Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #16299 üzenetére
Inkább az okát kellene kideríteni annak, hogy miért rágja.
⭐ Stella
-
félisten
Milyen körömerősítőt vegyek a cicának? Egyfolytában rágja és töredeznek neki szét.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sugarforce
addikt
válasz Plazmacucci #16296 üzenetére
Az a fej A 4, képen levő fejeket úgy bírom, amikor semmi értelem nincs a tekintetükben, mert látnak valami madarat, vagy élőlényt, amit jó lenne megcsócsálni. Cuki a ruciban.
-
félisten
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #16291 üzenetére
Én nemrég vettem ezt [link]
Hát nem is tudom, vagy csak sima gyom növény volt a csomagba vagy a mi macskánk mutáns mert olyan eget verő nagy hatása nem volt rá
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #16291 üzenetére
Azt nem tudom, hogy mi az a macskamenta, de a mentoltól vagy fogkrémtől írtózik, összehúzza a szemét és fintorogva távolodik tőle...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
félisten
Ti macskátok hogy reagál a macskamentára?
-
rétisün
veterán
válasz sugarforce #16285 üzenetére
délután még megvoltak
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
félisten
válasz sugarforce #16285 üzenetére
Nem értem, onedrive-ról osztottam meg. Majd megint megosztom...
-
sugarforce
addikt
válasz Plazmacucci #16284 üzenetére
Nem talalhatoak a kepek
-
félisten
Meg kell zabálniVissza kell vinnem pár kazettát.
-
bul07
nagyúr
válasz Teszla_ #16278 üzenetére
Hát
Szerintem ha nem pirosodik be nagyon akkor nem kell, esetleg ecetet üthetsz a sebre
Mi gyere korunkba azt töltöttünk a talpunkra mikkor szegbe léptünkMáskor egy 200Ft-os munkáskesztyűt vegyél fel szerintem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Teszla_
senior tag
A bengáli csak akkor nyugodt, ha alszik, vagy eszik, ezt tanusíthatom tegnap is hajnal kettőig dorbézolt, nem hagyott aludni.
Azzal viszont nem egészen értek egyet, hogy menhelyről kell állatot hozni, mert őket így megmentjük. A fajtatiszta állatnak is kell gazdi, hiszen ők is megszülettek. Mindkét opció jó, a lényeg, hogy minden állatnak legyen gazdájaMás: barátnőmék szomszédjának van egy kinti macskája. A szomszéd már több mint egy éve elköltözött, így barátnőm eteti a macsekot. Találtunk benne egy kullancsot, ki is szedtük nagy nehezen, de egy kicsit megkapott a fogával, miközben fogtam. Nem nagy dolog, 1-2mm-es karcolás, de szerintetek, holnap menjek el a házi orvoshoz? Nincs oltva a macska és hát ugye kinti életet él. Kezet mostam, és raktunk rá betadint. Sose harapott meg még állat, ezért kérdem
-
nagyúr
Van itt valakinek toyger macskája vagy kérdeztem már?
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16273 üzenetére
Egyem azt a denevér fülét
Aki azt meri rá mondani, hogy ronda, annak velem gyűlik meg a baja -
félisten
-
félisten
-
addikt
válasz Plazmacucci #16266 üzenetére
Koszi a valaszokat, melyik fajtak a nyugodtabbak?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hozzáállás kérdése. Ha valakinek egy bizonyos fajta cica kell, az nagy valószínűséggel nem fog találni olyat a menhelyen.
Én pont azt hallottam, hogy a menhelyes cicák sokkal jobbak mert hálásak azért hogy valaki haza vitte őket. De persze ott van a rizikó is vele, hogy nem-e egy lelki sérült cicát kapsz. Külföldön (pl Anglia) sokkal komolyabban veszik ezt a dolgot. Ott "pszichológiai" teszten kell átmennie a cicáknak örökbeadás előtt.⭐ Stella
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz #75376384 #16267 üzenetére
Az valószínűleg még jóval hálásabb is lesz. Legalább is tök sok példát látok erre.
(#16265) birno Ősök udvarába úgy szökött meg a szomszéd kislánytól egy fekete kerekfejű kiscica. Szóval nem lehetetlen
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #16266 üzenetére
Ezekhez még szerintem érdemes hozzátenni, hogy inkább mentsen meg menhelyről egy cicát, mint vásároljon tenyésztőtől.
-
félisten
-
addikt
Sziasztok,
Anyum szeretne kismacskat, az elso terv az volt, hogy keresunk egy ingyen elvihetot, de egy ismerosom mondott par erdekes ervet a torzskonyvezett, fajtiszta mellett.
Azt mondta, hogy altalaban nyugodtabbbak, kevesbe orulnek meg bizonyos szituaciokban es tovabb is elnek. Mivel anyum mar nem fiatal, igy foleg a nyugodtsaguk hangzik jol.
Olvasgattam itt a topikban, hogy az ivartalanitas utan is sokkal nyugodtabbak altalaban.
Mi a velemenyetek, ilyen szempontbol mennyire van kulonbseg egy ivartalanitott fajtiszta es egy szinten ivartalanitott hazi macska kozott?
Plusz O egy kerekfeju kiscicat szeretne, szerintetek mennyi esely van ilyet talalni az ingyen elvihetok kozott? -
törölt tag
válasz Teszla_ #16255 üzenetére
Tegnap vittem a picit kontrollra. Vele szerencsére minden okés a következő találkozáskor jön a vérvétel, majd utána az ivartalanitás és át szeretné mosni a doki valamilyen antibiotikumos oldottal az orrát a doki, hogy ne röfögjön és horkoljon olyan hangosan.
Na de nem is ez a lényeg, hanem rákérdeztem a pisilésre. A kandúr valószínűleg bosszúból pisil mellé, mivel belepiszkáltak az életterébe. Az ideális alomtálca mennyiség pedig n+1 lenne. Most van nekik egy nagyon nagy, fedett dobozos izé. Valószínűleg kapni fognak mégegy ekkorát. Az csak elég lesz nekik. -
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #16256 üzenetére
Nalunk egy alomtalca van a sloziban. Resnyire mindig nyitva van az ajtaja h szabadbejarasa lehessen. Mondjuk szelloztetunk egy gyorsat mikor fekteti a kabelt. Bar nedvszivo modern almot hasznalok amivel elassa a termest de sajnos penetrans szaga van attol meg.
-
Sanyi.mTs
addikt
akinek több macskája van, hány alom tálcájuk van a macskáknak?
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #16252 üzenetére
Jó képek
Hambik közül bármelyik jó lenne most ebédre
Vagy egy ilyen , a távirányító mellette 15.5cm hosszú
Szolnokon szoktam venni ha arra járok(itt google utca kép), girosz húsos hamburgert, ez nagy nincs egy ezres( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
félisten
válasz guftabi96 #16251 üzenetére
De kis cukormáz. Tényleg, most, hogy jó idő volt, én is eresztettem pár jó képet, majd töltök fel.
Addig is lehet követni Cucut az Instagramon: csakapuffinVissza kell vinnem pár kazettát.
-
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #16248 üzenetére
Rendeltem csonterősítőt meg sima multi vitamint is, meglátjuk ha nem javul úgyis orvos lesz a vége és akkor majd ő ír fel valami gyógyszert
Mondjuk kis sántikálás gond gond de az egyik kinti macskánk sok éve sántít
(#16249) vzarmo
Lehet benne van az inger hogy jelölje a területét
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
tanacsot, otletet szeretnek kerni. adott egy kozel 7 v 8 eves ivartalanitott kandur. egeszen a mult honap elejeig "tars" nelkul volt. neha a hobortja volt, hogy pisileskor nem tette le a nagy valagat az alomba es egyszeruen kilotte az egeszet a csempere/falra/ajtofelfara vagy ami eppen ott volt arra. ezt random ido kozonkent csinalta es semmi osszefugges nem volt, hogy teljesen tiszta volt e az alom vagy volt benne valami.
aztan kapott egy lakotarsat. befogadtam kintrol egy picike, elegge beteg, kislany cicat. eleinte el volt kulonitve, hogy ne fertozze meg a nagyot, de idovel ahogy jobban lett kiengedtem a karantenbol es most mar mindkettojuke az egesz haz. ezzel egy idoben a nagy elkezdett rendszeresen (minden alkalommal) melle loni. kapott ilyen nagy fedett alomtalcat, amin egy eppen akkora lyuk van, hogy beferjen. mondanom sem kell a problemat ez se oldotta meg es kepes a bejaraton is kiloni.
amit meg erdemes tudni, hogy a lany cica nincs ivartalanitva. faramuci modon, amint meggyogyult kezdett el bagzani igy lehetoseg se volt ra.ha valakinek volt mar hasonlo gondja, valami tanacsot adhatna. hogyan tudnam ravenni, hogy a megfelelo iranyba vegezze a dolgat? a masik cicas sztorit azert irtam le, mert szerintem van nemi osszefugges, bar nem ertem, hogy mi. most a bagzas vagy az uj lakotars tett be neki vagy szimplan ennyire nem erdekli es oda pisil ahova akar?
hogy arcokat is tarsitsak a tortenethez.
o itt bunko (kierdemelte ezt a nevet)
o pedig fikas. tudogyuszival es valamilyen leguti fertozessel mentunk el vele dokihoz egy honapja. azota meggyogyult, de kiderult, hogy gyari hibas es valoszinuleg valami van az orraban. emiatt rofog es kb olyan hangosan horkol, mint egy meglett felnott ferfi.na ez jo hosszu lett. sry
-
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz Ciccuka #16246 üzenetére
Ezt tudom de pár vitamin nincs 2000Ft és akkor a szállítás 1290Ft +200Ft utánvét díj
-
bul07
nagyúr
14éves szoba cicánk mostanában furcsán ment meg az ugrások előtt is nagyon gondolkozott, ma reggelre sántít kicsit
Rendelnék neki vitamintNem tudtok olyan webshopot ahol ingyenes vagy nagyon kicsi a házhoz szállítás díja?
Röhej ilyen 1500-1700Ft-os szállítási díj
-
sugarforce
addikt
válasz Plazmacucci #16242 üzenetére
Csak siman manikurozi magat, azert mert toredezett, igy szedi le a kulso reteget. Ha toredezett a korme, azert adnek neki valami vitamint, ami koromre valo.
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16242 üzenetére
Pszichoszomatikus szorongás - a pulcsi miatt
Biztos nem a mancsát tisztogatja? Videózd le.Vasinger!: Helyzet?
-
félisten
Boldog nyulat mindenkinek! Észrevettem, hogy a cica rágja s körmét. Egy kettő elég kopott ezeket rágja. Mitől lehet ez? Alapból töredezhet és ezért rágja?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Astroboy #16238 üzenetére
igazából nem is nagyon tudom meghatározni melyik része, talán a felső része a lábának. Nem igazán engedi megtapogatni, mert nagyon fáj neki. Most adtam neki fájdalomcsillapítót, korábbról még maradt meg amit doki adott neki. Most sikerült bealudnia, enni rendesen eszik szerencsére.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Astroboy #16238 üzenetére
Ennél nagyobb zuhanást is gond nélkül "kiviteleznek" annyira profik,
Szóval lezuhan a macsek 20 m magasból és kisebb nagyobb sérülésekkel megússza viszont ha alacsonyabb magasságból zuhan akkor elpusztul. Azért mert nem tud befordulni, nincs rá ideje.
UI: Nálam Bandita 2x zuhant ki az 5.ről (régi nagy bérház). -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Ma reggel azt hallottam, hogy a macskám leesett, mikor az ablakba akart felugrani. Viszonylag nagy magasságról, 2-3 méterről beszélünk. Azóta sántít az egyik lábára, de rá tud állni ha nagyon akar, de amikor teheti felhúzza. Kicsit fel van dagadva, de nem vészesen. Mikor kell elkezdeni aggódni és dokihoz vinni? Gyanítom, hogy csak egyszerű zúzódásról van szó, de ha repedés/törés van akkor se lehet nagyon mit csinálni vele, igaz?
-
Hauptmann
addikt
válasz sugarforce #16234 üzenetére
Most visszük vissza az állatorvoshoz. Most nyomkodásra sem pisil.
-
Hauptmann
addikt
válasz wertigo1984 #16232 üzenetére
Kb. 2 éves lehet.
radi8tor,
Itt is hasmenés van. A műtétt azért szeretném megúszni, ha lehet. Milyen kajától alakult ki a kő?
-
wertigo1984
őstag
válasz Hauptmann #16230 üzenetére
Mennyi idos a cicus?
Az oreg Merlinunknel amig elt,2 felet kevertunk, a Vetlife Struvite management fenile-t es a Struvite Fenile-t, kollektiven ette a falka, imadtak nagyon. Mi is, amikor ritkitotta a penztarcankat 2 honapon keresztul, de a macskakert barmit. Sokkal fontosabb volt az, hogy Merlin helyrejojjon.
Jobbulast a kis gyalogszorosnek.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
-
Hauptmann
addikt
Na, megjártuk tegnap az álllatorvost, most másikat, mint a múltkor. Nem a kakilással van a gond, hanem a pisiléssel, a szokásos kristály, plusz eltömődés és gyulladás. Meg lett katéterezve, kap egy csomó gyógyszert. Most még fájdalmas a pisilés, óvatosan rá kell segíteni némi hólyagnyomással.
Egy ideig kizárólag Hill's Prciption Diet Urinary Care s/d kaját ehet, semmi mást. Ehhez tudtok esetleg valami relatív olcsó beszerzési forrást? Eddig 4500-5000 Ft/1,5 kg árat találtam.
-
sugarforce
addikt
válasz Plazmacucci #16227 üzenetére
De aranyos.jol all neki.
-
félisten
-
Petyyyyy
addikt
A ma reggeli RIOS gyengélkedése is kedves volt.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Plazmacucci #16223 üzenetére
Hát persze gengszterek.
-
félisten
-
Hauptmann
addikt
válasz Plazmacucci #16219 üzenetére
És ha a tisztogatás hirtelen átvált harapásba, mit jelent?
-
Novics
senior tag
válasz Petyyyyy #16218 üzenetére
Nálunk este van ez. 10-kor van takarodó, és nagyon látszik, hogy tudja mi a rend, mert ha sokáig fent vagyok, akkor 10 után dinka. Amúgy egész nap le sem tojja a fejemet, nem jön oda - csak néha farol oda a lábamhoz - de este ha megyek fel, már rohan utánam. Fel az ágyra, és pár kör erre-arra, majd jobb kéznél elfekszik, és mehet a pocaksimi - szintén fülsiketítő dorombolás mellett - amíg el nem alszunk.
Reggel viszont sosem ébreszt, mindig megvárja, amíg felkelek.Apuéknál a kis foltos az meg állandóan megy fel apuhoz a kanapéra tévézni, el sem lehet zavarni. Meg mosdatja az embert.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
félisten
válasz akos727 #16216 üzenetére
Hát egyrészt ébreszteni akar, másrészt a szeretetet és a gondoskodást fejezik ki azzal, hogy tisztogatnak
Ha én hétvégén nem kelek ki az ágyból, a macska megőrül és nem hagy békén. Felrepül az ágyra majd elszalad meg nyávog a küszöbről[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz akos727 #16216 üzenetére
Nem hiszem hogy köze lenne az éhségérzetéhez.
Általában reggel 5-6 körül, evés után beszökik valamelyik szülővel az előtérbe, belöki az ajtót, majd felugrik az ágyamra. A fejem mellé ül és addig lökdösi az orrával az orrom, nyalogat míg felébredek. Akkor elégedett fejjel dorombol, megnéz magának, végül a fejem mellé gömbölyödik és dorombol mint egy motorcsónak míg elalszik. Szóval örömködésnek mondanám.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
akos727
senior tag
Szerintetek miért nyalogathatja cicánk az arcunkat reggel fél 5-től, amíg fel nem kelünk? pusztán szeretetből nem hagy aludni? Nem tudunk rá haragudni, úgy dorombol és búj. Amúgy mindig a fejünkön vagy fejünkhöz bújva alszik. Orr-arc-áll nem marad szárazon. Kaja és víz is mindig van neki, nem hinném, hogy a miatt csinálná.
-
-
bul07
nagyúr
válasz Hauptmann #16206 üzenetére
Cipő talpán is be lehet vinni a petéket, de egyes fajtákat még a bolha csípés is terjeszthet
Egy kóbor bolha simán bekerülhet a házba( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Próbáljatok meg szedni gazt is nekik , mert ugye jön a tavasz és a gyomorban székletben több a szőr, az is bánthatja
Mi amióta Purina ONE Indoor Formula [link] adunk neki nem hány annyi szőrlabdát, szerintem jobban ürül a székletével a szőr
-
-
Hauptmann
addikt
válasz sugarforce #16199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest