Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
Az ilyeneket úgy engedném be, hogy nem szólok, hogy "anya hamarabb ért haza a sikertelen vadászat után"
Mi Abonyban voltunk pár éve. Nem oroszlánsimogatás végett mentünk, csak pont szerencsénk volt, mert volt egy menetrenden kívüli alkalom is. A kis "dög" (azóta már nagy vadállat) megkóstolta a fiam fülét, meg az asszony kezét
-
Studi
veterán
Még egyszer feldobom, mert eddig Mercutio_-n kívül nem érkezett visszajelzés: van valakinek kedve szerdán, meló után meginni valamit a Fröccsteraszon/Gödörben?
-
spanyoll
addikt
Milyen kodeket szerezzek be honnan, hogy értelmesen lejátssza a fullhd mkvkat?
Idegbeteg vagyok, hogy nem tudok sorozatozni mert sír ez a sok tetű lejátszó. -
fi:zi'k
nagyúr
Itt hál' istennek ilyesmi nem volt, csak simán leszarták a másikat, ha már bejutottak.
Mondjuk ezt abszolút nem értem, hogy a pár hónapos kisbabát miért kell bevinni.
(#42786) Freddy76
Belegondoltam/unk.
Pont beszéltük is, hogy látszólag nem egy rossz állatkert, mégis egyik-másik állatnak nagyon pici kifutó jut csak és hogy jó szar lehet nekik.[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz
fi:zi'k #42783 üzenetére
mi tigrissimogatóban voltunk, ott ugyanez volt. Az, hogy a kisgyerekeket odavitték 2x is a kisdögökhöz, az még oké is, de amikor trendi anya, trendi lánya, és fuxos józsi 5x tolakodnak előre, mert "most anya telefonjára is", meg amikor barátnőm vállára rákönyököl a faszi, hogy állványnak használja, akkor azért nálam is majdnem kinyílt a pofonzsák. Rászóltunk a faszira, hogy most mégis hogy veszi a bátorságot ahhoz, hogy tök idegen emberre rákönyököl, rám se nézett, csak odébb ment 3 métert...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Voltunk ma a gyöngyösi állatkertben kis oroszlánt simogatni.
Jó móka volt, bár a 30 perces sorban állás (ebből kb 20 perc 50-60 óvodás gyerek mellett) sok volt, a kb nettó 3 perces simogatási lehetőség pedig kevéske. 5-10 perces időtartammal inkább kiegyeztem volna.
Mondjuk az i-re a pontot a 3 ostoba pitsa és a velük lófráló f@sz tette fel. Ezekkel együtt engedtek be a karámba, egyből körbe is állták-feküdték a 3 kis jószágot, majd miután 100 szögből is meglőtték a kötelező fészbúk fotót, méltóztattak arrébb menni. Alapból nyugodt természetű vagyok, meg most le is foglaltak a kis gyalogszőrösök, de így utólag úgy megbántam, hogy nem küldtem el ott és akkor mindet a halálf@szára. Miért ilyen tirpákok az emberek?De a lényeg, hogy fogtam oroszlán talpat és fület, meg hogy mókásak ezek is mint az összes macskaféle.
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #42777 üzenetére
bazz, nem gorgettem lefele,
koszi! NetPlusz M vagy L jo is lenne.
-
L4mie
veterán
-
Real_Necro
veterán
Nem, fel is vetettem, pedig agyaltunk is rajta nem kis ideig itt a kollégákkal. De kíváncsi lennék mit mondanak rá. Kollégám jobban otthon van a PWM szabályozásban.
A képarányos kérdés megint full beugratós. Fogok egy méretes 16:9-es monitort és belövöm 21:9 képarányra. Ne mondja már senki, hogy egy gyárilag 21:9-es jobb lesz... Persze praktikusabb... hát egy pontosabb fogalmazás jó lett volna.
-
L4mie
veterán
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #42773 üzenetére
masodik az elofizus, az elsot mar neztem, de nem igazan van olyan domino dijcsomag, amitol hanyattvagnam magam. Mas szolgaltato is szobajohet, lenyeg, Gyor es 10-15km-es vonzaskorzeteben legyen normalis HSDPA+ , neadjisten 4G/LTE lefedettseg. Voda? Panon?
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro #42771 üzenetére
bocs, kevertem a szezont a fazonnal, idoszaki dijra gondoltam. Olcsora meg eleve nem szamitok
szerk: adatmennyiseg legalabb olyan fontos, mint a hivaspercdij. Lehet mas szolgaltato is, a lenyeg, tudjak neten rendelni es legyen nanoSIM rendelesi lehetoseg
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
Sracok,melyik az a T-s Domino dijcsomag, ahol nincs rendelkezesre allasi dij es epkezlab percdij+adtacsomag van hozza? Kell rendelnem egyet a napokban.
-
Utka
aktív tag
válasz
Real_Necro #42766 üzenetére
Mer Te nem lenni Bingoogle anyukanyelves.
-
Studi
veterán
-
Mercutio_
félisten
Az élet megoldja a problémákat....
-
Mercutio_
félisten
Répatorta 700
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #42751 üzenetére
Ha nem zavarnak a kicsit leharcolt gumik van itt egy baba kocsi
-
Real_Necro
veterán
Kirándulás megvolt, babakocsi nem lett...
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #42748 üzenetére
-
Lecs@
addikt
válasz
Real_Necro #42744 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #42744 üzenetére
Nem, az 5D3 mellett ágyaztam meg neki.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #42742 üzenetére
Dehogy, boldogan durmoltam, miután tegnap újra tulaja lettem egy Tokina 11-16-nak.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #42740 üzenetére
Csak nehogy összezagyváljon és elvigyen a
susnyásbaszántóra... -
Real_Necro
veterán
Ok, akkor nyugodtan megyek a 21-ig. Zagyvaszántóra lesz egy utunk most reggel/délelőtt.
Meg legalább tudom tesztelni az ingyenes Igo-t.
[ Szerkesztve ]
-
Byk01
őstag
válasz
Real_Necro #42735 üzenetére
Higgy nekünk, mehetsz a 21-esig
Ha nem hiszel, nézd meg a 37/2007. GKM rendeletet, az a hivatalos
-
Andrew31
senior tag
Ti szeretitek az ilyeneket. (Vagy nem?
)
-
Studi
veterán
válasz
Real_Necro #42735 üzenetére
Én már kétszer mentem az 55-ös kijáratig, meg nem jött bünti.
Az a hivatalos, a pihenő nem lehajtó.
-
Byk01
őstag
válasz
Real_Necro #42732 üzenetére
Én Húsvétkor a 21-es útig mentem. Eddig még nem kaptam büntit
[link](#42733) TayRol A pihenő nem hivatalos lehajtó
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro #42732 üzenetére
Kerékharaszti pihenőnél.
-
Real_Necro
veterán
Ha Pest megyei matricát birtokolva Hatvanba akarok eljutni, hol kell lehajtanom az M3-asról, hogy elkerüljem a büntit?
-
Real_Necro
veterán
No mégsem megyünk Győrbe egyelőre, de kinéztünk egy másikat ami olcsóbb meg közelebb is van.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
-
*Ropi*
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #42724 üzenetére
Aztán beszámolni hol milyen volt a kaja, meg jöhetnek a képek a kocsiról!
IT-s életkép [link]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Real_Necro #42718 üzenetére
Mi annak idején a Kresztában kajáltunk mindig, akkor nagyon jó kaja volt, nem tudom most milyen. [link]
Akkor ezekszerint mentek babakocsiért?
-
Mercutio_
félisten
Valami gáz van a phval, az előbb a topicra 40206 olvasatlan hsz-t jelzett
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #42718 üzenetére
Olyat nem tudok
A fő-/sétáló utcában van egymással szemben a Mathias és a Patio mmúlt vasárnap mindkettőben teltház volt, ha nem foglaltál asztalt 1/2 óra várakozást mondtak mindkét helyen.
Van még a Hrabal ami a Patio után jobbra lévő keresztutcában van, korrekt hely, cseh kaják és csapolt + üveges sörök, vasárnap 3-ig ha levest + bármilyen főételt rendelsz a 2 személyes tált kivéve 2k az ára.
Van még a komédiás itt ha jól emlékszem belga csapolt sörök vannak (keress azért rá a neten) valamint a sétálóutca végén a Rába parton a híd mellett van egy étteremhajó, pár éve ettünk ott, akkor elég jó kaják voltak. -
Real_Necro
veterán
Új futár volt és nem kicsit csúszott, persze elnézést kért. Kaptunk egy kupont, a következő szállítás ingyenes.
Akkor most jöhetnek ajánlatok jó (de nem drága) étteremre Győrben, ahol holnap vagy vasárnap meg tudunk ebédelni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro #42715 üzenetére
Biztos valamelyik rendelést egy kecsege mérnökhöz vitték aki minden tételt, lemért /meózott / kóstolt átvétel előtt, ésazuvüveges gombát is visszaadta mert konzervíze van
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Real_Necro #42715 üzenetére
Legközelebb jól kib*szol velük, majd te nem leszel otthon a kiválasztott két órában
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz
Real_Necro #42713 üzenetére
Köszi a helyzetjelentést, most már nyugodtan alszunk.
(#42715) Real_Necro
Gondolom ezzel a kényelmetlenséggel tisztában voltál, amikor megrendelted a szolgáltatást.
Ha meg nem tetszik, akkor tessék eljárni a boltba.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #42712 üzenetére
5 perce hívott a futár, hogy csúszni fog stb...
-
Real_Necro
veterán
No úgy tűnik Tecsó online meglépte első késését. 19:00-21:00 intervallum volt kérve...
-
zolka78
senior tag
válasz
Real_Necro #42701 üzenetére
Lányom is van, fiam is van. Mindegyiknél más miatt kell felkötni a gatyádat, nem úszod meg.
-
Byk01
őstag
válasz
Real_Necro #42685 üzenetére
Gratula!
Jól csinálod, a következő(k) már lehet(nek) lány(ok) is, lesz már akinek adj még egy sóspuskát.
(#42690) Mercutio_ Ő nem viking, hanem rokony (bár vannak, akik ezt megkérdőjelezik, de én ilyen (távoli) rokonokat bármikor bevállalok
)
-
spanyoll
addikt
Valakinek van egy fölös sötétkék eastpak övtatyóhoz tartozó blokkja? Nem esett még szét, de én elherdáltam x éve, és nem lenne baj, ha lenne egy blokkom a garihoz. Sört tudok cserébe biztosítani.
-
Studi
veterán
Fuji XF 35/1.4 tesztkép. Szerintem szép a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az Apple mintájára nyitna bolthálózatot a Google
- ASRock lapok általában
- Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...