Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Sirandrish #61894 üzenetére
Azt vágom, hogy a régi accomon de az egy új gépen lesz újra aktiválva. A régi gépen deaktiválni kell a profilt? Ez lenne a kérdés.
-
törölt tag
válasz
Petreszku #61895 üzenetére
A FRAPS egy képrögzítő alkalmazás PC-re, sehogy sem tudod használni a PS3-mal. A játék képét meg kell keresned neten, mert azt a játékfájlok közül nyitja meg, azokhoz nem férsz hozzá. A másik lehetőséged az, hogy csinálsz egy képernyőmentést, de azon a menü is rajta lesz, meg minden szöveg.
-
Visszatérve az inFamous-re, akkor pontosan hogy is vannak a játékok? Az alap oké, de az inFamous 2 az PS3, míg a Second Son az PS4? Van valami köze a két játéknak egymáshoz, vagy abszolút eltérnek?
-
A`rpi
addikt
válasz
F.B.I. #61885 üzenetére
Csak ha aktív+ előfizetésed van akkor tudod megtekinteni, ezen lista alapján tudsz következtetni.
Ami a Resistance trilógiát illeti a szerverek nem mennek 2014 November 6 óta.
Ha csak osztott képernyőben szeretnétek játszani az megy pass nélkül is.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Mikor a gép egy adott játékot felpörget/betölti megjelenik a játék hátérképként(remélem érthető mire is gondolok), az ilyen képet, hogy lehet elmenteni háttérképnek a gépre?
Lehet egyáltalán ilyet csinálni?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
F.B.I.
veterán
Segítséget kérnék!
Eladtam anno a PS3 gépemet, amin rajta hagytam a profilomat, a letöltött PS+ játékokkal.
Most szeretném ezt a profilt átadni egy barátomnak de meg szeretném nézni, hogy milyen PS+ játékokat töltöttem le.
A PC-én hiába lépek be a profilba nem látom a download historyt, mert azt írja, hogy aktiváljak egy gépet.Más lehetőség nincs a más nem aktív PS+ melletti profillal leöltött, régebbi PS+ játéklista megjelenítésére?
-
Sirandrish
legenda
Minél több videót nézek róla ez a Garden Warfare annál jobban tetszik.
Holnap ki is próbálom...tuti hogy király cucc -
Rezuhu
aktív tag
Valaki meg tudná mondani, hogy netes coop játékhoz kell-e a network pass pl az Uncharted 3, Resistance 3 játékokhoz?
-
válasz
Sirandrish #61878 üzenetére
Te a Metal Gear Risingre gondolsz akkor.
Nekem az a stílus is bejövős! -
Sirandrish
legenda
válasz
perge666 #61876 üzenetére
Nem is..mondom hogy összekevertem.
Van egy ami ilyen Hack & Slash féle..hirtelen azt hittem hogy ez az. De nem. Ez a jó öreg sunnyogós lapulós akármi ami nem kellBogyi007 8font az több mint 3K. A 3,29font meg olyan 1300ft míg a magyar Storeba a Bayonetta 1230ft.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a magyar olcsóbb, de ha valamerre billen a mérleg nyelve az nem az UK store. Viszont szerintem kb tökmindegy
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #61875 üzenetére
Angolon 8 font.....
Bayonetta ugyanitt 3.29 - kellene még dodó nekem is....
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #61875 üzenetére
Nem te írtad 1-2 hete,hogy az MGS sosem tetszett,nem köt le??
Lehet keverlek valakivel amúgy. -
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007 #61874 üzenetére
Hja látom ez feltöltőkártya.
Nekem magyar accom van szóval ez nem jó. Perpill a FC3 érdekelne de mint már mondottam 3K-t nem adok érte mert annyiért lemezesen is meg tudom venni, viszont felesbe bevállalnám ha érdekelne még valakit.Az MGS-en is gondolkodtam, de összekevertem.
A DBZ is megfordult a fejemben de ahol csak utánanéztem mindenhol nagyon durván lehúzták. -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #61873 üzenetére
Ezzel játékokat is tudsz venni... ezt font feltöltőkari méghozzá most elég jó árfolyammal is....
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #61870 üzenetére
Ha akarsz még vásárolgatni akkor talán érdemes neked is erre rárepülni....
Ennek köszönhetően (és Iceakos 5 fontos kódjának ami 2200 forintba került) tudtam megvenni UK Storeban az éves Ps+ előfizut és a másfél hete bevitt extra 2 hónap kódja is működött, így 425 napig van most előfizetésem....
-
Sirandrish
legenda
A Garden Warfare-ba van Split Screen mód?
Azt tudom hogy az XOsba ás a PS4esbe van, de a PS3asba?[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #61868 üzenetére
Nem a húsz fillérért, de a többségnek is van Ps+ előfizuja nem? Akkor tehát lehet hogy másoknak is megvan így a játék...
Valaki?!
-
Bogyi007
veterán
15200 forintból megvettem az angol egy éves Ps+ előfizut és megkaptam a +2 hónapot is.
Ja és beszéltetek valami Fc3-ról - említettem hogy az nekem megvan? Még a Ps+ alatt kaptam meg és most hogy újra van előfizum, így tudom is használni.
-
erik88
aktív tag
válasz
Jackie_Chan #61860 üzenetére
Nem nagyon nyúlhatsz bele a játékba ugyhogy nem hiszem
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv!
Érdeklődnék,hogy PS3-on az eredeti játékokat lehet valahogyan magyarositani? (Uncharted széria pl.) ??
erik88:Ez elég szomorú.
[ Szerkesztve ]
-
erik88
aktív tag
Fiúk olyan kérdésem lenne, hogy ha én veszek tvt fullhd 100 hz akkor én nem tudok 100hz-en játszani?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #61835 üzenetére
Szerintem annyira nem olyan cím,hogy ps4-re megadtàk ps3-ra ne adjàk.
Ne legyen igazam,de ha most ennyien ràmennek 2hònap mùlva meg ingyen lesz..?
Mindegy.Addig legalàbb kijatszàtok. :-)Az,hogy nyernék egy ps4-et nem lenne rossz.Nem lenne olyan Hatalmas dolog,de tény,hogy kicsi sem... :-))
Viszont ha nyernék egy ilyen Limitàlt ps4-et az màr Hatalmas dolog lenne..az màr nagyon kemény lenne.. :-))
Nem is gondolok az ilyesmibe.Fausto: Gratulàlok a vita-hoz!!!!! :-)))
Köszi a listàt!Bogyi: Természetesen neked is Gratulàlok!!! :-)
Ez komoly szerencse! -
assemble
addikt
Boven megeri (plane h 10 fontert latom most), az 1-2 egy eleg jol felepitett, es lezart tortenetrol szol (nem a rokabor kategoria), hatarozottan a top cimek kozott vannak, sztorival, grafikaval, hangulattal. Bar a 2 kiegeszitojevel nem jatszottam, az a cime alapjan inkabb mar csak valami poenkodasnak tunik, de mint olyan, az se rossz allitolag
-
storm3
senior tag
Az a PVZGW jonak nez ki, mi az ara es be lehet e szallni harmadiknak? :9
-
-
fausto
addikt
Szerintem igen, mindkét rész hangulatos és tartalmas. Van hozzájuk demo (legalábbis régebben fent volt), érdemes azokat megnézni. Bár az első részbe egy elég uncsi küldetést tettek, ha az összkép tetszik, megéri megvenni. Elvileg benne van a második rész halloween-es spinoff-ja, az is jópofa
-
Az inFamous kollekció tetszene, de nem ismerem behatóan a játékokat. Megér 12 fontot?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #61846 üzenetére
Nyertem PlaystationCommunity oldalán Bad Company 2 játékot is. ;-)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bogyi007 #61845 üzenetére
Akkor te biztos sza#> izé..mákostésztát ettél kiskorodban
Egyébként gratulálok.
Én még soha sem nyertem semmitBocsánat..hazudok. C9 nevű MMO-ban volt egy powerlevelinges játék és régiónként 1 embert húztak ki akii kapott játékon belül ezt-azt...nah az EU régióban én voltam az a valaki. Nagy kár hogy mire megvolt a sorsolás, addigra meguntam a játékot
-
Bogyi007
veterán
válasz
Amikor nyersz az KIRÁLY érzés!!!
Anno 5-6 éve amikor a Psp Slim (azaz a 2000-es széria) újdonság volt, az azóta elszenderült PsPHungary oldal egy nyereményjátékot indított amiben az akkori év játékai közül kellett egy kommentbe leírni hogy az általad kedvencnek vélt miért volt az.
Én is írtam egy kommentet a Gow Chains of Olympusról. Eltelt az idő s egyik nap láttam hogy több privát üzenetet is kaptam az oldal felhasználóitól hogy mennyiért adom el a PsP-met. Mondom nem eladó mert én is használom - erre írják hogy az új gépet.
Mint kiderült én nyertem a masinát. Emlékszem Pestre kellett mennem érte.Másik eset 2012 nyara az olimpia évében volt. A Samsung meghirdette a Hope Relay játékát amihez egy lépésszámláló alkalmazást kellett letölteni Androidra.
Letöltöttem de nem is nagyon foglalkoztam vele, míg egyszercsak jött egy levél a Samsungtól.Gratulálnak a Samsung 27"-es wifis SmartTv-monitorhoz amit a nyereményjátékban megnyertem. Ezt a Samsung hazai központban a Dunavirág utcában Pesten vehettem át. 2 éve volt 180e Forint az ára...
-
fausto
addikt
Ti se maradjatok le a januári akciók második felvonásáról:
PS4
Assassin’s Creed Unity
€69.99 helyett €49.99Metal Gear Solid: Ground Zeroes
€29.99 helyett €9.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekEA Sports UFC
€69.99 helyett €24.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekOddworld: New ‘n’ Tasty
€20.99 helyett €10.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekOutlast
€18.99 helyett €7.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekOutlast: Whistleblower
€8.99 helyett €3.59Just Dance 2015
€49.99 helyett €34.99Plants vs Zombies: Garden Warfare
€39.99 helyett €14.49
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekThe Golf Club
€34.99 helyett €14.49
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekDaylight
€14.99 helyett €4.49
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekSurgeon Simulator: Anniversary Edition
€10.99 helyett €4.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekStyx: Master of Shadows
€29.99 helyett €12.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekHotline Miami
€9.99 helyett €2.99Hohokum
€12.99 helyett €6.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekThe Unfinished Swan
€12.99 helyett €6.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekTerraria
€18.99 helyett €10.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekNidhogg
€14.49 helyett €6.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekDefense Grid 2
€24.99 helyett 12.49
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekCastlestorm Definitive Edition
€14.99 helyett €7.49PS3
Assassin’s Creed Rogue
€59.99 helyett €39.99Far Cry 3
€19.99 helyett €9.99Metal Gear Solid: Ground Zeroes
€19.99 helyett €4.99Dragon Ball Z: Battle of Z
€29.99 helyett €14.99Plants vs Zombies: Garden Warfare
€29.99 helyett €12.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekTales of Graces f (Knight Edition)
€39.99 helyett €9.99Tales of Graces f + Tales of Xillia (Combo Pack)
€44.99 helyett €14.99Tales of Xillia (Discovery Edition)
€44.99 helyett €9.99Tales of Xillia 2
€54.99 helyett €19.99Slender: The Arrival
€9.99 helyett €4.99Just Dance 2015
€39.99 helyett €29.99Tears to Tiara II: Heir of the Overlord
€39.99 helyett €19.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekHatsune Miku: Project Diva F
€44.99 helyett €26.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekRatchet: Gladiator
€14.99 helyett €4.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekinFAMOUS Collection
€34.99 helyett €12.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekEarth Defense Force 2025
€24.99 helyett €9.99MotorStorm 3D Rift
€9.99 helyett €4.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekMotorStorm Apocalypse
€14.99 helyett €6.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekMotorStorm RC
€5.99 helyett €2.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekSoulcalibur II HD Online
€19.99 helyett €4.99Bayonetta
€14.99 helyett €3.99Puppeteer
€19.99 helyett €6.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekLemmings
€4.99 helyett €2.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekVanquish
€14.99 helyett €3.99PS Vita
Dragon Ball Z: Battle of Z
€29.99 helyett €12.49Danganronpa: Trigger Happy Havoc
€39.99 helyett €14.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekMotorStorm RC
€5.99 helyett €2.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekLemmings Touch
€9.99 helyett €4.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknekCastleStorm Complete Edition
€14.99 helyett €7.99Toukiden: The Age of Demons
€39.99 helyett €14.99
Plusz 10% kedvezmény a PS Plus előfizetőknek -
Sirandrish
legenda
Nocsak-nocsak. TE? Megválsz egy konzoltól? Nem jellemző!
Sajnos mint írtam le kell mondanom egy időre eme vágyamról, de privátban azért írd már meg hogy milyen, mivel és mennyiért. Csupán kíváncsiságból rápillantanékVagy esetleg hirdeted is?
Szerk: Már megtaláltam a hirdetést
Neked nem több játékod volt rá? Vagy azokat külön adod?[ Szerkesztve ]
-
válasz
Sirandrish #61840 üzenetére
Nekem van egy eladó
Fent itt az oldalon. Remélem ez még nem számít reklámnak.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #61838 üzenetére
Nah az szuper bakker. Grat! Én pont mostanában gondolkodtam el hogy be kéne szerezni egyet, de rajtam kívülálló okok miatt úgy fest hogy egy időre le kell mondanom róla!
A`rpi Nah és hát ez meg a másik. Nekem is van még jó pár cím amit ki szeretnék pörgetni PS3on
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #61837 üzenetére
Nagyon jó lenne az árat illetően, ha igazak lennének a jóslataid, én nem tartom valószínűnek, de majd kiderül. Addig semmi kép nem szeretnék váltani amíg PS3 címeket ki nem pörgettem, egyenlőre az jó vissza tartó erő.
Ami még nekem tervben van:
Borderlands 2
Bioshock Infinite
The Last of Us( még csak multiztam vele, tetszett is csak 2x tök ugyan azt megcsinálni idegesítő trófea)
Diablo III (sajnos nem igazán jött be Borderlands-al még elvoltam, de a Diabló nekem már túl "kemény" RPG, több ilyen jellegű játékba nem is fogok bele, nem az én világom.)
Sly Cooper: Thieves in Time (jóféle ugrálós játék, egy két trófea ebben is el van túlozva, majd neki kell ülnöm még egyszer.)
Ratchet & Clank 1-2-3Szóval nem fogok unatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
válasz
Én a Vita-mat nyertem. Amikor megláttam, hogy engem sorsoltak ki, üvöltöttem, annyira örültem neki
Kb. egészen addig nem is nagyon akartam elhinni, amíg nem tartottam a kezembe a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Intézzed meg privátba tolj egy számlaszámot. Beszállok!
A PS4hez meg. Szerintem még esni fog az ára ugyanis ma kb annyi mint amikor megjelent és előbb utóbb kopni fog az eladási lendület, már pedig akkor muszáj lesz valamit csinálni.
Nintendo fronton sokszor elkövettem azt a hibát hogy korán vettem a gépet, aztán volt rá pár játékom, porosodott a gép és eladtam. Ezzel nem fogom ezt eljátszani. Megvárom míg kiforrja magát, egy esetleges slim verziót jobb hűtéssel és persze megvárom amíg a játékok használt árai nem 12 meg 14K lesznek. Majd akkor veszek PS4etMás: A fent említett módon nem érdekel valakit a FC3? 1500 ft lenne fejenként amiért szinte ingyen lenne
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz
Áh, ne is mondd ezt a nyereményes dolgot, már teljesen be vagyok golyózva, múltkor PS4 ről álmodtam hogy azt veszek. Meg tudnám venni a gépet, de egyenlőre sajnálom rá a pénzt, mondjuk jó befektetés lenne, mert előre láthatólag túl sokat nem fog esni az ára, a használt árak is nagyon el vannak szállva szóval érdemes lenne beruházni, de nyerni meg pláne
.
Vissza térve a Garden Warfare-ra, PS4-re behúztam a gammát, viszont a kisördög nem hagy nyugodni, én nem tudom mi van velem
felesbe szívesen megvenném egy szűz profira, trial PS+ al megfejelve hogy még olcsóbb legyen.
-
Sirandrish
legenda
Természetesen ha nem tetszik, ne vedd meg. Ez így van rendjén.
De áruld már el hogy milyen jel, szikra, hír, cikk, információ FOSZLÁNY enged arra következtetni hogy ezt a játékot valaha odaadják neked ingyen?A sorsolás megvolt...nem nyertél..dolgozd fel!
De ha már szóba került..milyen érzés lehet? Milyen érzés az hogy egy unalmas nap után leülsz a gépe elé a kávédat/sörödet kortyolgatva. Felmész a netre, elkezded olvasgatni az emailed és hirtelen megpillantod: "Gratulálunk....". Hm..nem is Spam, PS Hungary..mi lehet ez (mert valljuk be, konkrétan senki sem számít arra hogy megnyeri),kortyolsz egyet az italodból, megnyitod a levelet és BAMM! Limitált PS4 az arcodba!.
Az milyen lehet? És főleg ha olyan ember kapja aki mondjuk a mai napig egy használt PS2 nyúz, vagy a Fat PS3-at amire 3 év alatt összekuporgatta a pénzt, és ugyan csak 4 játéka van rá amiből 3 fifa, de kitart a gépe mellett mert szereti.Hmmm...remélem egyszer a jó isten megadja ezt az érzést mert nagyon érdekelne!
-
Elims
veterán
Köszi! Én ilyesmire nem emlékszem.. :-/
SirAndrish: Megadjàk ps3-ra is.Szerintem 90%.
Na majd nézek ròla youtube videòt...
De még nagyon sok van amit el sem indítottam..sőt!Megvettem és le sem töltöttem.. :-/"Pályákon mennek a tütük körbe-körbe-körbe és körbe..."
:-DDDDDDDDD
Most akkor megvolt a sorsolàs?
-
kmarci25
veterán
World of tanks vagy War Thunder PS3 létezik?
-
Sirandrish
legenda
Most nézem hogy a napokban emlegetett Vanquish is akciós. 1200 kemény forint
-
crue
őstag
Tegnap járt le az éves plus előfizetésem és szándékosan nem újítottam meg, mert kíváncsi voltam, aktiválódik-e a kárpótlásként beígért 5 napos hosszabbítás. Természetesen semmiféle hosszabbítás nem történt, úgyhogy ezek után az egyszeri 10%-os vásárlási kedvezményre sem vennék mérget, hogy valaha is megkapjuk.
-
válasz
Sirandrish #61823 üzenetére
Na akkor most mi van??
Mégsem bundázták meg,és az enyém lesz a fépsas?? -
Sirandrish
legenda
Srácok. Nem kaptatok mailt a nyereményről?
Az meg hogy a francba lehet mikor csak ma lesz a sorsolás? Hm, itt valami turpisság van a levegőben -
Na nekem sem jött e-mail a nyereményjátékról,ez nagyon meglepő.
Biztos megvundázták!
Nem baj,marad a perselyes gyüjtögetés. -
Sirandrish
legenda
Hát akkor megveszem egyedül, csak jó lett volna kihasználni a ps plusodat mert úgy még olcsóbb.
GRID? Haggyá má...egy kaptafa az összes. Sőt..mellé tenném a GT-t is. Pályákon mennek a tütük körbe-körbe-körbe és körbe...marha izgalmas..tényleg kell 20 játék amikben mindben ezt csinálom, ráadásul 90%ban ugyan azokon a pályákon, ugyan azokkal a kocsikkal
Én se most játszanék vele hanem majd ha a GTA láz lecseng. De mondom mindegy. Ha nem gyön be akkor nem
"Egyébként itt írta vki,hogy ingyen megadja majd talán a store."
Netto hülyeség..PS4re megadták a 20. évforduló emlékére...PS3asok a Mirror's Edget kapták...PONT.
-
Elims
veterán
Nézegettem Itt,nem látok nyelv választási lehetőséget. :-((((
SirAndrish: Akkor már inkább 5500-ért grid autosport.
De őszintén szólva most nem nagyon mozgat meg semmi a gta5-ön kivül.Na meg persze a saboteur. ;-)Szerk.: Egyébként itt írta vki,hogy ingyen megadja majd talán a store.
Én is ezen a véleményen vagyok. :-)[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Én eddig még egyet sem láttam. :-/
Voltam az illemhelyen/csapóajtóban/kis faházban,de nőket még nem ajánlott fel.
Lehet,hogy majd később.A doom 3-ra várj..Talán Dilipok/LDave/FpsTunker/Supercow vagy vki a Quartettből biztos tudja.
Ha nincs benne nyelvválasztás -alaposan megnézve- akkor lehet,hogy fix francia. :-(
Hirdesd meg.James: Írd meg légyszives,hogy a múltkor melyik motorstorm-ra írtad,hogy jó.
Apocalypse?Szerk.:
Bogyi: Én most nézem meg az email-t.. ;-)
Semmi. :-//
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Facebookon azt írják, hogy aki nyert a 20 éves játékban azokat e-mailban értesítették (gondolom arra az email címre ami a facebookon meg van adva) én bevallom őszintén nem jött levelem a témában.....
-
Németországban megvettem a Doom 3 BFG-t, mert bár németül csak kicsit beszélek, úgy voltam vele, hogy gyakorlásnak jó lesz. Hiába a német borító, és a megbízható hely (Gamestop), a játék francia. Gondolom kénytelen vagyok így játszani?
-
P. úr
tag
válasz
Sirandrish #61811 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
-
P. úr
tag
válasz
Sirandrish #61809 üzenetére
Ó hát ez nagy okosság. És ezt a ps3 store részében is megtehetem, vagy netes felületen kell megoldani?
-
A`rpi
addikt
válasz
HaJózsi #61804 üzenetére
Én kivárok, PS4-re oda adták ingyen, ha meglesz a gépem majd játszok ott...
Amúgy, jó játék, egy nem tetszik csak benne, relatív gyorsan vége van egy meccsnek, mire belemelegedne az ember vége is egy kőrnek.
[ Szerkesztve ]
-
HaJózsi
aktív tag
válasz
Sirandrish #61787 üzenetére
Szia!
Végül megvetted a PvZ Garden Warfare-t? Mert én már hónapok óta nyomom és megunhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hogy is van ez a kiengesztelő 10%? Következő vásárlásból (tehát ha több címet veszek overall von le) vagy a következő játékból (azaz ha többet veszek csak az egyikből jön le)?
Puppeteer-ről és Sleeping Dogs-ról van valakinek véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Steam deck OLED 1tb
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest