Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
A3-as nyomtatást hol érdemes intézni? Normális minőség, selyemfény pl.
Köszi!
-
TayRol
nagyúr
Hali!
Anti-alkoholista vagyok, ám most egy barátomat meg szeretném lepni bourbon-nel. Van esetleg valaki, aki tud ajánlani jót, ár - érték arányban is nyerőt? 25-30e Ft lenne a keret.
Köszike. -
TayRol
nagyúr
válasz Freddy76 #82384 üzenetére
milyen motorral? 280 lovassal? amúgy igen, a vw-nél amit én rendeltem az még a leggyorsabban érkezők között volt, Passat és társait megkérdezve bő 1 év.
számomra 20M alatt nem volt más 7 személyes alternatíva, ami nem egyterű, legalább 200 lovas dízel van benne meg összkerék.
majd képeket mutass, aztán meg jó utat és szórakozást!
-
TayRol
nagyúr
van egy 4-5 éves tv-m, és úgy döntöttem, hogy csere helyett kicsit okosítom (ez egy LG), vettem egy 2021-es 4K-s Apple TV-t.
költői a kérdés, hogy jól döntöttem-e ( ), inkább az érdekel, hogy van-e tapasztalata vele valakinek?
-
TayRol
nagyúr
Nekem (fiamnak) olyan okosóra kell, amin tudok a gyereknek szólni, hogy edzés után hol merre menjen, hol várom, mikorra érkezzen, siessen, stb... Erre az esimes almás órán kívül van ésszerű alternatíva? (ja, itthon mindenkinek almája van).
-
TayRol
nagyúr
válasz rbalint88 #81135 üzenetére
Ezzel egyetértek, az ülésszellőztetés király dolog.
Én meg nem tudom hogy a Mazdába hova engedjem be a leendő kutyánkat - eddig a gyerekek is fürdés-papucs levételével ülhettek csak be . Akinek van tapasztalata, ide vele.
Freddy: beleférsz az Alfába? Sosem ültem még benne de nem tűnik nagynak.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
nem tudjátok, gépjármű átírást lehet majd intézni? lesznek kormányablakok?
-
TayRol
nagyúr
válasz Freddy76 #80064 üzenetére
Igen, nagyon szeretem. Amit szoknom kell(ett) az a sima bolygóműves automata a dsg után, illetve az elsőkerék hajtás az összerék után (ez egy picit hiányzik).
De bejött, nagyon szeretjük, jól néz ki, tele van extrákkal, és én speciel a rohadástól sem félek (volt 2005-ös 2.3 benzines 6-os kombim, na azok még rozsdásodtak rendesen).Stinger egy pillanatig nekem is opció volt, de aztán rájöttem hogy majd pár év múlva - talán.
-
TayRol
nagyúr
Akksi miatt "sima" 12-est vettem.
-
TayRol
nagyúr
Nem tudom elmagyarázni. Van telének mondott funkció benne, ami valamilyen szinten hardveres. Én ezt szeretem/szeretném használni, gyerekekről kb innét van értelmes képem.
A többit hagyjuk, egyéni preferencia. Cégeseknek Xiaomit és Samut rendeltem, de magamnak megtartottam a sajátot. -
TayRol
nagyúr
Nagyonoff: asszony megtörte az S10-es Samu kijelzőjét. Jó, csak pókhálós. Megy az apróra, megkapja az én Xs-emet, de nekem meg kellene valami. Vagy 12 Mini vagy 11 Pro.
Számít a méret, de az akksi is, harmadrészt meg a "teleobi". Szerintetek?
-
TayRol
nagyúr
Kérlek menjetek már át ezzel a poltopikba. Kösz.
-
TayRol
nagyúr
Bocs hogy belevau, de már f@szom se tudja miről beszéltek. Ellenben végre nagyon olcsón szereztem egy Land Rover illetve Saturn 5 legot így rég óta nem érzett vágy van bennem.
-
TayRol
nagyúr
BUÉK!
-
TayRol
nagyúr
én éppen kezdtem számolni, hogy a gyerekek heti 5 edzésénél (fél 8kor van vége) hogy érünk haza időben, de aztán ezzel sem kell foglalkozni.
-
TayRol
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #78742 üzenetére
az összessel.
-
TayRol
nagyúr
Adott egy ilyen 6 éves noti (lefele görgetve a gyári specifikáció).
Lehet erre még bármilyen windows-t és office-t tenni úgy, hogy otthon lehessen még használni? -
TayRol
nagyúr
Melyik topikban érdemes rákérdezni (ha van ilyen egyáltalán) mikrofon portokra? Vennék a cégnek, ki is néztem egyet, de sajna ehhez (sem) értek...
-
TayRol
nagyúr
Bocs, hogy belevau a filmekbe, és nagyon off, de nincs valakinek ismerőse olyan cégben, aki GDPR adatvagyon felmérést tud készíteni? Állami (fenntartású) cégnek. Danke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Apple watch series 3 42mm
- Fujitsu Lifebook E736, i5-6200u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 13,3' HD, jó akku
- ASRock Z77 WS LGA1155 Intel Z77 ATX asztali alaplap ÚJSZERŰ!
- Új - Apple MacBook Pro 14" M4 Max 14cCPU/32cGPU/36GB/1TB SSD - Space Black - Bontatlan
- Dell Latitude E5470, Core i5-6200u, 8Gb DDR4, 256Gb SSD, 14" HD kijelző, Jó akku! Win 10