Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atok666
őstag
válasz zolka78 #40996 üzenetére
En is parhuzamosan probalom a garmin connectet a stravat meg az endomondot
Erdekes modon maskep ertekelik ki ugyanazokat az adatokat -
pl. mai este 1oras - Strava - 83rpm atlag, Endomondo - 78rpm. Aztan lehet, hogy a strava kihagyja a reszeket amikor nem tekertem.Mit hasznalsz trackolasra?
Atok
-
Chapel
addikt
Új Terminátor. Imádom swárcit, de már a kettővel ez előtti sem kellett volna...aztán a folyékony polialoid? Gagyibb, mint a 92'-es
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
zolka78
senior tag
válasz atok666 #41002 üzenetére
Locus-t használok, ebből is a pro verziót. Ez aféle mindenes gps ap nekem. Sokféle online és offline térképpel. 2 bibije van ami nem tetszik nekem. Nincs online felülete mint mondjuk a stravanak, vagy endomondonak, de pl. közvetlenül lehet feltölteni többek közt a stravara is. A másik, hogy trackelés közben nem azonnal szüneteltet időt ha nincs mozgás, ezért az átlagsebesség nem mindig 100%. Nekem ez egyik sem hatalmas probléma.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
*Ropi*
félisten
válasz Chapel #40946 üzenetére
61 évesen már lehet ennyire pixeles...
"...gondoltam 4 nem fogadott hívás egy délután alatt jelzi, hogy próbál valaki elérni "
Akárcsak a Viber üzenetek.
(#40959) Mercutio_: Az oké, hogy "nyuszibunda", de mi volt rajta?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
aleister
veterán
válasz Chapel #40999 üzenetére
Terminátor film téma: már rég esedékes lenne egy:
1. jövőben játszódó normális verzió (a Kristyön Béles borzalmat inkább hagyjuk)
2. a Gépek lázadása utáni ember-terminátor háborúról egy részErre kapunk egy "visszaküldenek 1, 2...x terminátort a 21. századba" filmet. Ismét.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
zolka78
senior tag
válasz forceberg #41008 üzenetére
Van benne egy magyarországi túrista térkép, de ez sajna online, viszont egészen jól pufferel belőle, csak a nagyobb belenagyításoknál van gond. És pontosnak is találtam. Az offlineba csak vetületi térkép van, de ez is pontos, rajta vannak a "fontosabb" földutak, hegyi utak is, én is ezen igazodtam el vasárnap az út nélküli részen. Viszont ezen nincs túrista útvonal.
[ Szerkesztve ]
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
Byk01
őstag
Rosszul értelmezed: Orbán fogai után kell adóznod, ha kevesebb van neked, mint neki, és a sajátjaid után, ha neki van kevesebb
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
L4mie
veterán
óóó gecc picit kiakadok néha az embereken...
jön egy cikk a ph!n, vélemény, hogy a filmware frissítés fölösleges-e SSD-n vagy sem.
szóba kerül a 840Evo amit ide a céghez az újabb gépekbe választottam 1.5 éve,
gondolom megkérdezem, hogy ha frissítem rajtuk a javítottra a filmware-t féljek-e az adatvesztéstől.
Reakciók:-Talán ha elolvasnád a cikket és a benne lévő linkre sem ártana rákattintani. /jah persze meg még 100 másikat mert az kevésbé időigényes mint az, hogy megkérdezem két berajzol vezeték között/
Az adatvesztés nem törvényszerű ennél a típusnál, de jobb vigyázni, előtte mentsd le a rendszered.
/na legalább megerősítetted amit gondoltam/a másik ami méginkább segítőkész volt...
- Aki egy ssd-n adatvesztés miatt aggódik, az meg is érdemli...
Ez mi a p*csa....most én menstruálok éppen vagy másnak is kitriggereli az ilyen comment az agyában azt a rugót, hogy ecsém inkább kussoljál és takarodjál máshova commentet gyűjteni.
ahh bocsi csak ide eresztem a gőzt.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Lassú Víz
addikt
Általában hiszek abban, hogy nem véletlenül adnak ki javított programokat, és a javított jobb mint az eredeti. Bár fáradtságos munkával néha elérik, hogy meginogjak a hitemben, és olyankor felülkerekedik a "Működik? Ne piszkáld!" mentalitás.
Adatvesztés meg definíció szerint van. A magam részéről mindenképp csinálnék biztonsági mentést a frissítés előtt, abból baj nem lehet. Ha a frissítés után bizonytalanná válna az SSD, azzal tele lenne a net másnapra (remélem).A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
L4mie
veterán
válasz madgie #41015 üzenetére
Na igen, nem tudom ez a híres neves lassulás miben mutatkozik, munka közben gyorsítana-e a dolgokon.
max magamnál kipróbálom, aztán ha segít jöhetnek a többiek...Mivel baromi nagy /1-1.5 GBos/ file-okkal is dolgozunk, erről meg folyamatosan csinálja a Tempbe az
ideiglenes fileokat a szoftver. /mondjuk egyszerűen szarul van megírva a revit, de ez más/Ezért fontos, hogy gyors legyen /persze annyira nem, hogy rá tudjam venni a BOSS-t ipari SSD-kre, ezek is nagy harcok voltak, kollégák ilyen dumákkal jöttek, hogy nem érik miért fejlődés ha eddig 1TB-os volt most meg csak 124 GB.....na mind1 /
-
aleister
veterán
Én most pont az ellenkezőjébe futottam bele. Az rTorrent topicban több segítőkész fórumtárs is van, Én már fel is adtam a dolgot, de az egyikük még PM-ben is megkeresett, hogy küldjem át neki a megfelelő fájlokat, és ránéz HELYETTEM (!!).
-
.: JuSzT :.
addikt
Tegnap én így voltam a gyúrós topiccal. Oké, nem kérdeztem 100% körültekintően, de attól még egyből ment a faszverés.
Olvasom egy ideje a topicot, de csak arról szól, hogy kinek a fasza nagyobb.
Rühellem az olyat, ahol csak a sokadrangú a segítő szándék, inkább szóljunk be előtte párat miért vagy fasz, aztán ha ezeket ügyesen kimozgod, talán kapsz értelmes választ is.Kéne külön topic az agyatlan gyúrósoknak.
-
L4mie
veterán
válasz aleister #41018 üzenetére
Vegyes társaság, na
de az ilyen hozzászólásgyűjtésből odaröfögök valami trollkodásttól hülyét kapok...na!
- másik legalább leoltott, hogy miért őket kérdezem és nem olvasom el a szakirodalmat. Aztán segített.
- talán mert erre van a fórum, és nincs időm elolvasni az ide tartozó 5 cikket? O.o /de ezen meg se lepődöm, mert ugye dívik beröfögni, hogy google, meg olvass utána, etc. de ha utána segít akkor voltaképpen a szándék jó, csak a közlési forma nyers, leplet rá, leszarom.bezzeg most flamelni van időm
-
Mercutio_
félisten
Skacok, vélemény egyezik?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
L4mie
veterán
válasz .: JuSzT :. #41019 üzenetére
jah gyúrós topicot én is olvastam egy ideig, aztán rájöttem, hogy érdemi infót nem kapok maradtam a [link] cikkeinél, legalább értelmes laikusoknak is érthetően magyaráznak.
Ha már téma
...megint elkezdtem, sikerült végre belőni, hogy heti 3x reggel 6 kor felkeljünk és 7 re leérjek a terembe, megintcsak azt tudom mondani, hogy [ezt] tudom fogyasztani, a bioteches cuccoktól továbbra is émelygés vande igazság szerint a kaján kéne radikálisan változtatnom, de tököm...szeretek enni
-
L4mie
veterán
válasz Mercutio_ #41021 üzenetére
nem tudom, de lehet csak Hősök mernek odaköltözni amúgy néha járok az 1-es villamossal, elég érdekes arcok szoktak ott felszállni,
javaslom sétálj a környéken, mi amikor a lakást vettük, fogtuk magunkat este 10kor sétáltunk egy nagy kört, és amikor főleg kutyát sétáltató nyannyerekkel találkoztunk megnyugodtunk.Azóta sajnos nőtt a bidámbidán populáció
-
Real_Necro
veterán
Tegnap sikerült éjfélig bent maradnom cégnél. Bekaptunk egy jó kis "betömörítős" vírust. Nem ajánlom senkinek azt amit tegnap végigszenvedtünk a leirtással meg a biztonsági visszaállítással...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Lassú Víz
addikt
Egyes vélemények szerint még a stop táblánál is necces ott megállni, nemhogy sétálni azon a környéken.
Necro: Emailben a human debils által terjedt vagy jóhiszeműen is meg lehetett kapni?
[ Szerkesztve ]
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
addikt
válasz aleister #41027 üzenetére
Nálam az edzés előtt az legkorábban 3 órát jelent. Ha a kaja és az edzés között kevesebb mint 3 óra telik el, akkor még érzem hogy tele van a hasam és nem esik jól.
Edzés előtt érdemes olyan kaját enni amitől lesz erőd edzeni ( bizonyos szénhidrátok kifejezetten ilyenek)
Edzés után meg érdemes a kimerült izmokat táplálni, hogy regenerálódjon. (jellemzően fehérjék)[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Lassú Víz #41028 üzenetére
+ többiek: gyanús is volt, hogy nem lelakott, nem egérlyuk garzon 7 milla alatt van.
Real_Necro: És legalább kiderült melyik tehetséges kolléga szedte össze?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz .: JuSzT :. #41029 üzenetére
Köszi!
Szénhidrátok, mint például tésztafélék meg cukros szarok?
Fehérjék meg gondolom hús ezerrel, esetleg tojásos rántotta?(#41030) Mercutio_:
Minek Neked garzon? Nem asszonnyal vagy? Vagy Mercutio_né_ megunta, hogy sokat lógsz a PH-n?[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz Lassú Víz #41028 üzenetére
Valószínüleg honlapon keresztül jött be, bár nem hiszek kollégának, szerintem guglimailt nyitott a gépén... mi már csak azt vettük észre, hogy nem érjük el az adatbázisokat meg az exceleket megnyitva csak fura tömörített állományt láttunk.
Merci: (gyakornok skac)
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz aleister #41031 üzenetére
Én edzés előtt 40 perccel eszem egy darab győri zabfalatot az tele van cukorral meg lassan felszívódó szénhidráttal. + akkor eszem meg a [link]-t meg egy [link]-t +egy 500mg os C vitamint
+ pezsgőtabis vizet iszom.utána meg 2 kanál fehérje és délig nem eszem.
Délben viszont zsíros krumplit meg valami jó kis tésztát és cupákos mézes bundás kínait vagy pizzát, vagy ilyen szart, ezen kéne sürgősen változtatnom Este próbálunk értelmesen enni de nem mindig jön össze.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Kösz az optimizmust, tudtam, hogy rád számíthatok
Az ok egyrészt egyetemista gyerek, másrészt befektetés/bérbeadás, de olyan irreális árak vannak egy bő 1/2 éve, hogy nem sok esélyt látok ráReal_Necro: Gyakornoki acc-ot én eleve úgy állítanám be, hogy netet ne érje el, vagy csak az általam megadott oldalakat, bár ha tényleg levél csatolmányként sz*pta be, akkor ez se segít.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
Tésztát nem javasolnék. Valami húsféle + kenyérfélét javasolnék. Olyat ami hosszú ideig tud energiát biztosítani. Ha bringázol, én szoktam magammal vinni valami édes lötyit (ez kinek mi ,valakinek csak ásványvíz). Meg egy kis harapni valót, hogy a vércukorszinted ne essen le, ha még nem vagy hozzászokva az intenzív mozgáshoz( magamból indultam ki). Én is evés után kb 1,5 órával megyek el tekerni. Addigra elkezd felszívódni a kaja és van energiád.
-
aleister
veterán
Furkoo, zool1:
Köszi az infókat srácok!
Azt megkérdezhetem, hogy a tésztafélék miért nem javasoltak?(#41034) Mercutio_
Tudod, hogy van ez. Ebben a gyorsan változó, bizonytalan világban jó, ha az ember számítani tud valamire/valakire!
Egyébként teljesen jogos. Szerintem is az ingatlan a legjobb befektetés jelenleg.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
addikt
Én reggelire zab + müzli tejjel
Ebéd kétszer, tehát eszem 11 kor meg 2 felé is. Csirke + zöldséggel.Vagy abonett + csirkemell + tejföl-túró egyben.
6 körül edzés, után fehérje csirkével zöldséggel. Edzés közben L carnitin pezsgőtabi.
Tehát igyekszem 3-4 óránként enni. Semmi cukor, se kenyér , se só semmi ilyesmi.
Vitaminban én Multi Pro Plus-t szedek, abban egyben benne van minden.
Emellé 4 liter folyadék, amiből legalább fél liter zöld tea, persze cukor nélkül.[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz .: JuSzT :. #41037 üzenetére
Inkább ruháználak, mint etetnélek, b+
-
L4mie
veterán
válasz aleister #41036 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a sok és szarminőségű szénhidráttól leszel dagi és terhelik a hasnyálmirigyet is, szóval még a cukorbetegség kialakulását is elősegítik de nem mondom hogy jól tudom, de én ezt próbálom követni. ilyenek a szarminőségű/olcsó reggeli péksütik etc.
.: JuSzT : Na te komolyan veszed biztos meg is látszik
Én meg inkább azért tolom, mert jobban érzem magam + a derekam se fáj annyit amióta megint nekiálltam vasazni.madgie: nem sokkal drágább a cucc, ha otthon megcsinálja magának, inkább a bizbaszok a drágák, fehérje + vitamin + kiegészítők + bérlet
ezért is népszerű a futkosás, meg a biciklizés mert az egyszeri nagyobb beruházás aztán csak fenntartási költség.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Enni is szoktál rendesen, vagy csak a porokat lapátolod? Mi a frászkarikának ennyi sz@rt beszedni?
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #41037 üzenetére
Ételt nem is eszel?
-
zool1
őstag
Nem vagyok szakember, az tény hogy a tészták szénhidrátban gazdagok, de szerintem nem adnak annyi energiát. Lehet , hogy kalóriában igen ezt nem tudom. Ha nehezebb fizikai munkát kellett/kell végeznem nálam a kolbász+kenyér+sajt kombó vált be. Az is igaz hogy én nem eszek soha jóllakásig , hanem amíg már nem vagyok éhes. Mert úgy kb a duplája körül ennék, akkor meg nem birok felkelni annyira tele ettem magam. Szóval szerintem jó a tészta is , csak nálam nem vált be, fogalmazzunk így.
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #41044 üzenetére
Én eleve nagy kenyérzabáló vagyok, és valahogy nem is tudok/akarok leszokni róla. Itt elbukik minden odafigyelés a kajálásra. Meg a panírozott húsok, meg a desszertek...
-
A Zéé
addikt
tésztában a keményítőt meg a szénhidrátot nehéz emészteni, és hosszi időbe telik. Szóval az nem olyan edzés előtt zabálok belőle, hogy jó legyen kaja. Nekünk edzőbá mindig azt szokta mondani, hogy a tésztával raktározni kell a szénhidrátot, nem esemény előtt enni, mert akkor csak elnehezít, meg a feldolgozásával energiát von el.
Edzés, meccs előtt én Nitrox Therapy-t iszok, meccs alatt meg valami izotóniást (edzés alatt elég a víz is). Izomtömeg növelésnél edzés után is szerintem jobbak a valamilyen por alapú cuccok, mert könnyebben felszívódnak, és szerintem kevésbé terhelik a szervezetet, mint 20-30 deka rántott hús, meg mellé a köretJust a simple Lineman...
-
Mercutio_
félisten
Az a baj, hogy most már szerintem az se, illetve talán a belvárosban, de ott meg olyan árban van egy garzon is amire nekem nem futja.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest