Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #61835 üzenetére
Szerintem annyira nem olyan cím,hogy ps4-re megadtàk ps3-ra ne adjàk.
Ne legyen igazam,de ha most ennyien ràmennek 2hònap mùlva meg ingyen lesz..?
Mindegy.Addig legalàbb kijatszàtok. :-)Az,hogy nyernék egy ps4-et nem lenne rossz.Nem lenne olyan Hatalmas dolog,de tény,hogy kicsi sem... :-))
Viszont ha nyernék egy ilyen Limitàlt ps4-et az màr Hatalmas dolog lenne..az màr nagyon kemény lenne.. :-))
Nem is gondolok az ilyesmibe.Fausto: Gratulàlok a vita-hoz!!!!! :-)))
Köszi a listàt!Bogyi: Természetesen neked is Gratulàlok!!! :-)
Ez komoly szerencse! -
Bogyi007
veterán
válasz
Amikor nyersz az KIRÁLY érzés!!!
Anno 5-6 éve amikor a Psp Slim (azaz a 2000-es széria) újdonság volt, az azóta elszenderült PsPHungary oldal egy nyereményjátékot indított amiben az akkori év játékai közül kellett egy kommentbe leírni hogy az általad kedvencnek vélt miért volt az.
Én is írtam egy kommentet a Gow Chains of Olympusról. Eltelt az idő s egyik nap láttam hogy több privát üzenetet is kaptam az oldal felhasználóitól hogy mennyiért adom el a PsP-met. Mondom nem eladó mert én is használom - erre írják hogy az új gépet.
Mint kiderült én nyertem a masinát. Emlékszem Pestre kellett mennem érte.Másik eset 2012 nyara az olimpia évében volt. A Samsung meghirdette a Hope Relay játékát amihez egy lépésszámláló alkalmazást kellett letölteni Androidra.
Letöltöttem de nem is nagyon foglalkoztam vele, míg egyszercsak jött egy levél a Samsungtól.Gratulálnak a Samsung 27"-es wifis SmartTv-monitorhoz amit a nyereményjátékban megnyertem. Ezt a Samsung hazai központban a Dunavirág utcában Pesten vehettem át. 2 éve volt 180e Forint az ára...
-
fausto
addikt
válasz
Én a Vita-mat nyertem. Amikor megláttam, hogy engem sorsoltak ki, üvöltöttem, annyira örültem neki
Kb. egészen addig nem is nagyon akartam elhinni, amíg nem tartottam a kezembe a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz
Áh, ne is mondd ezt a nyereményes dolgot, már teljesen be vagyok golyózva, múltkor PS4 ről álmodtam hogy azt veszek. Meg tudnám venni a gépet, de egyenlőre sajnálom rá a pénzt, mondjuk jó befektetés lenne, mert előre láthatólag túl sokat nem fog esni az ára, a használt árak is nagyon el vannak szállva szóval érdemes lenne beruházni, de nyerni meg pláne
.
Vissza térve a Garden Warfare-ra, PS4-re behúztam a gammát, viszont a kisördög nem hagy nyugodni, én nem tudom mi van velem
felesbe szívesen megvenném egy szűz profira, trial PS+ al megfejelve hogy még olcsóbb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- oriic: Google Translate helyett: DeepL Translator
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrotik routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- LED világítás a lakásban
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Ringfit Adventure
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest