Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #15070 üzenetére
Nos, jobban megnéztem a hirdetést, és észrevettem, hogy már 5-én felrakták.
Ez a bejegyzés készült: 2017. április 05., szerda, 22:23-kor...
Pedig csupán egy nappal előtte, 4-én szállították el.
Ezt követően tegnap reggel telefonáltak rám ez ügyben. Tegnap írtam két címre, hátha akad érdeklődő, de egyenlőre nem érkezett válasz.
-
félisten
Ma megyek cicát választani, este jövök képekkel. Karnis rex
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #15097 üzenetére
Nem rossz ötlet, majd továbbítom a hirdetőnek, ha legközelebb megkeres.
Egyébként elmondása alapján elég furcsa információkkal etették azokon az állatmenhelyeken és másutt, ahol érdeklődött.
(#15099) Plazmacucci
Egy orosz kék vihető, érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz Petyyyyy #15094 üzenetére
Igen, és már együtt alszik a befogadójával, még puszit is ad neki. Nagyon szelíd, a kutyáktól azonban bevadul, ha jól értettem.
Állítólag kopott(?) a mancstalpa, régóta lehetett úton.
Amennyiben valóban vemhes (nem kérdeztem meg, hogy állatorvoshoz elvitték-e azóta), akkor még nehezebb lesz gazdát találni számára, habár esélyes, hogy gyönyörű kiscicái születnek, ámbátor az még "zsákbamacska".
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Sajnos várható, hogy hamucica ismét kikerül az utcára, mert a befogadó nem tudja tovább tartani. Nagyon barátságos, szelíd cica. Hátha olyan valaki is böngészi e hasábokat, aki éppen cicát keres.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Újabb fejlemény a korábbi talált cica ügyében.
Tájékoztatást kaptam, miszerint a gazdi két kutyusával nem sikerült összeszoktatni szegény cicát, így ismét befogadót keres.
Nem lesz könnyű új gazdára lelnie, mert állítólag vemhes a cicmic.
Állatmenhelyeket tudtam javasolni, de például a Noénál "sorban állás" van.
Ez a nagy helyzet.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Elolvasgattam pár cica történetét a Noénál, és kettőt be is linkelek, ha nem gond:
-
Dhampir
félisten
válasz Astroboy #15085 üzenetére
Végül is 95 évesen már nem sok olyan privát szférája marad az embernek, amit mások, főleg a beavatottak ne ismernének meg egészen közelről, hiszen többnyire - ritka egészségi állapotot felmutató kivételektől eltekintve - már fokozott kiszolgálásra szorul az idős ember. A cica meg, ha gondol egyet, akkor simán "átgázol" rajtunk.
-
blu79
addikt
Sziasztok , nem tudom erről a filmről volt e már szó : [link] de biztos jó lehet
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Dhampir
félisten
Biztosan érdemes megnézni a filmet is, például itt látható az egyik filmelőzetes kedvcsinálónak, ha valaki még nem ismeri.
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #15078 üzenetére
Igen, megfilmesítették, csak sajnos azt nem tudtam lefotózni.
A könyves kirakatot séta közben fényképeztem le, amikor megláttam a frissen kirakott kötetet. -
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz Astroboy #15075 üzenetére
Neked is kijár sokszorosan:
Orlinnak is:
Csak az fáj, hogy amikor végül bekerült a hordozóba, akkor nagyon sírni kezdett. Habár az én cicám sem bírja mindmáig a bezártságot, mert szabadnak született.
Viszont vasárnap óta nem tudtam nyugodtan aludni, annyira aggódtam hamucicáért. Az utcán előbb-utóbb nagy baj érte volna, már esztendők óta nagyon ritkán lehet látni élő cicát a környéken.
A Kretén jó volt (Doktor Fux, Sör Kálmán stb.).
-
Astroboy
őstag
válasz Dhampir #15072 üzenetére
Akkor is becsülendő a tenni akarásod, mivel Te hoztad őket össze
Sikerült tavaly nekem is gazdát találnom egy barátságos kis fél év körüli kandúrkának. 3 nap etetés után kezdett gyanús lenni, hogy valaki kirakhatta ezt a kis soványkát, mivel a környékünkön minden macska dagadt és van nyakörve + ismerem mindet...Haza nem vihettem van saját - ráadásul őrült - macskám, így került keresztanyámékhoz végül.
Persze ki tudja honnan jött alapon először dobozban be a kocsiba, majd irány a doki alap oltások miatt.
Azóta kiherélték (csórikámat) és most egy 150 nm-es lakás a birodalma kerttel - és továbbra is egyből megismerSzerk: Ja, köszi! Úgy 20 éve olvastam egy Kretén számban, és megmaradt egy életre
[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Van fejlemény macska fronton.Mint írtam tavaly befogadtunk egy pici fiú macskát aki idén kezdte el élni igazán a kandúr életet.És sajnos naponta megverik a nagyobb kandúrok pl ma is volt rá eset,hogy menekült haza és eléggé el is verte egy kandúr.Most sántikál és pihen.Meg is volt tépve eléggé.
Ezzel nincs valakinek tapasztalata?Mit lehetne tenni a védelmében?Az ivartalanítás ezt is megoldaná?Vagy ha ki is van ivartalanítva attól még járja majd a kereteket és verekszik?
Másik kérdés.Van egy idősebb lány macskánk is.Aki szokott pározni,de olyankor mindig megcsuktuk és kandúr nem jutott a közelébe.Most nem voltunk résen és napközben kint volt és megyek kifele éppen rajta van egy kandúr.
Gyorsan el is hajtottam,de nem tudom sikerült-e neki az akció.
Utána még pár napig láttam nálunk a kandúrt.Most meg a lány macska elég sokat eszik,remélem nem terhes.
Köszi.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Revox66
tag
válasz wertigo1984 #15059 üzenetére
Ó igazán szépséges cicusok. Köszi a képeket.
Louro: Köszi neked is, mienk is exkandur már február vége óta. Ali sem szeret nagyon ölben lenni, modhatni vannak pillanatai de egyre ritkább. Ubis teszten átment, mögé tettem csak megszagolta és ment tovább.
-
Dhampir
félisten
válasz Astroboy #15071 üzenetére
Köszi, de inkább annak jár, aki be tudta fogadni, mert én maximum csak megetettem és megitattam párszor, valamint megpróbáltam utánajárni az ügyének, már amennyire erőmből tellett.
Itt a topicból is nyilván minden állatbarát fórumozó ezt tenné és teszi is, ha módja nyílik rá.
Más:
Hatalmas az aláírásod.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Dhampir #15066 üzenetére
Újabb fejlemény, ma még ott volt a cica. Simán befalt egy egész doboznyi konzervet. Felhívtam a talaltcica.org-ról a két hirdetőt, ám mint kiderült, már rég megvannak a cicáik, viszont sajnos az egyiküké elpusztult. Talán érdekelné őket ez a szép cica, jó lenne, ha szerető gazdára lelne, mielőtt még baj érné ott az utcán.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz radi8tor #15065 üzenetére
Írtam a talaltcica.org-nak, hátha ő veszett el, vagy pedig ez a cica, bár inkább az előbbire hasonlít.
-
Dhampir
félisten
-
vzsryl
nagyúr
válasz Astroboy #15062 üzenetére
A pofája, azon belül is az orra hatalmas. Ásított egyet és a nem messze lévő, normál kandúr fejét szerintem simán be tudta volna kapni egyben.
Nem akarta bántani a "mini cicát", de bagzó macska hanghoz hasonlót hallatott, teljesen nyugodt ábrázattal. A kisebbik is adta a hangot, de közben tiszta para volt a pofája, és még puffogott is.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Srácok, Ő micsoda?
Az biztos, hogy nem házi macska. Láttam már pár, óriási, herélt kandúrt, de ez mindegyiknél minimum kétszer nagyobb, pedig még csak nem is kövér, a pofáján is látszik valami beütés. Heti kb. egyszer benéz az ipartelepre, de elvileg van gazdája, van nyakörve, cuki hengerke bilétával. Amúgy szelíd, de felemelni nem engedi magát, akkor támad, és mivel majdnem akkora lábai vannak, mint a fél karom, ezért nem merek kötekedni vele.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Attila 42
csendes tag
sziasztok!
Régen jártam erre, de most eszembe jutott, hogy hátha érdekes lehet nektek is, amit csinálok
Közel 5 éve foglalkozom macska-szocializációval, 4 éve erről blogot is írok. Félős vagy agresszív cicákból csinálok boldog, magabiztos macskákat. A blogomon keresztül egyre többen fordulnak hozzám, és rengeteg sikersztori van. Ne legyen, de ha problémátok van a cicátokkal, új macska vagy kutya befogadása vagy költözés vagy bármi más miatt, akkor nézzétek meg a blogot vagy írjatok azon keresztül és igyekszem segíteni
Link: Szeretem a cicámatÜdv:
Attila -
Louro
őstag
válasz Revox66 #15056 üzenetére
Szépecske. (Sajnos) a miénknek nincs ekkora bundája. De rengeteg nőnek ezek a MCk. Nekünk is kb. 8 hónapos. Már csak exfiú. Kigolyóztuk, amint lehetett.
Csak a fránya vízfüggőségét kellene visszább venni és hogy többet jöjjön ölbe és tökéletes lenne
Annyit pancsol és folyton belenyomja a fejét és néha a mancsát is, hogy lefogja a tálkát. Emiatt persze hamar piszkos a víz. Rengetegszer cserélünk vizet nekik.
Kajában meg most Royal Canin Maine Coon-t kapnak, mert jó áron volt az allati.com-on. Meg próbálunk figyelni a szőrzsákokra. Igaz már csak az egyik kölyök, de a másik kettőre is ráfér egy kis plusz deka, de képtelenek hízni. Az RC meg még pont határon belül van. Purina One szokott még lenni mellette/helyette.@bul07: Mi is próbáltuk már az uborkás trükköt, de eddig 0-ból 0 riadalom. Átlépnek rajta és annyi. Hidegen hagyja őket.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
Revox66
tag
válasz wertigo1984 #15055 üzenetére
Köszönjük.
Biztos szép lehet a te MC.-d is. Esetleg kép róla ? Ali ma lett amúgy 8 hónapos. Köszi az infót, körbenéztem a lehetőségeket, és rendeltem neki az ajánlott nedves tápból egy próba pakkot, meglátjuk mit szól hozzá majd, maximum kicsit variálok az étrendjén, ha bejön neki. -
wertigo1984
őstag
válasz Revox66 #15042 üzenetére
Nagyon szep bunda!
Nekunk is van maine coon "gyerkoc", 2 eves de mar most nagyobb mint a tobbi.Animonda-t probaltad? Nalunk nagyon szeretik, de a Bozita is kedvencuk.
Ha lehetoseged van ra, ne mindig ugyanazt kapja minden nap, mert elobb utobb megunja, es nem fogja megenni.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
rétisün
veterán
a miénk se reagált rá semmit
(#15048) Plazmacucci: néha eljött a macsek velünk is egy darabig, amikor vittem a kutyát sétálni. vagy ha csavargott valahol, és meglátott bennünket, mindig odaszaladt a kutyához 'üdvözölni'
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Revox66
tag
Volt aki fél tőle a hosszú farka miatt azt hitte valami rókaféle. Sajnos ilyen mászkálós videóm még nincs, majd törekszek rá, hogy készüljön róla, játékos az van : [catgame]
fi:zi'k: Párolt halat pl. kapott már hasonló nyámmogással ette sajnos mint a konzervet. Nyers kaját még nem kapott, majd ha úgy jön ki a lépés lehet megpróbáljuk.
-
félisten
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Plazmacucci #15048 üzenetére
A közvélekedéssel ellentétben a macskák is idomíthatóak.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Revox66 #15045 üzenetére
Azért megnéznék egy titokban készült videót hogy te sétáltatod mentek az utcán milyen képet vágnak az emberek mikkor meglátnak
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Revox66
tag
Igen jön mellettem szépen komótosan, bár jobbára közel a házhoz, meg a környéken szoktunk, túl messze nem mertünk még. Láttam az említett filmet jóra sikeredett, macskásoknak kötelező.
fi:zi'k: Főtt étel nem igazán nyerő nála, jobban talán a halas ételek, kapott pl. tonhalat azt ette szépen.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Revox66 #15042 üzenetére
Á ez
És sétáltatjátok a utcán?
Ha már utca
Most néztem meg a A Street Cat Named Bob, érdekes kis film, és hogy ez tényleg megesett [link]
És még királyi simogatást is kapott a film bemutatón( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Revox66
tag
Beköszönnék Ali cicámmal.
Jelenlegi eledel : Select Gold Maine Coon Adult,ezzel nincs is gond eszi szépen. Nedves tápból az elején hasonlóan Select Gold, de mivel nem nagyon ette ezért áttértünk Real Nature féle konzervre, az is ment neki egy darabig de aztán csak a nyámmogás, most a KITTY'S Cuisine-t eszi, de ezt sem falja túlzóan. Érdekelne, hogy mi lenne neki még jó alternatíva nedves táppból ? Próbálkoztunk az Aldi féle Shah alu tasakossal is alkalmanként de nem vált be. -
AXisBOLD
addikt
válasz Plazmacucci #15034 üzenetére
se kutya se macska nem jöhet szóba, igen ezek evidenciák, de nem opciók sajnos.
Aurea mediocritas
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #15034 üzenetére
Igen egy nagy termetű kandúr , vagy esetleg kutya
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Éléggé rendhagyó a kérdésem, de remélem tudtok segíteni.
Nincs macskám, csak ezzel kapcsolatos problémám, ugyanis a kertes ház minden szegletét toalettnek tekintik a környékbeli cicák. Ennek megfékezésére keresek teljes mértékben állatbarát megoldást.
Tud-e valaki olyan eszközt, anyagot, ami távolt tartja az állatokat, de kárt nem okoz bennük?
(konkrét eszközt keresek, tudom, hogy van spray, riasztó, stb., de nagy a szórás, nem tudom melyik használható és melyik a semmire nem jó kategória)[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
nagyúr
Nálunk most fog elfogyni egy 10 kilós Bozita 4-4,5 hónap alatt, egy macskával.
Gyárilag húzózár van a zsákon, így kvázi légmentesen zárható. Ekkora kiszerelésben az ilyen kategóriás tápok 1000-1200 Ft/kg áron vannak, a kisebbek meg akár 2-3000 Ft/kg áron is mehetnek.
Persze nem mindenkinek jó megoldás, azt is aláírom, de én már máshogy max átmeneti időszakra veszek csak kisebb kiszerelést.Mi most a Zooplusról fogunk rendelni Porta 21-et, bár mondjuk ennek pont nem sokkal drágább a kisebb csomagja sem.
-
bul07
nagyúr
válasz fi:zi'k #15030 üzenetére
Na igen de egy macska estén a 10Kg kiszerelés nem az igazi
Nálunk a 10kiló több mint fél évig elég lenne, de már másfél hónapos tápot se úgy eszi mint a friss bontásút, egyszerűen elveszik az aromája és megszívja magát párával isOké lehetne kilónként csomagolni és légmentesen lezárni de az már macera
-
blu79
addikt
Sziasztok, latom tapokról van szó...
Melyik tápok ajánlottak , persze nem horror áron hanem normális aron . Száraz meg nedves is erdekel.
Most a Lidl tápot eszi nedvesbe... szárazat meg whiskas , emellett persze kap húst csontot stb... meg miegyéb mást¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
wertigo1984
őstag
válasz Chesterfield #15027 üzenetére
Nemreg a macskakiallitason kinnt voltak, es tenyesztoi aron kaptuk.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Chesterfield
őstag
válasz wertigo1984 #15025 üzenetére
Honnan rendelted a Josera-t? Nekünk is kéne rendelni a napokban.
-
sysrq
őstag
Sziasztok, a Purina Friskies termékcsaládja nagyjából hol helyezkedik el egy képzeletbeli minőségi listán?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
nagyúr
-
Louro
őstag
válasz Chesterfield #15018 üzenetére
De ééééédes. Hozta a zsákmányt
@blu79: Nekünk ilyenek voltak régen a lányok - egyik eltávozott. Úgy játszottak, hogy hangjuk nem volt, tisztogatták folyton egymást, szerették egymást, nagyon törődtek egymással.
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Louro
őstag
válasz lilith_ #15003 üzenetére
Tejről azért érdemes lassan áttérni. Állítólag lehet a tejet is vízzel keverni átszoktatás miatt.
Mi naponta 3-4 alkalommal is cserélünk vizet. Bár leginkább azért, mert a maine coon folyton kipocsolja vagy összeszőrözi. De előtte is legalább napi 2x volt cserélve. Én se preferálom az állott vizet.Mess with the best / Die like the rest
-
Louro
őstag
Sikersztori - nem saját: [link]
-
Orlin
addikt
Nálunk pont most ittak tejet!
Soha semmi bajuk nem volt még tőle és imádják.De van kint nekik egy nagyobb vizes edény is a fürdő mellett amit naponta cserélek friss vízzel.Mert mindenki rájár.A két macska és a kutya is.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Astroboy
őstag
-
lilith_
újonc
Én úgy szeretném, ha vizet is inna a macska, forrásvíz, szénsavmentes ásványvíz, csapvíz..semmi, képes lenne szomjanhalni, akkor se. A tej zsírtartalomtól függetlenül jöhet, csak jöjjön
Az életben semmi sem megy könnyen. Akkor miért hiszed, hogy egy idézet bármit is megkönnyít?
-
Vistaboy
veterán
válasz radi8tor #14999 üzenetére
Inkább picit megszeppent, pont ekkor voltak nálunk vendégek.
(#15000) Mikulásbá: Annyira riadtnak nem mondanám, inkább megilletődött, megszeppent. Sokan voltak körülötte. De nem húzódott el nagyon, hagyta magát simogatni is, csak néha ilyen kerek szemeket meresztett, talán valami zajt hallott, amit mi nem vettünk észre.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest