mert iszonyat nehéz az uncharted 1 még hard-on is!! Írhatsz te erre bàrmit,így van.
Azért arra kívàncsi lennék,hogy mennyi ideig csinàltad,hogy platina legyen?
Vmint csak a tròfeàra mentél vagy arra,hogy szòrakozz egy jòt? :-) -
Rezuhu
aktív tag
Megszületett az első két platinám!
UC 1 + 3
A végére marad a kedvenc 2. rész majd.
A 3-ra nem igazán mondanám, hogy nehéz, inkább pár helyen a frusztráló jelző a helyes, ahol a játéktudásnak semmi köze a továbbjutáshoz, ellenben a vak szerencsével.
Az első rész lényegesen jobb ilyen téren, a csaták nehezebbek, de kitapasztalhatóak. -
Elims
veterán
válasz KaitouP #62701 üzenetére
Nem akartam két hsz-t,de a fotò elvette az eszemet. :-)
Petya: Szerintem Ilyen 7.1-est keress,ne azt a gold-ot és Ne ùjonnan vedd meg.
Nekem van és megmondom őszintén,hogy sok lenne érte a 21e Ft. 10-13e reàlis érte.
A pulse-ért én nem hogy 3x e-t nem adnék,de meg 10e-t sem.A pulse komolyabb robbanàs/lövés esetén megremeg a fejeden.Nekem biztos nem jönne be,repíteném egy pàr métert..
Szòval szerintem keress egy olyan 7.1-et talàn max.15e-ig futàrköltséggel együtt.
Van aki elszàllt àrral 18e-ért hirdeti akkor màr inkàbb +3e és az nem volt senki fején nem kell takarítgatni,de az meg dràga érte. -
válasz Sirandrish #62706 üzenetére
Látod milyen képet csinált este lámpafénynél!
Előtte az SGS2-m szebb képeket lőtt,az N8-ról nem is beszélve,Kipróbáltam a PS1-et,egyből beolvasta a játékot,a videót is szaggatás mentesen játszotta.
A 2. lemezt másodjára olvasta,és itt a videó is szaggatott,a következőt egyből szaggatva,következőt vagy ötödjére,de folyamatos videóval,utolsót egyből szaggatásmentesen.
Gondolom ez a fej használtságától is függ,meg a lemezek karcosságától.
Lehet elég egy fejtisztítás neki.Kaptam 2db kontrollert hozzá,az egyik eredeti PS2-es,az darabokba van,de érzékeli ha bedugom.A másik utángyártott,de nem érzékeli,hátha a kettőböl össze tudok rakni egyet.
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #62704 üzenetére
Hát azért a G2be nem sz*r a kamera, de mindegy
Hja..a Tesco ma már inkább csak egy rohadt nagy élelmiszer diszkont.Pont tegnap beszéltük az asszonnyal hogy régen annyi TV volta a Tescoba mint most az MM-be. Ma meg? Egy fél sarok ahova fel van akasztva 5-6 TV és kb ennyi.
-
válasz Sirandrish #62703 üzenetére
A gép csak dísz,megkérdeztem annak mennyi az ára és ajándékba kaptam.
Elvileg nem olvassa a játékokat,vagy csak nehezen,de ma letesztelem./fotón eléggé kipottnak látszanak a gombok,pedig nem az/
Bocs a képért,de levettem a felbontást 1mp-re hogy mobilnettel fel tudjam tölteni,meg a G2 amúgy sem a kamerájáról híres.Voltam Debrecenbe a Tescoba is,volt kb.10db PS3 játék,de baromi drágák voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Csak nem birtam ki ezt a hónapot sem játék vásárlás nélkül.
Igaz retro,de imádom!
Még a Far Cry3-at akartam megvenni,de az eladó későn reagált sajnos. -
KaitouP
nagyúr
Srácok, szerintetek ez vagy ez a headset a jobb? Az előbbit szerettem volna eredetileg, de sehol sincsen, mindenhol elfogyott, vagy nincs raktáron, nem értem, miért.. A Pulse Elite van, viszont arról meg nem tudom biztosan, hogy fogom -e tudni használni a későbbiekben PS4 -hez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest