Hirdetés
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Star Citizen
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz Pityu89 #86197 üzenetére
Ha ezt előbb tudom akkor nem veszek 3. Generációst hanem megoldom ezzel. Kérdezek egy olyant de lehet hülyeség hogy 2.0 a filmen a hang vagy mp3on abból nem csinál 5.1et?
Ez az extraxtor tud 4k-t is ?
Kinai rendelések gondolok itt aliról ebay azok is tudjak ami rájuk van írva?[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
válasz MasterMark #86195 üzenetére
Kaptam olyan infot hogy a 4 generáciosban van tárhely oda átteszem a filmet ami 5.1 és vlc playerrel lejátszom csak arról nincs info hogy a tévéből ki jöne az erősítőre az 5.1.
-
MasterMark
titán
válasz stifi82 #86194 üzenetére
Hát ha a 3. generációssal nem ment a TV-n keresztül, akkor ezzel sem fog. Jogi okokból nem továbbítják kifele a kívülről kapott jelet sokcsatornásan, habár az optikai amúgy tudná. (Van pár TV ami továbbítja, de ritka.)
De amúgy 3. gen-esen van optikai kimenet, az miért nem jó?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
stifi82
aktív tag
Helo lenne 1 teknikai kérdésem adott 1 apple tv amit megvennék 4 generációt 1 g30 plazmatv és 1 yamaha rxv357 házimozi erősítő.
Appelből megy a hdmi a tvbe, tévéből az optikai hangkábel az erősítőbe átmegy az optikán az 5.1es hang vagy ezt felejtsem el mert sajnos a 3 generácios applele nem tudtam megcsinálni. Mert. ha igen akkor vennék 1et. Biztosra szeretnék menni hátha van valakinek ilyen tapasztalata. köszi -
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #86190 üzenetére
Kipróbáltam, és tényleg valamit vált a szemüveg, ha bekapcsolva nyomkodom a gombját... valahogy változik a 3d kép, de nem tudom megfogalmazni, hogy mit. Van egy ledkijelzős asztali órám is, ami a 3d-s szemüveggel nézve vibrál. Nyomkodva a gombot látszik, hogy üzemmódot vált a szemüveg és másképp vibrál azután. Hmm érdekes.
A tv menüjével játszva a crosstalk nem tűnik el, inkább, mintha máshol jelentkezne, hol a képernyő egyik részén erősebb , hol a másikon (ugyanez a hatást tudtam változtatni a RoTR menüjéből is). Amúgy a RoTR sokkal jobb 3d-s hatást nyújt, mint a Crysis 3. A Tomb Raiderben vannak irdatlan nagy belátható területek...
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #86190 üzenetére
Na, majd még játszom vele (mármint a 3d beállításokkal)
A másik érdekesség a 3d-s tévével, hogy a neten találtam 3d-s fotókat (régi technika, gyakorlatilag SBS). Ezt egy ingyenes programmal átkonvertáltam 3d fénykép formátumba (MPO fájl), amit a tv médiajátszója kezel. Érdekes, ahogy megelevenednek a régi, múlt századi fotók.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz M_AND_Ms #86189 üzenetére
Menüből tudsz pöcögtetni a 3D beállításon belül, amivel tudod korrigálni a crosstalk-ot. De ahogy írtad is: bizonyos játékok menüje maga ajánlja fel a korrekciót. Én be tudtam lőni úgy, hogy alig észlelek itt-ott minimális crosstalk-ot filmek alatt. Mondjuk én csak framepacked gyári BD-ket nézek. Amúgy figyelni kell a szemüvegre is, én azt vettem észre, hogy két fokozat van azon is: normál bekapcsolás után ha még egyet röviden rányomsz a szemüveg bekapcsoló gombjára, akkor változik a 3D hatás, sokkal kevésbé lesz intenzív.
Get Moded!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz MasterMark #86187 üzenetére
Igen framepacked. Van, hogy a játék menüjében lehet módit váltani is. Ott kipróbáltam az Sbs-t.
Gyári szemüveg és épp most raktam beke új elemet. Ugyanaz az eredmény.
-
spitzelhauer
csendes tag
válasz MasterMark #86187 üzenetére
Én sötét jeleneteknél látok cross-talk-ot a GT60-amon frame facked 3D-vel és Pana szemüveggel (is). Az meg ugye relatív, hogy kinek mennyire pici ez a hatás, láttam már moziban cross-talk-osabb 3D-t, de jobbat is. Egyébként ugye a Pana plazmák 3D-ben gyakran feleznek szürke árnyalatokat a stabilabb teljesítmény érdekében, lehet ez is besegít a hatásba.
-
MasterMark
titán
válasz M_AND_Ms #86186 üzenetére
De ezek rendes Frame Packed 3D-k?
Nagy cross-talk-ot akkor tapsztaltam amikor felezett 3D-t a TV konvertálta.Normális Frame Packed-nél is van persze egy pici cross-talk, de egyáltalán nem zavaró. Ugye csak sötét háttérnél kicsit halványan látszik.
Illetve milyen szemüvegeid vannak? Attól is függ, és legyen teljesen feltöltve.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
M_AND_Ms
veterán
válasz DM-Fan #86181 üzenetére
Az én GT60-asomon zavaró a crosstalk. Kontrasztos részeknél (pl sötét háttér előtt világos tárgy) ordít, hogy a szemüveg átengedi a másik szemnek szóló képet.
Pedig most (a pc fejlesztés után) találtam rá a valódi 3d-s játékokra, mint pl Rise of Tomb Raider, Crysis 3. Egész más élmény, különösen a RoTR.
-
Ijk
nagyúr
válasz DM-Fan #86181 üzenetére
Van néhány film, animáció amit időnként eloveszek, és nagyon jok 3d-ben, illetve pl. a disney továbbra is megmarad a 3d mellett. Ekkora méretben mar tényleg jo hatása van.
Nem lattam mit írt a kolléga, gondolom már nagyon szeretne 150 ezerért 65vt60-at venni, csak ez a kevés örült piaci résztvevő nem hagyja neki. Én is szeretnék uk-s hasznaltpiaci aron pkazmat venni, de nincs senki aki eladna annyiert, akkor vagy nem veszek semmit, vagy megadom a magasabb arat.
Meg ugy gondolom ezen a szinten mar nem mindig a racionalitas az elsodleges.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz pataslogeza #86182 üzenetére
Ebben a topicban továbbra sincs feloldva a hirdetések linkelhetősége, ahogy azt BBéci is megírta. A trollkodást pedig továbbra sem tolerálom.
Az egy dolog, ha az embernek van véleménye valamiről - még ha az a topic tartalmára nézve demoralizáló is - és ezt egyszer leírja. Az már egy másik dolog, ha lépten-nyomon beböfögi a topicba, boldogba-boldogtalanba belekötve, hogy mennyire hülye az illető, hogy egy - véleménye szerint - elértéktelenedő dologba feccöli a pénzét, amire nincs garancia, szerinte elavult, stb. Az előbbi simán belefér, az utóbbi abszolút nem! Egyszer leírtad a véleményed, felfogtuk. A további már teljes mértékben kimeríti a trollkodás fogalmát. A véleményed ellenére még másnak, sokaknak - jogosan - lehet más véleménye és abszolút az illető dolga, hogy mérlegeljen és a saját belátása/meggyőződése alapján költse el a pénzét. A másik oldalon ugyanilyen egyéni döntés kérdése, ha valaki megválik a készülékétől, ahogy az eladási ár meghatározása és az értékesítés idejének kifutása is. Nem kell kommentálnod, pláne, hogy a topicnak nem is témája az adásvételek bonyolítása. Szakmai észrevételeid nincsenek, általános közgazdasági elvekről, piaci trendekről meg szintén nem itt kell értekezni. Ez a topic a szakmai segítségnyújtásról szól, a technikai részletek kitárgyalását szolgálja, hogy a technológia összevethető legyen akár az új generációs, mai készülékekkel is. Ennyi. Többször nem szólok, nem törlök, megy a ban.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tobias40
veterán
válasz pataslogeza #86182 üzenetére
Te most komolyan trollkodni jársz ide?
Ha van SZAKMAI véleményed írd le a többire meg senki nem kíváncsi itt,már többször leírták!
Miért érzed magad így jobban ha állandóan uanazokat fújod amit már 100x hallottunk Tőled?Szándékosan keresed az indokot hogy vkinek beszóljál vagy hogy bomlaszd a fórumot!
Valóban unalmas és nem azért írom mert személyeskedni akarok(engem is megtaláltál régebben de mindegy)
hanem jobb lenne ha szakmai dolgokat írnál be mert láttam hogy régebben azokat is írtál,számomra érdekeseket!Béke legyen veled!
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
A 3D-je nagyon jó a VT60-nak, én sem voltam (tulajdonképp jelenleg sem vagyok) nagy híve a 3D-nek, de el kell ismerni, hogy vannak filmek, ahol baromi jól használják a teret. Immán a polcomon is van vagy 30 olyan BD-kiadvány, aminek van 3D lemeze is és bizony sokszor az a lemez kerül a lejátszóba a 2D helyett. Persze, bizonyos téren veszít az ember az általános képminőségből a térérzet oltárán, de sokszor megéri megnézi a 3D-s válozatot is. Szóval igen, ha már szert tettél egy ilyen kaliberű modellre, akkor illik kihasználni ezt a feature-t is (a mai modellek ráadásul nem is tudják), úgyhogy irány egy jó lejátszó!
Sajnos a többihez nincs mit hozzátennem, egyszerűen nincs ma megfizethető áron jobb alternatíva a csúcsplazmánál, amely ár/érték arányban is ennyit nyújtana ilyen áron.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ijk
nagyúr
válasz salapp #86176 üzenetére
Elsősorban a meretkulonbseg feltűnő, bárcsak akkoriban lett volna keret 65"-ra.
Kepminosegben határozott elorelepes, feketeszint határozottan jobb, szinek, mozgas is fejlodott, kevesebb dither zajt latok, jobbak a konturok. Mondom ezt ugy hogy nem láttam eddig st50-nel jobb tv-t, es annak a kepminosege is elso osztalyu, foleg amikor lcd-ket latok.
Nem veletlen kapott referencia minositest tobb tesztoldalon is. FHD, SDR tartalmakhoz, altalanos hazimozira jelenleg nem letezik szerintem jobb készülék a ZT-t es a Kurot leszamitva.
SBS 3D mar keves ehhez a merethez, akarok szerezni egy 3D lejatszot a popcornhour a210 helyett.Innen mar tényleg nem tudok megfizetheto elorelepest. Tobb millios projektorszoba vagy egyszer egy 100"-os OLED, de ezek számomra elerhetetlen kategória, talán havi egymilliós fizetéssel szannek annyit filmezesre, hiaba szeretem nagyon.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
DM-Fan
Topikgazda
A szokásos, visszatérő, másokat minősítő flame-et ezúttal is kérem mellőzni, semmi szükség rá, ahogy arra az ömlengésre sem, hogy kinek mi mennyit ér meg és hogy emiatt ki mit gondol a másikról!
A hirdetések linkelésétől pedig továbbra is tartózkodjatok! Van erre külön topic, vagy ott a privát!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Kernel
nagyúr
-
M_AND_Ms
veterán
-
tobias40
veterán
-
Ispy
veterán
Azért érdekes, hogy az az 55VT60 még mindig nem kelt el 300k-ért, már több, mint egy hónapja fent van, ezek szerint nem olyan könnyű manapság egy plazmát eladni. Kíváncsi vagyok fog-e még lejjebb menni az ára.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Kernel
nagyúr
Attól függ, ha ennyi pénzért tartalmaz valamilyen beépített érzékelőt / kamerát, mint némelyik professzionális monitor, az már nem ugyanaz, mint a szokványos TV-k.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz csucsu54 #86151 üzenetére
Képélesítés minek?
Ha megfigyeled valamilyen ábrán (pl. Total Commander a képernyőn, vagy ez a fórum, amit akarsz), 0 a legélesebb, legtisztább kép. Ahogy húzom feljebb, az már csak a művi élesítés, egyre moslékabb lesz a kép.
Kipróbáltam tegnap este egy jobb minőségű sorozatnál, felhúztam 5-re az "élességet", de azon is láttam, hogy csak elrontja a képet.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
BBéci
legenda
válasz salapp #86154 üzenetére
Ha nem lenne semmi más, csak LCD TV, akkor azzal a Sonyval együtt tudnék élni. Persze azóta eltelt 3-4 év, a mostani Sony LCD-k még egy kicsivel jobbak lettek, de egy OLED-del nem lehet őket egy napon említeni.
Az említett Sony LCD BFI-je ugyanúgy tudott zavaró is lenni, mint a Pana OLED-é, de csak kiélezett helyzetekben és megszokható, elfogadható mértékben.
Engem nem zavart annyira az EZ950 mozgásmegjelenítése, mint feleségemet, aminek oka alighanem a feketeszint mániám. Az elkápráztatott és nem bántott az időnkénti (állandó) elmosódás.
Akkor lesz igazán vágyaim tárgya egy OLED, amikor a mozgóképfelbontása meg fog egyezni a képpont-sorokéval. Egyelőre még a felét sem érik el.(#86155) Squirrel
Tud BFI-t?
Hány soros a mozgóképfelbontása?
Engedi kiválasztani a felskálázás módját?
Ameddig ezek bármelyike hibádzik, dugják fel maguknak![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
salapp
addikt
De az a gáz, hogy "sokat látott laikus" feleséged is fellélegzett, amikor visszakerült az ez950 után a Pana plazma.
Ugyanakkor korábban ha jól emlékszem, te is azt írtad, hogy egy Sony 55W809C-vel már együtt tudnál élni.
Ha az általad vizsgált Pana OLED és a fenti Sony közül kellene választanod egyet, akkor melyik lenne az?
Illetve inkább az érdekel, hogy a Sony VA LCD BFI-je volt-e jobb, vagy az OLED (mozgás-rásegítéssel vagy anélkül, az mindegy)Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
BBéci
legenda
válasz Squirrel #86152 üzenetére
Ameddig a meglévő plazmatévék működnek, addig nem érdemes váltani. Ha tönkremennek, akkor sem LG-t, hanem Panasonicot, Sonyt szabad venni, amik amennyivel drágábbak, annyival bőven jobb a képminőségük.
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a Hisense képe?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
őstag
válasz MasterMark #86147 üzenetére
A túl erős jel sem jó, de ha kizártátok ezt a hibát, akkor máshol kell keregélnetek.
-
őstag
válasz MasterMark #86129 üzenetére
Túl erős a jel. Kell a jelcsillapító.
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86143 üzenetére
Máshol nem akad,de látom már hogy több helyen előjött a gond!
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz MasterMark #86143 üzenetére
A királyi tévéken, ha van DD, akkor az szokott akadni - nekem fél évvel ezelőttig az M4-en akadt (Digi hálózat, Pana GT60), aztán egyszercsak rendbe jött.
Tuti, hogy fent a királyvárban van a gond és nem a tévében, vagy a szolgáltatónál.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
sinick
senior tag
válasz sinick #86141 üzenetére
Már a Digi-s topikban is előjött a téma.
-
sinick
senior tag
válasz tobias40 #86124 üzenetére
Szia! M1 HD hangja 50GT60-on nekem is akad! Jelszintem 100/100, nulla hibaaránnyal. Jelcsillapítás nem számít. Fateromnál - másik városrész - egy Samsung F6650-es LED-en szintén akad. Pontosabban 3 hangsávom van, abból "hun DD 2.0" akad, "hun" nem akad, "mul DD 2.0" szintén akad. Az M1 SD nem akad. Szolgáltatóm Digi. Szóltam a digis helyi belsősömnek, ő azt mondta, hogy utánanéz, meg azt is, hogy nem tévéhiba.
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86138 üzenetére
Mindkettő dolby akad..
Nem gond ha csak sztereó,úgy sincs nagy különbség közte a tv adásnál ahogy néztem..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86136 üzenetére
Jelszinteket mértem meg valami mr-t vagy mit nem értek hozzá...
Tud dolby-t meg dolby+-t is de azon nem szaggat...Most akkor a VT50-en milyen hangot kapok ebben a beállításban?(sztereo? )
-
BBéci
legenda
válasz Squirrel #86122 üzenetére
Nem. Még Panasonicra, Sonyra sem, pedig azok magasabb kategóriában fociznak, mint az LG-k. LG OLED-nek fos a mozgóképfelbontása és a mozgásmegjelenítése, plazma után egyenesen bántó.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86131 üzenetére
Igen lehet hallani a tv hangszórón is!
Most kipróbáltam másik hangsávot,a sima "hun"-nál jónak tűnik,ez gondolom a mono,de a dolby2-nél szaggat,mindkettő kiválasztási lehetőségnél.!
Mi lehet a gond a sztereo hangnál??Viszont így csak mono-ban jön a tv hang,igaz?Hiába megy az erősítőről ,eleve mono jelet kap..
-
Monsterr
csendes tag
Sziasztok,
Ha valakinek van a tarsolyában kalibrációs beállítás 65ST50 -hez, megköszönném, ha megosztaná (velem)
Találtam eddig kettőt külföldi oldalakon, de nem vagyok elájulva az eredménytől. A feketéje kb annyira fekete így, mint a PS-B430 as Samsungomé... -
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86129 üzenetére
Nem a tv hangszóróját használom hanem az erősítőjét,Nem csinál semmit csak a hang akad,semmi hibát nem ír..
Hol látom ha több hangsáv van? -
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86127 üzenetére
-
tobias40
veterán
válasz MasterMark #86125 üzenetére
Próbáltam most de uanaz a probléma..
-
tobias40
veterán
Van egy olyan gondom hogy a magyar HD1-es hangja akad a VT50-en,az analóg és a többi HD csatorna az nem.
530Mhz-en van ha jól tudom,volt kint a a szolgáltató kimérni a jelet azt mondta hogy tökéletes a jel.(azt mondta hogy a tv-vel gond.. )
A másik tv-men valóban nincs akadás pedig az messzebb van az osztótól mint ez.
Mi lehet a gond,van-e rá megoldás?Nem értem ha a tunerrel van vmi baj a többi miért nem akad?A kép nem esik szét csak a hang akad 5-6 mp.-ként!
A szolgáltató a Vidékháló Kft.
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megérné (profitálnék belőle) lecserélni a 65 colos VT60-as Panasonic plazmát egy 65 colos E7V-s LG Oledre? Mennyi most a reális ára ennek a Panának, ha el szeretném adni? Most elég jó árra (persze relatív) van az LG (ráadásul nem a belépő széria) leakciózva (kb. 800 ezer Ft), ezért gondolkoztam el a cserén. Egyébként nagyon meg vagyunk még mindig elégedve vele, gyönyörű a képe, nem vagyok biztos benne, hogy az E7-es OLED-nek jobb lenne, vagy látnék számottevő javulást.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
válasz MasterMark #86117 üzenetére
-
Kernel
nagyúr
válasz kenguru99 #86112 üzenetére
RGB-szinteket talán csak lehet annál is, de ahhoz meg akkor kell nyúlni, ha valaki úgy érzi, hogy a fehér el van színeződve, illetve azon belül a szürkeskála valamelyik árnyalata nem tetszik.
Ez persze csak a szemre történő becslés, de az is előfordulhat, hogy valaki műszeresen is szeretné ellenőriztetni.
A többi már nem nagy kaland, bár aki nagyon nincs otthon a témában, még a feketeszint helyes beállításán is elbukhat.
-
M@trixfan
addikt
válasz Dexar007 #86105 üzenetére
Atyaég! Egyetlen igazi RGB színkeverésű készülék a Samsung valamelyik legelső OLED tévéjével együtt,
de tökéletes mozgással. Az ilyen embernek magyarázhatod, hogy lényegében igazi kikevert fehér színt pont, hogy itt fog látni a fényerő csak egy dimenziója a színnek... Eleve alap dolog, hogy a kijelző nem kifelé süt, hanem befele mély nyugodt képet ad, az a helyes kontraszt. Miért szeretik amúgy égetni a szemüket az emberek?twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Monsterr
csendes tag
válasz pataslogeza #86102 üzenetére
Jogos, igazából az üzemidő a lényeg. (bár én azt is félek lecsekkolni)
-
Pityu89
senior tag
P50X60E készüléket tudna nekem valaki kalibrálni?
-
Ijk
nagyúr
válasz Dexar007 #86105 üzenetére
Tagadhatatlan tény hogy a plazmák fényereje elmarad az LCD-től, VT60 meg főleg. Persze 120cd/m2-t még lazán kihozza, ettől függetlenül egy LCD-hez szokott szem sötétnek láthatja a plazmát. Nem véletlen ajánlották hogy világos nappaliba jobb lehet egy LCD. Persze aki már VT60 felé érdeklődik az tisztában kellene hogy legyen ezzel.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ispy
veterán
válasz Dexar007 #86107 üzenetére
Lehet szolizni is akar a tévé előtt. Azt a szart, meg ne add olyan drágán, akkor talán valaki megsajnál és megveszi. százötvenet talán megér
Az az eladó 55vt60 nagyon böki a csörömet, de ezek után erős kételyek vannak bennem, hogy az st50-et mennyiért vinnék el.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Dexar007
veterán
válasz mayday00 #86106 üzenetére
Nem hat. Mikor meglatta eloszor prof modban akkor szornyulkodott,majd attettem dinamikusba,ami mar elfogadhatobb volt.De persze,meg az sem eleg dinamikus alapjaraton,ezert minden csuszkat koppanasig kellett huzni.De sajnos meg igy sem ertuk el a csoda samsung szintet.
Kar,hogy nem raktak bele a Panasonicnal egy szemkiegeto uzemmodott,amit mar csak napszemuvegben lenne ajanlott hasznalni.Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Most jottek VT60-at nezni.
Dinamikus mod 100-as kontraszt, fenyero + 50, szintelitettseg + 60, elesseg + 80,elenk szinek,minden szirszar bekapcsolva : ,,hat nem tudom..nekem 9000-es Samsungom van,de azon valahogy a feher igazan feher,nem ilyen szürke..mondjuk igaz,ennek nyugodtabb a kepe".
Erre en: ,,Mondjuk prof. modban jobban szeretem hasznalni.."+ Ah ezt hagyjuk is..kritikan aluli."
Give me your cum,bull!
-
Márk
senior tag
válasz MasterMark #86103 üzenetére
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
MasterMark
titán
30-as szériánál, hogy nézhető az üzemidő? Meg van még valakinek?
Switch Tax
-
pataslogeza
aktív tag
válasz Monsterr #86100 üzenetére
A szerviz menüben sincs, de annyira nem is lényeges, mert 2012-es az 50-es széria, és gondolom egy évig gyártották. 2012 februárban kezdhették a gyártást, amikor volt a váltás a 30-ról 50-es szériára, és 2013 februárban fejezhették be, amikor az 50-es szériáról álltak át a 60-asra. Szóval max egy év lehet a korkülönbség a legelső és legutolsó drab gyártási dátuma között.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz tobias40 #86092 üzenetére
Az 50-es széria 2012-es modellcsalád volt, így abban az évben készültek zömében, mivel 2013-ban már az utolsó, 60-as széria volt gyártás alatt és emlékeim szerint abból 2013. decemberében jöttek le az utolsó példányok a szalagról, aztán végleg leállt a gyártás. Utána még vagy 3-4 hónapig lehetett kapni a legyártott TV-ket, én is 2014. januárjában vettem a sajátomat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videó stream letöltése
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile 2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest