Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
MasterMark #78664 üzenetére
Ezt az egyet nem tudom megérteni a Sonynál! Mi a pöcsnek kell ráragasztani ezt a b*szott nagy matricát? Még PS4-es játékoknál is jelen van és egyes daraboknál akár a borító NEGYEDÉT is kitakarja.
Mindegy, nem idegesítem magam rajta. Februárban megpróbálok beszerezni egy viszonylag olcsó Slim-et.
-
válasz
MasterMark #78602 üzenetére
egy bilinear filteringet pláne észrevennék a pixelgrafikán
gyakorlatilag pixelgrafikán bármiféle skálázást észreveszel, ami nem sima integer scaling....#78603 vargalex akkor pedig a ps3 képe nem töltené ki a kijelzőn a képet... tehát ezt végképp kizárnám
#78613 Bogyi007 szvsz ps3-on kevesen veszünk psnow-t, de cimborád ki tudja próbálni, ps3on megy (még) a psn store....
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #78602 üzenetére
Esetleg az is lehet, hogy nem skáláz, csak az általa kiadott felbontás közepére helyezi a képet.
-
válasz
MasterMark #78599 üzenetére
480i/576i csak az analóg kimeneten megy ki*, HDMI-n nem (ha az upscaling be van kapcsolva a ps/ps2 címekre, akkor a beállított, alapértelmezett kimeneti felbontásra méretezi (pl 1080p), ha az upscaling off a menüben, akkor 480p/576p lesz a ps/ps2 cím.)
HDMI-n csak a 1080i elérhető, de nagyon nem ajánlott, hiszen az deinterlace ronda/homály/artifactolhat, ill. brutál lagot is okozhat sok tévén
*pal konzolnál az analog rgb 576i / 50hz fixen. akkor is, ha 60hz-es játékot futtatsz, így remekül akadozik a kép
ntsc konzoloknál elérhető a 480i / 60hz kimenetként, vagy ha moddolt a ps3 és átírod a registry-jében(ezt, erre: /setting/display/tvSystem = 00000000 )
sony=japók, szokás szerint brutálisan kib*sztak az európaiakkal, mintha 2006-ban is a 90-es évek lennének
---
azért kétlem a 800x600-at, mert akkor a méretezés miatt látnom kellene a hibás méretű pixeleket (hiszen a ps3 720x576-ot adott ki, ha az adapter ezt méretezné 800x600-ra, ez nem egész számú többszörös, ergo bizonyos pixelek nem változnak, bizonyos pixelek duplázódnak -> innentől a c64 emulátornak a szöveges képernyőjén látnám, hogy nem tökéletesek a karakterek
és látom is, ha pl a retroarch-ot rosszul állítom be... de ha jól, akkor a karakterek tökéletesek -> szal nincs utólagos méretezés az adapter által)
-
válasz
MasterMark #78543 üzenetére
Igen, de Postaged-ér nem fizetek annyit, az is biztos!
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #78505 üzenetére
Elvileg működik. [link]
-
w.miki
veterán
válasz
MasterMark #78497 üzenetére
Ilyen koponyamintás? Gondolod, ez nem ugyanaz a minőség? Te linked nincs már meg?
-
w.miki
veterán
válasz
MasterMark #78495 üzenetére
Az mi is, és hol kapható?
-
válasz
MasterMark #78490 üzenetére
Meg is oldotta!
Most gond nélkül megy a 1080p -
válasz
MasterMark #78488 üzenetére
-
BlackSoft
addikt
válasz
MasterMark #78389 üzenetére
-
Balinov
titán
válasz
MasterMark #78360 üzenetére
Lehet vadaszok valami olcsot, ezereves Olympus kompakt pekfenyezohoz adott miniUSB kabelem van csak, azzal nem tolt (pedig a kabel jo, m43 vaz FW upgrade-jet is azzal oldottam meg).
Halistennek..annak ellenere, hogy a ps3slim es a kontroller mar tobb, mint 6 eves meg mindig jol birja strapat, igaz, csak a 6evessel jatszunk LEGO-s jatekokat nehanapjan, szoval nincs annyi jatek, mint minkor COD4 fuggo voltam gyerek elott
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #78260 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam, hogy valamelyik eszközben feszesebb a rugó.
-
válasz
MasterMark #77977 üzenetére
ami biztosan nem legális sehol, ezért itt sem. Nem, az EULA-t tök felesleges alapul venni, mert itt kb. semmit sem ér, mert az európai bíróságok nem igazán veszik figyelembe. Amúgy is egy polgárjogi szerződés lenne szóval nem legális sehol teljesen hülyeség, mert maximum szerződés szegés.
-
válasz
MasterMark #77951 üzenetére
Az EU-ban a saját eszközeidet úgy hackkeled, ahogy akarod. Az EULA itt semmit sem ér. Ez nem a kalózkodásra vonatkozik, de a HEN vagy a CFW teljesen legális az EU-ban.
-
Balinov
titán
válasz
MasterMark #77951 üzenetére
Ezert is kerdeztem elobb, mielott tenylegesen kerdeztem.
Lenne viszont 1 legit kerdesem:
PS Plus-t erdemes meg elofizetni, ha single jatek a fo irany? Ezer eve volt elofizum, imadtam a havi ingyenes jatekokat, akciokat, de ahogy nezem, mar csak PS4 cimek vannak. Nekem nagyon ugy nez ki, mar nem eri meg.
Koszi
B -
Muerte68
addikt
válasz
MasterMark #77935 üzenetére
Nem, ezért is nem értem-berakom a lemezt elkezd tölteni és egyszer csak megáll de úgy hogy kifagy minden.
Fel se bírom telepíteni a figyelmeztetés max a nyelv választás az is csak egyszer volt hogy bírtam mozgatni végig néztem a nyelveket kiválasztottam az angolt és meghalt.
Azóta még eddig se megy el néha eljut a nyelvválasztásig de ott már nem mozog csak kifagy. -
perge666
veterán
válasz
MasterMark #77907 üzenetére
Jó reggelt.
Pont ma 2 hete hozzám került egy FAT 40GB-os PS3 a Slim mellé.
Olyan áron volt hogy nem tudtam kihagyni,gondoltam ha más nem jó lesz dísznek a polcon.
De 2 hét alatt tesztelgettem,használtam,és úgy működik ahogy kell.
A hangja jóval nagyobb mint a Slim gépemnek,de az eladó azt mondta hogy frissen lett takarítva és pasztázva.Ez a gép okosított,így tudom programmal ellenőrízni a hőfokokat,az egyik érték 40-45,a másik 65-70 fok között mozog átlagosan 1-1,5 óra játék után is,szerintetek ez jó érték vagy sok?
Egyhuzamban még hosszabb időt nem játszottam vele,de szerintem nem is nagyon fogok.
Az ára és a régi szép emlékek miatt vettem meg,ja meg szerintem ez a legszebb PS3,na meg olyan minőséginek hat. -
eeXaa
addikt
válasz
MasterMark #77817 üzenetére
...nem, de megoldódott... a GT6 nál álligattam a múlthéten a felbontásokat, és csak a 1080p hagytam meg mint alapértelmezett... gondolom a játék ezt nem tudja ezért a legkisseb 4:3 os felbontásban indult csak... reseteltem a display settings-t, most már jó...
-
skopy
tag
válasz
MasterMark #77792 üzenetére
Köszönöm
-
Peat76
őstag
válasz
MasterMark #77788 üzenetére
Ez igaz..😃 Most már kissé lehűlve és újra bekapcsolva simán, finoman indult a venti, remélem csak valami anomália volt
..😃!
Majd a hosszú hétvégén nyúzom, de rohadtul örülök neki, igazi kincsre leltem..!
Van egyfajta megfoghatatlan varázsa, lehet csak a nosztalgia, de a játékok, ezek a játékok talán valamiért jobbak..? -
Peat76
őstag
válasz
MasterMark #77784 üzenetére
Nem kapott olajat, de kíváncsi leszek a következő bekapcsnál majd nyugiba a gyerkőcök után, a God of war ascension már hasított..😃 😃
Minden rendben volt a ventivel, mikor takarítottam, többször megnéztem.. -
bostone
addikt
válasz
MasterMark #77707 üzenetére
Tehát, maradhat a fiók, semmi hátrányt nem szenvedek vele, ha jól értem.
-
intuicio
aktív tag
válasz
MasterMark #77679 üzenetére
Szia!
Használt DVD, de egy kisebb karc van rajta, nem gondolnám hogy az lenne a baj, youtubon volt egy tag aki megmutatta, hogy akkor bontotta ki a DVD-t, és neki is így össze vissza állt meg a telepítés.HDD meg 1 hetes, Már 15 játék van túl a telepítésen, semelyikkel nem volt probléma, csak ezzel a GTA V-el
-
gyuszmó
őstag
válasz
MasterMark #77338 üzenetére
Köszi sikerült
-
vargalex
félisten
válasz
MasterMark #77338 üzenetére
Erre mondjuk én is kíváncsi lennék. Ha arra gondolsz, hogy a kimeneten csak az 1080p-t engedélyezed, azt nálam pl. nem lehet. Az 576p mindenképpen bejelölt marad, nem módosítható. Így pedig vannak játékok, amik 576p-ben mennek (csak egy gyors próbát végeztem, de pl. a Farm Simulator 2015 az ilyen).
-
gyuszmó
őstag
válasz
MasterMark #77288 üzenetére
Bocs felcsereltem véletlenül, jót gondoltam rosszat írtam. Néha megviccel hogy a klaviatúra automatikusan dobja a szavakat.
Valahol olvastam hogy teloval is lehet vezérelni csak nem tudom melyik app az. -
nomic
aktív tag
válasz
MasterMark #77181 üzenetére
Itthon meg tudom valahogy csinálni? (elég béna vagyok ilyen téren, de ha nem nehéz akkor elboldogulok vele)
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #77181 üzenetére
Nem tud elmozdulni,ha nincs rommá törve a belseje.Viszont a nyomásérzékeny fólia tud érdekes dolgokat művelni,érdemes átpucolni,meg a kontaktpontjait is a nyákon,mert egy leheletnyi oxidréteg is meg tudja viccelni.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
MasterMark #76997 üzenetére
Például amit linkeltél oda még átalakító sem kell, csak megy bele a line in L és R-be és kész ugye?
Amin meg lincs line in L és R, azoknál a sima jack-esbe és szól is? -
Ice&Lime
veterán
válasz
MasterMark #76992 üzenetére
Egyik sincs, azért írtam szimpla monitort és a portokat.
(#76993) Droughert: te tudtad, hogy hdcp-s a monitorod vagy mázlid volt?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #76977 üzenetére
Jó de az újat értelemszerűen nem játszhattam PS3-on, az alcímeseknek pedig kvázi az alcímük a számozás.
-
eeXaa
addikt
válasz
MasterMark #76930 üzenetére
...tehát ha pc re rakom a hdmi-t akkor a pc monitorán játszhatok és rögzíthetem azt?
-
eeXaa
addikt
válasz
MasterMark #76928 üzenetére
...akkor milyen? Ez engem is érdekelne... pl. hogy miért nem lehet pl. a pc re kötni a hdmi-t és pl arrol streamelni... hardveres akadálya lenne?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
MasterMark #76823 üzenetére
Coopozni?
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #76804 üzenetére
A szériaszámról.Az "U" és "H" jelölésűek mind gagyik,de legalább a sixaxxis bennük van.Használhatóak,de nem az igazi.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #76804 üzenetére
Képről nekem eredetinek tűnik.
-
kenny123
addikt
válasz
MasterMark #76802 üzenetére
Csak ezt találtam. : [link].
Akkor ennél olcsóbban nem lehet?
Szerk: Mondjuk ez már biztos kihúzná örökre is.
-
Zigur
senior tag
válasz
MasterMark #76754 üzenetére
Volt ilyen Panasonic hd ready plazma tv-m, sajnos már nem emlékszem hogy 1080p vagy 720p-ben használtam, szerintem 720p-re állítottam volna. Arra emlékszem hogy rendben volt a képre.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #76725 üzenetére
Nem váltok a telefonon. Autó leállít, másikba be, indít, telefon csatlakozik.
De mind1 is, már nem lesz rá szükségem, mert bezsákoltam a fifát ps4re. -
törölt tag
válasz
MasterMark #76721 üzenetére
Simán tudhatna ilyet, nem hinném hogy túl drága technológia lenne ha filléres BT headsetekbe is belefér a cucc.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #76719 üzenetére
Úgy ahogy egy Bluetooth eszközt. Pl.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #76717 üzenetére
Hogyan kapcsolod be a ps4-et, illetve hogyan navigálsz a menüben ha nincs párosítva a kontroller?
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #76598 üzenetére
Igazából csak akkor bukik ki,ha szétszeded.Rengeteg Sony logós fake is van a piacon,elvileg a CECZ2E az eredeti,a H és U jelölésű gagyi mind,olyanok voltak nekem is.
-
kreten67
senior tag
válasz
MasterMark #76593 üzenetére
A CFW-s gépnek nem csak anyagi előnyei vannak. "Egy üres BD lemez többe kerül" --- BD lemezre semmi szükség,elég egy pendrive vagy hdd.
Fut a PSX ,PS2 , PSP és számtalan Retró Emulátor STB a magyarításokról nem is beszélve.
A PS4 is törhető már,de abba és se kezdek bele,mert kevésbé előnyös a helyzet. Ott még valóban csak anyagi az előny és az online és psn hiánya nagyobb veszteség. -
terratech
csendes tag
válasz
MasterMark #76563 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, akkor minden oké! Kellemes hétvégét hamarosan!
-
torik
senior tag
válasz
MasterMark #76393 üzenetére
Tesztelgettem azóta, sajnos a tv a ludas, csak videó közben kevésbé látni de ott van. Azért köszöntem
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #76190 üzenetére
Ez a lényeg nekem,hogy ne kelljen két-három megjelenítő külön mindenhez.Aztán hogy 4K monitor vagy 4K tévé lenne jobb,arról fogalmam sincs.
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #76188 üzenetére
Tehát kis túlzással mintha egy képhibát kinagyítanánk,hogy jobban látsszon.
-
seniman
veterán
válasz
MasterMark #76185 üzenetére
Miben nyilvánul meg egy FHD-ről UHD-re skálázás?Csak mert asztali gép+PS3+jövőben PS4Pro vegyesvágotton gondolkodom,de a közös megjelenítő kérdésénél leragadtam.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
MasterMark #76121 üzenetére
Másnál is csinál olyat a PS3 Store, hogy letöltötök egy játékot, majd a letöltés után elkezd szaggatni az egész store mint az állat, és nem történik semmi? Tegnap 2 óra hosszán keresztül töltöttem 21 gigát, majd kihagyta az installálást. Vártam vagy 10 percet, nem történt semmi. Kiléptem a storeból, és láttam hogy a játék sehol sincs... (amúgy rendszeresen elkezd akadni, fagyni nálam a store, főleg akkor ha keresgélek, és belenézek egy játék képeibe)
Letöltöttem újra, akkor már működött (installálással együtt 4 óra hossza, fasza volt), és ekkor megjelent a telepített játék mellett az installálási fájl is. Még mindig nagyon a szívem csücske a store... -
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #76059 üzenetére
Úgy legyen!
-
kazuma921
aktív tag
válasz
MasterMark #76046 üzenetére
Igen, eredeti a kontroller hozzá. Ha benyomom a PS gombot, azt írja ki hogy "Battery level" és egy sima vonal van ott. Gondolom halott ügy.
-
DVlad
őstag
válasz
MasterMark #76010 üzenetére
Szóval nem tapasztalatból írod?
-
DVlad
őstag
válasz
MasterMark #76008 üzenetére
Köszönöm, tudom. A hangsúly a tapasztalaton volt, az érdekelne. hogy létezik-e.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #75961 üzenetére
Imádom amúgy az asdf-et. :v
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #75930 üzenetére
így van!
-
DVlad
őstag
válasz
MasterMark #75883 üzenetére
A működését illetően...
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
MasterMark #75869 üzenetére
Csak kíváncsiságból, csak én szeretem joban a DS3-mat a 4-nél?
Igen, L2/R2 elég szutyok, de ezt leszámítva, nekem jobban kézreáll
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #75865 üzenetére
Osztom a véleményed, ugyanakkor másodlagos kontrollernek szerintem jobban megéri már újat venni, ami jó lehet a következő konzolhoz is.
-
DVlad
őstag
válasz
MasterMark #75813 üzenetére
Ezt mondják. A honlapjukon is hirdetik.
Aztán elvégzés után nyilván jönnek mindenféle indokok, hogy mit miért nem lehetett, stb. -
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #75747 üzenetére
Legnehezebb fokozatban izzasztó a játék, de nekem normál-on meg sem kottyant. Ettől persze még simán lehet "sportszerűtlen" az ellenség mesterséges intelligenciája, de nálam ingerküszöbön belül volt emlékeim szerint.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #75745 üzenetére
Én egyedül a 3. részben utáltam nagyon a harcokat. Multis lövöldözés volt az összes, jobbról-balról jöttek az ellenfelek, baromi idegesítő volt.
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #75745 üzenetére
A nehézséget vedd könnyebbre, és TPS játék lévén érdemes használni a fedezékeket.
-
rumkola
nagyúr
válasz
MasterMark #75740 üzenetére
Emberek milliói játszották végig, én többször is. Nekem nem volt ilyen bajom sosem.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #75742 üzenetére
Legkönnyebb fokozaton van auto aim, de lehet az elsőben így sincs. Néha idegesítő tud lenni de annyira szerintem nem vészes.
-
válasz
MasterMark #75740 üzenetére
Csalás alatt mit értesz? Mert elég egyértelmű a játék: ha eltalálnak, sebződsz, ha nem, akkor pedig nem.
-
rumkola
nagyúr
válasz
MasterMark #75738 üzenetére
emlékeim szerint csak az elsőben nincs rásegítés
-
crue
őstag
válasz
MasterMark #75736 üzenetére
Mi a probléma?
-
Istuu15
senior tag
válasz
MasterMark #75705 üzenetére
Auto-ra volt állítva most pedig átállítottam 11 re ami a legmagasabb és így úgy néz ki, hogy jó.
Nincs lagg, nem megy el/késik a hang szóval fasza. Köszi a tippet!
-
Istuu15
senior tag
válasz
MasterMark #75703 üzenetére
Igen. Ha kikapcsolom akkor semmi lagg nincs. Milyen csatornára váltsam?
-
Istuu15
senior tag
válasz
MasterMark #75698 üzenetére
Arrébb tettem amennyite lehetett de így is játszhatatlanul laggolok.
-
Istuu15
senior tag
válasz
MasterMark #75698 üzenetére
Wifin megy az is igen. Kipróbálom majd amiket említettél.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
MasterMark #75694 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom,de már csak holnap,gyerek fürdetés,altatás,blablabla....
-
kelly416
veterán
válasz
MasterMark #75653 üzenetére
Áh, ennyit nem foglalkoztam vele. Látod, kiszedtem az elosztókat, felgöngyöltem a TV-erősítő rengeteget, nincs rá szükségem, amennyit én PS-en játszom, az bőven szólhat TV-ből is. Sőt, sokszor le is van némítva a TV, ha éjjel játszom esetleg, mert olyankor Párom alszik. Nincs bekapcsolva két dolog egyszerre. Sőt, ha már itt tartunk, RCA elosztó olcsón eladó.
Na jó, vicceltem, nem adom el. Jó lehet még máskor...
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #75653 üzenetére
PC vonal bemenetét is használhatja,
de ez csak akkor működik ha a PC bekapcsolva van.Ha van AV kábele, akkor csak egy RCA > Jack átalakítóra lesz szüksége.
-
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75648 üzenetére
Igen
És szuperül kezeli a dolgot, a képminőség is teljesen jó.
Már csak azt kell megoldanom, hogy a hifi amire rá van dugva a ps is meg a pc is együtt tudja majd fogadni mindkettőt, ne kelljen átdugdosni a kábeleket -
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75633 üzenetére
Okés, akkor nem variálok, úgy csinálom ahogy mondtad
Köszi szépen -
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75631 üzenetére
-
rumkola
nagyúr
válasz
MasterMark #75627 üzenetére
nagykeres vagyok és ezt áruljuk
párezerből még senki nem jött vissza, hogy nincs kép -
rumkola
nagyúr
válasz
MasterMark #75622 üzenetére
ezek natív digitális kábelek nem konverterek
[link]
mindenki azt vesz amit akar, lezártam -
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75624 üzenetére
Király, akkor elvileg minden jó kell legyen
-
rumkola
nagyúr
válasz
MasterMark #75617 üzenetére
ezeket a kábeleket később is tudja használni /új vga, új monitor, tv stb./
dvi-dvi nem fog már kelleni semmihez, vga meg pláne...
mindkettő pénzkidobás szerintem -
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75619 üzenetére
Szuper, köszönöm a türelmet és a segítséget, holnap akkor be is cserélem az átalakítót két kábelre
-
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75611 üzenetére
Most, hogy így mondod, rémlik, hogy volt hozzá ilyen átalakító...
Akkor innentől viszonylag egyszerű, kell vennem egy DVI-HDMI végű kábelt, illetve egy VGA kábelt, és kész. Ha a monitoron automatikusra állítom a jelforrást, akkor elvileg azzal sem kell szórakoznom majd, hanem magától fogja tudni, hogy épp melyik az aktív, és arra áll át? -
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75609 üzenetére
Őőő igen, a be/kimenetet sejtettem, hogy rosszul írtam, de bíztam benne, hogy így is érted miről próbálok hadoválni
Ilyen a videokártyám, sajnos csak azok a kimenetek vannak rajta, amiket itt is látsz :/
-
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75607 üzenetére
Tényleg, a VGA jó tipp volt
Viszont a videokártyán nincs csak DVI bemenet. Tehát ha jól értelmezem, akkor a megoldás kb így néz ki: DVI-HDMI átalakítóval (vagy kábellel) összekötöm a monitort a PS-el, illetve VGA kábellel kijövök a monitorból, amit rákötök a pc-re, egy VGA to DVI átalakító segítségével. Vagy átalakító nélkül ráköthetem az alaplapra, mert azon van VGA, de gondolom az úgy nem jó. Vagy igen?
-
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75605 üzenetére
Gondolom elsősorban a videokártya érdekel, Geforce GTX 560 Ti
Azon viszont csak DVI illetve HDMI csatinak van hely -
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75602 üzenetére
-
potyiur
csendes tag
válasz
MasterMark #75600 üzenetére
Azt a megoldást csak azért akartam elkerülni, mert így akkor majd ahányszor a pc és a ps3 között váltogatok át kell dugdosni majd a kábelt
De ezek szerint a Display port to HDMI átalakítóval semmiképp nem fog működni a dolog? 2800 Ft volt szóval ha nem veszem hasznát inkább vissza vinném...
-
sum-blink
aktív tag
válasz
MasterMark #75570 üzenetére
Ott is az de csak máig. Erről most lecsúsztam, majd legközelebb. Köszi.
-
sum-blink
aktív tag
válasz
MasterMark #75541 üzenetére
Ejjj, ezt megkéne venni.
Ami egyszer akciós többé nem lesz?
PS3-on nekem angol a store.
-
Istuu15
senior tag
válasz
MasterMark #75557 üzenetére
Én is ezért akarom kijátszani, hogy a storyt befejezzem.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
MasterMark #75543 üzenetére
Tudom,és a Te helyzetedben már nálam tuti lángolt volna a konzol lemezzel együtt(ha nem digi verzsön)
Sajnos abban a korosztályban vagyok,ahol már nem működik úgy a tolerancia,tele a padlás az olyan szituációkkal,ahol tehetetlen az ember,és csak magában/magán kívül tud forrni a dühtől...
(és most csak a Ps-el kapcsolatos dolgokról beszélek)
Kezdem megérteni a Texasi láncfűrészes motivációit...Szabo111:
Van magyar support is?
Elims:
Köszönöm!
Zárójelben megjegyzem,ha a topikgazdáknak nem szúrja a szemét a vélemény nyilvánításod formája,nem értem,más miért moderál le.
Már azért sem,mert nem mindennapos az ilyen jellegű hsz,illetve egy jóérzésű,intelligens embernél is elszakadhat olykor a cérna... -
Elims
veterán
válasz
MasterMark #75539 üzenetére
Óvatosan a szavakkal,mert a spicli intézkedik neked is.
Gondolom nem két órád ment a levesbe egy ... akárki ill. akármi miatt.
Kár,hogy nem látták reálisan a helyzetet. :-///TdiZsolt: Örülünk. :-))) Bár kimaradhatott volna ez a kis vmi..
Az az okami tényleg annyira jó?Nem vmi japános rajzos butus játék?
-
A`rpi
addikt
válasz
MasterMark #75539 üzenetére
"Jopofa a jopofasagban, hogy mikor ezert felhivtam az MS-t meg engem basztak le, hogy miert megyek hekkelt szerverre. (Aki nem tudna, matchmaking van, szoval magatol dob be oda, ahova epp akar a gep...)"
-
DonCosta
tag
válasz
MasterMark #75434 üzenetére
Tegnap nálam is végigment ez a történet. No para.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
MasterMark #75434 üzenetére
Valid
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 370e / RTX 4070Ti S 420e / 5070 300e / 5070Ti 430e / 5080 600e
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest