Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz echterion #52692 üzenetére
Hát ha akarsz digitális tartalmat is vásárolni és bankkártyán át akarod akkor magyart, de az drágább.
Ha még mindig akarsz digitálisat vásárolni és legolcsóbban akkor US, de ott csak max amazonon tudsz venni feltöltőt rá, ha jól tudom többen is használnak US accot és töltik így, ha ez lesz tőlük kérj benne helpet.
Ha még még mindig akarsz vásárolni digitális tartalmat és arany középút kell akkor UK és itt prohardveren iceakos-t felkeresve a legegyszerűbb...pár perces menet után intéződik neked a feltöltő rá ( részletek ha kell privát )Ha nem akarsz digitálisat vásárolni, de kell PSN Plus, akkor jó a magyar vagy UK mert azonos európai tartalmat érsz el, vagy US ott lehet eltérés pl. most is európában a PES 2014 volt az egyik teljes játék, míg US-nél a Batman egyik része. Ezt előre nem lehet tudni, én UK-t ajánlom.
Ha sem digitális vásárlás, sem Plus nem érdekel akkor dettó mindegy, mert akkor boltból veszel játékot, ahhoz meg ha van DLC kód stb olyan régiós lesz benne ami biztos jó neked.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
boost
addikt
-
dani3l
őstag
válasz echterion #52792 üzenetére
Nem. Plusz amennyire tudom, ME3 PS-en nem sikerült valami jol, bar lehet azota mar jött hozza valami patch, ami javitja, de ketlem..
En is vegignyomtam parszor az elsö kettöt gepen, aztan elkezdtem ps-en is, meg valoszinü en is erre fogom megvenni a 3-at, amint jön belöle egy goty kiadas az összes dlc-vel. Mindenesetre igy sokadszorra mar kicsit unalmas ujra nyomni az elsöket ps-en is..Viszont ez az Uncharted kicsit mar kezd unalmas lenni, nekem nagyon linearis..
[ Szerkesztve ]
-
-
boost
addikt
válasz echterion #52818 üzenetére
Gratula, szerintem idővel én is meglépem,és veszek egy PS3at a PS4 mellé. Utóbbit be se kapcsoltam már pár hete, inkább laptopot kötöm a tévére, és Skyrimezek. Tényleg, PS3 -on milyen ? Sokat tölt ? Nem lehet melevlemezre másolni? Digitálisan látom nem kapható. (WTF )
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz echterion #52820 üzenetére
Kösd össze Usb-n keresztül vele addig, úgy is működni fog.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
t256
őstag
válasz echterion #52846 üzenetére
Tekken Revolution-t kipróbáltam. Eddig kettő online meccsből kettőt nyertem.
Aztán rájöttem mi ez a sok poén 9gag.com-on a fizetős tartalmakról. Egy karakter 1500 Forint a játékhoz. Ennyit az ingyenességről.Én is még az elején vagyok. Eddig van egy lemezes Battlefield 3-mam. Az nem telepített semmit.
Úgy tudom a Gran Turismo 5 már fog telepíteni.
Viszont van sok olyan digitális cím, amiket nem adtak ki blu-ray-en és érdemes beszerezni.
Már alig várom, hogy eljussak odáig, hogy letöltsem a az eddigi leghosszabb nevű Street Fighter játékot. Super SF 2 Turbo HD Remix.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Brian_GT
őstag
válasz echterion #52878 üzenetére
általában mindig a leges legutolsó játékokat szedik ki és frissítek fel az újakkal, szóval ez kb nem biztos így van 100%, de hogy értsd mondjuk 2 hónappal eezelőtti megy ki jön be a friss és a még 1 hónapos marad bent...szóval mindig egy adott idősávban az uccsók esnek ki... per én azt sem néztem a remember me még bent van, azt hittem már rég kivették.
Szóval ha az érdekel azt ajánlom siess vele, mert már elég régen felrakták...viszont én játszom és megéri...jó kis game nagyon, nekem nagyon bejön.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
-
-
hanics
aktív tag
válasz echterion #53291 üzenetére
Telepites lassu volt nagyon legalabb is nalam. 8 giga belso memoriara volt kb 15 perc. Mig ssdre max 5. Market vagy is a store is elegge nyogvenyelosen ment neki mig toltott a masina.
De ezt alatamasztjak a tesztek is neg mint ha jol emlekezem itt irta valaki hogy a flash memorias ps3 elegge lassucska. De youtube on is vannak osszehasonlitasi videok.
---Nem leszel modder attól, hogy ki tudod cserélni a kész romban a háttérképet, a forráskód a lényeg! --- PS3 ID : hanics1985
-
dani3l
őstag
válasz echterion #53409 üzenetére
Ez azert igy nem teljesen igaz.
-
ldave
félisten
válasz echterion #53525 üzenetére
Igazából a 100+ órás játékidőre már nekem sincs igényem, nem fér bele már az életvitelembe, emiatt volt pl a Last Story ideális, mert azt 20-30 óra alatt végig lehet játszani, eközben pedig egy jó jRPG. Egy 100 órás játék napi 1-2 órával számítva 50-70 nap, aztán ha kimarad egy hét, akkor meg még hosszabb idő. Ennyi idő alatt meg belefásulok már a játékokba.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz echterion #53527 üzenetére
Ha bejön az erőteljes anime stílus, akkor ott van az Atelier sorozat, meg úgy általában a NIS America által kiadott cuccok.
Nekem top3-as PS3 cím a Valkyria Chronicles a SEGA-tól, Nagyon jó karakterek és a történet, a játékmenet pedig eléggé újszerű ebben a műfajban.
Modern stílusban a Capcom Dragon's Dogma játéka is kiemelkedő, nagyon jól ötvözi a japán és a nyugati játékok hangulatát, kis Dragon Age, kis Shadow of the Colossus, szóval jópofa.
Jó régi cím még az Eternal Sonata, ez egy klasszikus jRPG, fantasztikus zenével (Chopin művei alapján).
Szintén a PS3 kezdeti időszakából van a Folklore, ezzel sajnos nem játszottam, de állítólag nem rossz.A Slime draws near! Command?
-
INMOTEP
őstag
válasz echterion #53573 üzenetére
30 ezer Ft és házhoz hozza ,de úgynézki hoz hozzá egy játékot tesztelésre két valakitől kölcsön .Végülis tudom hogy van 44 ért ,de igy egy játék árát talán megspórolok ha tényleg jó a gép .GTA 5 öt akarom megvenni hozzá úgyis .Ja igen 12 GB os verzió gyári tartozékaival
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz echterion #53657 üzenetére
Hát a hűtés megoldása mindenképpen kérdéses, mert ugye a két gépen máshol van kialakítva légbeömlő meg ventilátor hely, valamit tuti kell alakítani a fat házon. Meg jóval nagyobb a hely egy fat gépben, így valami keret vagy állvány kellene, amire elhelyezed a super slim belsőt. Elméletben megoldható mert van aki komplett laptopot épít PS3-ból meg Xbox 360-ból. Kérdés megéri-e az időt, pénzt, fáradtságot és az esetleges hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- fűnyíró traktor
- Video konvertálás
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest