Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #155299 üzenetére
Igen, a Dynasty Warriors.
-
spleenszuru
őstag
Ha már feljött a Dynasty Warriors.
Imádom magát azt a témát. Van valami jó játék abból a PS4/5-re? -
3L1T3
addikt
válasz
markknight #155293 üzenetére
Ez megüti a minőségi mércét csak azért mert számodra megfelelő a téma?
-
raveinT
tag
válasz
Agyatlan egy játék, ahogy írták mások is, dynasty warriors szerűség. Nekem személy szerint nincs vele bajom, el lehet vele egyszer szórakozni, viszont a Susumu Hirasawa OST nagyot dobott volna rajta
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Átskinezett Dynasty Warriors. Ha azt jónak tartod ez is tetszene.
-
markknight
veterán
Nemrég újráztam haverral a 97-es Berseket és láttam, hogy van egy játék PS-re: https://store.playstation.com/en-us/product/UP4108-CUSA07478_00-SLAYERGAME000000
Próbálta már valaki? Gagyi?
-
Xaels
félisten
válasz
ricshard444 #155281 üzenetére
1-2 helyszín van csak ahol nem az igazi a sebesség, de nagyrészt tartja a 60 körülit. Az első végigjátszás csak bemelegítés, a következő új bossokat, dungeonöket, sztoriszálakat tartogathat. A nehézség állítható.
A lootért itt meg kell dolgozni a legtöbb esetben, vagy rejtélyt, puzzlet kell megoldani vagy boss-t legyőzni akár többféle módon
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
30z.Samu #155247 üzenetére
én is most olvastam a hírt hogy elindult az akció, de látom a mobil app nem küld értesítést hogy általam wish listás termékek olcsóbbak lennének, pedig erre vártam a VR2 játékok miatt
remélem azért otthon majd a PS-en látok érdemi akciós címeket VR-hozAmúgy VR 2 címeket nem szoktak akciózni?
csak egy kettőt láttam tegnap este, persze egyik sem igazán hozott lázbaupsz sztronó a kérdés, mert értesítés nincs de akció van
-
S e t h
nagyúr
válasz
ricshard444 #155281 üzenetére
Köszi!
Egy ideje már le van töltve, viszket a muatóujjam, azt hiszem ezzel folytatom majd, de egyelőre Pinocchio nem enged. -
Szép lassan kijátszottam a Remnant II -t.
Sok jót olvastam róla és tetszett, hogy Souls, de ahhoz mérten nem olyan nehéz.
Először is kiemelném, hogy balansz módban játszottam ami a 60 fps -t célozza meg, de voltak helyek, ahol még ellenfél nélkül sem volt meg a 40 fps sem, ha pedig behúztam egy gyengébben futó helyen több ellenfelet, akkor 20-25 körüli képkockaszámmal zakatolt a játék. Számomra a látvány ebben a módban elég visszafogott volt. Kimaradt az első rész, így nem ahhoz mérem, hanem átlagos szinthez. Persze itt a látvány mellékes, azért PC -n feltételezem szép tud lenni.
A biomok / pályák témái jók voltak, változatosak, de sok elrendezése maga volt a pokol.
Souls játékhoz mérten kihaltnak éreztem a loot lehetőségéket is, nem volt kb semmi értelme benézni mellékutakra, mert semmi nem várt a nagy részében.
Az ellenfelek mennyisége is nagyon kétesnek érződött: egyszer erős túlzással végig tudtam sétálni pályaszakaszon kb 5 tölténnyel, máskor pedig nem volt a világ összes muníciója sem.Összességében az akciós árát megérte számomra, de kicsit csalódott vagyok a sok pozitiv komment után. Az első részhez képest biztos sokat fejlődött, nem veszem el tőle, mert látom, hogy miért szeretik az emberek, de nálam Playstation -n elég gyenge látvány és teljesítmény fogadott, ami akaratlanul is beleszól a végső szájízbe. Év végi pihentető játéknak viszont megfelelt.
-
F-ECT$
titán
Stanley Parable ismét akciós, most már csak 3k Plus-szal. Asszem megveszem, szóval gondolom jövő hónapban majd jön Extrába...
-
F-ECT$
titán
Az adventi játékban ha egyszer már vettél jegyet aznapra, akkor további jegyeket hogy lehet venni?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Mennyire nehéz a Stray Blade? -
Bad Pritt
félisten
A Controlt akkori mércével olcsón rakták össze és kiadták mindenre is, azért volt sikeres. A Remedy-nél az egy érdekes dolog, hogy mindig találnak egy pénzes kiadót maguk mögé, az Alan Wake első része méregdrága volt az Xbox számára, utána a Quantum Breakre megint annyi pénzt költöttek, amiből az Insomniac pl. két sikeresebb játékot összerakott volna, majd az ottani tapasztalatokat és az új motort felhasználva megcsinálták a jobb és olcsóbb Controlt az 505 Games kiadásában.
Mindezek után az Epic beleállt az Alan Wake 2-be, ellocsoltak rá becslések szerint 70 milliót úgy, hogy jóval kevesebb embert érnek el vele, mint mondjuk a Controllal. Nem lennék meglepődve, ha rövid úton kikötne valamelyik előfizetési szolgáltatásban, elég jó húzónév lehetne és Steamre is kinyomnák gyorsan. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #155262 üzenetére
A Control jobban fogyott egyébként?! Náluk mi számíthat sikernek?
Marha jónak néz ki a videók alapján. Én simán elhiszem, hogy GOTY anyag. Csak amikor azt olvasom, hogy nem elég, hogy horror, de még direkt jumpscare cuccokkal van tele, akkor inkább "köszi nem". Nem költök én már pelusra. -
Wesder
titán
válasz
Fox Mulder #155263 üzenetére
Gondolom látták hogy annyira azèrt nem javított volna. Egyik játèkuk se fogyott valami nagy számban.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
polonic #155259 üzenetére
Nem tudni pontosan. Az mondjuk tény, hogy nem lobogtatják az eladási adatokat így lassan két hónappal megjelenés után. Az Ampere Analysistől 850K a becslés csak a konzol eladásokra, not great, not terrible.
-
gyerecske
senior tag
Mondjuk az AW2 szerintem pont megérdemli a teljes árat. Elképesztő élmény volt játszani vele, remélem sok hasonló készül még a jövőben.
-
válasz
Darth_Revan #155252 üzenetére
A megosztás aktiválása nem jelenti azt, hogy az adott konzol összes felhasználójának lesz Plus előfizetése. Lényegében csak annyi, hogy fognak tudni multizni (online többrésztvevős játékmód), meg fogják tudni futtatni a letöltött játékokat.
A regisztrált account régióját (ország) nem lehet megváltoztatni, erre sajnos nincs lehetőség.
-
cyberkind
félisten
Az Alan Wake 2 csak 20%-ot kapott, ahhoz képest, hogy alig fogyott, és egy jó kis ünnepi akcióval akarták megtolni a bevételeket, ez hópihe, én legalább egy 33%-os dealre számoltam, szomi, de kimarad.
-
Haart
addikt
Lesz vajon valami karácsonyi 50%-os Plus leárazás? várjuk...
-
spleenszuru
őstag
válasz
30z.Samu #155247 üzenetére
GoW fullos verzió még így is kemény árral van, de mivel fizun már túl leszek mire vége az akciónak, azt szerintem behúzom.
Más:
EA játékoknál van-e külön tanácsotok? Ha letöltök egy EA játékot, linkeljem ugyanahhoz az EA accounthoz szerintetek, amihez a Steamem is van, vagy érdemes egy külön PS-nek szánt EA Accot létrehozni?
Nemrég nyitottam ticketet hozzájuk, majdnem elbuktuk párom 1400 óra Apex progressét, mert nem volt tiszta, hogyan is van a linkelés.
Lényeg, hogy ha egy EA linkelést elvégez az ember, 6 hónapig nem tudja unlinkelni, a supportot meg hagyjuk. 5 különböző ember írt nekem ugyanarra, ugyanazokat a kérdéseket feltéve. -
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Családon belül 2 PS5 konzolon hogyan lehet megosztani a PS Plus előfizetést ? Mindkét konzolon be van kapcsolva a konzol megosztása opció és az egyiken beléptünk mindkét fiókkal, az enyemmel és a másikkal amire megvan vásárolva a PS Plus, viszont amikor átlépek a konzolon belül vagy a saját konzolomon belépek az enyembe, akkor meg akarja újra vetetni a PS Plust.
Miért ? Már nem megy a PS Plus megosztás mint régen?Vagy az a baj hogy az én fiókok US régiós ?
Apropó, US régiós fiókot hogyan lehet atteni magyarra ? Anno még PS4 alatt megérte, de manapság már annyira nem, jobb lenne magyar fiók, de törölni nem akarom mert minden trófea meg mentes azon van.
Köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- Xbox One S all digital.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest